ΡΕΒΕΓΙΟΝ - Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 117 of 117
    Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Καλή Χρονιά κι από μένα παιδιά!!!! Με υγεία για να προχωράμε και δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα! Α και λίγο περισσότερο γέλιο αν μας το επιτρέπουν οι καταστάσεις.
    καλη χρονια παπα μου, να χαιρεσαι τους θησαυρους σου και να τους δεις οπως ποθεις!!!!

Senior Member
    Δεν ειναι παπάς , Ρεα , γυναικα ειναι .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλη χρονια παπα μου, να χαιρεσαι τους θησαυρους σου και να τους δεις οπως ποθεις!!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε σένα να βρεις το θησαυρό που επιθυμείς!!!! Καλή χρονιά!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πω πω , 18 ετων !! φαινεται μεγαλουτσικος , απ το ασπρο μουστακι , αλλα νεαζει ο μπαγασας !! απ ολους τους γατους μου , κανεις δεν ξεπερασε τα 15 χρονια , παντως δειχνει καλος χαρακτηρας , καλοβολος ....................................αλλα αυτος ο γατος στον Σκλαβενιτη , εχει καταρριψει καθε ρεκορ καλωσυνης , οτι και να του κανω δεν αντιδρα , πολυ ευπιστος γατος , τον γυρναω ανασκελα , του βαζω το μαχαιρι που του κοβω κοτοπουλο στην κοιλια , και του λεω , βρε χαζε , μην εχεις τοση εμπιστοσυνη σε ξενους , μπορω να σε σφαξω τωρα !! αλλα δεν αντιδρα !!
    Καλός είναι μωρέ αλλά λίγο γκρινιάρης...και όχι τόσο καλόβολος όσο αυτός του Σκλαβενίτη, αν νευριάσει δαγκάνει ελαφρά...
    Ο δικός σου είναι περίπτωση γατιού, ίσως να τον είχαν σε σπίτι και να τον άφησαν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μπραβο κυκνακι..και μπραβο και στην οικογενεια σου που εχει ευαισθησιες με τα θεματα των αδεσποτων!
    Να 'σαι καλά! Εγώ κι ο αδελφός μου την ξεκινήσαμε την φατρία των γατιών όταν είχαμε βρει ένα μικρούλι και το φέραμε στην αυλή...ε, αυτό έκανε παιδάκια, μετά οι υπόλοιπες γάτες της περιοχής έμαθαν ότι έχει φαί κι έρχονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα...
    Καλά κι η μαμά μου έχει τρέλα, τις προάλλες κατέβασε κάτω μια κουβέρτα που σκεπαζόμουν αλλά χάλασε πια...από παιδάκι την είχα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εχετε κανει ολοκληρο συγκροτημα κατοικιων για οικοσιτα !! μεχρι ΕΝΦΙΑ θα πληρωσετε !
    Θα τον πληρώσουμε σε είδος (γατοτροφές), χα χα!!!

Καλή χρονιά Ρίτα κι Αλέξανδρε και Papa! Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν...

Banned
    Δεν ειναι παπάς , Ρεα , γυναικα ειναι .........
    χαχαχαχα...το ξερω βρε μακ!!! ειναι η παπαμανουλα μας ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    ..και όχι τόσο καλόβολος όσο αυτός του Σκλαβενίτη, αν νευριάσει δαγκάνει ελαφρά...
    Ο δικός σου είναι περίπτωση γατιού, ίσως να τον είχαν σε σπίτι και να τον άφησαν...

Μα κι ο δικος μου , οσο εμπιστοσυνη και να μουχε , αμα τον παραζαλιζες , σε δαγκωνε ' προειδοποιητικα ' . Αυτος τιποτα , μα τιποτα απολυτως , δεν δικαιολογειται η συμπεριφορα αυτη επειδη ηταν σε καποιο σπιτι . Μουρχεται να τον βαλω στο αμαξι , να δω αν θελει βολτα , και να τον παω σπιτι για case study .,.

Banned
    Μα κι ο δικος μου , οσο εμπιστοσυνη και να μουχε , αμα τον παραζαλιζες , σε δαγκωνε ' προειδοποιητικα ' . Αυτος τιποτα , μα τιποτα απολυτως , δεν δικαιολογειται η συμπεριφορα αυτη επειδη ηταν σε καποιο σπιτι . Μουρχεται να τον βαλω στο αμαξι , να δω αν θελει βολτα , και να τον παω σπιτι για case study .,.
    ..δεν ειναι και τοσο ασχημη ιδέα ...

Banned
    Καλή χρονιά σε όλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Καλή χρονιά σε όλους
    Καλή χρονιά Ntoubroutza!

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Καλή χρονιά σε όλους
    καλη χρονια ντουβ.. με υγεια

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678