Απογοητεύεστε/μιζεριάζετε ; αντιμετώπιση;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Απογοητεύεστε/μιζεριάζετε ; αντιμετώπιση;

Άλλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους, άλλοι τα έχουμε ψιλοπαρατήσει. Παρά τις προσπάθειες που κάνετε, την προσπάθεια να αποκτήσει μια σειρά η καθημερινότητά σας, υπάρχουν φορές που θέλετε να τα παρατήσετε; που απογοητεύεστε;

Αυτό ακριβώς, πώς το αντιμετωπίζετε;

Εγώ πχ κάπου βαρέθηκα, και τους ειδικούς δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ γιατί αν πηγαίνεις στα τυφλά, ρισκάρεις λίγο. Άλλη φορά σκέφτομαι ότι τι νόημα έχει κλπ. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει, όμως για να (ξανά) φτάσεις στην πόρτα του ειδικού, πρέπει πρώτα να διώξεις τέτοιες σκέψεις, αλλά να τις διώχνεις και στην πορεία, γιατί εγώ και όσο έκανα ψυχοθεραπεία τα σκεφτόμουν αυτά (αλήθεια, εσείς όταν φεύγετε από τον ειδικό αισθάνεστε καλά; εγώ περισσότερο μπερδεμένος παρά καλά + η αίσθηση ότι είχα ξοδέψει τα λεφτά μου..)

Εσυ να'σαι καλα και ασ'τα τα λεφτα.Δυστηχως η ευτυχως καποιες φορες πρεπει να πληρωσουμε για την υγεια μας.

Quote Originally Posted by psy me View Post
    (αλήθεια, εσείς όταν φεύγετε από τον ειδικό αισθάνεστε καλά; εγώ περισσότερο μπερδεμένος παρά καλά + η αίσθηση ότι είχα ξοδέψει τα λεφτά μου..)
    Δεν φευγω παντα καλά. Άλλοτε φευγω μπερδεμενη, αλλοτε απογοητευμενη με την παρτη μου και αλλοτε αισιοδοξη.
    Ειναι κομματι της διαδικασιας πιστευω. Αν μη τι αλλο αν πληρωνα για να μου λεει " οτι δεν εχω κανενα θεμα και ειμαι η σουπερ Ηρωιδα μιας ταινιας που πρωταγωνιστω" τοτε θα ειχα ανησυχησει.
    Τι με κανει να μην τα παρατω ?
    *Δοκιμασα την παραιτηση, την αρνηση, την αποφυγη και το μονο που ειδα ηταν οτι μου προσθετα προβληματα παρα τα ελυνα.
    Μονοδρομος το να γινω καλά λοιπον.
    Οι περισσοτεροι θεωρουν οτι η ψυχοθεραπεια ειναι πολυτελεια ή μια υπεροχη εμπειρια...
    Δεν ειναι ετσι ακριβως, αν εχεις καλο γιατρο θα δεις οτι εισαι παρα πολυ λαθος σε αρκετα αλλά ειναι στο δικο σου χερι να το αλλαξεις.
    Γιατι δεν μετανιωνω για τα φραγκα ? Επειδη δοκιμασα εναλλακτικους δρομους και δεν μου απεφεραν λυση.

Οποτε επιμενω στο να διανυσω το ταξιδι και να αναγνωρισω τα συν και πλην μετα απο ενα ευλογο διαστημα.
    Keep Up !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Οτι καταφερω μονος μου , συνεχιζω να πειραματιζομαι με ' κοκτεηλς ' αντικαταθλιπτικων , δικες μου συνταγες πλεον , τσελεμεντε θα εκδωσω στο τελος , δεν εχω κανει ψυχοθεραπεια ποτε , ουτε και σκοπευω , παντως δεν παραιτουμαι , το μαχομαι , αλλες φορες επιτυχως , αλλες οχι , συμπληρωματα διατροφης , καφε σε διαφορες δοσολογιες και οτι αλλο με φωτισει.......

Banned
    και εγω μονη μου...αλλα με πισωπατηματα, τα παραταω, τα ξαναπιανω και τουμπαλιν... τωρα ειμαι σε κατω φαση.. αιθανομαι πως δεν εχω δυναμεις με τιποτα, μεχρι και τον εαυτο μου τον εχω παραμελησει..ειναι η συνεπεια των χριστουγεννων..οποτε κανω 1 πραγμα κατι απο αυτα που πρεπει να κανω.. εχω την αισθηση οτι αν με ζορισω λιιιγο παραπανω θα καταρευσω τελειως...