Results 1 to 15 of 133
Thread: Φιλία η σεξ
-
23-01-2008, 14:53 #1
Φιλία η σεξ
Μιλούσαμε με ένα τύπο εδώ και κάμποσο καιρό από το ιντερνετ. Η κουβέντα που κάναμε ήταν φιλική - τρυφερή χωρίς ίχνος σεξουαλικού υπονοούμενου. Εκτιμώντας αυτά, και από το γεγονός οτι είμασταν και γείτονες, του ζητώ να πάμε για καφέ φιλικά για να τον γνωρίσω και από κοντά, εξηγώντας παράλληλα οτι δεν γουστάρω τα καμάκια.
Οντως η μπύρα που ήπιαμε αντί του καφέ τελικώς ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, με καλή κουβέντα, αρκετή πλάκα, κουτσομπολιό, και όλα αυτά που λέγονται ανάμεσα σε καλά φιλαράκια. Ο τύπος κοντά στην ηλικία μου, με καλό μυαλό, προοδευτικές ιδέες, και όλα αυτά που θα με έκαναν να είμαι ανοιχτή σε μια τέτοια παρέα.
Ιχνος καμακίου δεν έπαιξε, πράγμα που με προδιέθεσε θετικά απέναντί του, χωρίζουμε, καληνυχτιζόμαστε και λέμε εις το επανιδείν.
Την αμέσως επόμενη μέρα, μου εκμηστυρεύεται οτι έχει εντυπωσιαστεί από μένα, σα γυναίκα και σαν άνθρωπος, οτι θα μπορούσε αν δεν είχα σχέση να με ερωτευτεί, οτι του έχω καρφωθεί στο μυαλό, και ό,τι άλλη μπαρούφα συνήθως λένε οι άντρες για να συγκινήσουν.
Επειδή είμαι και λίγο χύμα στις εξηγήσεις μου, του λέω να κόψουμε κάθε επαφή, και ότι δυστυχώς θυσιάζει τη φιλία μας αυτή, που πήγε να αρχίσει ομαλά.
Ενα ακόμα πεινασμένο καμάκι .... τι να πεις ?
εδιτ.
Ο τύπος έκοψε λάσπη όταν μιλώντας μαζί μου από το μσν, βάζω στην κουβέντα και τη σχέση μου η οποία ήταν ενήμερη εξ αρχής περί του τί έπαιζε και οπου καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.
Οταν μιλούσαμε και οι τρεις, το στυλάκι του τύπου άλλαξε, έγινε
αμυντικό, και γενικώς τα μάσαγε. Δεν είχε καν το θάρρος να παραδεχτεί οτι έκανε καμάκι τη στιγμή που ήταν ενήμερος οτι η σχέση μου γνωρίζει τα πάντα για μένα ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Τώρα πλέον, δεν μου μιλάει, καν, ούτε καλημέρα ούτε καλησπέρα. Αυτό ήταν όλο?
Πρός άντρες: γιατί ρε παιδιά έτσι? ή πήδημα, ή τίποτα?
- 23-01-2008, 15:25 #2
Αποτι καταλαβα όταν σε πρωτοείδε ΔΕΝ ηξερε ότι έχεις σχέση. (Σωστά?) Αποτη στιγμή που σε είδε και του άρεσες κακό είναι που εξέφρασε τα αισθήματα του για σενα? Ισως το έκανε άκομψα αλλά πιστεύω ότι πρέπει να εκφράζουμε τα αισθηματα μας γιατί αν τα αφήνουμε μεσα μας θα γίνουν θηλιά να μας πνίξουν. Δεν επικροτώ πάντως τη στάση του που δεν παραδέχτηκε ότι σου έκανε καμάκι. Θα μπορούσε να πεί δεν ήξερα ότι έχεις σχέση και μου αρεσες κτλ και να διατηρήσετε μια φιλική σχέση. Ισως όμως να έκοψε τελείως γιατί ντράπηκε από αυτή τη τροπή. Δε σημαίνει απαραίτητα ή πήδ**α ή τίποτα.
23-01-2008, 16:53 #3
Απλως δεν πιστευεις στον ερωτα με την πρωτη ματια...Κανενας αντρας παντως δεν μπορει να δει φιλικα μια γυναικα που τον συγκινει ερωτικα,εστω και μεσω msn..Το οτι δεν αντιδρουσε απο τα μυνηματα,αλλα το εκανε μετα τη συναντηση,σημαινει πως απο καιρο και ενω μιλουσατε μεταξυ σας,του ειχες δωσει το θαρρος να εκφραζεται ανετα και μολις αισθανθηκε την αναγκη να σου δηλωσει κατι μεσα απ την καρδια του,tον ισοπεδωσες ακαριαια..Ο λογος που δεν το ειχε κανει τοσο καιρο,ειναι επειδη δεν ειχατε συναντηθει,ωστε να μπορει να πιστεψει οτι μια τετοια προσπαθεια θα μπορουσε να πιασει τοπο + οτι σιγουρα ειναι λιγο ντροπαλος,σε αντιθεση με εσενα που εισαι χύμα στο κύμα..
Φιλικα παντα,
Konman
23-01-2008, 17:04 #4
Καλημερα!Εμμ...οι ανθρωποι γενικοτερα η κομπλαρουν σε κατι τετοια η αποχωρουν απο ντροπη η απλα γιατι δεν εκατσε αυτο που ηθελαν.Για να ηταν ομως σωστος απεναντι σου μετα απο οτι κι αν εγινε θα επρεπε τουλαχιστον να εξηγουσε μην αποχωρησει.Δηλαδη οση ντροπη κι αν ενιωσε οσο κι αν κομπλαρε επρεπε να εβρισκε την δυναμη να σου ελεγε τουλαχιστο κατι.Οπως βρηκε και την δυναμη να φλερταρει...
Γενικα εγω αναρωτιεμαι πως μερικοι ανθρωποι ενω το μπορουν να σε φλερταρουν τοσο ανετα,οταν δεν το θες εσυ απομακρυνονται ενω εδειχναν πολυ σιγουροι για τον εαυτο τους..περιεργα πραγματα αλλα τι να πεις;
μπορεις να τους κρινεις;ο καθενας κανει οτι θελει και οταν δεν παιρνει οτι θελει αποχωρει τοσο απλα..Αυτο ισως να δειχνει οτι δεν ηθελε μια φιλια αλλα κατι αλλο.Τι να κανεις;Απλα προσπερασε το οπως και τοσο αλλα!
Ειναι ομως δυνατο να εχουν σκουριασει τοσο πολυ οι σχεσεις των ανθρωπων;να ειναι ολα τοσο επιφανειακα;
Ειναι αυτα που μας κανουν να ειμαστε μεσα στην καταθλιψη και την μιζερια!..."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
23-01-2008, 17:50 #5
Εσύ liberchild γιατί ανακάτεψες και το γκόμενο σου; Ο άλλος έφαγε μεγάλο σοκ κατά πάσα πιθανότητα, γιατί εκεί που περίμενε να ακούσει κάτι ενθαρυντικό από σένα η ψυχολογία του διαλύθηκε στο δευτερόλεπτο. Γιατί τα κάνετε αυτά ρε και μετά έχετε τύψεις; Και μετά παρατάτε και το γκόμενο επειδή στην τελική καταλαβαίνετε ότι ο άλλος ο κακομοίρης έλεγε απλά τον πόνο του και ο γκόμενος σας του δημιούργησε ένα ψυχολογικό παραπάνω...
23-01-2008, 18:06 #6
Πρώτον ήξερε εξ αρχής οτι είχα σχέση και οτι δεν κρύβω τίποτα απο αυτήν.
Δεύτερον, πριν βγώ μαζί του ξεκαθάρισα οτι καμάκι δεν παίζει εκτός από φιλία και μόνο αυτό.
Τρίτον, η σχέση μου μπήκε στη συζήτηση αφού τον ρώτησα και συμφώνησε.
Δεν κατάλαβα γιατί θα έπρεπε ενώ είμασταν και οι τρεις να το παίξω κινέζος και να μη συζητήσουμε επί του γεγονότος.
Εγώ ξέρω οτι ζήτησα τη φιλία του και εκείνος τη μετέτρεψε σε κάτι άλλο. Μήπως για να την εξασφαλίσω θα έπρεπε πρώτα να περάσω απ το κρεββάτι του ?
23-01-2008, 18:27 #7
Δεν σου είπε να περάσεις από το κρεβάτι του το παιδί. Μπορεί όντως να σε είδε ερωτικά και να στο είπε μήπως υπάρχει κάποια ελπίδα. Αυτό που κάνετε, να ανακατεύετε άλλους να ξεκαθαρίσουν για σας, είναι ότι χειρότερο για όλους που εμπλέκονται. Κατά τη γνώμη μου καλά θα κάνεις να του ζητήσεις συγνώμη και τελικά θα διακόψετε αξιοπρεπώς.
edit
Και τώρα να είσαι σίγουρη ότι αν είχε τη δυνατότητα να ξανακάνει αυτή τη κουβέντα μαζί σας μπορεί να αντιδρούσε διαφορετικά και να παραδεχόταν τις πράξεις του, χωρίς την ξαφνική πίεση.
23-01-2008, 18:48 #8
Originally posted by Flamenco
Δεν σου είπε να περάσεις από το κρεβάτι του το παιδί. Μπορεί όντως να σε είδε ερωτικά και να στο είπε μήπως υπάρχει κάποια ελπίδα. Αυτό που κάνετε, να ανακατεύετε άλλους να ξεκαθαρίσουν για σας, είναι ότι χειρότερο για όλους που εμπλέκονται. Κατά τη γνώμη μου καλά θα κάνεις να του ζητήσεις συγνώμη και τελικά θα διακόψετε αξιοπρεπώς.
edit
Και τώρα να είσαι σίγουρη ότι αν είχε τη δυνατότητα να ξανακάνει αυτή τη κουβέντα μαζί σας μπορεί να αντιδρούσε διαφορετικά και να παραδεχόταν τις πράξεις του, χωρίς την ξαφνική πίεση.
Κατ αρχάς θα πρέπει να σου εξηγήσω οτι έχω ανοιχτή σχέση όπερ σημαίνει οτι ο δικός μου ουδεμία αντίρρηση θα είχε να βρεθώ ερωτικά με τον τύπο αν πράγματι μου άρεσε. Αυτό ήταν σαφές και σε αυτόν. Εγώ ήμουν αυτή που αποφάσισα εξ αρχής οτι πάω μόνο για φιλία. Επίσης δεν ανακατεύτηκε κανείς, η συζήτηση των τριών γινόταν πάνω σε θέματα σχέσεων γενικότερα και ο καθένας τοποθετούσε τις σκέψεις του. Δεν είμαι απ αυτές που δεν καθαρίζουν μόνες τους, είναι αρχή στη ζωή μου.
Επομένως, εφ όσον κανείς δεν του ζήτησε το λόγο, γιατί να βρεθεί σε άμυνα? κανείς δεν τον ενοχοποίησε για το ότι του άρεσα και βέβαια ούτε κι εγώ. Ομως ας το παραδεχόταν παρουσία όλων κι όχι να το γυρνάει στο τσάμικο. Δεν θα του έπαιρνε κανείς το κεφάλι.
Συγγνώμη δεν ζητάω ποτέ διότι είμαι απόλυτα ειλικρινής στις προθέσεις μου και σ αυτά που κάνω. Αν παραδεχόταν οτι έπαιξε και μπροστά στη σχέση μου με μαγκιά, θα τον εκτιμούσα αλλιώς.
23-01-2008, 19:01 #9
Μπορεί όντως να σε είδε ερωτικά και να στο είπε μήπως υπάρχει κάποια ελπίδα.
Φλαμενκιε,
αυτο το μηπως υπαρχει καποια ελπιδα ξερεις ποσες φορες το εχω δει να συμβαινει απο αντρες σε γυναικες???
Και αν θες κατ εμε ειναι ξεφτιλικι ελεφαντιασης.
Φυσικα δεν λεω οτι οταν προσεγγιζεις μια γυναικα που σου λεει, ααα εμεις μονο φιλοι εσυ το δενεις κομπο και εληξε. Φυσικα μπορει και να αλλαξει αυτο.
Μονο που πρεπει να βρεις καποια σημαδια ανταποκρισης για να προχωρησεις.
Οταν βρισκεις τους δρομους κλειστους και εχει λαβει μυνημα οτι μονο φιλοι και εσυ σκεφτεσαι,
ε οκ εγω ας ριξω την ψαρια μου και οτι βγαλω και μαριδακι καλο ειναι.... τι γνωμη θα σχηματισει για σενα μια γυναικα???
Για σκεψου κατι καλυτερο απο λιγουρης του κερατα???
Βεβαια μπορεις να μου πεις οτι ξερεις τι, χεστηκα εγω την επεσα και αμα κατσει οκ, δεν κατσει παλι οκ.
Η δικη μου θεση ειναι διαφορετικη, την πεφτω εφοσον δω οτι γουσταρω και οτι βρισκω ανταποκριση και φυσικα κατ εμε, δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι αμα βρω θυληκο μπροστα μου ειναι δυναμη στοχος οπως τουλαχιστον καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω.
Και ναι εμενα με ενοχλει να καταχωρουν σαν λιγουρη του κερατα οποια γυναικα ειναι διπλα μου, θελω να ελπιζω οτι ετσι θα το εβλεπαν και οι υπολοιποι αντρες.
23-01-2008, 19:06 #10
Κατ\'αρχήν, εσύ που το ήξερες ότι πήγαινες μόνο για φιλία; Αν τελικά προέκυπτε ο άλλος να σου αρέσει πολύ εμφανισιακά θα το άφηνες στο φιλικό; Πολύ αμφιβάλλω.
