πως θα καταλάβω αν έχω πάθει ψυχωτικό επισόδιο?sos
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 93
    Senior Member

πως θα καταλάβω αν έχω πάθει ψυχωτικό επισόδιο?sos

Νομίζω ότι μου παρακολουθούν το πισι και ένα κινητό μου .Μ έχει γίνει εμμονή εδώ και 4-5 μήνες....Ημουνα σίγουρος ,αλλά ένας φίλος μ , μ λέει ότι δεν ισχύει τίποτα και ότι πρέπει να πάω σ γιατρό πάση θυσία....Τ θέμα είναι ότι υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό και φοβάμαι μην πάθω στα αλήθεια μετά......να σημειώσω ότι δεν πίνω ουσίες και αλκοολ
    Εχω γράψει σ αυτό το φορούμ παλιά, αλλά μου παρακολουθούν το παλιό μ account.
    Επίσης παλιά είχα πάθει ψυχωτικό επεισόδειο.....και καταλαβαίνω πως είναι,τώρα μ φένεται διαφορετικό,νομίζω πως είναι αλήθεια αυτά....

Senior Member
    εχεις αποδειξεις οτι πσρακολουθουν το pc και το κινητο σου?

Senior Member
    Ακου την ιστορία μου, ας πούμε ότι είχα προηγούμενα με ιντερνετ γείτονα (και αυτό μ λένε δεν υπάρχει και ούτε ξέρω αν ισχύει),όταν είχα πάθει ψυχωτικό επεισόδιο,και είχαν λόγο να το κάνουν ας πούμε.
    Για τώρα θα σ πω ότι στο κινητό μου έβλεπα ενα μικρόφωνο ανοιχτό συνέχεια από τον Αύγουστο και κάτι που έλεγε αυτή η εφαρμογή σας παρακολουθεί και δεν είναι της samsung ασ πούμε κάτι τετοια..και μ λέγαν και τα ίδια πράγματα π έμπενα ,τα σαιτ π.χ Εγώ το ήξερα και τα άφησα όλα ανοιχτά κινητά,εμαιλ,τα πάντα γιατί δεν είχα τίποτα να κρύψω τπτ.Αλλά το είπα τώρα ότι τ ξέρω γιατί λέγανε μαλακίες διάφορες..και μ βγάζει τρελό ένας φίλος μ.....επίσης τα είχα πει και σε ένα άτομο το καλοκαίρι στο οποίο έχω την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη π μπορεί να έχει άνθρωπος..και μ είπε δεν ξέρει μπορεί να συμβαίνει μπορεί και όχι...
    και για το μικροφωνο είχα ρωτήσει την δίωξη....και μ είπαν ότι είναι πανεύκολο,και άμα σ καλέσουν πάνω απο 80 φορές θα τ βρούνε εύκολα κάτι τέτοια δεν ξέρω.....

Senior Member
    Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει περίπτωση το μικρόφωνο και τα ίδια σαιτ που μου λέγανε να ήτανε παραισθήσεις?και να μην τα έβλεπα και άκουγα στην πραγματικότητα?..................... .................................................

Banned
    ναι μαλλον πρεπει να πας να δεις εναν γιατρο, οπως το ακουβ ετσι το βλέπω... δεν εχει σημασια αν εχεις ή οχι ψυχωτικο επεισόδιο ..πήγαινε, να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου

Senior Member
    Μα άμα δεν είναι πραγματικότητα ,τότε τα έχω χάσει τελείως.......πως γίνεται να τα έβλεπα και να μην υπήρχαν?

Εχεισ περάσει ψυχωτικό επεισόδιο?

Senior Member
    Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?..........

Senior Member
    φιλε μου πανε σε καποιο γιατρο, το καλυτερο που εχεις να κανεις εφοσον εχεις ιστορικο

Senior Member
    Ναι αλλά άμα ισχύουν αυτά θα το χάσω στην πραγματικότητα μετά....Αυτό φοβάμαι......

μα πως είναι δυνάτον να μην έβλεπα το μικρόφωνο και να τα άκουγα ,αυτά...

Επίσης μόλις τα είπα αυτά ,άρχισαν να τα αλλάζουν και να μην μ λένε τα ίδια,μ λέγανε άκυρες ειδήσεις π.χ........Και αυτό τις ψύχωσεις σύμπτωμα είναι?

Εσύ έχεις πάθει στον παρελθόν?

Senior Member
    Μπορεί να μ βοηθήσει κάποιος π έχει πάθει ψύχωση στο παρελθόν????

Είναι επιτακτική ανάγκη...

Senior Member
    νικολακη αμα καταλαβεις οτι εχεις τη δυναμη 10 αντρων, σκαρφαλωνεις βουνα χωρις λαχανιασμα, το τριτο, ματι αρχιζει και αφυπνιζεται, οι παρανοικες σκεψεις κατακλυζουν το μυαλο σου, τοτε πρεπει να πας σε ενα ψυχιατρο, να σου γραψει φαρμακα, να ασβεστωσει την επιφυση σου, και τοτε ολα καλα, welcome to the machine.

Senior Member
    Δηλαδή ότι έγραψα είναι σημάδια ψυχώσεις???
    Εσύ τι αγωγή παίρνεις????

Senior Member
    Δηλαδή ότι έγραψα είναι σημάδια ψυχώσεις???
    Εσύ τη αγωγή παίρνεις????

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Μα άμα δεν είναι πραγματικότητα ,τότε τα έχω χάσει τελείως.......πως γίνεται να τα έβλεπα και να μην υπήρχαν?

Εχεισ περάσει ψυχωτικό επεισόδιο?
    οπως δειχνουν τα πραγματα δεν τα εχεις χασει καθόλου... δεν εχω περασει κατι τετοιο, αλλα δεν πρεπει να το συζητησεις με καποιον ειδικο ..ολο αυτο? τωρα που ειναι νωρις, μπορει να ειναι κατι αλλο απο αυτο που φοβασαι...

Senior Member
    Θα πάω ,δεν βρίσκω λόγο να θέλουν να μ τρελάνουνε.

Το θέμα είναι ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν από τους φίλους μ πλέον και ούτε έχω σκοπό να ξαναμιλήσω σ κανέναν.....
    Ένα άτομο μόνο θα μπορούσε να μ βοηθήσει, μια πρώην μ στην οποία είχα απεριόριστει εμπιστοσύνη ,αλλά επειδή μ είχε πει μπορεί να συμβαίνει μπορεί και όχι και δεν μ είπε κάτι ξεκάθαρα, δεν θέλω να τις ξαναμιλήσω.....
    οπότε μονόδρομος ο ειδικός......

ΔΕν ξέρω πλέον...εσένα σ φαίνομαι για λογικός? δεν τα βρίσκεις ακραία?

Page 1 of 7 123 ... LastLast