Φοβια υπογονιμοτητας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 119
    Εχω αλαξει γνωμη δεν με ενδιαφερει να κανω παιδια πλεον.Το μονο που θελω ειναι να ειμαι καλα στην υγεια μου.

Banned
    μα βρε μπουλετ μου ...ειναι δυνατον να πηγαινεις για σοβαρη εξεταση στο νοσοκομειο? που ζεις εσυ ? απο τα λονδινα μας ηρθες? το προβλημα σου τελικα ειναι οτι εισαι πολυ ευρωπαια για αυτην την χωρα. ακου πως δουλευουμε εμεις εντο στο ελλαντα..
    πρωτα πάμε σε ιδιωτικο...αν μας βρει κατι που χρειαζεται επέμβαση, πάμε σε 2ο γιατρο για 2η γνωματευση...αν συμφωνουνε καλως ..αν διαφωνουνε πάμε σε 3ο γιατρο και τελικα κερδιζουν οτι πουν οι πολλοι.
    το νοσοκομειο δεν το υπολογίζω, οποτε οντως πρεπει να πας σε εναν ακομη γιατρο...
    με τον ψυχολογο σου ποτε θα βρεθειτε?

Senior Member
    Bullet μου, μην τρελαίνεσαι! Κι εγώ έχω ινομυώματα, δυο. Μην διαβάζεις το google, ο γιατρός μου μου είπε πως πρέπει να προσέχω αλλά στη γέννα θα μου τα αφαιρέσει κιόλας. Επίσης θα σε τσεκάρουν για αναιμία και λογικά ο αιματοκρίτης σου ίσως και να είναι λίγο χαμηλός. Φυσιολογικότατο είναι. Γιατί να μην σου έλεγε ο γιατρός σου ότι είναι επείγον; Αν ήταν και πέθαινες σε ένα μήνα, η καλύτερη τους θα ήταν να σε βάλλουν από κάτω να κάνουν πειράματα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν τα αμελήσεις, ναι, ίσως να εξελιχθεί σε κάτι άσχημο. Αλλά δεν είναι τίποτα τραγικό προς το παρόν. Αν είναι αρκετά μεγάλα και μεγεθύνονται με τον καιρό ίσως να χρειαζονται αφαίρεση. Αν το μεγεθός τους παραμένει στάσιμο, τότε ίσως φύγουν και μόνα τους.
    Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως αν είσαι του θανατά, ειδικά σε δημόσια νοσοκομεία, είσαι το τέλειο θύμα για πειράματα και δεν σε αφήνουν εύκολα να φύγεις. Οπότε μην τρελαίνεσαι. Ειλικρινά δεν αξίζει. Με τον ψυχίατρο ποτε θα συναντηθεις;

Τον ψυχιατρο μου θα τον δω την Πεμπτη.Μεχρι και η προισταμενη του νοσοκομειου μου ειπε να μην ανυσηχω.Μου ειπε οτι αυτη εχει 3 ινομυωματα απο τοτε που ηταν 20 και τωρα ειναι 50 και δεν τα εχει βγαλει.Ολοι μου λενε να μην φοβαμαι ,οτι δεν υπαρχει λογος για φοβος και οτι οι πιο πολλες γυναικες εχουν ινομυωματα.Θα το παρακολουθω και αν μεγαλωσει θα παω στο Αλεξανδρας η στο Ελενα να μου το αφαιρεσουν.Στην ιδιωτικη κλινικη μου ζητησαν 1500 ευρω για την επεμβαση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Τον ψυχιατρο μου θα τον δω την Πεμπτη.Μεχρι και η προισταμενη του νοσοκομειου μου ειπε να μην ανυσηχω.Μου ειπε οτι αυτη εχει 3 ινομυωματα απο τοτε που ηταν 20 και τωρα ειναι 50 και δεν τα εχει βγαλει.Ολοι μου λενε να μην φοβαμαι ,οτι δεν υπαρχει λογος για φοβος και οτι οι πιο πολλες γυναικες εχουν ινομυωματα.Θα το παρακολουθω και αν μεγαλωσει θα παω στο Αλεξανδρας η στο Ελενα να μου το αφαιρεσουν.Στην ιδιωτικη κλινικη μου ζητησαν 1500 ευρω για την επεμβαση!
    Αν κριθεί σκόπιμο να πας. Και εδώ συμφωνώ στο να πας σε δημόσιο νοσοκομείο, διότι ότι και να πάει λάθος σε ιδιωτική κλινική, σε δημόσιο νοσοκομείο σε παραπέμπουν.
    Πιστεύω πάντως πως ίσως κι έτσι καταφέρεις να κάνεις μωράκι. Bullet ψυχοθεραπεία κάνεις; εκτός απο τα φάρμακα δηλαδη

Ψυχοθεραπεια οχι δυστηχως.Δεν εχω τα χρηματα.Μονο φαρμακα παιρνω αλλα εχω καλη οικογενεια που με στηριζει.

Banned
    ναι φυσικα για την επέμβαση στο νοσοκομειο..εγω μιλουσα για την διαγνωση

Banned
    Ψυχοθεραπεια οχι δυστηχως.Δεν εχω τα χρηματα.Μονο φαρμακα παιρνω αλλα εχω καλη οικογενεια που με στηριζει.
    μπουλετ, ετσι ομως δεν αλλαζει τιποτα, τα χαπιαβοηθουν μεχρι ενα σημειο μονο
    εστω μια φορα τον μηνα... πρεπει...ετσι νομιζω... βεβαια εσθ ξερεις καλυτερα

Senior Member
    Bullet συμφωνώ με την Ρέα. Και από πείρας, θεωρώ πως είναι πολύ χρήσιμη η ψυχοθεραπεία. Μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ΚΨΥ που το κόστος είναι αμελητέο . Αν πχ κάνεις ένα μωράκι και πάθει αυτό ένα σιχανακι, με την νοσοφοβία σου θα τρελαίνεσαι κάθε φορά. Πχ τις προηγούμενες μέρες έλεγες πόσο πολύ θέλεις ένα μωρό και με το παραμικρό εγκατέλειψες την επιθυμία σου. Δεν είναι ωραίο να μας κάνουν ότι θέλουν οι φόβοι μας και ο μόνος τρόπο να τους "κάνουμε εμείς ότι θέλουμε" είναι να τους αντιμετωπίσουμε και η ψυχοθεραπεία είναι μονόδρομος, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Αλλά και εκτός από το μωρό, αν μάθεις να διαχειρίζεσαι τους φόβους σου, και τα χάπια θα κόψεις πιο εύκολα και πιο χαλαρή θα είσαι και θα δυναμώσεις και θα χαίρεσαι τη ζωη με τον αγαπημένο σου καλύτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι φυσικα για την επέμβαση στο νοσοκομειο..εγω μιλουσα για την διαγνωση
    Έχεις δίκιο για την διάγνωση Ρέα. Κάποιες φορές είναι πιο καλά να απευθύνεται κάποιος σε ιατρούς ιδιωτικούς, ειδικά όταν θελει να πάρει γρηγορα διάγνωση. Με την αναμονή στα νοσοκομεία είναι λίγο κάπως

Δεν θελω πια να κανω παιδακι λογω των οικονομικων μου.Τα εβαλα κατω και τα σκεφτηκα οτι δεν μπορω να μεγαλοσω ενα παιδι με τοσο χαλια οικονομικα.Θα υποφερει το καιμενο.Οσο για την νοσοφοβεια εχεις δικιο.Ναι ειμαι πολυ φοβιτσιαρα!

Kutchunie εσενα ποσα εκατοστα ειναι τα ινομυωματα σου και που τα εχεις αν επιτρεπεται? εγω εχω ενα πισω απο την μητρα και ειναι 5 εκατοστα. Α! ξεχασα εχθες ο μπαμπας μου πηγε στο νοσοκομειο για τα ματια του.Του βρηκαν οτι εχει μολυνση και τωρα παιρνει φαρμακα εκει που περιμεναμε λεω ''δεν παω απανω στον γυναικολογο να ρωτησω για το ινομυωμα?'' πηγαινω που λετε και του λεω'' Γιατρε υπαρχει περιπτωση κακοηθειας '' μου λεει μια στο δισεκατομυριο και μετα αρχεισε και με κοροιδευε και γελουσε και μου εβαλε της φωνες! μου λεει '' αντε μωρε με της βλακειες εχουμε και καισαρικες να κανουμε! μα ειναι συμπεριφορα αυτη ρε κοριτσια? εγω για μια ερωτηση πηγα και αυτος με ντροπιασε.

Κοριτσια να ρωτησω και κατι ακομα.Μου ειπαν να παω σε 10 μερες να παω να παρω τα αποτελεσματα του τεστ παπ.Γιατι τοση καθυστερηση? εσεις οταν κανατε τοσες πολλες μερες σας ειπαν για τα αποτελεσματα?

Banned
    Kutchunie εσενα ποσα εκατοστα ειναι τα ινομυωματα σου και που τα εχεις αν επιτρεπεται? εγω εχω ενα πισω απο την μητρα και ειναι 5 εκατοστα. Α! ξεχασα εχθες ο μπαμπας μου πηγε στο νοσοκομειο για τα ματια του.Του βρηκαν οτι εχει μολυνση και τωρα παιρνει φαρμακα εκει που περιμεναμε λεω ''δεν παω απανω στον γυναικολογο να ρωτησω για το ινομυωμα?'' πηγαινω που λετε και του λεω'' Γιατρε υπαρχει περιπτωση κακοηθειας '' μου λεει μια στο δισεκατομυριο και μετα αρχεισε και με κοροιδευε και γελουσε και μου εβαλε της φωνες! μου λεει '' αντε μωρε με της βλακειες εχουμε και καισαρικες να κανουμε! μα ειναι συμπεριφορα αυτη ρε κοριτσια? εγω για μια ερωτηση πηγα και αυτος με ντροπιασε.
    μπουλετ μου δεν ειναι ψυχιατρος, ειναι γυναικολόγος, δεν ξερει για την νοσοφοβια σου... αν πας σε εναν ορθοπεδικο και τον ρωτησεις αν θα χασεις το πόδι σου επειδη εχεις μια γρατζουνια στο γονατο, θα σε κραξει...ε η αναλογια πάνω κατω δεν διαφερει. δεν μπορουμε να απαιτουμε να καταλαβαινει ο κοσμος τις φοβιες μας... εδω εμεις καλα καλα και δεν μπορουμε να τις καταλάβουμε.εσυ καλα εκανες και ρωτησες..και τωρα ξερεις πάνω κατω την σοβαρότητα της φοβίας σου...χιλιες φορες να μας κραζουνε και να ειμαστε καλα..παρα να μην ειμαστε καλα και να μας φερονται με σοβαρότητα

Banned
    Κοριτσια να ρωτησω και κατι ακομα.Μου ειπαν να παω σε 10 μερες να παω να παρω τα αποτελεσματα του τεστ παπ.Γιατι τοση καθυστερηση? εσεις οταν κανατε τοσες πολλες μερες σας ειπαν για τα αποτελεσματα?
    δεν αντεχω να σε βλέπω να βασανιζεσαι ετσι κοριτσι μου, κοιταξε αυτο το ΚΨΥ που λεει η κουτς σε παρακαλω!!

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast