Results 31 to 34 of 34
Thread: Ξαφνικό πρόβλημα στη σχέση
-
09-01-2016, 14:45 #31
Elis δεν παίρνω φάρμακα, μόνο βαλεριάνα που και που ,είμαι κατά των φαρμάκων, είμαι παντρεμένη, έχω δυο παιδάκια, οικονομικά τα φέρνουμε δύσκολα,οι μικροί είναι δίδυμοι, δεν είχα βοήθειες γενικότερα κι έχω ζοριστεί αρκετά. Το να μεγαλώνεις δυο παιδιά είναι απίστευτα δύσκολο και μάλιστα στην ίδια ηλικία. Επίσης αντιμετωπίζω κι ένα ακόμα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Είναι μεγάλη η ιστορία μου δεν έχω ακόμα ανοιχτεί ιδιαίτερα εδώ και μπορεί και να μην το κάνω ποτέ. Γι' αυτό μην βγάζεις συμπεράσματα γιατί δεν με ξέρεις καθόλου μα καθόλου. Όσο για σένα καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει πολλά, αλλά δυστυχώς όλοι σηκώνουμε το σταυρό μας με ελάχιστες εξαιρέσεις.
- 09-01-2016, 15:44 #32
Ξερω οτι το να χεισ οικογενεια κ να μεγαλωνεισ παιδια ειναι το πιο δυσκολο πραγμα το ξερω γτ το εζησα κ θα σ πω
Εγω καποτε ειχα δουλεια κ σχολη ετρεχα ολη μερα αλλα τωρα καταλαβα οτι το να φροντισεισ καποιον ειναι πιο δυσκολο κ θα σ πω
Γιατι εγω μια ζωη εχω τον εαυτο μου να κουμανταρω κ δεν μπορω να κανω παιδια κ να ανακαλυψω τισ αναγκεσ τουσ κ να τα μεγαλωσω
Νομιζω ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο κ δε νομιζω οτι μπορω να το κανω καλα γτ οταν ξεκινανε ολα με ταμπλετ κ κινητα
Απο δεκα χρονων μετα τι θα χρειαστουν ασ πουμε κ δεν ξερω καθολου τι να πω σε ενα παιδι καθολου ομωσ οποτε ειπαμε ο καθενασ τραβαει τα ζορια τουΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-01-2016, 15:51 #33
Οταν σ λεω εγω εχω ολα τα υλικα αγαθα τι ενοοω να σ πω
Εχω γυρω στα εφτα χρονια ενσημα κ στη διαρκεια αυτη ειχα αμαξι
Τωρα δεν εχω ενα ταμπλετ κι ενα κινητο ολα απο τα φθηνα κι εχω ασφαλεια
Να πληρωνω τα φαρμακα μου κι ενα δωματιο που μενω αμα θελω να παω κεντρο με το ποδηλατο
Αντε να παρω κανα μηχανακι καποια στιγμη αυτα ενοοω εγω ολα τα υλικα αγαθα κι αυτα ειναι τα δικα μουΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-01-2016, 00:57 #34
ρε συ ελις ελεος ρε συ φιλε...εχεις σουταρει ολα τα θεματα.μεινε λιγο στη κουβεντα φιλε.σε θεματα για φαγητο απαντας οτι αυριο θα χιονισει.δηλαδη ελεος.