Results 16 to 30 of 117
Thread: ΡΕΒΕΓΙΟΝ - Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!!
-
30-12-2015, 12:39 #16
εκανα και κατι μαλακιεσ μικροσ κι ακομα τισ πληρωνω τελοσ παντων με λιγα λογια δεν ειμαι καλοσ
αλλα νομιζω πληρωσα αρκετα ετσι εχω την εντυπωση οτι πληρωσαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 30-12-2015, 12:45 #17
καλα μου κανανε τετοιοσ ειμαι τελικα δικιο ειχατε αλλα κι εγω πρεπει να ηρεμησω πλεον
δικιο ειχατε δικαια ολα αυτα που επαθα αλλα πρεπει να ζησω και λιγο ησυχα
παντωσ δικαια τα οσα επαθα και συμφωνω πλεον οσο και να μη μ αρεσει
ολα ηταν δικαιαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-12-2015, 12:50 #18
θα με βαλεισ κανενα τραγουδακι να ακουσω;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-12-2015, 12:56 #19
Ρεακι !
Εκεινοι περιμενουν το δικο τους ονειρο.
Εσυ διεκδικεις το δικο σου.
Ποιος εχει τον ελεγχο των συναισθηματων σου ? Εσυ !
Ποιος βασανιζεται κυρίως ? ΕΣΥ.
1.Ασε τον οικτο για τους αλλους
2. Μην δινεις τροφη στην αυτολυπηση. Δεν εισαι το ιδιο ατομο με παλιοτερα ! ! !
3. Ασε την αυριανη μερα να κυλησει οπως ολες οι αλλες και αφιερωσε 2 ωρες στην φαμιλια.
Αν γινεις τουμπανο απο το μαστουρομεθυσι δεν σημαινει πως εισαι τζανκι, τελειωμενη, ηττημενη.
Ολοι οι "κενοι" σχεδον ανθρωποι δινουν τεραστια εμφαση σε ΜΙΑ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ημερα/νυχτα. ( Αποψη μου )
Ανασα και αποσταση.
(ολα τα παραπανω τα λεω στον εαυτο μου, δε πιανουν μονιμως )
* Αν θες να σπασεις τον κυκλο των παλαιων "καταπιεστων" δωσε στην Ρεα χωρο να αναπνευσει και να χαμογελασει επειδη καταφερε ολο αυτο το διαστημα να ειναι sober χωρις καμια βοηθεια.
Δεν ειναι λίγο ΜΟΝΟΝ εσυ ξερεις τους δαιμονες σου. Οι αλλοι ετσι κι αλλιως ασχολουνται με τους δικους τους.
Ελπιζω να βοηθησα εστω και ο.οοοοο1 %"Make sure your worst enemy isn't you"
30-12-2015, 13:16 #20
ΠΑΝΤΑ με βοηθας σισι μου!!.. επρεπε να το βγαλω ολο αυτο απο μεσα μου...τοσα χρονια δεν ειχα που να το πω και σημερα με πλημμύρισε εντελως!!!.. ειναι θλιβερο..δεν ειναι τραγικο και δεν ειμαι η μονη που το περναω αυτο... οκ... μου περασε η δυσπνοια καπως...
ειμαι υπερβολικη?
30-12-2015, 13:26 #21
Σαφως και δεν εισαι !!! Μια ψυχη που εχει τοξικωθει λογικο ειναι να αντιδρα συναισθηματικα σε ενα στημενο φιασκο.
Την ιδια καταπιεση και αδιεξοδο εχω περασει ολα τα χρονια ... Ειναι μεγαλη αηδια ρε συντροφισσα να μας γυριζουν το μυαλο οι απαιτησεις των αλλων.
Ολοι παντα κατι θα θελουν. Ο καθενας για τον δικο του λογο. Δεν εχω ορεξη να ντυθω στολιστω ωσαν το αστερι του χριστουγεννιατικου δεντρου, δεν θελω να υποκριθω πως ολα ειναι μαγικα πανεμορφα Αγγελικά φτιαγμενα. Στη τελικη αναρωτιεται κανεις αν αξιζει την δικη μας χαρα, παρεα, καλη κουβεντα ?
Γιατι πρεπει μονιμα εμεις να ασφυκτιουμε για το "γενικο καλό" ? Την προηγ εβδομαδα δεν ηταν τυχαια η αλλεργια - κρινω πως ηταν ολη η χαζο πιεση των αλλων για 1 μερα συμπουρμπουλο. Τι ηθελα τελικα ? τι ειχα αναγκη ? Να κλαψω να εκτονωσω την υπερ συσσωρευση. Για μια φορα στη ζωη μου - ακουσα εμενα- αφησα ελευθερο τον εαυτο μου να νιωσει τον πονο. Κατοπιν ξεθολωσε ο νους.
Ειμαι σιγουρη οτι παρα πολλοι ανθρωποι ειναι σε αναλογη θεση και ασφυκτιουν. Δεν ειναι απλο ολοι να γελανε, να τρων, να πινουν και καποιοι αλλοι να νιωθουμε ψυχολογικους βιασμους.
* Αυτη η φιλοσοφια του καταπιεστη -να υποκρινεσαι πως νιωθεις κατι αλλο γιατι αυτο με εξυπηρετει " καποια στιγμη εχει υπερ ευνουχισει εναν ανθρωπο. Ολο αυτο καλλιεργει την μη εμπιστοσυνη στον εαυτο μας. Μπαινουμε σε ενα τριπακι να αμφισβητουμε την ιδια την θλιψη εναντι του καταναγκασμου να πεισθουμε πως νιωθουμε κατι αλλο.
Ασε το Ρεακι να γραψει, να νιωσει, να εκτονωσει."Make sure your worst enemy isn't you"
30-12-2015, 13:26 #22
Σειμ χιαρ !!! Σε ένα από τα πολλά Βασανίστηκα ρεβεγιόν μετά την αλλαγή του χρόνου με θυμάμαι να τρώω φασολάδα και να παίζω στο πισι πασιέντζα. Σόου γουάτ? Μια μέρα σαν όλες τις άλλες που λέει και ο μακ! Κι εγώ εδώ θα μαι να ξέρεις. ..διάβασα το άρθρο σου και αγχωθηκα λίγο. ... σκοτεινιά!
30-12-2015, 13:51 #23
έλα τώρα εντάξει ..σκέψου ότι είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς κ που σε νοιάζονται πουθενά αλλού δεν είναι καλύτερα ..που είναι δηλαδή στα ξενυχτάδικα ..με τους μπεκρήδες να κατεβάζουν τον Γιάννη τον Περπατητή ..σα νεροφίδες και να λένε σαχλαμάρες ...? Και το δικό μου ρεβεγιόν δεν θα σχολιαστεί στα μεσημεριανά αλλά ..θα βρώ τον τρόπο να του δώσω λίγη μαγεία ..κι ας σούρνομαι ..και ας είμαι όσο δεν πάει άλλο στριμωγμένη ψυχολογικά ..
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
30-12-2015, 13:51 #24
δεν μου εχω εμπιστοσυνη πια...πρεπει να βρω τα μεγεθη τα σωστα και να τα ακολουθησω....φφφφφ δεν ειναι μια μερα ακομα.. εχει σημασια δεν θελω αλλο να κρυβοαι πισω απο το δαχτυλο μου...τουλαχιστον αν ειχαν καπου αλλου να πάνε οι γονεις μου.. αυτο θα με ελαφρυνε λίγο..
μου σκασε και η γριπη..μονη μου με φροντιζω.. μου εσκασαν και τα χριστουγεννα που την μανα μου την πηραν 50 τηλεφωνα να της ευχηθουν και μενα κανεις..αυριο εχω και αυτον τον γολγοθα...και ολα αυτα χωρις μπαφο χωρις χαπια ...γαμω την αυτολύπηση μου και γαμω το κερατο μου το τραγιο!!! λενε πως μετα τον πάτο ανεβαινεις... εγω ακομα πεφτω !!1 και για ΟΛΑ αυτα ΦΤΑΙΩ!!!!!! ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!... να εβαζα μυαλο τοσα χρόνια, να μην βολευομουν πισω απο την αρρωστεια μου, να παλευα, να μην τεμπέλιαζα ..τι καθομαι και κλαιγομαι, μονη μου τα κανα σκατα!!!!!!! και μυαλο δεν βαζω 300 χρονια τωρα
30-12-2015, 13:53 #25
αντε τωρα να το πάρω ολο αυτο και να το φιλτραρω μπας και καταφερω και το καταπιω!!!..δεν ηθελα να σας αγχωσω αληθεια ...
30-12-2015, 13:54 #26
...γιατι φασολαδα?? χαθηκε ενα πατατακι.. γιορτινες μερες εχουμε
30-12-2015, 14:02 #27
Μπορεις να το βιωσεις σημερα... απλά... να το βιωσεις.
Τίποτα δεν είναι αιώνιο ουτε κρατάει για πάντα.
Μην σε ζοριζεις σε ολα.
Ειναι μια δυσκολη συναισθηματικη μερα. Κανει τον κυκλο του...
*** Το "εγω φταιω για ολα" ειναι γενικευση και ριχνει στα ταρταρα την οιαδηποτε ρανιδα αυτο εκτιμησης.
Δεν φταις για ο- λ - α ! ! ! Ευθυνεσαι μονον για οσα δεν αφησες τον εαυτο σου να υπερασπιστει, αυτο δε σε καθιστα το χειροτερο ανθρωπο επανω στη γη !
Ασε που ο Νομος του χαους λεει αποδεχθειτε και την ατυχια και την γκαντεμια ...
---- Πατατακια, κοκα κολα, ταινιες, κουβερλι, ρεσω για ατμοσφαιρα, και πιστευω πως η γριπη σε εχει καταβαλλει συν ολα τα αλλα.
Ως παθουσα συντροφισσα σου ομιλω."Make sure your worst enemy isn't you"
30-12-2015, 14:03 #28
Ρέα μου στον ίδιο φαύλο κύκλο σκέψεων μπήκα χθες ..οκ έχω περάσει "χονδρή" φάση ..μακάρι σ αυτή τη φάση των 40 κιλών του φραπέ κ του τσιγάρου να μπορούσα να δώ ΚΑΘΑΡΑ ..όπως βλέπω τώρα ..από τα σημερινά μου προβλήματα θα είχαν λυθεί τα περισσότερα ..δυστηχώς αυτό λέγεται "κοκομπλόκο"..τώρα ..δεν ξέρω απλώς δεν μπορούμε μια ζωή να κάνουμε φαύλους κύκλους ..και να χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο ..είναι γεγονός αυτά προς το παρόν ...αν μου έρθει καμιά άλλη καλή ιδέα θα στην πώ αργότερα ..
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
30-12-2015, 14:12 #29
σας ευχαριστω ολους τοσο μα τοσο πολυ!!! ..δεν ξερετε ποσο!!!!... ειναι τοσο αλλιως να εχεις καπου να τα πεις ολα αυτα!!! χιλια ευχαριστω ρε παιδια... τουλαχιστον φετος ..εχω αυτο..
30-12-2015, 14:15 #30
Και επισης εχεις κατακτησει και αλλα ... !!!
"Make sure your worst enemy isn't you"
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....