Σύνταξη από γονέα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by serios View Post
    @mgilleas πως και σου την έδωσαν την σύνταξη;; Αν δεν κάνω λάθος έχεις καταφέρει να πας στρατό με ψύχωση και αγωγή και τον έβγαλες. Δεν επηρέασε την απόφαση τους για το αν έχεις αναπηρία;;Θεωρείς πως δεν μπορείς να εργαστείς;; Ή περισσότερο για να νιώθεις ασφαλής στο μέλλον με το να έχεις ένα σιγουρο εισόδημα;;
    Πρωτα περασα απο το ΚΕΠΑ,(γιατι μου το προτεινε η ψυχιατρος μου και καποια κοινωνικη λειτουργος αν δεν κανω λαθος και δευτερον δεν ειχα ασφαλεια υγειας ενω με το ΚΕΠΑ εχω βιβλιαριο που παιρνω δωρεαν τα φαρμακα απο νοσοκομειο αλλα γενοσημα) οταν ζουσε ο πατερας μου και ενω ημουν ηδη στρατο και με ρωτησε ο γιατρος στην επιτροπη περα απο τις σπουδες αν εχω παει στρατο του απαντησα την αληθεια οτι υπηρετω ι4 αοπλο λογω ψυχωσικης συνδρομης και με εχουν βαλει σε ενα ελαφρυ ποστο χωρις πιεση.Γενικα την πιεση δεν την αντεχω ειχα δουλεψει σε μια δουλεια πριν το στρατο και μολις με πιεσαν πηγαινα σπιτι και ημουν ολο νευρα και αυξανα την αγωγη.Και στο στρατο ακομα οταν με πιεσαν καπως ημουν στα προθυρα να υποτροπιασω και πηρα εκτακτως μια αγραφη αδεια.Οσο να ειναι εφοσον το δικαιουμαι και μπορω να αποφυγω την πιεση και το αγχος ευρεσεως εργασιας ειναι μια ασφαλεια να εχω δικο μου εισοδημα.

Quote Originally Posted by ftatl View Post
    mgilleas πως σου εδωσαν 67% εφ ορου ζωης ειχες περασει πανω απο 3 φορες απο επιτροπη με 67%?
    Πρωτον περασα επιτροπη ΚΕΠΑ και πηρα 67% για να παιρνω το προνοιακο επιδομα αλλο που δεν το προχωρησα παραπανω και δεν το πηρα στο χερι και δευτερον περασα απο ΑΣΥΕ και μου δωσαν 67% εφορου ζωης για τη συνταξη.

Ανοιγω καινουργιο θεμα να εξηγησω με λιγα λογια πως βγαινει η συνταξη απο θανων γονεα να το δουν οσοι εχουν συναφες η αλλα σοβαρα σωματικα προβληματα για να ξερουν που να κινηθουν σε περιπτωση αναλογη της δικης μου.

Senior Member
    mgilleas να ρωτησω αναδρομικα δικαιουσαι εσυ πηρες κανονικα τα μηνιατικα οσο καιρο περιμενες να βγει?

Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    mgilleas να ρωτησω αναδρομικα δικαιουσαι εσυ πηρες κανονικα τα μηνιατικα οσο καιρο περιμενες να βγει?
    Διαγραφηκε αν θες σου στελνω π.μ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12