ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ.. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 104 of 104
    Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Πάντως κάτι που θα τον κινητοποιήσει, είναι να τον βάλεις στο τρυπάκι να σε διεκδικήσει. Εγώ είχα μπει για τα καλά σε αυτή τη διαδικασία τότε. Απέδωσε. Ο αντρας μου μου έλεγε νοιώθω οτι μου έχεις δώσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν ενοιωσα πως με θες, εχω σοβαρές αμφιβολίες οτι με θέλεις. Δειξε μου πως με αγαπας και με θελεις στη ζωη σου. Αν νοιώθεις καλά μαζί μου και ευτυχισμένη, διεκδικησε με για σένα, όχι για μένα, δε θέλω να με διευκολύνουν, μου έλεγε, να με αγαπουν θέλω. Κάνε αυτό που θέλεις μαζί μου μου έλεγε κι εγώ θα πάρω την ευθύνη για όσα δεινά πιστεύεις ότι θα με χτυπήσουν. Νομίζω ήταν πολύ καλό το παιχνιδι αυτό. Σε εμενα λειτουργησε. Βέβαια ημουν ήδη και σε αγωγη και σε ψυχοθεραπεια
    τι ωραιος τυπακος ρε κουτς !!!...μπραβο και πάλι μπραβο!

Banned
    Quote Originally Posted by bluesk View Post
    03-12-2015, 17:41
    bluesk

rea
    "οπως καταλαβαινεις φιλαρακι , η πραγματική προκληση ειναι να βρουμε αν παιζει τιποτα αλλο εκτος απο καταθλιψη ...κατα 99,99999 εχεις και εσυ καραμπινατη καταθλιψαρα και θα σου πω κάτι που επρεπε να πω στον εαυτο μου οταν ήταν μολις 2 μηνων καταθλιπτικη ... τοσο νωρις... RUN FOREST!!!!!...αισθανομαι την κουραση σου και την ξενερα σου αλλα μην το αφηνεις να σε καταβάλλει...πατα γκαζια και πίεσε τον εαυτο σου να βγεις απο το σπίτι σου...για οπου θες ..εθελοντισμο, χομπυ, σπορ ...ψαξε μεχρι να το βρεις .
    η καταθλιψη ειναι σαν τον βουρκο σε καταπίνει σιγα σιγα ..βρες κλαρι και τραβηξου γιατι κορίτσι μου τωρα που ειναι νωρις ακομα! και μην ξαναεπιτρεψεις στον εαυτο σου να ξαναπέσει"

bluesk
    Είχα καιρό να επισκεφθώ το forum...Για να είμαι ειλικρινής μπήκα μπας και γράφεις ακόμα κι αν ναι, να δω τι γράφεις. Ωραία τα λόγια σου Σοφά!

rea αυτό το έφραψα όπως βλέπεις μέρες τώρα...Σε ένα θέμα που τώρα βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα της ενότητας. Νομίζω έχει τίτλο "βαριέμαι και δεν θέλω να βγαίνω"

Δεν έχει επέλθει αρμονία μεταξύ μας δυστυχώς. Απαντά μόνο όταν επικοινωνώ μαζί του και ούτε λόγος να βρεθούμε.
    γαμωτο δεν το καταλαβα οτι ησουν εσυ...!! γιατι δεν μου το πες???... πωωω και δεν ειναι εδω η agnostix θα χαιροταν πολυ να σε δει!!... τελικα εχεις και εσυ καταθλιψη... ή ερωτικη απογουτευση?

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ κουτσουνι που τον βρηκεσ αυτον καλοσ φαινεται
    σε βοηθησε παρα πολυ τωρα διαβασα καλα το μυνημα σου
    αρχισα να συγκεντωνομαι καλυτερα τωρα παντωσ απο αυτα που λεσ μην τον χασεισ αυτον
    παιρνει εγκριση και απο μενα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    τα βλεπεις ρε γαιδουρι πως μιλαει ο κοσμος!!!:mad:

Senior Member
    κατσε ρε συ αυτο ειναι καθηγητησ ενασ στουσ χιλιουσ που τον βρηκε αυτον πλακα μασ κανεισ
    αυτοσ την καψουρευτηκε χαιρω πολυ κι εγω αμα καψουρευτω πριν παθω ψυχωση ελεγα ωραια πραγματακια
    αλλα πηγαιναν χαμενα γιατι ημουνα φρικιο οποτε παλι χυλοπιτα ετρωγα αλλα τωρα εστρωσα να ξερεισ
    πλεον δε θελω αλλουσ ερωτεσ εχω ερωτευθει πολεσ φορεσ πληγωθηκα αλλεσ τοσεσ υποτροπιασα
    καθε φορα που ερωτευτηκα ε ενταξει νομιζω φτανει απλα αυτα δεν ειναι για μενα πλεον το πηρα αποφαση

Banned
    σουτ!!..καπου πρεπει να τα πω να ξεσπασω και εγω η γυναικα...και εσυ εισαι ο μονος που τα πιανει αυτα..οποτε σε εσενα θα ξεσπαω!..γαιδουρι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    τι ωραιος τυπακος ρε κουτς !!!...μπραβο και πάλι μπραβο!
    Ευχαριστώ Ρέα! και στα δικά σου :o

"γαμωτο δεν το καταλαβα οτι ησουν εσυ...!! γιατι δεν μου το πες???... πωωω και δεν ειναι εδω η agnostix θα χαιροταν πολυ να σε δει!!... τελικα εχεις και εσυ καταθλιψη... ή ερωτικη απογουτευση? "

rea δεν είχα ανοίξει εγώ εκείνο το θέμα. Απλά μπήκα επειδή είδα πως είχες γράψει :) Τώρα για το τι έχω...:o

Banned
    "γαμωτο δεν το καταλαβα οτι ησουν εσυ...!! γιατι δεν μου το πες???... πωωω και δεν ειναι εδω η agnostix θα χαιροταν πολυ να σε δει!!... τελικα εχεις και εσυ καταθλιψη... ή ερωτικη απογουτευση? "

rea δεν είχα ανοίξει εγώ εκείνο το θέμα. Απλά μπήκα επειδή είδα πως είχες γράψει :) Τώρα για το τι έχω...:o
    καψουρα καραμπινατη στους 1000 βαθμους κελσιου ;)

καψουρα καραμπινατη στους 1000 βαθμους κελσιου ;)
    Για καλό και για κακό πάντως έκλεισα ραντεβού σε ψυχολόγο. Τον τελευταίο καιρό δεν είμαι και πολύ καλά και με όσα έχω διαβάσει εδώ, έχω αρχίσει να ανησυχώ και θέλω να προλάβω τα χειρότερα.

Banned
    Για καλό και για κακό πάντως έκλεισα ραντεβού σε ψυχολόγο. Τον τελευταίο καιρό δεν είμαι και πολύ καλά και με όσα έχω διαβάσει εδώ, έχω αρχίσει να ανησυχώ και θέλω να προλάβω τα χειρότερα.
    χαχαχα..ενα ραντεβουδακι να το πας, θα σε κανει να νιωσεις λίγο καλυτερα, εχεις - δεν εχεις κατι :)...αλλα γενικα μην επηρεαζεσαι τοσο, ο καθε ανθρωπος ειναι διαφοετικος

χαχαχα..ενα ραντεβουδακι να το πας, θα σε κανει να νιωσεις λίγο καλυτερα, εχεις - δεν εχεις κατι :)...αλλα γενικα μην επηρεαζεσαι τοσο, ο καθε ανθρωπος ειναι διαφοετικος
    Σε ευχαριστώ rea :) Δεν ξέρω γιατί, αλλά με βοηθάς ακόμα και με δυο κουβεντούλες. Να είσαι καλά και Καλή Χρονιά :o

Senior Member
    σουτ!!..καπου πρεπει να τα πω να ξεσπασω και εγω η γυναικα...και εσυ εισαι ο μονος που τα πιανει αυτα..οποτε σε εσενα θα ξεσπαω!..γαιδουρι!!
    Ευχαριστω που διαλεξεσ εμενα για να ξεσπασ κατι ειναι κι αυτο

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ευχαριστω που διαλεξεσ εμενα για να ξεσπασ κατι ειναι κι αυτο
    αμα δεν τα πω στο φιλαρακι μου που θατα πω??

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567