Δειλία ή λογική; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Banned
    Originally posted by alexandros3
    Μπορεί να το γκαντέμιασα. Δυστυχώς μαζί με την επανασύνδεση ήρθαν και οι προηγούμενες απαιτήσεις περί σταθερότητας κτλ κτλ Στο \"κλουβί\" δηλαδή. Θα δούμε λοιπόν.
    εμ ειδες που δεν ειναι τοσο απλο τελικα???
    η μη ζηλια και η μη κτητικοτητα θελουν παραααααααα πολυ δουλεια.....

ΥΓ, να προσεχεις τα \"κλουβια\" .....

Senior Member
    Μπορεί να το γκαντέμιασα. Δυστυχώς μαζί με την επανασύνδεση ήρθαν και οι προηγούμενες απαιτήσεις περί σταθερότητας κτλ κτλ Στο \"κλουβί\" δηλαδή. Θα δούμε λοιπόν.
    ευκαρια να θεσεις κ εσυ μεχρι που θες να εισαι κ που οχι.

Senior Member
    Originally posted by krino
    εμ ειδες που δεν ειναι τοσο απλο τελικα???
    η μη ζηλια και η μη κτητικοτητα θελουν παραααααααα πολυ δουλεια.....

ΥΓ, να προσεχεις τα \"κλουβια\" .....

Συμφωνώ οτι δεν είναι και ότι πιό εύκολο. Προσωπικά, πάντα ήμουν υπέρ της ελεύθερης συνδιαλλαγής στις σχέσεις αρκεί να καθορίζεται και από τους δύο. Ο μόνος χώρος που απαιτώ για τον εαυτό μου αλλά οριστικά απαιτώ, είναι της από κοινού συγκατάθεσης για οποιαδήποτε ερωτική συνύπαρξη με τρίτους. Μέχρι εκεί είναι τα όριά μου και πέραν αυτού δεν μπορώ να υπάρξω μέσα σε σχέση.

καλα δλδ καταφερες να μην κολλας στο εξωτερικο, στις ριτιδες τα κιλακια κτλ και τωρα το αγχος ειναι το οτι καποτε θελει να σοβαρεψουν τα πραγματα( που ετσι και αλλιως ειναι παντα η φυσικη εξελιξη μιας σχεσης); Η απλα βρισκεις μια δικαιολογια για να ξεφυγεις και να επιστρεψεις στα προηγουμενα... ; Δεν το λεω σαρκαστικα... και εγω περιπου τα ιδια με εσενα ειχα και ενω εδω και 1 χρονο προσπαθω να μην ειμαι ενα απλο οργανο και να την δω διαφορετικα σε μια σχεση.. να ψαξω ας πουμε την επικοινωνια παρα τον ομορφο κ... η τα ωραια β... η την μοντελλα... και ενω εχω μια σχεση με μια πανεξυπνη κοπελλα.. που δεν ειναι φωτομοντελλο.. δυσκολο αλλωστε να βρεις φωτομοντελλο που πχ.. διαβαζει κατι περισσοτερο απο κοσμοπολιταν... εχω εμπειριες και ξερω... πρεπει να πολεμαω καθε μερα με τον εαυτο μου για να κρατηθω και να μην επιστρεψω πισω στους ερωτες με τις ναρκισσους... Νομιζω οτι σε καποια στιγμη πρεπει καποιος να μιλησει για το ανορεξικο βλεμμα... το βλεμμα που η κοινωνια επιβαλει στους αντρες και που δεν μπορουν να ξεφυγουν απο αυτο που βλεπουν... οπως και εσυ αναφερεις τα ψεγαδια πανω στις γυναικες.. τις ριτιδες κτλ..κτλ... και που μιλωντας παντα για τον εαυτο μου οσο πολεμω και εαν του κανεις μοιαζει ανικητο....

