Φοβος για ΣΚΠ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 161
    Το μουδιασμα στο προσωπο περασε; Και εμενα ειναι σε υφεση.

Senior Member
    NikosK σταμάτα να ψάχνεσαι εσύ έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και μάλιστα διπλές...το επόμενο βήμα είναι να πάς να κατασκηνώσεις μέσα σε ένα ιατρικό κέντρο, ώσυε κάθε πρω'ι να κάνεις έναν πλήρη έλεγχο πριν ξεκινήσεις :) και σκέφτομαι οτι ψάξε ψάξε κάτι θα βρεθεί στο τέλος....κανενας δεν ειναι τέλειος.πχ εγω ψάξε ψαξε βρήκα όζους στο θυροειδή....

Το μουδιασμα στο πρόσωπο έχει φύγει αλλά επιμένει στη γλώσσα αλλά όχι όλες τις ώρες. Θα πάω και σε έναν ΩΡΛ μήπως έχω κάποια μόλυνση και μετά θα χαλαρώσω όσο μπορώ, γιατι βαρέθηκα δεν ειναι δυνατόν κάθε μέρα να υποφέρω κυρίως στις σκέψεις. Προσωπικά δε φοβάμαι για ΣΚΠ γιατί ξέρω πολλά άτομα που πάσχουν και μέχρι παιδιά κάνουν και ζουν μια χαρα. Εμένα με τρομάζει ο καρκίνος γιατί δε ξέρω κανέναν στο φιλικό περιβάλλον μου που να τη γλύτωσε, και δε με απασχολει ο θάνατος όσο το να υποφέρεις μέχρι να πεθάνεις. Εκεί πάει αμέσως το μυαλό μου μόλις πονέσω κάπου...είναι τρελλό. Βέβαια είμαι και αρκετά λογική για να καταλάβω πως είναι φυσιολογικό να νοσήσει κάποιος στους καιρους που ζούμε αλλά και πάλι δε μπορώ να το καταπιώ...δε ξέρω πότε ξεκίνησε αυτη η φοβία. Αλλά είναι πολύ δυνατή.

Αυτο που λες το ψαξε ψαξε κατι θα βρεθει στο τελος, το σκεφτηκα και εγω να ξερεις σημερα. Ουτε εγω μπορω αλλο glamshine4ever, ειλικρινα.

Τωρα πανω σ αυτο που λες, ναι προφανως απο το να εχεις ογκο η ανευρυσμα, καλυτερα η σκληρυνση. Μαλλον βεβαια, ολα αυτα ειναι σχετικα, γιατι σ αυτο που λες οτι δεν τη γλιτωσε κανεις, ενταξει καποιοι λιγοι την γλιτωσαν.

Ογκο γιατι φοβασαι ρε παιδι μου, εχουν διαφορετικη συμπτωματολογια, εχεις καθε μερα τρομακτικους πονοκεφαλους ή κανεις εμετους;

Αν και σε καταλαβαινω, τι να πω οτι δεν σε καταλαβαινω, γιατι εμενα δεν πηγαινε και εκει το μυαλο μου;

glamshine4ever, σημερα εκανα και οπτικα πεδια που εχουν να κανουν με το οπτικο νευρο και ηταν ενταξει. Επισης ο γιατρος μου εκανε μια εξεταση που λεγεται oct που ειναι ουσιαστικα ενας τυπος μαγνητικης για τα ματια, αλλα με laser τα οποια εδειξαν οτι οι γραμμουλες που βλεπω, τα floaters και ελληνιστι μυιοψιες, ειναι απο αποκολληση του υαλοειδους και μπορει να προερχεται ειτε απο βαρη (παω και γυμναστηριο μ αυτα και μ αυτα) ή απο διαφορες αλλες αιτιες, ηλικια κτλ και μου εδωσε ενα κολλυριο και μου ειπε να προσεχω, οχι βαρη για ενα μηνα και τροφες με ω3. Βεβαια αυτο μπορει να μη φτιαξει, κανεις δεν ξερει.

Το θεμα ειναι πως πρεπει να το ψαχνεις, εγω αυτο καταλαβα, ο προηγουμενος που πηγα την πρωτη μερα που τα παρουσιασα μου εκανε μια βυθοσκοπηση και αφου ειδε πως δεν ηταν αποκολληση του αμφιβληστροειδους (πολυ πιο σοβαρο, ειναι το επομενο σταδιο), μου ειπε δεν εχεις τιποτα φυγε. Ουτε μην σηκωνεις βαρη, ουτε τιποτα.

Γι αυτο σου λεω, να πας και στον ωρλ και να δεις τι θα σου πει και αν κατι στην πορεια συνεχιζεται και σε δευτερο ωρλ. Και οταν σου λενε αγχος, να το ψαχνεις κι αλλη μια φορα πριν το αποδεχτεις.

Senior Member
    Να το ψάχνεις δε λέω αλλά μέχρι ένα βαθμό εκεί είναι που βάζω ένα στοπ στον εαυτό μου, γιατί το ένα φέρνει το άλλο....και το ταξίδι αυτο του να βρω τι έχω και κάθε μέρα να υποφέρω δε σταματάει και κάνει τη ζωή αφόρητη. Να πχ ολο το ΣΚ ήμουν με άριστα το 10 στο 8, και σήμερα που ξημέρωσε Δευτέρα είμαι στο 4....τι να πω, τυχαίο? Θα πάω και σε ΩΡΛ δεν θα το αφήσω.

Όσο για το μάτι σου, εντάξει εννοείται δεν πρέπει να σηκώνεις βάρη ή να σκύβεις κτλ όταν βλέπεις σκιές ή τριχίτσες κτλ....εννοώ ο πρώτος γιατρός δεν έκανε τόσο λάθος απλά ο δεύτερος στο έθεσε στη λεπτομέρεια. Αν σηκώνεις βάρη υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αποκόλησης όπως και κήλης αυτό είναι δεδομένο.

Εχω κουραστει πραγματικα. Αυτο που με απασχολει σημερα ειναι οι εμβοες, καλα και το ματι αλλα και αυτες οι εμβοες.. Τις εχω συνεχεια 24/7. Τις ειχα βεβαια απο παλια αλλα δεν ξερω τι να πω...

Ποτε θα πας στον ωρλ??

Senior Member
    Περιμένω να μου δωσει στοιχεία μια φίλη μου γιατι ο δικός μου ΩΡΛ δεν ειναι καλός...και ειχα πάει και σε έναν άλλο τυχαία και ήταν ακομα χειρότερος...τις εμβοές τις έχω και τώρα που μιλάμε...και μάλιστα επειδή είχα μια πολύ καλή μέρα από πλευράς δουλειας ήπια ένα ποτήρι κρασί με τους συνεργάτες με το φαι μας και είμαι κουδουνι στις εμβοές...αλλά οπως βλέπεις πιω δεν πιω πιστή εδώ στο forum ...ψυχοσωματικά και αγιος ο Θεός που λέμε.

Και εγω μαλλον το ιδιο σκεφτομαι να κανω, να πιω ενα ποτηρακι κρασι μπας και χαλαρωσω. Αυριο λεω να παω να τις κοιταξω τις εμβοες γιατι εκανα ενα ακουογραμμα και εδειξε χαλια η ακοη μου και στα δυο αυτια. Μαλλον απο παλια θα ειχε αρχισει αυτο γιατι τις ακουω χρονια. Αλλα θελω να παω και εγω σε καλο ωρλ.

Δεν ειμαστε καλα και εγω φουλ στα ψυχοσωματικα. Που μεταξυ μας μακαρι να ειναι ψυχοσωματικα!! Τουλαχιστον μας περασε το μουδιασμα. Κατι ειναι και αυτο. Με τι γλωσσα πως τα πας? Ειναι καθολου καλυτερα?

Senior Member
    NikosK πως πας?

Οχι και τοσο καλα glamshine4ever. Εσυ?

Senior Member
    Ούτε και εγώ....τώρα όλα τα άλλα που είχα τα έχω συν πονοκεφάλους...εντάξει δεν παλεύεται πια το πράγμα

Quote Originally Posted by glamshine4ever View Post
    Ούτε και εγώ....τώρα όλα τα άλλα που είχα τα έχω συν πονοκεφάλους...εντάξει δεν παλεύεται πια το πράγμα
    Δεν μπορω να σου στειλω και προσωπικο μνμ. Να σε ρωτησω εχεις κανει τιποτα ταξιδια στο εξωτερικο? Σε ΗΠΑ, Αυστραλια, Ευρωπη κτλ??

Senior Member
    Ναι πολλες φορές

Ειχες ποτε σου κανα περιεργο τσιμπημα? Για googlare λιγο lyme rash και κοιτα εικονες. Εγω τωρα αυτο θελω να αποκλεισω γιατι ειχα ενα περιεργο τσιμπημα πριν κατι μηνες. Αν και ημουν Ελλαδα εκεινη τη περιοδο, θελω ομως να το κοιταξω γιατι εχει τα ιδια συμπτωματα.

BTW δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το forum μας πια.. Δυστυχως αυτο αρχιζω και πιστευω.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast