Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
Δεν ξέρω πως να σε παρηγορήσω, ξέρω μόνο πως δεν είναι ο σωστός τρόπος αυτός που έχεις στο μυαλό σου. Ο λόγος πρέπει να είναι πολύ σοβαρός, αλλά η ζωή έτσι είναι, απρόβλεπτη! Οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα θέλαμε να ήμασταν αλλιώς, να ζούσαμε αλλιώς, να γνωρίζαμε τους σωστούς ανθρώπους, να ήμασταν υγιείς και να ΖΟΥΣΑΜΕ! Ο καθένας έχει και από έναν λόγο να ΜΗΝ είναι καλά, αλλά όποιος και να είναι αυτός αξίζει να σου στερήσει τη ζωή; Είσαι νέα και επιβάλλεται (!) να έχεις όνειρα και να προσπαθείς για το καλύτερο, αυτό που θα γιατρέψει την ψυχή σου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τέρατα, ευτυχώς υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, αυτές να αναζητάς, ποτέ δεν είναι αργά για ένα νέο ξεκίνημα. Ακόμα και αν αυτό είναι το forum...

Ο elis, από αυτά που γράφει τουλάχιστον, δε φαίνεται να είναι αναίσθητος. Μάλλον έχει και αυτός τα δικά του. Μπορεί κάποιες φορές να γίνεται κυνικός και ιδιόρρυθμος, όπως όλοι μας κάποια στιγμή, αλλά τον πόνο και την απογοήτευσή του ο καθένας τις εκδηλώνει με τον δικό του τρόπο, δεν είχε διάθεση να σε προσβάλλει εσένα ειδικά, δεν του έκανες και κάτι στην τελική.

Αν χρειαστείς κάτι, στείλε μου PM. )))
Καλημέρα Gallowdance!

Έχω κάποια όνειρα αλλά φοβάμαι πως δεν θα καταφέρω να τα πραγματοποιήσω γιατί κάποιος με την συμπεριφορά του μου στέρησε την δυνατότητα...κι είναι όνειρα πολύ σημαντικά για μένα...δεν ξέρω τι θα κάνω πραγματικά...
Τα υπόλοιπα θα στα στείλω σε pm, να μην καταχραστώ άλλο το θέμα του Κηπ...σ' ευχαριστώ!