Results 16 to 30 of 34
Thread: Ξαφνικό πρόβλημα στη σχέση
-
08-01-2016, 11:16 #16
Τον έχεις ρωτήσει τι άλλαξε και εκεί που ήθελε να το κάνετε μαζί θελει να παει τελικα με τον κολλητό του; Αν εχει να δει πολυ καιρό τον κολλητό και αυτος πχ γυρίζει νωριτερα απο το προγραμματισμένο τότε ίσως απλα θελει να κανει κατι με το φίλο του που εχει να δει πολυ καιρό. Αυτο δεν ακουγεται τοσο παράλογο μονο στο πλαίσιο που σου εξηγήσει γιατι άλλαξε γνώμη γιατι το περίεργο αυτο ειναι. Μπορει να ηταν ενα ταξίδι που είχαν πει οτι θα κανουν εδω και χρονια αλλα επειδη ο κολλητός λείπει να το πρότεινε σε σένα (και τωρα που γυρίζει το παίρνει πισω). Εννοείται δεν ειναι ωραιο που αλλάζει γνωμη, αλλα πες του το με ήρεμο τροπο, εξήγησε του τη θέση σου. Οι φωνές δεν βοηθάνε ούτε οι απαγορεύσεις τύπου αν πας χωρίσαμε. Καλυτερα ειναι να του πεις γιατι ενιωσες έτσι (γιατι ήθελε να κάνετε κατι μαζι και το πήρε πισω) παρα απλα να του δείξεις το πως νιωθεις γιατι μπορει να μην πιάσει ποτε το χιντ για το πως να το διορθώσει. Αν του εξηγήσεις και ειναι απλα η περίπτωση θελω να δω τον κολλητό μετα απο καιρό μπορει να σκεφτει να σου προτεινει να πάτε κάπου αλλού οι δυο σας αργότερα. Τωρα ναι αν δεν κανει ούτε αυτο σημαινει οτι ενώ εσυ τον ακους και κατανοείς τις ανάγκες του αυτός δεν κατανοεί τις δικές σου. Κι εκει ειναι που πρεπει να σκεφτει αν θες να συνεχίσεις.
Τωρα για τον προορισμό, το Άμστερνταμ μην το φοβάσαι. Οκ θα παει και θα κανει ενα μπάφο σε κοφι σοπ και; Θα περάσει και απο την red light district, πιστεύεις οτι θα ειναι τοσο χαζός να μπει μέσα; Ολοι πανε και κοιτάνε σιγα. Μετα τι αλλο μένει; Να γνωρίσει καμία ολλανδη; Ναι σιγα μην περιμένανε οι δίμετρες Ολλανδες τον έλληνα για να αναστατωθουν. Αστο δεν εχει και πολλές ελπίδες.
- 08-01-2016, 11:52 #17
τον φιλο που εχεις να τον δεις καιρο, τον πας ταξιδι στο αμστερνταμ και αφηνεις τον συντροφο σου που το σχεδιαζατε μαζι? ας πανε για ενα ποτο με τον φιλο...
ενας τετοιος προορισμος ειναι παρα πολυ εφικτος οικονομικα και γεωγραφικα.
για να μην το εχει πραγματοποιησει αυτο το ταξιδι ακομα, και να ειναι ονειρο ζωης που θελει σχεδια και προγραμματισμο και αναβολες, δεν παει και 4 ταξιδια τον χρονο στο εξωτερικο, ωστε να παει και μαζι της.
προφανως το ταξιδι "των ονειρων" το πραγματοποιει τελικα με τον κολλητο και την κοπελα ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ.
υπαναχωρηση- απλα πραγματα...
στο υπολοιπο συμφωνω απολυτα. στο να του εξηγησει τι ακριβως την πληγωνει.
(οσο για το τι ακριβως σκεφτεται για το αμστερνταμ, αστο καλυτερα. δεν εχουν ολοι τις ιδιες σκεψεις. και μονο η προθεση να της το αποκλεισει, λεει πολλα)
08-01-2016, 12:45 #18
Κώστα σε αυτή τη περίπτωση μπορεί και να μην προχωρούσα σε σχέση, δεν ξέρω τι να σου απαντήσω, είναι περίεργες οι συνθήκες. Γενικά όμως παρατηρώ μια βιασύνη στους νεότερα παιδιά, εγώ είμαι 43 πια και θα σου πω ειλικρινά ότι με τη συγκατοίκηση, το γάμο κλπ έρχεται η ρουτίνα κι όταν γίνει πολύ νωρίς χάνεται η μαγεία που σου έλεγα. Μπορείς να συγκατοικείς και να βάζεις και όρια? Στον ίδιο χώρο πως θα μπορείς να έχεις το χρόνο σου, πως θα μπορείς να αναπνέεις ελεύθερα???
08-01-2016, 12:54 #19
Αμα θα θελατε να απαντησετε θα σας δωσω απαντηση στο τοπικ που εχω κανει με τιτλο Συγκατοικηση, για να μην βγαινει εκτος θεματος το παρων.
08-01-2016, 13:08 #20
Remedy, έχεις δίκιο για το ταξίδι. Για να σκέφτεται τόσο πολύ να κάνει ένα τόσο κοντινό ταξίδι, προφανώς και δεν κάνει πολλά. Πάντως η κοπέλα δεν χάνει κάτι να του δώσει το χιντ ότι εμένα αυτό με ενόχλησε και από εκεί και πέρα ας κάνει αυτός ό,τι τον φωτίσει ο Θεός. Είναι και ένα δείγμα πόσο καταλαβαίνει ο ένας τα θέλω του άλλου σε αυτή την σχέση. Το τι σκέφτεται για το Άμστερνταμ και το τι θα βρει απέχουν πααααρα πολύ. Αυτός μπορεί να νομίζει ότι θα πάει στην πρωτεύουσα της ακολασίας που όλες είναι διαθέσιμες, sex drugs 'n rock n' roll αλλά προφανώς δεν είναι έτσι. Είναι μια πρωτεύουσα σαν όλες τις άλλες όπου ζει κόσμος με παιδιά, παππούδες κλπ. Είναι μια γραφική πόλη που έχει επιλέξει μέρος του μάρκετινγκ της να είναι ότι προσφέρει ναρκωτικά και αγοραίο έρωτα τα οποία περιορίζονται σε ένα πολύ μικρό κομμάτι της πόλης. Όποιος πάει και επισκέπτεται μόνο αυτό προφανώς και είναι τελείως καμμένος αλλά πέρα από τα άλλα θα βαρεθεί. Οκ πόσες φορές να κάνεις πάνω κάτω τις βιτρίνες; Επίσης διαφέρουν νομίζεις από τους οίκους ανοχής στην Ελλάδα (πέρα από το εφέ με το παράθυρο); Νομίζω ότι οι Έλληνες τώρα με την κρίση θα σκεφτούν διπλά για να δώσουν 100 ευρώ για μισή ώρα με μια κοπέλα, όπως επίσης δε νομίζω ότι τόσοι πολλοί άντρες της γενιάς μας αρέσκονται στον αγοραίο έρωτα. Ίσως το βλέπω λάθος, αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι επειδή είναι Άμστερνταμ θα συμβεί κάτι πιο τρομερό από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Άσχετα βέβαια που αυτοί αυτό πιθανότατα θα έχουν στο μυαλό τους.
08-01-2016, 13:40 #21
το θεμα δεν ειναι τι θα βρει στο αμστερνταμ κι αν θα απογοητευθει η δεν θα πηδηξει μελισα μου, το θεμα ειναι οι προθεσεις και οι επιθυμιες του που την αφηνουν απεξω με συνοπτικες διαδικασιες, οπως και η συμπεριφορα του στην συντροφο του, που μολις εμφανιστηκε ενας διαθεσιμος φιλος (εστω και κολλητος), ακυρωνει τα κοινα τους σχεδια, αδειαζει την κοπελα του, την αφηνει μονη, για να παει να γλεντησει (οπως το νομιζει) με το φιλαρακι του.
08-01-2016, 14:21 #22
οπως το παρουσιαζει ο remedy... εχει ενα δικιο..ειναι αδειασμα..σου ειπα κ γω θα αντιδρουσα οπως εσυ κ δνε θα μπορουσα να το χωνεψω..κ γω πιθανον μετα να σκεφτομουν οτι με παραταει εδω για να παει να γλεντησει κ τελικα εγω τι?θα κατσω να τον περιμενω??ε οχι! ρε φιλε..δεν περιμενω κανεναν..τα πηρα κραναρα τωρα..αντε μην αρχισω να βριζω! χεχεχε!
08-01-2016, 15:14 #23
Φιλε ακου τον παλιο αν την αφησεισ μονη θα χαθουν ολα μη ψαχνεισ για μαγειεσ πουθενα μπορεισ να περνατε καλα παρα τα προβληματα αυτη ειναι η μαγεια δεν υπαρχει καμια αλλη μαγεια οτι κ να κανεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-01-2016, 18:58 #24
08-01-2016, 19:12 #25
Οχι εγω δε λεω αυτο λεω οτι ειμαι σαν το κακο συναπαντημα κ παλι μπορω να σε πω μια μαλακια να χαμογελασεισ λεμε τωρα εσεισ που ειστε υποτιθεται πετυχημενοι τι κανετε γιατι εγω αυτο κανω με μεγαλη αποτυχια αλλα τι να κανω αυτη τη μαλακια κανω εσεισ δηλαδη που τα χετε ολα δε μπορειτε να περνατε καλα ολα τα χετε
08-01-2016, 20:04 #26
συγνώμη αλλά σε ποιον απευθύνεσαι? Πετυχημένοι, τα έχετε όλα?? Δεν σε καταλαβαίνω! Εδώ ταιριάζει αυτό που μου΄λεγε η γιαγιά μου αλλά λέει η θεια μου άλλα ακούν τα αυτιά μου!
08-01-2016, 20:45 #27
Κατσε να το συζητησουμε τι δεν εχεισ πεσ μου να δει οτι τα χεισ ολα
08-01-2016, 20:46 #28
Απο υλικα τι δεν εχεισ ολα τα χεισ τρωσ παιρνεισ φαρμακα κ ζεισ εχεισ κ σχεση αρα τα χεισ ολα αντικειμενικα
08-01-2016, 20:48 #29
Στα ψυχολογικα σου τωρα εχεισ ανυσηχια κ φοβο απροσδιοριστα κ καταθλιψη τα λεω καλα;
08-01-2016, 20:50 #30
κι εγω τα χω ολα τα υλικα αγαθα αλλα ξερεισ τι επαθα εγω χαλασε το μυαλο πλεον κι ειναι ολα αχρηστα