Results 31 to 42 of 42
Thread: ειμαι πολυ δυστυχισμενη
-
24-12-2015, 00:26 #31
- 24-12-2015, 00:41 #32
24-12-2015, 00:45 #33
οχι κανεναν...η καποιους που δεν με καλυπτουν.δεν μπορω να το κανω με οποιον να ναι και δεν το χω κανει ακομη αρκετα,ομως απο την αλλη κανεις δεν με προσεγγιει οταν ειμαι σοβαρη.ισως γτ θελουν να χαρουν τη ζωη και εγω ειμαι πολυ ησυχη συνεσταλμενη και αποφασισα οτι τιποτα δν εχει νοημα..οποτε δεν με νοιαζει,ποτε δεν θα μαι ευτυχισμενη!οποτε ας περασει οπως μπορει αυτη ηζωη εχασα την αξιοπρεπεια μ πια δεν με ενδιαφερει τιποτα.
24-12-2015, 00:47 #34
24-12-2015, 01:13 #35
μια γρήγορη ματιά έριξα στα ποστ. απλά θα πρέπει να συμφιλιωθούμε με το ότι δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε τα πράγματα. και εγώ βλέποντας ότι ο εξελίξεις δεν επιτέπουν να κάνω πράγματα με μια συγκεκριμένη σειρά έχω μείνει τελείως στάσιμος. νομίζω ηρεμία χρειαζόμαστε.βέβαια κάτι είπα τώρα, αλλά δεν ξέρω το λέω σε σένα, μπορεί να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις, εγώ ....
να βλέπουμε επίσης στισ σωστές διαστάσεις το πρόβλημα και όχι να κάνουμε πράγματα που δεν βοηθούν, τώρα πχ οι άγνωστοι σχεδόν που καλείς ουσιαστικά δε βοηθούν,κάτι άλλο πρέπει να γίνει. δυστυχώς όμως και εγώ είμαι στ τέτοια θέση που δεν ξέρω τι να πω, τι βοηθάει και τι όχι,απλά ώς τρίτος βλέπω ίσως λίγο πιο καθαρά.γενικότερα όμως και εγώ δυστυχισμένος δηλώνω
24-12-2015, 11:36 #36
κατσε βρε κουκλα τελειωσ οτι θελουμε δεν κανουμε εφοσον ζεισ σε ενα σπιτι και σε εχουν μεγαλωσει καπωσ οτι θελεισ δεν κανεισ
παρολαυτα βηματα προσ την ελευθερια μπορεισ να κανεισ αν καταφερεισ να βρεισ το αγορι που θελεισ και να του πεισ οτι εσενα σε θελω
εχω θεμα και πρεπει να με ανεχτεισ γιατι σε θελω αν το δεχτει θα εισαι ευτυχισμενη για καποιο διαστημα μετα παλι βλεπεισ τι κανεισ
αλλα μη νομιζεισ οτι τα αγορια δε θα σε ανεχτουνε και δε θα βρεισ αυτο που θελεισ θα το βρεισ αρκει να ανοιχτεισ σε εναν
μπορει να πληγωθεισ κι ολασ δε λεω οτι ολα ειναι ροδινα αλλα καπου θα υπαρχει ενασ για σενα οσο για τισ ενοχεσ κλπ μη νιωθεισ τυψεισ
γιατι υπαρχουν κοπελεσ εκει εξω που ειναι διαολοι μεταμορφωμενοι και ζουνε μη νομιζεισ οτι ολεσ ειναι προβατα στον κυκλο σου μπορει να συμβαινει αυτο στον δικο μου κυκλο ολεσ ειναι αλανια νομιζω και δε μου το βγαζεισ αυτο απο το μυαλο ασχετα που μου το παιζουν προβατα εγω δεν το πιστευω οταν προσπαθουν κανουν θαυματα τωρα αμα ειστε ολεσ μαθημενεσ να μη προσπαθειτε για τιποτα
και ολα οσα κανετε να τα θελετε ετοιμα και να μη μαθαινετε τιποτα ε δε φταιει κανεισ η καθεμια σασ φταιει σασ ειπανε οτι ειστε προβατα και σεισ το πιστεψατε δε φταιει κανεισ η καθεμια σασ φταιει νομιζω και στα αγορια ειπανε οτι ειναι προβατα αλλα ολο μαλακιεσ κανουν εσεισ γιατι ετσι εμεισ δηλαδη πωσ κανουμε μαλακιεσ ολη την ωρα εσεισ υποτιθεται δε μπορειτε εγω δεν το πιστευω αυτο γιατι το ειδαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-12-2015, 15:00 #37
Δεν μπορει να μην υπαρχει κανεις. Νομιζω εισαι καπως απολυτη. Κανε μια προσπαθεια με καποιον και ας μην σε καλυπτει πληρως. Βρες καποιον που να σε καταλαβαινει εστω και λιγο και παιξε μαζι του αυτο το παιχνιδι του μυαλου σου. Καποιον που δεν φοβασαι μη φυγει αμεσως γιατι θα ειναι κοντα σου για αλλο λογο και οχι για πονηρο σκοπο. Κανε μια δοκιμη και μιλα του με τροπο που να φωναζεις δυνατα (για να σε ακουει) τις ιδεοληπτικες σου σκεψεις. Απεγκλωβισε τες και ελεγξε πως νιωθεις οταν το κανεις. Πολλες φορες υπαρχουν τροποι διεξοδου που δεν φανταζομαστε.
24-12-2015, 22:10 #38
Όταν βρισκόμουν στη περίοδο των ψυχαναγκασμών: "Μην πεις τίποτα για όσα σου συμβαίνουν στη μητέρα σου, γιατί αλλιώς θα πεθάνει'' ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσω ήταν να ψυχαναγκάζω τον ευατό μου ότι αυτό το ''στοίχημα'' είναι εκτός συναγωνισμού. Ό,τι δεν εξαρτάται από μένα. Θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω, να σε βοηθήσω όσο μπορώ. Σε κατανοώ τοοοσο πολύ. Και νομίζω πως οι τεχνικές που ακολούθησα με βοήθησαν να ξεπεράσω τους ψυχαναγκασμούς, αλλά, όπως λέω και στη δική μου ανακοίνωση, δεν είμαι σε πολύ καλή φάση ούτε και γω. Η όλη διαδικασία είναι πολύ επίπονη και ψυχοφθόρα. Ψυχανάγκασε τον εαυτό σου να μην κάνει ψυχαναγκασμούς για μόνο μία μερα. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Ειλικρινά. Αυτή η μερα θα είναι μαρτυριο. Δεν θα μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Εγώ σκεφτόμουν ότι '' αν συνεχίσω τους ψυχαναγκασμούς, θα πάθουν κάτι οι δικοί μου'' δηλαδή έκανα το ανάστροφο. Σταδιακά είδα ότι με το να μην κάνω ψυχαναγκασμούς, η γη συνεχίσει να γυρίζει, εγώ εξακολουθώ να αναπνέω, η ζωή μου δεν έχει καταστραφεί. Και έτσι σταδιακά άρχισα να ξεφεύγω. Τώρα δεν είμαι ακόμη καλά, γιατί ψιλοεμφάνισα άλλα θεματάκια, όπως λέω στη δική ου ανακοίνωση, αλλά τουλάχιστον δεν έχω αυτές τις εμμονές που μου τρώγανε το μυαλό. Είχα βαρεθεί να σκέφτομαι περιπτ'ωσεις και στοιχήματα και κουτάκια μέσα σε κουτάκια. Δεν ξέρω αν οι παρομοιώσεις μου είναι κατανοητές αλλά καθε μυαλό σκέφτεται διαφορετικά. Η μητέρα μου λέει ότι μερικές φορές οι ψυχαναγκασμοί είναι μέρος του εαυτό μας και της ζωής μας και το μόνο που π΄ρεπι να κάνουμε έιναι να τους αγκαλιάσουμε. Και κείνη είχε βιώσει ψυχαναγκασμούς αλλά δεν νομίζω στο βαθμό που είχα εγώ. Οι δικοί μου, όπως και οι δικοί σου δεν σε αφήνουν να ζήσεις. Δεν είμαι ειδικός, ούτε σου λέω να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου γιατί και γω δεν είμαι σε πολύ καλή φάση. Αλλά βασικά, συμμάζεψε το μυαλό σου και εκλογίκευσε τα πάντα. Είναι δική σου η μάχη και κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν δεν πάρεις εσύ την απόφαση να ελέγξεις το μυαλό σου. Σε αυτή σου την προσπάθεια, εγώ θέλω να είμαι μαζί σου.
25-12-2015, 12:06 #39
25-12-2015, 12:11 #40
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!αληθεια απο ολους εδω νιωθω οτι με καταλαβαινεις μονο εσυ!!αυτοπου λες οτι αν πω τιποτα στον ενα θα πεθανει η κατι τετοια κουλα που τερματιζεις το κακο που σκεφτεσαι ωστε να μην το κανεις με τιποτα..αλλα εγω φοβαμαι οτι γινονται αμα δεν τα κανω γτ αν πιστευεις και θες να γινει κατι πολυ γινεται..δν ξερω παντως σιγουρα με βοηθας!!σε ευχαριστω πολυ!!καλα χριστουγεννα .θα σ ξαναμιλησω ειμαι σ ασχημη φαση τωρα..προσπαθω οσο μπορω!..
25-12-2015, 12:18 #41
Ισως βεβαια οι ψυχαναγκασμοι να θελω να υπαρχουν για να καλυψω κατι αλλο αυτο καταλαβαινω.μηπως δεν θελω να αποκαλυφθει κατι για τον εαυτομ θελω να μαι καλη.ισως να μην ειμαι και δεν θελω να παραδεχτω οτι δν ειμαι κ ο πιο καλος ανθρωπος που πειθω τον εαυτο μ οτι ειναι η οτι ισως χωριςτους ψυχαναγκασμους να ανακαλυπτα κατι ασχημο για μενα.και γω θελω να σε γνωρισω απο που εισαι;ioanna.joanna3 to skype mou.θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω μενεις αθηνα;και αο που εισαι;βεβαια δεν ειμαι σε φαση να γνωριζω κοσμο ..αλλα νιωθω οτι εχουμε πολλα κοινα κ μπορω να κανω μια εξαιρεση:) με καταλαβαινεις παρα πολυ!!ευχαριστω μ εεδωσε λιγο εστω κουραγιο αν καινομιζω ειναι αργα:/
25-12-2015, 14:34 #42
Έχει εν μέρει δίκιο η "ntomata" σε αυτό που σου λεει για να ακυρωσεις τους ψυχαναγκασμους. Κατα καποιον τροπο αυτο σου εγραψα και εγω με διαφορετικο σεναριο. Βρες καποιον που θα το αντεχε και εξεφρασε δυνατα μαζι του τις σκεψεις σου. Θα ειναι μια καλη δοκιμη για να καταλαβεις τα ορια σου.
Last edited by Alexis85; 26-12-2015 at 14:53.