ΡΕΒΕΓΙΟΝ - Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 117
    Banned

ΡΕΒΕΓΙΟΝ - Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!!

το τραπέζι της αυτολύπησης!!!
    η οικογενειακη γιορτη!!
    Δεν θυμαμαι ποσα χρόνια τωρα ΜΙΣΩ αυτην την ρεβεγιον!..ακόμα και οταν ειχα κοινωνικη ζωή, πριν με αποκλείσει η αφοραφοβία μου, την σιχαινόμουν!...
    σαν παιδι,οι γονεις μου μου επέβαλλαν να βρισκομαι στο τραπέζι τουμπανιασμενη απο το ξυλο και πρισμενη απο το κλαμα, γιατι πάντα ειχε προηγηθει καποιος αγριος καβγας για εναν ηλίθιο λόγο, και η ευχη της πρωτοχρονιας ήταν "του χρονου να βάλω μυαλο"..μεχρι να τελειωσει το τραπέζι..ηθελΑ να βγω απο το πετσι μου.. δυσπνια και αηδία..!!!

μεγαλώνοντας καταφερα να εφευβρισκω ψεμματα για να τους αποφευγω και να κάνω μονη μου πρωτοχρονια και να κοιμαμαι μαστουρομεθυσμενη και η ευχη της πρωτοχρονιας "του χρόνου να εχω φροντισει να κανω μια όμορφη ρεβεγιον" ..Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

τα τελευταια 2 χρόνια που οι γονεις μου τα χουν σπάσει με την οικογενεια του αδερφου μου.. οι γονεις μου μαγκουφιασαν και επειδη τους λυπάμαι να τους αφησω καταμονους ... κάνουμε μαζι την ρεβεγιον της αυτολύπησης, στην οποια η μανα μου με κοιταζει με απελπισια ...και ο πατερας μου δεν με κοιταζει καθολου... η ευχη της πρωτοχρονιας" του χρόνου να κανουμε ρεβεγιον μαζι με τον αντρα μου και το παιδι μου για να χαρουνε και αυτοι εγγονακια που τους στερει ο αδερφος μου!" 12:10 πεφτουν για υπνο και τυλιγμενοι στην καταθλιψη ..και εγω θελω να βγω απο το πετσι μου .. η δυσπνοια και η αηδια ξαναρχονται δυναμικα!!!.. και μαστουρομεθυσι μεχρι τελικο κοκαλιασμα

μετα εχω να αντιμετωπίσω την ερωτηση τσεκουρια..τι έκανα στην ρεβεγιον...φφφφ!!!

φετος με χτυπησε νωριτερα η δυσπνοια ..σαν να με εχει πλακωσει μια πετρα στην ψυχη
    μια κωλονυχτα ειναι...που διαρκει 1 ωρα ακριβως..και για 35 χρονια τα βεγγαλικα σημαινουν το ποσο αποτυχημενη είμαι!!..
    με εχει πιασει πάλι αυτη η δυσπνοια και με εχει καταπλακωσει ενα βαρος στην ψυχη μου... στο ζενιθ της αυτολυπησης...φυσαω και ξεφυσαω και πάλι δεν μου φτανει το οξυγόνο!!.

δεν αντεχω να κανω πάλι ρεβεγιον με τους γονεις μου και να κλαιμε το μακαριτη
    δεν αντεχω να τους αφησω καταμονους να ξεροσταλιαζουν σαν ζητιανοι πανω απο το τηλέφωνο για να ακουσουν το "χρονια πολλα παππουκα" στις 12: 01 και να πεσουν να κοιμηθουν
    δεν αντεχω τα βεγγαλικα και τα πανυγυρια
    δεν αντεχω να μην χτυπαει το τηλεφωνο ουτε για τα χρόνια πολλα
    δεν αντεχω τις πρωτοχρονιατικες ευχες
    δεν αντεχω την ερωτηση της επομενης ημερας....
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ τις τυψεις και τις ενοχες για αλλον ενα χρονο απο την ζωη μου που πέταξα στα σκουπίδια!

δεν αντεχω!!!! δεν αντεχω!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩ!!!!

πως θα το βγαλω πάλι φετος αυτο το μαρτυριο???? ...!!!!!!
    δεν μπορω να αναπνευσω πάλι!!! ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΦΦΦΦ!!!!!!!!

Senior Member
    Βρε Ρεακι , ρεβεγιον ειναι , δεν ειναι τοσο τραγικο . Σε ρωτανε τι εκανες στο ρεβεγιον ? α , κοιμηθηκα , λεω εγω . Ξεχνας ολη την υποθεση ρεβεγιον , και την επαυριο που ξυπνας , ολα εχουν τελειωσει , μην τα τραγικοποεις τοσο . Εχω περασει ρεβεγιον και ρεβεγιον μονος , βαριεμαι να ντυνομαι και να τρεχω , αρκετα ρεβεγιον εκανα νεωτερος . Μια μερα σαν ολες τις αλλες ειναι , πιο ζορικο ειναι η παραμονη Χρισουγεννων , εκει σημειωνονται οι περισσοτερες αυτοκτονιες , απ ολο τον χρονο . Ελα , θα σου κανω παρεα στο η/υ , δεν θελω να τραβηξεις την φρικη του αιωνα , θα δεις , ουτε θα καλαλαβεις για ποτε περασε η ωρα ......ειμαι και χαρουμενο παιδι ..........με το χιουμορ θαμαι , δεν μασαω απο χαζορεβεγιον ......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε Ρεακι , ρεβεγιον ειναι , δεν ειναι τοσο τραγικο . Σε ρωτανε τι εκανες στο ρεβεγιον ? α , κοιμηθηκα , λεω εγω . Ξεχνας ολη την υποθεση ρεβεγιον , και την επαυριο που ξυπνας , ολα εχουν τελειωσει , μην τα τραγικοποεις τοσο . Εχω περασει ρεβεγιον και ρεβεγιον μονος , βαριεμαι να ντυνομαι και να τρεχω , αρκετα ρεβεγιον εκανα νεωτερος . Μια μερα σαν ολες τις αλλες ειναι , πιο ζορικο ειναι η παραμονη Χρισουγεννων , εκει σημειωνονται οι περισσοτερες αυτοκτονιες , απ ολο τον χρονο . Ελα , θα σου κανω παρεα στο η/υ , δεν θελω να τραβηξεις την φρικη του αιωνα , θα δεις , ουτε θα καλαλαβεις για ποτε περασε η ωρα ......ειμαι και χαρουμενο παιδι ..........με το χιουμορ θαμαι , δεν μασαω απο χαζορεβεγιον ......
    Άλλο εννοεί Mac.
    Ρέα πιο θα ήταν το ιδανικό ρεβεγιον για σένα?Εννοώ πως θα ήθελες να περάσεις αυτές τις μέρες/ώρες/ώρα κλπ.

Banned
    οπως ολοι οι ανθρωποι..με χαμογελα με ξεγνοιασια με ομορφια..ενα ωραιο παρτυ

Banned
    σε ευχαριστω μακ ..ναι μαλλον εδω θα ειμαι ... για μενα μακαρι να εισαι και εσυ...αλλα για σενα ..μακαρι να μην εισαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    σε ευχαριστω μακ ..ναι μαλλον εδω θα ειμαι ... για μενα μακαρι να εισαι και εσυ...αλλα για σενα ..μακαρι να μην εισαι...

Γιατι καλε , τι θα παθω ? δεεεεεεν μασαω απο ρεβεγιον .........

Senior Member
    τι κανεισ ρεα καλα εισαι;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Γιατι καλε , τι θα παθω ? δεεεεεεν μασαω απο ρεβεγιον .........
    εγω πνιγομαι φιλε μου!!!..πνιγομαι....θα μου περασει....

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τι κανεισ ρεα καλα εισαι;
    οχι !!..εσυ?

Senior Member
    γιατι δεν εισαι καλα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εγω πνιγομαι φιλε μου!!!..πνιγομαι....θα μου περασει....
    παρε κανενα ηρεμιστικο να στανιαρεισ

Senior Member
    τελοσ παντων ουτε εγω ειμαι καλα γι αυτο ασ προσεχουμε τι λεμε
    για πεσ κανενα νεο

Banned
    ναι αυτο θα κανω ... 12:1ο θα κουμπωθω κανονικα να ξεραθω στον υπνο...μεχρι τοτε.. θα πνιγομαι!!!

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τελοσ παντων ουτε εγω ειμαι καλα γι αυτο ασ προσεχουμε τι λεμε
    για πεσ κανενα νεο
    γιατι τι εγινε? γιατι εισαι φορτωμενος εσυ? 3 ωρες σε ρωταω και δεν βγαζω ακρη...

Senior Member
    δε μου καθετε καμια εδω και παρα πολλα χρονια και μου την εχει δωσει και τισ βριζω ολεσ μη δινεισ σημασια
    ειμαι φρικιο γι αυτο και ασχημοσ

Page 1 of 8 123 ... LastLast