Επίσης από τη στιγμή που βάζεις το γκόμενο σου στη συζήτηση, ο άλλος δε μπορεί να σε διεκδικήσει. Φαίνεται σαν να το κάνεις για να προστατευτείς. Τι να έλεγε δλδ... ¨ξέρεις φίλε, μου αρέσει πολύ η κοπέλα σου¨. Είναι γελοίο και από τις πιο ακραίες απαιτήσεις που θα μπορούσε να έχει μία γυναίκα. Τι θέλεις να πλακωθούνε; Ο άλλος σχέση ήθελε όχι τσακωμούς. Δεν είναι κάπως εγωιστική η στάση σου;
ΥΓ. Το ήξερα από πριν απαντήσεις ότι δε ζητάς ποτέ συγνώμη.
Έχω περάσει κι εγώ πολύ χειρότερη φάση από το τυπά που αναφέρεις, αν κι εγώ υπερασπίστηκα την ιδεολογία μου (με ζόρι ομολογώ καθώς είχα σοκαριστεί κάργα από την ανευθυνότητα της άλλης) και φάνηκε ότι ανέβηκα πολύ στα μάτια της. Άλλα αν την ξαναδώ ποτέ ξέρω ότι θα σκύψει το κεφάλι από τη ντροπή της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
23-01-2008, 19:11 #11
Originally posted by krino
Μπορεί όντως να σε είδε ερωτικά και να στο είπε μήπως υπάρχει κάποια ελπίδα.
Φλαμενκιε,
αυτο το μηπως υπαρχει καποια ελπιδα ξερεις ποσες φορες το εχω δει να συμβαινει απο αντρες σε γυναικες???
Και αν θες κατ εμε ειναι ξεφτιλικι ελεφαντιασης.
Φυσικα δεν λεω οτι οταν προσεγγιζεις μια γυναικα που σου λεει, ααα εμεις μονο φιλοι εσυ το δενεις κομπο και εληξε. Φυσικα μπορει και να αλλαξει αυτο.
Μονο που πρεπει να βρεις καποια σημαδια ανταποκρισης για να προχωρησεις.
Οταν βρισκεις τους δρομους κλειστους και εχει λαβει μυνημα οτι μονο φιλοι και εσυ σκεφτεσαι,
ε οκ εγω ας ριξω την ψαρια μου και οτι βγαλω και μαριδακι καλο ειναι.... τι γνωμη θα σχηματισει για σενα μια γυναικα???
Για σκεψου κατι καλυτερο απο λιγουρης του κερατα???
Βεβαια μπορεις να μου πεις οτι ξερεις τι, χεστηκα εγω την επεσα και αμα κατσει οκ, δεν κατσει παλι οκ.
Η δικη μου θεση ειναι διαφορετικη, την πεφτω εφοσον δω οτι γουσταρω και οτι βρισκω ανταποκριση και φυσικα κατ εμε, δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι αμα βρω θυληκο μπροστα μου ειναι δυναμη στοχος οπως τουλαχιστον καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω.
Και ναι εμενα με ενοχλει να καταχωρουν σαν λιγουρη του κερατα οποια γυναικα ειναι διπλα μου, θελω να ελπιζω οτι ετσι θα το εβλεπαν και οι υπολοιποι αντρες.
23-01-2008, 19:22 #12
γιατι φλαμενκιε,
αυτο δεν ειναι θεμα απειριας η χρονων αλλα λιγουριασης η οποια παιζει απο τοτε που σου σηκωνεται την πρωτη φορα στη ζωη σου και ληγει λιγο πριν το ταφο.
Καλα ειναι τα ενστικτα αλλα μερικες φορες πρεπει και να ξερουμε τι ακριβως κανουν πανω μας οπως και σε αλλους επισης.
23-01-2008, 19:25 #13
Ακου φλαμέγκο μου καλή-έ
Δεν είναι θέμα να διεκδικήσεις εδώ παρά ένα πήδημα και μόνο. Αν ο τύπος με ξετρέλλαινε νάσαι σίγουρος θα πήγαινα και με τις ευλογίες του δικού μου. Ομως, το να μου αραδιαζει όλες αυτές τις μπούρδες προς τι? ίσως σου φαίνομαι λίγο κυνική, αλλά μ αρέσει να φέρνω τους άλλους προ των αληθινών τους προθέσεων και απαιτώ να τις υπερασπίζονται.
23-01-2008, 19:29 #14
liberchild, μπορείς να μας πείς ποιές ήταν ακριβώς αυτές οι μπούρδες?
23-01-2008, 19:29 #15
Originally posted by krino
γιατι φλαμενκιε,
αυτο δεν ειναι θεμα απειριας η χρονων αλλα λιγουριασης η οποια παιζει απο τοτε που σου σηκωνεται την πρωτη φορα στη ζωη σου και ληγει λιγο πριν το ταφο.
Καλα ειναι τα ενστικτα αλλα μερικες φορες πρεπει και να ξερουμε τι ακριβως κανουν πανω μας οπως και σε αλλους επισης.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....