Senior Member

Μου είναι πανεύκολο, το έχω κάνει πλοιστάκις. Αλλά έτσι κοροιδεύεις τον εαυτό σου πρώτα.
    Aκριβώς:)

Με το να την κοροιδεύεις που πιθανα ειναι κ ενας τροπος να γινεις αρεστος, να αποφύγεις καυγάδες ή διενεξεις κ να μην απομακρυνθεις, καταφέρνεις ακριβώς το αντιθετο. Ενώ τώρα εκφράζεις τις αναγκες σου κ εισαι συνεπής κ αληθινός με σενα πρώτα κ φυσικα κ στην σχεση που εχεις.

Κοιτα νομιζω οτι ισως υπεβαλεις λιγακι... και ισως ετσι τις δημιουργεις ανασφαλεια και ετσι υπερβαλει και εκεινη... δεν νομιζω οτι ακομη και εαν της το ζητουσες να δεχοταν για κατι πιο σοβαρο τοσο συντομα... αν ειναι πραγματι τοσο ωριμη οσο την παρουσιαζεις...
    Απο την αλλη ειναι γυναικα και στην ηλικια της σιγουρα ακουει το βιολογικο ρολοι να χτυπαει και αυτο της προκαλει ενταση... αυτο πρεπει να το σεβαστεις... ειναι δικαιολογιμενη μια αναγκη της να μπορεσει σε καποια στιγμη να δει σοβαρα την ζωη της και να κανει ενα παιδι... και εσυ αλλωστε το αναφερεις καπου σαν επιδιωξη... Εκεινο που με κανει να διερωτουμε ειναι το τι εννοεις \"κλουβι\". εννοεις την δεσμευση οτι δεν θα εχεις αλλους ερωτικους συντροφους; οτι σε καποια στιγμη θα σοβαρεψετε την σχεση; οτι βλεπει τον εαυτο της να εχει οικογενεια σε καποια φαση; και πως ακριβως νιωθεις να σε πιεζει ; το κανει ή απλα εσυ ετσι θεωρεις;

Αλέξανδρε
    ʼσε τον εαυτό σου ελεύθερο να ζήσει αυτό που νιώθεις και πες της ότι αν πάνε όλα καλά και δέσετε αργότερα, θα το σοβαρέψετε. Εξήγησε της, ότι είναι πολύ νωρίς για να δεσμευτείς. Αν σε πιέσει ΄και τότε, σημαίνει ότι ναι μεν της αρέσεις, αλλά πάνω απ\' όλα την ενδιαφέρει η αποκαταστασή της

Senior Member
    Αλέξανδρε, ζήστο τώρα, γιατί θαρρώ πως γρήγορα θα σε παρατήσει για να δημιουργήσει και αυτή οικογένεια, παιδιά κλπ με κάποιον μεγαλύτερο και προθυμότερο. Καλώς ή κακώς, έτσι μας έχουνε μεγαλώσει εμάς τις γυναίκες και έχω δει πολλές συνομίληκές μου(κοντεύω 38) να φρικάρουν στη σκέψη μιας ζωής χωρίς γάμο και παιδιά.
    Καλά έκανες και ήσουν ντόμπρος και ξηγήθηκες. Απο κει και πέρα, καθένας με τις αντοχές του και τις επιλογές του.

Και... ρε παιδιά, γιατί \"πάνω απ όλα την ενδιαφέρει η αποκατάσταση\"? Δεν είναι λυπηρό σε μια σχέση να νοιώθεις ότι ο άλλος έχει βάλει φραγμούς? Στο κάτω κάτω είναι 36 και βιολογικά θα πρέπει λίγο να βιαστεί για παιδί. Ο σύντροφος δε θα πρεπει αυτό να το κατανοήσει και να το υποστηρίξει???

Εν κατακλείδι... εφόσον νοιώθεις έτσι ζήστο όσο πάει (που λίγο θα πάει...)

Page 2 of 2 FirstFirst 12