ΡΕΒΕΓΙΟΝ - Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 117
    Banned
    οχι ..δεν εχω πάει ποτε στο πορτο ραφτη...χαχαχα ..προκειται περι παρεξηγησεως... ο σταυρος ειπε για μουσικη del mar και εγω υπέθεσα το ειδος της μουσικης... την οποια λατρευω .. δεν ηξερα οτι αναφεροταν σε μαγαζι.... η βλάχα!!...

Senior Member
    Α , δεν χανεις τιποτα , εχει χαλασει το Πορτο , ξαπλωστρες , φασαρια , ειχα ενα σκαφακι στο λιμανι , και πηγαινα συνεχως Πεταλιους , εχεις παει ? αν οχι , χανεις , αλλα θελει σκαφακι ........

Banned
    και πιο συγκεκριμενα ειναι μπιτ λαουντζ το ειδος, τα cd λέγονται cafe del mar...συνενοηση -οτι να ναι -δηλαδη!! ουγκ!... εσυ πως εισαι? ανταλλαξες ευχες ή περιμενεις το νεο ετος?

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Α , δεν χανεις τιποτα , εχει χαλασει το Πορτο , ξαπλωστρες , φασαρια , ειχα ενα σκαφακι στο λιμανι , και πηγαινα συνεχως Πεταλιους , εχεις παει ? αν οχι , χανεις , αλλα θελει σκαφακι ........
    γαμωτο το δικο μου το σκαφακι το χω πάει για σερβις... με ελικοπτερακι μπορουμε τουλαχιστον??

Senior Member
    Νανταλλαξω ευχες με ποιον ? με γονεις , θα κοιμουνταιτωρα , η αδελφη και τανηψια ρεβεγιοναρουν , σκασιλα μου !!!

Ελικοπτερακι , οχι , μονο αεροπλανο ξερω να πιλοταρω .......ενα υδροπλανο θαταν οτι επρεπε , αλλα μπελαλιδικα βρε Ρεα , τα αεροπλανα , τα σκαφη , τωρα βεβαια , μπορει να τα λεω αυτα λογω καταθλιψης , ξερω γω ? ενα τζιπ , θα το παρω φετος ομως , ενα Χ1 ντηζελ , bmw , να πηγαινω ταξιδια ......

Banned
    δεν εχεις πολλα παρε δωσε με την αδερφη ε?
    ενταξει αμα δεν θες ουτε υδροπλανο, μπορω να βγαλω απο το γκαραζ ενα παλιο υποβρυχιο.. αλλιως ας το κανονισουμε μια αλλη μερα βρε αδερφε!
    μου αρεσουν τα τζιπ!.. εχουν αλλη ασθηση στην οδηγηση... μαυρο φυσικα ε?

Banned
    δεν εννοουσα φαμιλιες παντως στις ευχες...

Senior Member
    Εστειλα στην πρωην μου στο Μαιμι μειλ με τις ευχες , αυριο οι λοιποι , που δεν ειναι και πολλοι ........με ωρισμενα μελη ανταλλαξαμε πμ s , αυτοι.............

Banned
    καλη χρονια μακ!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλη χρονια σε ολους....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το πρωτο ποστ του χρονου απο εμενα ... το τελευταιο του προηγουμενου χρονου απο τη ρεα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Καλη χρονια! ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος!

Banned
    καλη χρονια κηπ... καλη χρονια μπουλετ!!

Senior Member
    Προσωπικά, όλα τα "κοινωνικά πρέπει" (Social Norms) τα θεωρώ ανόητα και υποκριτικά.
    Εφόσον ανέφερες το προσωπικά σου παράδειγμα Ρέα.
    Θα πω και εγώ το δικό μου, αφότου απέκτησα οικονομική ανεξαρτησία την προσωπική μου γραμμή (τηλέφωνο) το βάζω πάντα flight mode και το επαγγελματικό πάντα ανοικτό.
    Τα οικογενειακά ειδικά τα απεχθάνομαι "να φάμε όλοι μαζί", "να κάνουμε δώρα". Επειδή άλλαξε δηλαδή ο χρόνος εγώ να κάνω δώρα σε όλους τους κουλούς πυο πσιτεύουν πως εάν εκτιμάς κάποιον του δίνεις δώρο στην γιορτή πχ της μητέρας ή το πάσχα ή τη πρωτοχρονιά;
    Υποκριτική μου, γλυκιά μου κοινωνία, σου υψώνω με πολύ αγάπη το μεσαίο δάκτυλο. Και χρόνια πολλά

Senior Member
    Καλήη χρονιάααα

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast