Συνεδριες με ΕΟΠΥΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    εντάξει 20 είσαι, όχι... την σχολή σου δεν τη μπορείς καθόλου δηλαδή; και εγώ θα σου έλεγα να μηγαίνεις και δεν πειράζει, ας καθυστερήσεις

Senior Member
    την εχω σταματησει χωρις να το ξερουν....εαν μεινεις εστω και σε 1 μαθημα εργαστηριου χανεις 1 χρονια(γτ πρεπει να ξαναπας την επομενη) και χανεις και το μαθημα που συνδεεται με αυτο..οι λεγομενες αλυσιδες.. εγω ξεχασα να δηλωσω τα μαθηματα οποτε εμεινα σε 6 εργαστηρια λογω της δηλωσης , ειχα και 2-3 απο πριν οποτε δεν βγαινει η σχολη..Επισης ειχε γινει ενα συμβαν στην σχολη που με εκανε να την σταματησω ειμασταν στην ταξη λοιπον ολα τα παιδια της σχολης γυρω στα 40-50 και συζητουσαμε για αυτο το θεμα(για την δηλωση των μαθηματων)..και μου λεει ενα παιδι δυνατα : εσυ μου λεει εισαι σκουπιδι γι αυτο τα ξεχασες δεν σε νοιαζει η σχολη..Και τοτε ειπα στον εαυτο μου οτι δεν θα ξεφτιλιζομαι για μια σχολη που δεν με ενδιαφερει..

Banned
    γιατι δεν μιλας με τους δικους σου? γιατι το περνας μονο σου ολο αυτο?

Senior Member
    γιατι μου ειχαν πει οτι αμα σταματησω την σχολη θα παω στρατο..γιατι δεν θα σπουδαζω δεν θα δουλευω..κατι πρεπει να κανω..ειναι μια υποχρεωση ο στρατος..

Banned
    και προτιμας να πας στρατο, συνεχιζοντας το ιδιο ψεμμα , ενω μπορεις να τα ξεκαθαρρισεις ολα και να τους πεις ακριβως ολα οσα σε βασανιζουν...το αγχος σου σε εχει μπερδεψει πολυ..και ειναι λογικο. πρεπει να τα δεις πιο ψυχραιμα τα πραγματα, ο πανικος δεν οδηγει πουθενα

Senior Member
    και τι να κανω αμα τους πω οτι σταματαω την σχολη θα με πουν να παω στρατο ενω δεν μπορω..και φοβαμαι να τους πω οτι δεν μπορω να παω γιατι δεν εχουμε λεφτα για βοηθεια και νομιζω οτι τους γινομαι βαρος..Επισης φοβαμαι μηπως αλλαξει η συμπεριφορα τους στο προσωπο μου καθως αμα τους πω ολα αυτα που με προβληματιζουν θα ειναι λες και τους παρουσιαζω ενα προσωπο που δεν τους εχω δειξει ποτε.

Banned
    Quote Originally Posted by Vasilis19 View Post
    και τι να κανω αμα τους πω οτι σταματαω την σχολη θα με πουν να παω στρατο ενω δεν μπορω..και φοβαμαι να τους πω οτι δεν μπορω να παω γιατι δεν εχουμε λεφτα για βοηθεια και νομιζω οτι τους γινομαι βαρος..Επισης φοβαμαι μηπως αλλαξει η συμπεριφορα τους στο προσωπο μου καθως αμα τους πω ολα αυτα που με προβληματιζουν θα ειναι λες και τους παρουσιαζω ενα προσωπο που δεν τους εχω δειξει ποτε.
    μπορεις να τους πεις να σου δωσουνε χρονο μεχρι να πιασεις μια δουλεια και αναλάβεις ενα μερος απο το οικονομικο βαρος..μια οτι να ναι δουλεια που να μπορει να σου εξασφαλιζει καποια χρηματα .. μιλησε τους με την αληθεια σου καιρος να φανερωσεις τα μυστικά σου και να ελαφτυνεις την ψυχουλα σου απο ολο αυτο το βαρος... μαζι θα βρειτε μια λυση

Senior Member
    αυτο με την δουλεια που λες να αναλάβω ενα μερος απο το οικονομικο βαρος τους το ειχα πει..και τωρα με ειρωνευονται και μου λενε που ειναι τα λεφτα που θα πληρωνες την σχολη σου..

Banned
    αυτο με την δουλεια που λες να αναλάβω ενα μερος απο το οικονομικο βαρος τους το ειχα πει..και τωρα με ειρωνευονται και μου λενε που ειναι τα λεφτα που θα πληρωνες την σχολη σου..
    οι γονεις μερικες φορες γινοντε πολυ σκληροι..και ξερω οτι αυτο που σου ζηταω δεν ειναι ευκολο.. η στιγμη που ωριμαζουμε σαν ανθρωποι, ειναι εκεινη που αντιμετωπίζουμε τις ευθυνες των επιλογων μας..οσο πιο δυσκολο ειναι αυτο, τοσο πιο μεγαλη ειναι η υπερβαση μας ,.στασου στο υψος σου, δεν εκανες τιποτα που θα πρεπει να ντρεπεσαι, ειναι δικη σου επιλογη το τι θα σπουδασεις, ειναι δικο σου το μελλον σου ..και στην τελικη αν ποτε το μετανιωσεις εσυ θα πληρωσεις τις συνεπειες. ανιξε τους την ψυχη σου με ηρεμια και συζητηστε ηρεμα ..τουλαχιστον δως τους μια ευκαιρια ..μπορει να μην ειναι τοσο κλειστομυαλοι οσο νομιζεις.. ακομα και αν τα πραγματα δεν πάνε καλα ...τουλαχιστον εσυ προσπαθησες.

Senior Member
    και αν δεν πανε ολα καλα? πως θα το ρισκαρω αυτο?

Senior Member
    την εχω σταματησει χωρις να το ξερουν....εαν μεινεις εστω και σε 1 μαθημα εργαστηριου χανεις 1 χρονια(γτ πρεπει να ξαναπας την επομενη) και χανεις και το μαθημα που συνδεεται με αυτο..οι λεγομενες αλυσιδες.. εγω ξεχασα να δηλωσω τα μαθηματα οποτε εμεινα σε 6 εργαστηρια λογω της δηλωσης , ειχα και 2-3 απο πριν οποτε δεν βγαινει η σχολη..Επισης ειχε γινει ενα συμβαν στην σχολη που με εκανε να την σταματησω ειμασταν στην ταξη λοιπον ολα τα παιδια της σχολης γυρω στα 40-50 και συζητουσαμε για αυτο το θεμα(για την δηλωση των μαθηματων)..και μου λεει ενα παιδι δυνατα : εσυ μου λεει εισαι σκουπιδι γι αυτο τα ξεχασες δεν σε νοιαζει η σχολη..Και τοτε ειπα στον εαυτο μου οτι δεν θα ξεφτιλιζομαι για μια σχολη που δεν με ενδιαφερει..
    Δεν είναι υποχρεωτικές οι σπουδές. Πήγαινε πάρε καμιά πρακτική ικανότητα από κανά ΙΕΚ καλύτερα για να έχει εφαρμογή στην αγορά.
    Δηλαδή εάν δεν είχες οικονομικό πρόβλημα τι θα σου άρεσε να κάνεις; Η ώριμη απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα σου λύσει όλες σου τις απορίες.

Senior Member
    personal trainer θελω να γινω αλλα οπως ειπα δεν εχουμε λεφτα

Senior Member
    Δεν θα το πιστεψετε..εστειλα email σε δυο ψυχιατρος για βοηθεια και ο ενας μου απαντησε πως θα με βοηθησει δωρεαν..:cool:

Banned
    Δεν θα το πιστεψετε..εστειλα email σε δυο ψυχιατρος για βοηθεια και ο ενας μου απαντησε πως θα με βοηθησει δωρεαν..:cool:
    μπραβο! πολυ χαιρομαι για σενα !!..καλη τυχη μικρε μου!:)

Senior Member
    που τους βρήκες αυτούς με 30 euro να πάμε και εμείς?
    απότι ξέρω σχεδόν όλοι περνούν 50 άντε 40, παρακάτω δεν pezi.o δικός μου παίρνει 50.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast