Κατάψυξη νεκρών (Cryonics) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Να με ψυξουν και να με αποψυξουν ? μολις ξυπνησω , και ακουσω ποσοι φοροι εχουν μαζευτει , θα παθω εγκεφαλικο .........οποτε να λειπει !

Senior Member
    Like στον Mac...
    Ψηφίζω να βάλουμε και like button στο φόρουμ :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Πως ένας άνθρωπος των πωλήσεων μπορεί να κάνει ''επένδυση'' με 0,1% πιθανότητα?
    Επένδυση μετά θάνατον. Που αλλού να δώσω τα λεφτά μου;;; Συγγενείς; χαχαχα
    Μαζί μου θα τα πάρω όλα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Τι στο καλό να το μετονομάσουμε σε forum των πλουσίων...
    Άκου 35-40χ λίγα χρήματα...

Δεν θα το έκανα γιατί δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα είχε στον εγκέφαλο μου.
    Φαντάζεσαι να διατηρηθεί σε μια κατάσταση "κόμματος" όπου θα έχεις αντίληψη αλλά όχι αισθήσεις;
    Και μη το πάμε και στο Θεολογικό για την διαφορά σώμα - ψυχή...
    Τι θα γίνει η ψυχή (αν πιστεύετε σε αυτήν θα φύγει από το σώμα ή θα εγκλωβιστεί σε ένα σχεδόν νεκρό και ακίνητο παγωμένο σώμα ;;;
    Λίγα είναι. Εάν μετρήσεις πόσα έχουν περάσει από τα χέρια σου και πόσα ΔΕΝ έσωσες.
    Το 2015 έζησα με έξοδα 12.000 (ένα άτομο μόνο του σε μικρό σπίτι), και είχα εισόδημα πάνω από 60.000.
    Δεν έχει σημασία πόσα βγάζεις, αλλά πόσα σώζεις και επενδύεις.
    Einstein: ''compound interest was one of man's greatest inventions''

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post

Εβαλα στο μηχανη αναζητησης για τιμες αυτοκινητων μεσον ορο (car prices average) και ειναι γυρω στα 34000 δολλαρια. Για διαμερισμα δεν βαζω καν. Στην Ελλαδα χοντρικα ισως να υπαρχουν και 350 -400 χιλιαδες αυτοκινητα ( ειμαστε και σε κριση και θεωρουμαστε φτωχη δυτικοευρωπαικη χωρα). Και μιλαμε για κατι απειρως σημαντικοτερο , για οποιον θελει να παρει το ρισκο. Δεν βλεπω να εχει σχεση με την ελιτ των πλουσιων το νημα .Σιγουρα για τις φτωχες χωρες και το μεγαλυτερο πληθυσμο του πλανητη που αντιμετωπιζει ακομα και προβληματα σιτισης ειναι ογκωδες το ποσο.
    Μην βλέπεις τα καινουργια αυτοκίνητα, πέφτουν 60% σε αξία τα πρώτα 4 χρόνια... Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στον εαυτό του (να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο).
    Αγόρασα ένα Hyundai I20 πέρυσι, ελαφρώς μεταχειρισμένο, Diesel του 2012 μοντέλο με εργοστασιακή εγγύηση και τσεκαρισμένο από μηχανικό. Το αγόρασα 7.000 ευρώ μετρητά. Ο ιδιώτης ζήταγε 9.000 +... Power of cash...
    Αν το πουλήσω σήμερα θα το πουλήσω παραπάνω από 7.000.
    Αλλά πχ, ο πατέρας μου είχε πάρει το 2005 ένα Mercedes E200 Automatic, 65.000 ευρώ. Και χάλασε το σαμσάν και αναγκάστικε να το πουλήσει 4.500 ευρώ...
    65.000 η αρχική τιμή, με δόσεις 3 χρόνια και επιτόκιο 12%... Βάλε πόσο το πλήρωσε.
    Τα καινούργια αυτοκίνητα είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου από το παράθυρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Aυτο θα το κανει ο rochie o rockfeller o sorros αυτα τα ανθρωποειδη που νομιζουν οτι ειναι θεοι και θα την γλιτωσουν και μετα θανατον δεν ξερουν ομως οτι θα επανελθουν ζητιανοι ρακεντυτοι και απαξιωμενοι...
    Ευχομαι να ξυπνησουν αιωνια σε εναν λακκο με σκατα αυτοι που ανεφερες.
    Επι του θεματος , ο θανατος δεν νικιεται . Ποσο κοντρα να πας στην φυση? Και την κλωνοποιηση προσπαθησαν αλλα δεν τους πετυχε το γλυκο. Γενικοτερα το θεμα , το βρισκω μια ματαιοδοξη αηδια πλουσιων και επιστημονων που αρεσκονται να το παιζουν Θεοι.

Senior Member
    Δεν ξέρω αν θα ξαναζήσω πότε. δε μπορώ να το ελέγξω, έτσι κ αλλιώς. Αυτό το οποίο θεωρώ την πιο σημαντική επένδυση της ζωής μου είναι το παρόν και οι άνθρωποι που ααγαπώ. Αυτά μπορώ να τα ελέγξω έως ένα βαθμό και να τα ορίσω. επιπλέον δε θα θελα να ζήσω στο μέλλον αν μου έλειπε κάτι από το παρόν μου.

Hyperion θα σου πρότεινα να διαβάσεις "το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ" του Όσκαρ Ουάιλντ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Hyperion θα σου πρότεινα να διαβάσεις "το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ" του Όσκαρ Ουάιλντ.

Ειμαι σιγουρος οτι τοχει διαβασει η δει , οπως ειμαι σιγουρος οτι θα του αρεσε το ' Κουρδιστο Πορτοκαλι' , αλλο αριστουργημα ..................αλλα τι σχεση εχει ο υπεριων με τον Ντοριαν Γκρευ ? εχω δει την version με τον Χελμουτ Μπεργκερ , φοβερος τυπος , οχι με τον τριχα τον Ντι Καπριο , δεν πειθει με τιποτα ...............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειμαι σιγουρος οτι τοχει διαβασει η δει , οπως ειμαι σιγουρος οτι θα του αρεσε το ' Κουρδιστο Πορτοκαλι' , αλλο αριστουργημα ..................αλλα τι σχεση εχει ο υπεριων με τον Ντοριαν Γκρευ ? εχω δει την version με τον Χελμουτ Μπεργκερ , φοβερος τυπος , οχι με τον τριχα τον Ντι Καπριο , δεν πειθει με τιποτα ...............
    τέλειο το clockwork orange! και όντως θα το χει διαβάσει/δει λογικά το πορτρέτο.

Senior Member
    Νομιζω δεν υπαρχει κανεις που ναγνοει το πορτρετο του Ντοριαν , πλην των πολυ νεων παιδιων , τετοια εργα δεν ξαναβγαινουν , τα σημερινα εργα ειναι υποδεεστερης ποιοτητας , του κιλου ..................

Banned
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    το αγαπημενο μου βιβλιο!!!...

Banned
    Νομιζω δεν υπαρχει κανεις που ναγνοει το πορτρετο του Ντοριαν , πλην των πολυ νεων παιδιων , τετοια εργα δεν ξαναβγαινουν , τα σημερινα εργα ειναι υποδεεστερης ποιοτητας , του κιλου ..................
    υπάρχουν καποιες προσωπικοτητες που ήρθαν στον κοσμο για να προσφερουν εργο με την τεχνη τους...η εποχη μας ειναι λίγο στειρα καλλιτεχνικα, προς το παρον τουλάχιστον

Banned
    μην ξεχνας την ερμηνεια τζωρτζογλου...χαχαχα..καλα αυτο θα ηταν σιγουρα φοβερη πατατα!!!

Senior Member
    Ας λύσουμε πρώτα το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη να δούμε πως θα επιβιώσουν οι ζώντες και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε και για τους νεκρούς από το παρελθόν!!Αν είναι όμως να ξαναζήσω και να παίρνω την σύνταξη του Τσίπρα δεν θα το ήθελα!!! :P
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast