ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    την βλεπω την ευαισθησια σου μην ανυσηχεισ ολοι γυφτομαλακεσ ειμαστε δεν το πηρεσ χαμπαρι
    οι αλλεσ δηλαδη γιατι ερωτευονται κι εσυ εχεισ κανει την καρδια σου πετρα
    και εγω ερωτευομαι!!... και δεν ειναι ολοι γυφτομ@λ@κες, να σου δωσω ενα παραδειγμα, εγω και η κολητη μου αρρωστησαμε- κρυωμα- σχεδον τις ιδιες μερες , χθες με παιρνει τηλεφωνο, ήταν μαζι με τον δικο της που την φρόντιζε και ετρεχε στα φαρμακεια και της μαγειρευε και την ετριβε και απολα..και εγω την παλευω μοναχουλα μου!! χαιρομαι πολυ για εκεινη, αλλα δεν φανταζεσαι ποσο ζηλευω! μονο ο κόπ@νος ο πρωην με θυμηθηκε και αυτος επειδη ηθελε σεξ .... οτι να ναι!... υπάρχουν και καλα παιδια εκει εξω ..αλλα με τιν καταθλιψαρα μου μονο κατι τετοια κελεπούρια τραβαω κ εγω , οπως η φιλη μας η θεματοθετρια ..αλλα οχι ρε φιλε δεν θα κολησω ..δεν μπορω να κολησω με αυτο, αφου το ξερω, στην φαση που ειμαι δεν αξιζω κατι καλυτερο!.. οταν γινω καλα .. βλέπουμε :cool:

Senior Member
    κανεισ ενα λαθοσ παντα πρεπει να αναζητασ αυτο που θελεισ οπωσ και να εισαι εσυ
    δηλαδη εσυ θελεισ τον αντρα καπωσ θα εμενεισ σε αυτο οπωσ και να σαι
    δε χρειαζεται να σαι τελεια για να βρεισ αυτο που σου ταιριαζει
    μονο καθαρο μυαλο να χεισ και θα την βρεισ την ακρη και να κοιτασ συμπεριφορεσ κι οχι εμφανιση
    υπαρχουνε παιδια εκει εξω με εμφανιση γυφτομαλακα κι εχουνε καλη συμπεριφορα
    και υπαρχουνε κουκλοι που δεν παλευονται αμα θεσ να παντρευτεισ ξεχνα την εμφανιση
    ενταξει να ναι μετριοσ και να βλεπετε αλλα ξεχνα την εμφανιση αλλιωσ δε σε βλεπω να στεριωνεισ πουθενα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    μπορω να σου πω παρα πολλα αλλα πρεπει να ξεχασεισ την εμφανιση αλλιωσ με ενα ωραιο γυγτομαλκα
    θα καταληξεισ θα ειναι ομορφοσ αλλα απο εκει και περα τιποτα κι επειδη θελω να παντρευτεισ
    να βρεισ την ακρη σου να ηρεμησεισ να στρωσεισ μπορω να σου πω πολλα αλλα οχι για εμφανιση

Banned
    μπορω να σου πω παρα πολλα αλλα πρεπει να ξεχασεισ την εμφανιση αλλιωσ με ενα ωραιο γυγτομαλκα
    θα καταληξεισ θα ειναι ομορφοσ αλλα απο εκει και περα τιποτα κι επειδη θελω να παντρευτεισ
    να βρεισ την ακρη σου να ηρεμησεισ να στρωσεισ μπορω να σου πω πολλα αλλα οχι για εμφανιση
    ποιος μιλησε για εμφανηση?... πως σου ρθε αυτο?

Senior Member
    τι χαρακτηριστικα θελεισ να το συζητησουμε τοτε

Banned
    ποιανου τα χαρακτηριστικα? .. ξαναδιαβασε αυτα που γραφω... να ενα χαρακτηριστικο ειναι οταν μιλάω να μην με γραφει οπως εσυ και ενα 2ο τοση ωρα δεν με εχεις ρωτησει πως ειμαι ..αν μου περασε το κρυωμα ..:(

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ..δεν μπορω να κολησω με αυτο, αφου το ξερω, στην φαση που ειμαι δεν αξιζω κατι καλυτερο!.. οταν γινω καλα .. βλέπουμε :cool:
    Ρέα, τα μάτια σου 14! Η ίδια Ρέα θα είσαι πάντα αλλά χωρίς κατάθλιψη, ενδεχομένως με καλύτερη διάθεση και πιο καθαρό μυαλό! Ότι σου αξίζει τώρα θα σου αξίζει πάντα! Εχε το νου σου μην έρθει το σωστό αρσενικό και το χάσεις ( δλδ τι να το χάσεις, να το διώξεις) και κλαις μετά

Senior Member
    εγω ολουσ τουσ γραφω ειναι θεμα επιβιωσησ αλλα πεσ μου πωσ τον θεσ τον αντρα
    να σου πω ακριβωσ πωσ να διαλεξεισ κι ασ τα θεωρησεισ βλακειεσ εγω θα στα πω
    αυτο που σου πανε ειναι σωστο οτι αξιζεισ τωρα το αξιζεισ παντα δεν αλλαζει αυτο
    οποτε λετσ τοκ που λενε και στο χωριο μου ιφ γιου γουοντ

Senior Member
    Κοπελιά, εγώ λέω πως ο στόχος των σχέσεων των ανθρώπινων, είτε ερωτικές είναι είτε φιλικές, είναι για να καλυπτόμαστε συναισθηματικά. Το να μην περνάς καλά γιατί υπάρχουν προβλήματα, είναι λογικό. Δεν είναι παραλογο ή αφυσικο συναισθημα το αγχος και η στεναχώρια κτλ. Αφου όμως η ψυχή σου δεν καλύπτεται, γιατί να μένεις συμβατικά; υποθέτω πως δεν είναι κακο που τον σκέφτεσαι αλλά απο την άλλη γιατι να βασανίζεις τον εαυτό σου για το εάν φέρθηκες σωστά; εάν είσαι σιγουρη πως αυτό ηθελες, σωστά έπραξες. Μετά, λες οτι αν ήταν αλλιως η συμπεριφορά του θα τον στηριζες. Εκεί είναι το θέμα, δεν γινεται να ζηταμε απο έναν ανθρωπο που επειδη τον ερωτευθηκαμε τον εξειδανικεύσαμε, να γίνει η φαντασίωση που έχουμε στο μυαλό μας. Αγαπάμε τους ανθρώπους γι αυτό που είναι, ακόμα και για τα ελαττώματά τους. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε δεν ξέρω τι αξία έχει μια σχέση.
    Εύχομαι να ξεμπερδευτεις συντομα και αν αγαπας το παλικάρι ως ανθρωπο, να το βοηθήσεις έστω και ως φίλη

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ρέα, τα μάτια σου 14! Η ίδια Ρέα θα είσαι πάντα αλλά χωρίς κατάθλιψη, ενδεχομένως με καλύτερη διάθεση και πιο καθαρό μυαλό! Ότι σου αξίζει τώρα θα σου αξίζει πάντα! Εχε το νου σου μην έρθει το σωστό αρσενικό και το χάσεις ( δλδ τι να το χάσεις, να το διώξεις) και κλαις μετά
    χαχαχα...μπα δεν παιζει τετοια πιθανοτητα...μεχρι στιγμης τουλαχιστον!! οχι δεν ειμαι η ιδια με αυτην που ημουν πριν ..και ουτε θα ειμαι ιδια με αυτη που ειμαι τωρα..υπάρχουν κοινα σημεια οκ αλλα διαφορετικα θελω..που αυτα τα αλλαζουν ολα... τωρα δεν μπορω να προσφερω ...και δεν μπορω να απολαυσω τιποτα... .. κοιτα ολα στη θεωρεια ειναι ..αν στην πραξη τελικα ερθει το σωστο αρσενικο μπορει και ολα αυτα που λέω τωρα να διαψευσθουν... πάντως αυτη η θεωρεια με εχει προστατευσει απο τους ακαταλληλους ..είναι ενας θαυμασιος αντιπερισπασμος απο την καταθλιψη ..και μεχρι εκει... ηταν μαλλον..γιατι και αυτο εχασε το ενδιαφερον του

Banned
    αυτο που σου πανε ειναι σωστο οτι αξιζεισ τωρα το αξιζεισ παντα δεν αλλαζει αυτο
    χαχαχα... αι ντοντ νοου... δεν ζηταω κατι διαφορετικο απο αυτο που ζηταμε ολοι μας στην ουσια ..και μαλλον εχουμε καβαλήσει το θεμα της κοπέλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα...μπα δεν παιζει τετοια πιθανοτητα...μεχρι στιγμης τουλαχιστον!! οχι δεν ειμαι η ιδια με αυτην που ημουν πριν ..και ουτε θα ειμαι ιδια με αυτη που ειμαι τωρα..υπάρχουν κοινα σημεια οκ αλλα διαφορετικα θελω..που αυτα τα αλλαζουν ολα... τωρα δεν μπορω να προσφερω ...και δεν μπορω να απολαυσω τιποτα... .. κοιτα ολα στη θεωρεια ειναι ..αν στην πραξη τελικα ερθει το σωστο αρσενικο μπορει και ολα αυτα που λέω τωρα να διαψευσθουν... πάντως αυτη η θεωρεια με εχει προστατευσει απο τους ακαταλληλους ..είναι ενας θαυμασιος αντιπερισπασμος απο την καταθλιψη ..και μεχρι εκει... ηταν μαλλον..γιατι και αυτο εχασε το ενδιαφερον του
    Ρεα δεν ξέρω πως είναι μέσα σου όλα, μονο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Ξερω όμως, ότι το καλύτερο φαρμακο εκτός φαρμακων και ψυχοθεραπείας, είναι να νοιωσεις πως σε αγαπουν, ακομα και με καταθλιψάρα. Εγω στο ευχομαι να νοιωσεις κι εσυ ας νομίζεις πως δε μπορεις να δώσεις. Φαινεσαι πως δεν κοιμάσαι ορθια και εισαι ψυχάρα και αυτο δεν αλλάζει με καμια κατάθλιψη, όσο κι αν αλλάξεις ;)

Banned
    ...και αφου ολους τους γραφεις ..τοτε γιατι με ρωτας μωρε?? ..ετσι για να σε προσεξω ?? εγω φταιω το ζωον που σε παιρνω στα σοβαρα ρε!!!

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ρεα δεν ξέρω πως είναι μέσα σου όλα, μονο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Ξερω όμως, ότι το καλύτερο φαρμακο εκτός φαρμακων και ψυχοθεραπείας, είναι να νοιωσεις πως σε αγαπουν, ακομα και με καταθλιψάρα. Εγω στο ευχομαι να νοιωσεις κι εσυ ας νομίζεις πως δε μπορεις να δώσεις. Φαινεσαι πως δεν κοιμάσαι ορθια και εισαι ψυχάρα και αυτο δεν αλλάζει με καμια κατάθλιψη, όσο κι αν αλλάξεις ;)
    σε ευχαριστω κουτς... :o..

Senior Member
    εσυ δεν εχεισ γνωρισει ανθρωπο ποτε που τα γραφει στα αρχιδια του ολα αλλα σου μιλαει
    δηλαδη εγω που ειμαι ζωον ορθιο τι κανω δε μιλαω;μιλαω αλλα λεω μαλακιεσ γι αυτο ειμαι και ζωον
    εσυ που σαι καλοζωισμενη μιλασ αλλιωσ γι αυτο σου λεω κατσε να μιλησουμε να βρεισ αντρα σωστο

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast