Results 46 to 60 of 104
-
28-12-2015, 22:08 #46
Συμφωνω απόλυτα με τον ελις! Τίποτα δεν είναι αξεπέραστο! Είναι βουνο στην αρχή ναι και δεν ξέρεις απο που θα το πιάσεις, αλλά εδώ ο καρκίνος γινετε καλά καποιες φορές.
Αυτό το κρακ ελις το ενοιωσα κι εγω. Ημουν με μειζον επεισοδιο 2 χρόνια. Αποπειρες σερί ναρκωτικά αρπαχτες να νοιωσω ανθρωπος και στη δουλεια καραγκιόζης και κυρία, θαρρεις και ήμουν 2 άτομα. Μια η @@@ριολα που δεν εδινε σημασια στον κοσμο και μια η τελειωμενη που προσπαθουσε να αυτοκαταστραφει με καθε τροπο. Και το χειρότερο δεν πηρα χαμπαρι ποσο λαθος εκανα και οτι ηταν αρρωστημενο. Νομιζα ολοι ετσι ζουν. Ημουν τυχερη που ενδιαφερθηκαν καποιοι και με βοηθησαν.
Μπορεί εντελως καλά να μην γινω ποτε, παντα κατι λίγο να με τρώει, αλλά πλέον μπορώ να πω πως ζω σαν ανθρωπος και εμενα μου φτανει αυτο
- 28-12-2015, 22:10 #47
δεν θελω να ξερω κουτς μου.... οι μνημες μου ειναι γεματες ηδη απο ολα αυτα... μου χρειαστηκε πολυ δυναμη να βρω την συγχωρεση και την αγαπη ...τωρα ειμαστε καλα με τους γονεις μου...ειναι οι μονοι ανθρωποι που εχω εξαλλου ..δειχνουν σαν να μην συνεβησαν ολα αυτα...μακαρι να το πιστεψουν και να μην γερασουν με τις τυψεις...μακαρι να μην καταλάβουν ποτε! αυτο λέω τωρα...
28-12-2015, 22:18 #48
και η μεθοριακη αναπτυσεται παλι στα παιδικα χρονια αλλα για αλλο λογο δηλαδη
οταν η μανα σου δε σου φερεται καλα και ακροβατεισ παντα μεταξυ νευρωσησ και ψυχωσησ
δηλαδη μια εισαι ετσι και μια αλλιωσ μια εισαι ο πιο ηρεμοσ ανθρωποσ στον κοσμο και μια εχεισ τα νευρα τησ αρκουδασ
αυτο εχω εγω και παιρνω αγωγη δε με αντεχει κανενασ με αυτο αλλα χαρη στην αγωγη παλευομαι ημουνα πολυ χειροτερα απο αυτο
κι επειδη εσυ εισαι ακομα καλα με μια αγωγη σωστη θα στρωσεισ τελοσ παντων αυτο που εχεισ μπορει να μην ειναι καταθλιψη αλλα
μεθωριακη εξατιασ δυσκολων παιδικων χρονων ενημερωσου απο το ιντερνετ για ολα αυτα και ελα αυριο να τα συζητησουμε
αλλα θα μου υποσχεθεισ οτι θα πασ σε γιατρο γιατι αντιμετωπιζονται πλεον πολυ καλα αυτα πριν απο δεκα χρονια θα ειχεσ δικιο αλλα σημερα εχεισ αδικοΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-12-2015, 22:19 #49
τα φαρμακα πλεο εχουν βελτιωθει και ουτε θα καταλαβεισ οτι τα παιρνεισ σε σχεση με τα παλια
οποτε κανε μια βολτα να το διαπιστωσεισ κι εσυΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-12-2015, 22:24 #50
εγω θα σου ξαναπω για μενα επειδη εχω ψυχικο πονο παιρνω ενα φαρμακο γι αυτο
που ειναι σα να παιρνω πενηντα ηρεμιστικα μαζι πολυ καλο δηλαδη να στο πω απλα αν δεν ηταν αυτο δε θα ζουσα
δευτερον επειδη λεω μαλακιεσ παιρνω ενα αλλο για να μην τισ λεω και οπωσ βλεπεισ λειτουργει
κι ενα αντικαταθλιπτικο για διαθεση που λειτουργει και αυτο και με ολα αυτα ψιλοδουλευω την αγροτικη μου τη δουλεια που δεν ειναι ελααφρια δηλαδη γραφειου ρωτα ολα τα παιδια ενημερωσου και πηγαινε ετσι μου το υποσχεσαι οτι θα πασ μια βολτα με συνεδρια κανονικα οχι μονο φαρμακα;Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-12-2015, 22:25 #51
28-12-2015, 22:26 #52
Ελις, εμένα το λες;
28-12-2015, 22:26 #53
28-12-2015, 22:28 #54
ενταξει εγω προσπαθησα να σε βοηθησω απο εκει και περα νομιζω μονη σου θα κανονισεισ τι θα κανεισ
εγω προσπαθησα να σου πω οτι νομιζω σωστοΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-12-2015, 22:30 #55
28-12-2015, 23:35 #56
Τα σπάει το Thread!Ο Elis δίνει ρέστα βλέπω!
Είχα διαβάσει κι εγώ ένα Thread,μια κοπέλα από τα 3 της λέει θυμόταν την κακοποίηση...
Εγώ από τα 6-7 και πίσω ελάχιστα θυμάμαι..Πάω για Μαγνητική Εγκεφάλου να δω τι φταίει!
29-12-2015, 00:30 #57
ευχαριστως!
καταρχην ειμαι 23
η ιστορια μου με λιγα λογια ειναι η εξης .
γενικα ημουν εναν ήπιων τονων παιδι ,ντροπαλο, δεν επαιρνα πολλες πρωτοβουλιες .εχω υποστει bulling μικρος που ευτυχως εχω ξεπερασει(ετσι πιστευω δηλαδη) τα <<επακολουθα >> του. Λόγω αυτου εχω λιγες εμπειριες (θεωρω ) στη ζωη ! Βασικα λιγες εμπειριες ειχα μεχρι τα 18-20 !Μετα λογω παρεα -αλλαγη πολης και αλλα απεκτησα νεους φιλους ,ωριμασα ,συμμετιχα σε διαφορες δραστηριοτητες .
Πως κατεντησα να εχω αυτο που λεμε καταθλιψη δεν ξερω να σου πω την αληθεια ...ίσως καποιες απογοητευσεις που μου επεσαν μαζεμενες και δεν ηξερα πως να τα διαχειριστω .εχω παει και πηγαινω ακομα σε ψυχολογο και με εχει στηριξει παρα πολυ , αλλα επισυς στηριξη εχω λαβει και απο μια πολη καλη φιλη-αδελφη που σου ειχα γραψει στην αρχη ..που την <<εχασα>> πριν 3 μηνες και με ποναει πολυ...(<<Αδειασα>> κατα εναν τροπο).πως την εχασα ? την εχασα γιατι την στεναχωρουσα ωρες ωρες λογω της κακης μου διαθεσης και ολων των επακολουθων ..αλλα ισως ειναι εκει που αλλαξα το τροπο που βλεπω τα πραγματα .Λενε οτι για να αλλαξει καποιος ανθρωπος ή πολυ αγαπη ή πολυ πονο .
σε μένα μαλλον ισχυει το δευτερο!
Και γιατι το λεω αυτο γιατι εκτος οτι θεωρω οτι εφτασα στον <<πατο>> (σε πολλα επιπεδα της ζωης μου),ανεξαρτητα με αυτο το γεγονος ,θεωρω οτι ειχα γινει πολυ εγωιστης με την εννοια κοιτουσα μονο τα προβληματα μου !
αυτα προς το παρον πες μου αν θες τη γνωση σου ή οτι αλλο θες !
ειναι κατι που ειχα στειλει σε μηνυμα σε ενα μελος προσφατα
οπως καταλαβες ουτε εγω δεν βρισκω πως "βυθιστικα" στην καταθλιψη..
οσο για το σε τη φαση ειμαι και ευχαριστω για το ενδιαφερον ειμαι σε φαση να ξεχασω οσο μπορω το παρελθον για να μη μου καταστρεψει (και αλλο) το μελλον!
θελω να προσθετω και κατι αλλο που ξεχασα να σου πω: ειλικρινα πιστεψε με καταλαβαινω πως νιωθεις το εχω περασει και γω .να κοιταω τα λαθη μου και να τα αναλυω συνεχεια...γιαυτο σαν συμβουλη βγαλε τα συμπερασμα σου (αυτο σημαινει οχι μονο παω μπροστα αλλα και βγαζεις ενοχες απο μεσα σου γιατι βλεπεις οτι δεν φταις παντα εσυ)και ξεκινα σιγα σιγα να πιστευεις στον ευατο σου (αυτο δυστυχως δε θα σε βοηθησει κανεις και το ξερεις νομιζω) αυτο που μπορω να σου πω και στο ανελυσα λιγο οτι αυτο στο πρωτο μηνυμα που αρχισε να μου αλλαζει τις σκεψεις ηταν να μην κοιταω πως θα αλλαξω το παρελθον (αυτο το αν ... κλπ) αλλα πως θα δημιουργησω μεσα τα λαθη μου ενα καλυτερο μελλον .
θες να απελευθερωσεις τον ευατο σου τωρα μολις ??
κανε ενα δωρο στον ευατο σ ,κανε κατι που σου αρεσει , κανε κατι που σου αρεσε παλια και το παρατησες ,μιλησε με καποιον που σου αρεσει να μιλας και πες μου αν πετυχει !
καλυνηχτα αν ξερεις αγγλικα σου ποσταρω ενα αρθρο που πιστευω ταιριαζει
http://www.wikihow.com/Turn-Your-Lif...ter-Depression
29-12-2015, 00:34 #58
πιστευω να βοηθησα εσενα και αλλους και ευχαριστω και γω γιατι με βοηθαει και μενα να εκφραζομαι με αυτον τον τροπο!
29-12-2015, 04:57 #59
29-12-2015, 04:58 #60
και βεβαια με βοηθησες.. το αποθηκευσα το ποστ σου ... ειναι καλο σχεσιο για το 2016 ...σου ευχομαι να τα καταφερεις Ορεστη μου, εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος..και ειλικρινα λυπάμαι πολυ που σου στοιχησε μια αληθινη φιλη η αρρωστεια σου, ειναι δυσεβρετο αγαθο... μηπως να ξαναπροσπαθησεις καποια στιγμη?