Φοβια υπογονιμοτητας - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 119
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ναι ..τα παιδια μας μαραναν...εδω δεν μπορουμε να κουμανταρουμε τον εαυτο μας...παιδια θα κουμανταρουμε..
    κ ομως πιστευω οτι θα γινομουν υπεροχη μητερα! γιατι θα του μετεδιδα ωραιες αξιες κ αρχες..ομως..μετα?αν με πιασει το στρες κ αυτο κλαιει?τι το κανω????
    το δανειζω αλλου για λιγο καιρο??χχααχ
    Boom εχεις δικιο αν μας πιασουν τα ψυχολογικα μας πως θα μεγαλωσουμε ενα παιδι? εγω εχω ενα σκυλακι και οποτε μου αρρωσταινει κανω σαν τρελη! ασε που εχω και κτηνιατρικα εξοδα.Φαντασου ενα παιδι ποσο ψυχικο σθενος θελει και οικονομικη ανεση γιατι και το παιδι θα αρρωστησει καποια στιγμη.

Senior Member
    ασε εγω εχω 2 σκυλακια κ το ενα μου βγαλε υποψια για καλαζαρ κ εκανα εμετο..επαθα κρισαρα αγχους κ επεσα στο κρεβατι..κ μου λεει ο αντρας μου "μετα θελεις κ παιδι".. φαντασου...!!! κ ακομα τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει αν ειναι θετικη στο καλαζαρ η οχι..τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να ειναι αρρωστη..νιωθω οτι θα σαλταρω! φαντασου να ηταν το παιδι μου! νομιζω πως δεν ειμαι για τετοια....δνε ειμαι τοσο ανθεκτικη κ δυνατη..
    δεν πειραζει εχω ανηψια που τα λατρευω κ με αγαπουν πολυ! μαλιστα η ανηψια μου προχτες μου ειπε οτι κ να μην κανω παιδι δεν πειραζει γιατι οταν γερασω θα με κοιταξει αυτη..!! το μικρο μου! της εχω κ αδυναμια μεγαλη κ νιωθω οτι την μεγαλωνω μαζι με την αδερφη μου που ειναι η μαμα της.
    εχω τα ιδια αγχη με την μαμα της κ νιωθω τεραστια αγαπη για εκεινη που με ξεπερναει! το ιδιο κ αυτη..ειναι η καλη μου νεραιδα!

Banned
    καλημερα μπουμ, μακαρι να πάνε ολα καλα με το σκυλάκι σου.. 2 εχεις ρε θηριο? μπραβο σου!!..εγω εδω με τον εναν και μου χει φυγει η ψυχη!!
    να σου ζησουν τα ανηψακια, εχω και γω 2 , αλλα δεν τα βλέπω γιατι εχω κοψει με τον αδερφο μου...μεγαλη πληγη..ξερω πως δενεσαι με αυτα τα σκατουλια!

Senior Member
    οχι απλα δενεσαι..σαν παιδια σου τα βλεπεις! αστα..! εχω το ιδιο αγχος κ φοβο μιας μανας!
    τα λατρευω να ναι καλα κ τα παιδακια κ τα σκυλακια!
    ασε τα σκυλακια! μεγαλος ερωτας..εχω 2 ζουζουνες κουκλιτσες...οι οποιες εχουν φοβερη πλακα κ βασανα μαζι..
    ειναι τα παιδακια μου αυτα..εγω τα μεγαλωσα..κ αυτα μου δινουν τοση αγαπη..ειναι τοσο αθωα πλασματακια!

Senior Member
    πως νιωθεις σημερα ρεα?

Banned
    πως νιωθεις σημερα ρεα?
    καλυτερα σημερα, βγηκα απο το σπίτι να κανω κατι δουλιτσες επιτελους!.... αλλα εχω πολλα νευρα... και ακομα δεν εχω κοψει το τσιγαρο ...φαντασου!!
    τι ρατσες ειναι οι ζουζουνες σου?...εσυ πως εισαι σημερα?

Update περιμενω ακομα τα αποτελεσματα του τεστ παπ, μου ειπαν μεχρι τεταρτη μαλλον θα τα παρω.Εκλεισα ραντεβου σε μια γυναικα γυναικολογο να με δει να παρω και τριτη και τελευταια γνωμη.Μπουκωνομαι με χαναχ για να ειμαι ηρεμη και να κοιμαμαι.Αν μου πουν να χειρουργηθω πως θα τα καταφερω τοσο φοβιτσιαρα που ειμαι?

Senior Member
    ΓΙΑΤΙ να χειρουργηθεις?για τα ινομυωματα? μην ανησυχεις στην ναρκωση δνε καταλαβαινεις τιποτα! εγω πηγα πολυ αγχωμενη για ενα χειρουργειο που ειχα κ στο πι κ φι με ναρκωσαν κ δεν προλαβα να πω ουτε ζητω..χααχαχαχ!
    ασε που θα απαλλαχτεις απο τα κωλομπαλακια μεσα στην μητρα !!! αυτο δεν το σκεφτεσαι?οτι θα απαλλαχτεις απο αυτα??

Ενα ινομυωμα εχω μονο.Στο νοσοκομειο μου ειπανε ανα 6 μηνες να το παρακολουθουμε.Τωρα θα δω τι θα μου πει και η γυναικολογος και βλεπουμε...παντως δεν σκοπευω να τεκνοποιησω καθαρα για ψυχολογικους και οικονομικους λογους.

Senior Member
    κοιτα..αυτο πυο θα κανεις ειναι να κοιταξεις τον εαυτο σου πρωτα να εισαι καλα! να ισορροπησεις..κ οσον αφορα το τεκνον...αστο να ερθει οπως θελει κ μονο του....μν το σκεφτεις κ μην το αναλυσεις ποτε.
    μη πεσεις με τα μουτρα σε αυτο.δεν βοηθαει πιστεψε με ..ργω το εχω αφησει στην τυχη του.
    ο αντρας σου τι λεει για παιδι?θελει πολυ?η ειναι χαλραουα? εμενα ο δικος μου χεστηκε λεει κ να κανουμε χεστηκε κ να μην κανουμε...δεν τρελλαινεται κιολας..απλα το εχει αφησει κ αυτος στην τυχη του..
    εγω παλαιοτερα ειχα παθει εμμονη κ ενας λογος που ξεκινησα αντικαταθλιπτικο ηταν αυτος..ειχα θλιψη καθε φορα που εβλεπα την περιοδο μου με αποτελεσμα να παθω παλι καταθλιψαρα!
    πονεσα πολυ με αυτο το θεμα..κ πλεον θελω να ειμαι εγω κ ο αντρουλης μου καλα! κ ο.τι γινει.

Δεν τον νοιαζει καθολου για παιδι! και ουτε και εμενα με νοιαζει πλεον,το μονο που θελω ειναι να'μαι καλα στην υγεια μου και ολος ο κοσμος να εχει υγεια.

Senior Member
    καλα τους αντρες δεν τους νοιαζει ποτε το θεμα παιδι..σπανιο να βρεις αντρα να γουσταρει τρελλα..φυσικα κ προτεραιοτητα ειστε εσεις! κ οταν θελησει αυτο να ρθει πιστεψε με..θα ρθει..εμενα ηρθε 2 φορες στο παρελθον κ δνε το καταλαβαμε κιολας..βεβαια κ οι δυο εγκυμοσυνες δεν συνεχιστηκαν..

Senior Member
    @ρεα-------> εχω ενα beagle και ενα westie...τα γλυκα μου τα παιδακια!!! εσυ?

Οντως μπουμ τους αντρες δεν τους νοιαζει το θεμα παιδι και καλα κανουν.Τωρα οσο για εμενα με τρομαζει η νοσοφοβια μου.Εδω ενα τεστ παπ περιμενω και συνεχεια σκεφτομαι οτι εχω καρκινο.

Banned
    @ρεα-------> εχω ενα beagle και ενα westie...τα γλυκα μου τα παιδακια!!! εσυ?
    καταλαβα! θα πεφτει πολυ γελιο στο σπίτι με αυτα τα σκατουλιαααααα!!! εμενα ειναι ενας χιλιομπασταρδεμενος χαδιαρης τσοπάνης. εχει τα χρωματα και τις βουλες απο μπιγκλ που οταν τον δεν του δινω σημασια σημασια,χωνει την μουσουδα του στο πληκτρολογιο και περιμενει τα χαδια του!

μπουλετ ακομα παιδευεσαι με την αναμονη? εγω αυριο πάω για ορμονικες θυροειδη και ζαχαρο, ξερεις, οτιδηποτε μπορει να εχει σχεση με την καταθλιψαρα μου..ελπίζω να βρεθει μια ακρη απο εκει, γιατι με τα αντικαταθλιπτικα δεν βοηθηθηκα. τι κανει το ξανθο συννεφακι σου? σε βοηθαει να ξεχαστεις καθολου?

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast