ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Junior Member
    Τι να κάνω παιδιά;

Banned
    σε αφηνει ελευθερο να κανεις τις επιλογες σου, να ψαξεις για δουλεια αλλου ισως που πάντα ηθελες. μην περιμενεις να αποβαλλει τον θυμο του.. αλλα τουλαχιστον σταματησε η βια και η επιθεση. μπραβο στον αδερφο σου που εκανε την υπερβαση...τωρα ειναι η σειρα σου. αποδεξου εσυ τον εαυτο σου και σταματα να ζητιανευεις την αγαπη του .. την εχεις ετσι και αλλιως αλλα δεν μπορει να στην δειξει ..οταν χρειαστει θα ειναι εκει για σενα ..αλλα τωρα πρεπει να εισαι εσυ εκει για σενα...αστον να σε περηφρονει και δες τι θα κανεις εσυ στη ζωη σου απο δω και πέρα. το αιμα νερο δεν γινεται αυτο να το θυμασαι..αλλα οι ανθρωποι που πνιγοντε απο θυμο δεν ξερουν πως αλλιως να αναπνευσουν ... εχεις εμμονη με τον βασανιστη σου και χανεις τον ελεγχο της ζωης σου!

Junior Member
    Δεν ζητιανευω αγαπη. Απλα θελω να μην υπαρχει αδικια. Αυτος μπορει να μην καταλαβαινει την σοβαροτητα αλλα ειναι τεραστιο προβλημα μεσα μου. Δεν ειναι αυτη η υποθεση. Το θεμα ειναι οτι πληγωνομαι και παλι. Ας βρω δουλεια, ας κανω κατι. Αλλα ακομη θα νιωθω ενα βαρος.

Junior Member
    Μπορει και να φοβαμαι πολυ για μετα. Ενω θελω να κανω πραγματα. Φοβαμαι τους ανθρωπους. Μπορουν να γινουν πολυ κακοι. Δεν θελω να εξαρτηθω ξανα απο καποιον που θα μου προκαλει τετοια συναισθηματα.

Banned
    μην περιμενεις δικαιωση!... αυτο σε κραταει πισω στη ζωη... σε καταλαβαινω και εγω φοβαμαι την κακια των ανθρωπων . αλλα και οι δυο κανουμε λαθος σε αυτο και εσυ εισαι νεο παιδι .. δεν θες να φτασεις 35 με καταθλιψη και εγκλωβισμενη σαν και μενα ...προσπαθησε φιλε μου...προσπαθησε να μην φτασεις εδω...

Junior Member
    Δεν θελω :( . Εννοειται πως δεν θελω. Θα προσπαθησω rea. Ευχαριστω. Απλα ηθελα λιγο να τα πω. Να τα μοιραστω. Κανει καλο λενε αυτο. Οπως και συ οπως και ολοι εδω ερχονται για να μοιραστουν κατι. Χαιρομαι που βρηκα καποιους εδω να με ακουσουν.

Junior Member
    Και συ rea μην το βαλεις κατω. Και μονο που κανεις ουσιωδεις συζητησεις σε αυτο το φορουμ και νε βοηθησες και μενα φαινεται τι καλος ανθρωπος που εισαι. Και δεν με ξερεισ καν.

Junior Member
    Παιδια μπορει καποιος ακομα να μου πει την γνωμη του; οτιδηποτε. Καθε καλη σκεψη θα μπορουσε να βοηθησει. Σας ευχαριστω για καθε απαντηση.

Senior Member
    Καλησπερα..!! Εχεις φοβια προς τους ανθρωπους και φοβασαι πως μπορουν να γινουν κακοι...Δεν εχεις αδικο...Ειμαστε το χειροτερο ειδος εν ζωη που τρεχουμε να βγαλουμε το ματι του αλλου στη δυσκολη....Αυτο ομως δεν πρεπει να σε κραταει πισω και να χανεις χρονια απο την ζωη σου...Εισαι μικρος και εχεις χρονο....Μεσα απο ολο αυτο να γινεις πιο δυνατος και ανεξαρτητος...Αφου φοβασαι λοιπον τον θυμο του πατερα σου για καθε τι που μπορει να μην του αρεσει, πιστεψε σε σενα βρες μια δουλεια ανεξαρτητοποιησου, τελειωσε τη σχολη σου και παρε τη ζωη στα χερια σου.....Κανε στην ακρη λοιπον τις οποιες φοβιες σου και παρε τον ελεγχο. Ετσι δεν θα μπορει να περιφρονει κανενας ουτε και ο πατερας σου....Σε αγαπαει απλα δεν το δειχνει...Δυστυχως και εγω περιμενα απο τον πατερα μου την αγαπη του την οποια δεν εισεπραξα ποτε......Μονο στην αναγκη του μπορουσε να με παρει ενα τηλεφωνο και να θυμηθει οτι εχει και μια κορη...Γι αυτο λοιπον αγαπησε τον εαυτο σου και τον μπαμπα σου οπως ειναι και μην φοβασαι ΚΑΝΕΝΑΝ....Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σε κανει να φοβασαι...!!!

Junior Member
    Ευχαριστω alexandra. Εχετε να προτεινετε κανενα βιβλιο αυτοβοηθειας;

Page 3 of 3 FirstFirst 123