Φοβια υπογονιμοτητας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 119
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Kutchunie εχεις δικιο για το google! αλλα μπαινω συνεχεια σε πειρασμο να το ανοιγω και να διαβαζω.Παντως δεν εχω βγαλει ακρη.Αλλη μια μερα εμεινε ουφ! εχω αγωνια! λογικα ο ψυχιατρος θα μου πει να κοψουμε σταδιακα τα φαρμακα (κανω θεραπεια εδω και 3 χρονια) τωρα ο γυναικολογος δεν ξερω τι θα μου πει.Θα δουμε...
    ίσως όντως σου πει να τα κόψεις, ίσωςτα αλλάξει με άλλα συμβατά. Πάντως μην κόψεις τίποτα μόνη. Καλά αποτελέσματα να έχεις και εποικοδομητικά ������

Κοριτσια στης 11 και 10 το πρωι εχω ραντεβου με τον γυναικολογο.Οταν γυρισω θα σας πω τα νεα μου.Θελω να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση και συγνωμη που σας ζαλιζω με την φοβια μου.

Banned
    χαχαχα...ποιος σε πιανει σημερα!... ρωτα τον και για τα χαπια... να χεις 2 γνωματευσεις ...τι διαολο αυτος κατι περισσοτερο θα ξερει ...
    οι συγνωμες και οι ευχαριστιες ειναι περιττες!!.. τοσο για εμενα οσο και για τοσα μελη που βοηθας καθημερινα...
    περιμενουμε να μας πεις νεα σου ... καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι θα του το πω και για τα χαπια.Σ'ευχαριστω πολυ! τα λεμε αργοτερα!

Κοριτσια γεια σας γυρισα και δεν εχω καλα νεα.Τα υγρα που ανυσηχουσα δεν ηταν τιποτα το σοβαρο ομως μου εκαναν υπερηχο και μου βρεικαν ενα ινομυωμα 5 εκατοστων.Φοβηθεικα οτι εχω καρκινο, μου ειπαν οτι δεν ειναι καρκινος αλλα εγω διαβασα οτι αργοτερα μπορει να γυρισει σε κακοηθεια.Φοβαμαι για την ζωη μου.Δεν με νοιαζει πλεον να κανω παιδι αφου δεν μπορω.Θελω μονο να ζησω.

Senior Member
    Εκανε κ η κουμπαρα μου χειρουργειο για ινομυωματα περυσι κ ολα πηγαν μια χαρα αν κ ηταν δυσκολη περιπτωση γτ ηταν κ πολυ κοντα στο εντερο. Μη σε τρομαζει...τπτ απολυτως δεν ειναι κ μην συμβουλευεσαι το ιντερνετ σα να ηταν γιατρος. Μολις ξεφορτωθεις το ινομυωματακι σου,μια χαρα μωρακι θα κανεις!!!

Banned
    μπουλετ μου που ζεις κορίτσι μου? το ινομυωμα ειναι πολυ συνηθης περιπτωση στις γυναικες ..μη φρικαρεις ρε καρδια μου..δεν ειναι τιποτα... δεν γυριζει σε καρκινο ποτε...εκτος ξερω και γω αν το παραμελήσεις για πολλα χρόνια..ισως γινει σοβαρο οκ..και μυκητες να είχες αν το αφηνες κατι σοβαρό θα γινόταν..εδω κρυωμα παθαινουμε και αν δεν το φροντισουμε μας γυριζει σε πνευμονια...
    ψυχραιμια ... παραλογιζεσαι και φανταζεσαι πραγματα που δεν υπάρχουν.
    τι αλλο σου ειπε ο γιατρος για τα ινομ και την εγκυμοσυνη?

Μου ειπαν οτι ειναι αιτια υπογονιμοτητας και μπορει να με κανει να αποβαλω.Θα παω και σε ιδιωτη γυναικολογο για μια δευτερη γνωμη.

Banned
    συμφωνω, σε ιδιωτη επρεπε να πας εξ αρχης..εχεις κανενα καλο γιατρο? ή θες να το ψαξουμε εδω?

Banned
    πως εισαι τωρα? ηρεμισες καθολου?

Καλυτερα ειμαι Ρεα μου.Πηρα xanax και επεσα ξερη για υπνο.Διαβασα οτι οι πιθανοτητες για κοκοηθεια ειναι πολυ μικρες.Εγω θα το παρακολουθω και αν χειροτερεψει θα παω για αφαιρεση.

Banned
    καλημερα μπουλετ μου, χαιρομαι που εισαι καλυτερα.

Σημερα πηγα σε ιδιωτη γυναικολογο.Μου βρηκε μολυνση (στο νοσοκομειο που πηγα δεν μου ειπαν τιποτα!) και τωρα πρεπει να κανω αγωγη εγω και ο αρραβωνιαστικος μου.Εκανα και τεστ παπ τα αποτελεσματα σε 10 μερες.Μου ειπε ο γιατρος οτι για λογους υγειας καλο ειναι να αφαιρεσουμε το ινομυωμα και οτι κοπελες σαν και μενα αποβαλουν στον δευτερο μηνα.Επισης μου ειπε οτι το μεγεθος 5 εκατοστα ειναι σαν ενα μανταρινι.Στο νοσοκομειο δεν μου ειπαν τιποτα για αφαιρεση απλως μου ειπαν ανα 6 μηνες να το παρακολουθω.Παιδια με εχουν τρελανει πο γιατροι.Δεν ξερω τι να κανω.Η μητερα μου εχει γινει πυρ και μανια μου λεει ''ας τους γιατρους λεφτα θελουν" και μου λεει να παμε και σε εναν δικο της για ακομα μια γνωμη.

Senior Member
    Άμα το αφαιρέσεις όμως, δε θα είσαι σε θέση μετά να τεκνοποιήσεις κανονικά, χωρίς τον κίνδυνο να αποβάλλεις; Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Senior Member
    τεκνοποιήσεις*...συγγνώμη για το λάθος, έγινε εκ παραδρομής.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast