Είμαι ψυχοπαθής;;; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 249
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τιποτα απο τα δυο !
    Έχεις μελετήσει ψυχολογία;

Senior Member
    ευτυχώς που υπάρχεις εσύ Hyperion να τα διορθώσεις όλα...
    αλλά καλα σου λέει και ο άλλος πιο πάνω γιατι μας τα λες όλα αυτά αφού δεν θεωρείς ότι έχεις καποιο πρόβλημα;
    Εσυ ειπες μόνος σου
    Να το διορθώσω; Δεν είσαι με τα καλά σου. Δεν κάνω αυτοδιάγνωση.
    Εδώ είναι φόρουμ υποστήριξης. Το λογικό είναι να μην εισαι καν εδώ μέσα αφού δεν θες καμιά υποστήριξη και δεν θες να διορθώσεις τίποτε. Δεν ξέρω αν εχεις κάποιου είδους διαταραχή. Εχεις ή δεν έχεις όμως αντικοινωνική διαταραχή προσωπικοτητας σίγουρα μπορείς να προξενέσεις πολύ κακό στους ανθρώπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    ευτυχώς που υπάρχεις εσύ Hyperion να τα διορθώσεις όλα...
    αλλά καλα σου λέει και ο άλλος πιο πάνω γιατι μας τα λες όλα αυτά αφού δεν θεωρείς ότι έχεις καποιο πρόβλημα;
    Εσυ ειπες μόνος σου
    Εδώ είναι φόρουμ υποστήριξης. Το λογικό είναι να μην εισαι καν εδώ μέσα αφού δεν θες καμιά υποστήριξη και δεν θες να διορθώσεις τίποτε. Δεν ξέρω αν εχεις κάποιου είδους διαταραχή. Εχεις ή δεν έχεις όμως αντικοινωνική διαταραχή προσωπικοτητας σίγουρα μπορείς να προξενέσεις πολύ κακό στους ανθρώπους.
    Όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Αυτό κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Senior Member
    Mαταιοτης ματαιοτητων , τα παντα ματαιοτης ...........................οτι αξιζει σε αυτη την ζωη , δεν κοστιζει...........

Senior Member
    Εδώ βρε Hyper αυθυποβάλεσαι πιστεύοντας πως η ελλειψη συνειδησης θα σε κανει επιτυχημένο. Οτι και να διαβασες, αποκλείω να λέει σε βιβλίο ότι κόψε το συναίσθημα για να γίνεις καλός ηγέτης ή επιτυχημένος στην επίτευξη στόχων. Το ότι θέλεις να αποκοπείς απο το συναίσθημα, εχει δημιουργηθεί απο άλλο κινητρο. Εσυ μπορεις να κάνεις τα πάντα, επομένως επικεντρώσου εκει αν θελεις απαντήσεις. Ολα τα πράγματα εκτός απο την πίστη στις θρησκείες αποδεικνυονται και έχουν λογική εξηγηση. Αλλο η μεθοδικότητα και επιτευξη στόχων και άλλο η ψυχικη αναπηρια για την οποία μιλάς. Κι εμενα ενας καθηγητης μου στο πανεπιστημιο είχε ψυχωση ο ανθρωπος, αλλά δεν ηταν η ψυχωση που τον εκανε επιτυχημένο. έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την μπατανόβουρτσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mαταιοτης ματαιοτητων , τα παντα ματαιοτης ...........................οτι αξιζει σε αυτη την ζωη , δεν κοστιζει...........
    Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό αγαπητέ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hyperion View Post
    Όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Αυτό κρίνεται εκ του αποτελέσματος.
    Το σχόλιο σου μια συνδικαλιά και μόνο είναι. Αστο καλύτερα. Δεν απαντάς καν συμφωνα με τη λογική, δεν θες βοηθεια, δεν θελεις να διορθώσεις τίποτε, σύμφωνα με δηλωση σου, όλα ειναι σωστα για σενα αρα κανονικά δεν επρεπε να κανεις εγγραφή εδώ μέσα. Στο επαναλαμβάνω μόνο κακό μπορείς να προξενέσεις στους ανθρώπους και είσαι επικίνδυνος έχεις ή δεν εχεις διαταραχή

Banned
    Οι ψυχικές διαταραχές που καθιστούν ένα άτομο να μην έχει συνείδηση, είναι συγκεκριμένες και σε συγκεκριμένα ποσοστά του πλυθησμού.
    Όσο για την Ελλάδα, ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει.
    Η έλλειψη λογικής και η "νίκη" του συναισθήματος και το "ζούμε για το τώρα" έφερε απλά περισσότερους φτωχούς.
    Τα ζώα δεν καταλαβαίνουν την λογική, όπως και η πλειοψηφία της κοινωνίας που έλαβε άθλια παιδεία και αγωγή.
    εχω παρατηρισει οτι οσοι γραφουν οτι γραφεις χρησιμοποιουν συνεχεια το αλοθι της ασθενειας αντι να πουν οτι θελουν ασυλο σε οτι κανουν.
    τοσες ωρες πχ θες ολα αυτα να τα διξεις ως πειστικη εξηγιση πχ εχω τοσους ποντους σε αυτο το τεστ που σημαινει θελω ασυλο σε οτι λεω.
    ενοεις οτι θες να κανεις οτι σου κατεβει χωρις να σε ενδιαφερει τιποτα κ κανενας σκεφτομενος μονο τον εαυτο σου κ ποτε τους αλλους..
    με το να σκεφτεσαι συνεχεια τον εαυτο σου κ ποτε τους αλλους αυτος ειναι ο πιο βεβαιος τροπος για να αποτυχεις αλλα αμφιβαλω αν αυτο σε νιαζει αν θες να πετυχεις σε κατι παραχωρεις στους αλλους δικαιοματα ξεχνοντας τον εαυτο σου αυτος ειναι ο μονος δρομος που σε οδηγει στην επιτυχια ολα τα υπολυπα ειναι αδιεξοδο.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 29-12-2015 at 04:00.

Senior Member
    Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό αγαπητέ.

Ματαιοτης ματαιοτητων , τα παντα ματαιοτης ...............οτι αξζει σε αυτη την ζωη , δεν κοστιζει............................πολ υ ! ΟΚ ?

Το διαπιστωσα οταν μεγαλωσα..........................μικρ ος αλλα νομιζα ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    Στο επαναλαμβάνω μόνο κακό μπορείς να προξενέσεις στους ανθρώπους και είσαι επικίνδυνος έχεις ή δεν εχεις διαταραχή

Μπα , αυτοι που σκοπευουν να βλαψουν με τις ενεργειες τους ανθρωπους , παντα λενε το αντιθετο !

Για να καταλαβω κι εγω , πως θα τους βλαψει ? ενα φυσιολογικο παιδι πως θα βλαψει τους ανθρωπους ?

Senior Member
    Μπα , αυτοι που σκοπευουν να βλαψουν με τις ενεργειες τους ανθρωπους , παντα λενε το αντιθετο !

Για να καταλαβω κι εγω , πως θα τους βλαψει ? ενα φυσιολογικο παιδι πως θα βλαψει τους ανθρωπους ?
    Ο μόνη περίπτωση που θα <βλάψω> κάποιον/κάποιους είναι στην σύγκρουση συμφερόντων.
    ***Σύντομα θα πάω να βγάλω άδεια σκοπευτού, και θα περάσω από ψυχίατρο. Θα με βρει <φυσιολογικό>. Πάμε ένα στοίχημα; Με πλήγωσες θα πέσω σε κατάθλιψη.
    Ο άνθρωπος ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι ΕΓΩΙΣΤΗΣ, δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Αλλά ανθρώπινη φύση.
    Embrace your nature, don't blame it.

αλεξανδρος_77 : Τώρα με έκανες να... κοιτάξω στα μάτια την συνείδηση... Ops! Ξέχασα... Δεν έχω! Και τώρα;

Senior Member
    Φίλους εχεις; Καποια σχέση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Φίλους εχεις; Καποια σχέση;
    Ναι έχω και σχέση και φίλους. Πολλούς γνωστούς ευρύ κοινωνικό κύκλο αλλά μόνο δύο πραγματικούς φίλους.

Senior Member
    Και τι εννοεις οταν λες καλούς φίλους; Επίσης τι σου προσφέρει η σχέση σου;

Senior Member
    και θεωρεις φυσιολογικα όσα γράφει; φυσικά είναι ικανός να βλάψει οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και μέλη του φόρουμ, το ομολογεί και ο ίδιος, αλλά εδω δεν απαντάει συμφωνα με τη λογική πάντα, τι θέλει εδω μεσα αφού θεωρει τη συμπεριφορά του φυσιολογική.Μια ετσι μια γιουβέτσι...

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast