ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
    Junior Member

Post ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ

Καλησπέρα φίλοι μου,
    Λοιπόν η ιστοριά μου εχει ως εξης: ειχα μια σχεση δυο χρονια με ενα παλικαρι. Στην αρχη τα πηγαιναμε πολυ καλα, ημουν πολυ ενθουσιασμενη μαζι του και χαρουμενη. Δεν ηξερα πολλα για την οικογενεια του για περιπου 8 μηνες, μονο οτι οι γονεις του ηταν χωρισμενοι, πως ειχε εναν μικροτερο αδερφο και οτι ο πατερας του επαιζε τα λεφτα της δουλειας του ολα στο καζινο. Μετα απο 8 μηνες λοιπον μου λεει πως η μητερα του πριν χρονια ειχε συναψει σχεση με καποιον κυριο (παντρεμενο) και απεκτησε μαζι του τον αδερφο του (ετεροθαλη). Ο πατερας του παιδιου δεν το αναγνωρισε ποτε και μεχρι και σημερα τρεχουν στα δικαστηρια χωρις καποιο αποτελεσμα. Ο φίλος μου ( η μητερα του ανεργη, ο πατερας του δεν εδινε φραγκο και ειχε και απο πανω να "μεγαλωσει" τον ετεροθαλη αδερφο του) δουλευε σε ενα γυραδικο για να τα φερει βολτα. Αφου λοιπον μου ρθε το πρωτο σοκ μετα απο ολες αυτες τις αποκαλυψεις ειπα ν συνεχιζω μαζι του και να τον στηριξω μεχρι τελους. Καθως λοιπον τα οικονομικα του ηταν τρισάθλια ξεκινησε ενα γαϊτανάκι δανεικων (και αγυριστων πολλες φορες), βγαιναμε εξω και ενω δεν ειχε χρηματα μουτρωνε αν δε τον κερνουσα εγω (πχ την ημερα της γιορτης του) σημειωτεον μια περιοδο πληρωνα μονο εγω (και γω με μεροκαματο δουλευω δε μ τρεχουν απο τα μπατζακια) θεωρουσε οτι πρεπει να συμμεριζομαι τον αγωνα του και οταν καποιες φορες του ελεγα πως οφειλει η μητερα του να δουλεψει οπουδηποτε (ακομα και σερβιτορα σε ταβερνα) για να συνεισφέρει θυμωνε και μου λεγε "τι ειναι η μανα μου αλβανιδα ή βουλγαρα" (wtf???) . Σαν ανθρωπος ηταν πολυ φιλοτιμος και της δουλειας αλλα νευρικος και οξυθυμος. Πανω σε καυγαδες με εβριζε και με αποκαλουσε με κοσμητικά επιθετα απαραδεκτα, χτυπουσε χερια στις πορτες και δεν δίσταζε και σε κοσμο μεσα να φωναζει αδιαφορωντας για το πως αισθανομαι. Γενικα δεν ηταν ανθρωπος που θα εκανε εκπληξεις και με την ολη μιζερια που εισεπραττα ζουσα μια μονοτονια διχως αυριο. Στο ερωτικο κομματι ηταν παρτακιας και ειχε διαφορα ταμπου (νορμαλ πραγματα ηθελα φυσικα) τα οποια θεωρουσε αδιαπεραστα. Ολα αυτα συνθετουν ενα παζλ ενος πλεον ακαταλληλου συντροφου κι ομως με αυτον εδω υπαρχουν ακομα μεσα μου συναισθηματα και ερωτικη ελξη. Πολλες φορες κατηγορω τον εαυτο μου και αναρωτιεμαι μηπως εκανα λαθος τελικα που τον αφησα? αλλα τα οικογενειακα του θεματα και ολα αυτα τα απωθημενα και κομπλεξ που κουβαλουσε σαν παιδι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα τα εβρισκα στο μελλον. εχει κανει πολλες φορες προσπαθειες να με προσεγγισει αλλα εγω ειμαι αμετακινητη στην θεση μου. Επειδη ειμαι ευαισθητη πολυ νιωθω ασχημο και πολλες φορες τον σκεφτομαι και μου λειπει. Καποιες φορες λεω πως αν ειχε τον τροπο να μου πει τα παραπονα του, τις σκεψεις του με μια γλυκεια κουβεντα θα μουν διπλα του και θα τον στηριζα μεχρι τελους σε αυτο που περνουσε!!

Βρηκες το θαρρος να αποχωρησεις απο μια σχεση που αισθανοσουν οτι σε εκμεταλευεται.
    Θελει τη δυναμη του και αυτο, δεν ειναι ολα ψεκαστε σκουπιστε... κτλ.

Ευχομαι η αποφαση σου να σε βοηθησει μακροπροθεσμα πανω απο ολα ως προς την αυτο εκτιμηση σου.
    Κατα τα αλλα δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις ενα θεμα ή πολλα, ειναι ομως και ανθρωποι που ενω εχουν θεματα το παλευουν να μη γινονται "κακοποιητικοι".

Καλη δυναμη κοριτσι, καλη συνεχεια και να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου.
    Δεν ειναι κακο !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    εγω κουκλα μου σα βασανισμενοσ που ειμαι απο την δικη μου σκοπια θα σου πω οτι σιγουρα ειναι κι αλλα που δε σου ειπε
    απο εκει και περα αν εκανεσ καλα που τον χωρισεσ ναι μαλλον εκανεσ καλα αλλα να τον αγαπασ γιατι ολα αυτα που λεσ
    ειναι δυσκολιεσ αξεπεραστεσ και καλα κανει και ειναι μονοσ του και καλα εκανεσ και χωρισατε αλλα να τον αγαπασ
    γιατι αυτεσ οι δυσκολιεσ ειναι για πενηνταρι δεν ειναι για εικοσιπενταρι τριανταρι για νεο στην ηλικια ανθρωπο
    γι αυτο να τον αγαπασ κι ασ ειναι απο μακρια ετσι ειναι η ζωη οι καταστασεισ καμια φορα ειναι αξεπεραστεσ και κακοποιητικοσ δεν ειναι
    δικαιολογειται απο ολο αυτο που ζει μεχρι ενα σημειο αλλα παλι σου λεω καλα εκανεσ και χωρισεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    κι εσυ ωσ ενα βαθμο καλο χαρακτηρα επεδειξεσ που πηγεσ να τον στηριξεισ αλλα δε γινεται
    του ενοσ το σπιτι να ειναι διαλυμενο με ενα καρο προβληματα κι εσυ να εισαι χαλαρη
    η βουτασ στα βαθια λογω αγαπησ η φευγεισ το ερωτημα ειναι τα αντεχεισ εσυ τα βαθια
    η θα βγαζεσ προβλημα γι αυτο λεω καλυτερα που χωρισατε κι ασε τισ βουτιεσ γι αργοτερα
    αλλα αφου εχεισ ροπη προσ τισ βουτιεσ καλη εισαι αλλα να προσεχεισ γιατι οι βουτιεσ θελουν εμπειρια

Junior Member
    Ευχαριστώ καταρχας που μου απαντησατε. Επειδη σαν ανθρωπος ειμαι τερμα ενοχικος τα βαζω με τον εαυτο μου. Αν αγαπας λεω καθεσαι και υπομενεις τις δυσκολιες του αλλου και τον στηριζεισ. απο ενα σημειο ομως και επειτα αισθανομουν ο σακος του μποξ. Δεν το αντεχα...δεν ημουν ευτυχισμενη!!! Ηξερα πως η σχεση αυτη δεν ειχε μελλον και οτι για πολυ καιρο θα υπηρχε αυτη η κατασταση μιας και ο φιλος μου δεν ηταν διατεθειμενος να αλλαξει καποια πραγματα. (τον τροπο διαχειρησης πχ των χρηματων του, να αντιληφθεί οτι το νοσηρο περιβαλλον του μονο κακο του εκανε). Σαν ανθρωπο ομως τον αγαπω και ευχομαι να ειναι καλα γιατι δεν εχει περασει και λιγα. Ξερω πως εγω στην θεση του θα ειχα τερμα ψυχολογικα προβληματα. Προσπαθω να θυμαμαι τα ασχημα για να τον βγαλω απο την καρδια μου αλλα παντα μεσα μου υπαρχει ενα αλλα που με βασανιζει. Αν δεν ειχε ζησει τοσα θα μασταν αλλιως....αλλα με υποθεσεις και με ικασιες κανεις δεν προχωρησε!!

Senior Member
    Να σου πω κατι κοπέλα μου; Δεν είναι και κατι τραγικό αυτό που συμβαίνει στο παλικάρι, ουτε κατι τοσο πρωτότυπο. Για τον ιδιο είναι φυσικά δύσκολο αλλα θέλω να πω δεν μας λες και καμμιά ιστορία τόσο παράξενη ή ασυνήθιστη στην ελληνική κοινωνία. Ένας ετεροθαλής αδερφός, ένας πατέρας που δεν ασχολείται, ανεργία κλπ γενικά δηλαδή πράγματα που συνθέτουν μια πραγματικότητα που αποτελεί πολυ συχνό φαινόμενο, άσχετα αν εσένα σου κάνει εντύπωση. Εγώ θα λεγα αν μπορούσες να κρατήσεις μια φιλική επικοινωνία με το παλικάρι γιατι σε παιδιά με τετοιες ιστορίες πρέπει να βοηθάμε και στο μέλλον βλέπεις την πορεία. Δεν είναι καλό να καταδικάζουμε παιδιά που μεγάλωσαν σε δύσκολο περιβάλλον. Θα σου πω και για το οικονομικό.

Junior Member
    Δεν εχει να κανει με το οικογενειακο υποβαθρο το θεμα μου στην ουσια αλλα πως το αντιμετωπιζε εκεινος. Οταν γυρναει και σου λεει ο αλλος ετσι ειναι τα πραγματα αλλιως παρε τον αγυριστο. Σε κατηγορει γιατι εσυ εχεις και εκεινος οχι, εχει απαιτησεις να πληρωνεις τα εξοδα του σπιτιου του, ζηταει λεφτα δανεικα και αγυριστα ενω καλοκαιρινες διακοπες παει ολη η οικογενεια του καθε χρονο χωρις να τον ενδιαφερουν τα παγεια εξοδα ναι εκει τα σκεφτεσαι ολα. γιατι κακα τα ψεμματα με εναν ανθρωπο που δεν εχει μαθει να λειτουργει υγιη μεσα στο σπιτι του και δεν θελει να μαθει το βασικο να το κανει πιστευω πως δεν κανει μονο σε μενα "εντυπωση" αλλα ειναι απολυτα φυσιολογικο να φευγει καποιος. εχω αδικο?

Καλησπέρα κι από μένα. Νομίζω οτι καλά έκανες και χώρισες και εγώ αμφιβάλλω με αυτά που ανέφερες αν ο άνθρωπος αυτός σε αγαπούσε. Καταρχάς, δεν σε σεβόταν καν! Οταν σε βρίζει, φωνάζει και χτυπάει τραπέζια και αδιαφορεί για το πώς αισθάνεσαι γι αυτό, με δύο χρόνια σχέση, τί θα έκανε αργότερα δηλαδή αν είχατε κοινή ζωή και περισσότερα προβλήματα; Θα σε έδερνε;
    Αν εισπράττεις μιζέρια τώρα, τί να περιμένεις να εισπράξεις αργότερα; Χαρά και αγάπη αποκλείεται!
    Και ενώ θιγόταν ο εγωισμός του με την αναφορά σου στην μητέρα του, δεν είχε την ίδια ευαισθησία να σου ζητάει λεφτά και να κερνάς πάντα εσύ!
    Πού είναι η αξιοπρέπειά του εκεί;
    Τέλος, πιστεύω, οτι όσα προβλήματα κι αν είχε στην οικογένειά του, έπρεπε να κάνει κάποια προσπάθεια για τη σχέση σας. Εσύ έκανες και με το παραπάνω, τον στήριξες, τον βοήθησες οικονομικά, συζήτησες και κατάλαβες τα προβλήματά του, ανέχτηκες τον οξύθυμο χαρακτήρα του και τις εκρήξεις του και συμβιβάστηκες σε ένα ερωτικό τίποτα!
    Αυτός τί έκανε για σένα; Με ποιόν τρόπο σου έδειχνε την αγάπη του; Μια σχέση δεν μπορεί να στηρίζεται σε έναν άνθρωπο γιατί τότε δεν είναι σχέση αλλά εκμετάλλευση σκέτη. Τί είσαι εσύ δηλαδή; Ο κάλαθος των απωθημένων του; Η αγάπη είναι σεβασμός και προσφορά. Αν δεν έχει τίποτα κάποιος να προσφέρει να μη ζητάει σχέση, να τα βρει πρώτα με τον εαυτό σου! Αλλά μερικοί άνθρωποι ψάχνουν για θύματα και όχι για σχέση αγάπης, έστω και χωρίς να το συνειδητοποιούν. Φύγε και μην κοιτάς πίσω, ούτε την φιλία σου αξίζει, ούτε τίποτα.

Junior Member
    Σε ευχαριστω παρα πολυ Κασσανδρα μου, απλως καμια φορα εμεις φταιμε που βλεπουμε τετοιες καταστασεις και δεν φευγουμε νωριτερα. Θυμαμαι και σκηνικα που κατηγορουσε ανθρωπους που ειχαν μια αλφα οικονομικη κατασταση οτι ειναι κακομαθημενοι και φλωροι (επιπεδο- δαπεδο) θα μου πεις το δικο σου ποιο ηταν που καθησες τοσο καρο μαζι του ??? Μαλλον η χαμηλη μου αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση πατησε κοκκινο την περιοδο εκεινη! Ειλικρινα μονο αγαπη εχω για εκεινον και πολλη συμπονια ( οχι πως ειμαι καλη ουτε το παιζω... ουτε καν απλως σαν ανθρωπος δεν μπορω να εχω κακια μεσα μου) ασχετως που με εβρισε οταν χωρισαμε με τα χειροτερα λογια, με αποκαλεσε με τερμα υποτιμητικα επιθετα που δεν τα εσβησα ποτε απο μεσα μου πληγωνοντας με και ριχνοντασ το εγω μου στα ταρταρα για μια ακομα τελευταια φορα....! Δε φταιει ομως εκεινος μονο εγω, καθαρα εγω!

Senior Member
    δε φταισ εσυ ετσι εχεισ μαθει αυτοι με τα λεφτα οντωσ ειναι φλωροι και δεν ειναι θεμα επιπεδου αυτο ειναι φλωροι πωσ να το κανουμε αφου ειναι εσυ θεσ φλωρο και δεν το ξερεισ καλα κανατε που χωρισατε παρε φλωρο την αλλη φορα να προσεχεισ να χει τα καλα του τα ρουχαλακια να μιλει ωραια κλ-π φαινονται αυτοι οποτε καλη επιτυχια κι αυτον ξεχνα τον δεν ταιριαζατε μαλλον εσυ θεσ φλωρο κι εκεινοσ θελει αλανι νομιζεισ δηλαδη οτι εκεινοσ σε επελεξε γιατι ηξερε τι ηθελε βρεθηκατε δεν ταιριαξατε τελοσ να βλεπεισ λιγο και την αλλη πλευρα
    ετσι οχι μονο τη δικια σου

Banned
    εγω δεν καταλαβα που φταιει η οικογενεια του για το αθλιο χαρακτηρα του!!.. τι εγινε ρε παιδια? καθε μερα μια γυναικα κολημενη με ενα γυφτομαλ@κ@... επιδημία επεσε?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    δε φταισ εσυ ετσι εχεισ μαθει αυτοι με τα λεφτα οντωσ ειναι φλωροι και δεν ειναι θεμα επιπεδου αυτο ειναι φλωροι πωσ να το κανουμε αφου ειναι εσυ θεσ φλωρο και δεν το ξερεισ καλα κανατε που χωρισατε παρε φλωρο την αλλη φορα να προσεχεισ να χει τα καλα του τα ρουχαλακια να μιλει ωραια κλ-π φαινονται αυτοι οποτε καλη επιτυχια κι αυτον ξεχνα τον δεν ταιριαζατε μαλλον εσυ θεσ φλωρο κι εκεινοσ θελει αλανι νομιζεισ δηλαδη οτι εκεινοσ σε επελεξε γιατι ηξερε τι ηθελε βρεθηκατε δεν ταιριαξατε τελοσ να βλεπεισ λιγο και την αλλη πλευρα
    ετσι οχι μονο τη δικια σου
    τα βλεπεις ρε μισογυνη τι καλα και ευαισθητα πλασματακια ειμαστε..και ποσο γουρουνια ειστε εσεις !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εγω δεν καταλαβα που φταιει η οικογενεια του για το αθλιο χαρακτηρα του!!.. τι εγινε ρε παιδια? καθε μερα μια γυναικα κολημενη με ενα γυφτομαλ@κ@... επιδημία επεσε?
    την βλεπω την ευαισθησια σου μην ανυσηχεισ ολοι γυφτομαλακεσ ειμαστε δεν το πηρεσ χαμπαρι
    οι αλλεσ δηλαδη γιατι ερωτευονται κι εσυ εχεισ κανει την καρδια σου πετρα

Senior Member
    Μπράβο που χωρισες. Δείχνει αυτοσεβασμό !!! Μπράβο πραγματικά

Senior Member
    Καλησπέρα και από εμένα. Λοιπον και εγώ διαβάζοντας τον τίτλο ,λέω άλλη μια που σηκώθηκε και έφυγε επειδή άλλαξαν οι ανέσεις. Αλλά, έτσι όπως τα περιγράφεις ,νομίζω ήταν το πιο σωστό. Το χειρότερο σενάριο είναι να είναι όλα αυτά παραμύθια και να σε εκβίαζε συναισθηματικά...διόλου απίθανο. Αλλά αυτό είναι εικασία. εφόσον όμως δεν σε σεβόταν, σου μιλούσε έτσι όπως σου μιλούσε, τότε...

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε χαρακτηρισμούς, γιατί δεν ξέρεις πώς το βιώνει ο ίδιος όλο αυτό. Όμως, δεν έλεγε να δει καθαρά την όλη υπόθεση. Καλά του είπες ότι η μητέρα του έπρεπε να δουλέψει.

για μένα, ήταν σωστή η επιλογή σου.

Page 1 of 3 123 LastLast