Φοβος για ΣΚΠ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 161
    Quote Originally Posted by glamshine4ever View Post
    καλα και η λοιμωξιολογος που πήγε τι είπε σχετικα...πχ αν ειναι lime τι κάνεις? ποια είναι η αγωγή. Συμφωνω μαζί σου θα το ψάξω γιατι δε μπορώ να ζω με την αβεβαιότητα του τι έχω....ασε που αυτό όλο μου προκαλει πολλά νεύρα τα οποία δε μπορώ να διαχειριστώ....
    glamshine4ever τωρα περιμενω να την δω, αντιβιωσεις για μεγαλο χρονικο διαστημα μαλλον, γιατι εμενα εχει περασει το μικροβιο στο νευρικο μου συστημα.

faihkaps δεν υπαρχει lyme στην Ελλαδα, γιαυτο ρωτησα τη glamshine4ever αν εχει ταξιδεψει αμερικη ή σε τροπικες χωρες.

Senior Member
    πηγα στο νευρολόγο με εξέταση και πάλι (αλλος νευρολόγος είναι αυτος) του είπα τα συμπτώματα και μου έγραψε παυσίπονα θεραπεία για 5 μέρες...του ειπα για μαγνητική και δε μου έγραψε δε το θεωρεί σκόπιμο. Θα κάνω τη θεραπεία για 5 μέρες και βλέπουμε πάλι....

Member
    το ιδιο εκανα κι εγω σημερα,παλι εξεταση στη νευρολογο, δεν υπαρχει νευρολογικο προβλημα,ειναι λεει ψυχοσωματικα ολα,μια τις χιλιες να πεφτει εξω. Για μαγνητικη ουτε λογος, δε μου τη γραφει δεν χρειαζεται λεει.glamshine4ever ti ejetash sou ekane akrivws?me to sfuraki, tis velones, to perpathma stis mutes,fternes,koutso,me kleista matia ktl.h kai kati allo?enw proxthes milhsa me thn ksaderfh mou pou einai giatros kai tis eipa ola ta sumptwmata mou gia mia akoma fora,me kathusuxase kai me vevaiothta mou eipe pws einai to agxos mou,kai h klimakthrios sthn opoia mpainw mallon.meta to thlefwnhma hmoun mia xara,den enivtha tipota,perasan ola,alla gia 24 wres,xthes to vradu,fountwsan pali ta murmugkiasmata pio polla apo kathe fora,shmera prin fygw gia thn neyrologo eniwsa kai velonismata sth mesh otan eskupsa na valw ta papoutsia mou ki akoma ta exw...ti pausipona sou edwse? ki emena h ksaderfh mou mou eipe na pairnw 2 ntepon mazi otan eimai etsi kai na dokimasw kai kanena lexatonil twn 1.5ama me pianei panikos kai den mporw na koimhthw...kai na mhn to psaksw katholou pia to thema na to ksexasw

Senior Member
    Ναι αυτη με το σφυράκι, με περπάτημα κτλ την κλασσικη νευρολογικη εξέταση...δε μου τη γραφει με τιποτα ειναι άδικα μου είπε...μου έγραψε το norgesic που ειναι χαλαρωτικό των σκελετικών μυών με αναλγητικό...σήμερα πήρα τα πρώτα για να δουμε...ειναι θεραπεία για πεντε μέρες

Member
    auta mou ta eixe dwsei prin xronia enas giatros,otan oi enoxlhseis pou eixa htan sthn dekdia meria tou swmatos mou,thymamai pws me eixan vohthhsei....glamshine4ever vlepw pws h egrafh sou sto forum einai apo to 2008,eixes enoxlhseis kai paliotera?

Senior Member
    Ναι είχα διάφορα, πονοκεφάλους ειχα παλιά το 2003 εκτοτε δε με είχε ενοχλήσει το κεφάλι μου, ενδιάμεσα είχα στομαχόπονο και διάφορα άλλα με απανωτές εξετάσεις. Κάτι που λίγο με ενοχλουσε έβαζα τα χειρότερα στο μυλαο μου αν ακουσω καμια ιστορία αρρωστιας την σωματοποιώ αμέσως....τα γνωρίζω όλα αυτά...ειχα πάει σε ειδικό ψυχολόγο αλλά δε με βοήθησε. Κατά καιρούς περνάω περιόδους που όλα είναι ΟΚ. Αυτή τη φορά είναι 1 χρόνο περίπου με εξαίρεση τον Αυγουστο που όλο κάτι έχω, με πιο προσφατο αυτα που περιγράφω εδω

Member
    Quote Originally Posted by glamshine4ever View Post
    Ναι είχα διάφορα, πονοκεφάλους ειχα παλιά το 2003 εκτοτε δε με είχε ενοχλήσει το κεφάλι μου, ενδιάμεσα είχα στομαχόπονο και διάφορα άλλα με απανωτές εξετάσεις. Κάτι που λίγο με ενοχλουσε έβαζα τα χειρότερα στο μυλαο μου αν ακουσω καμια ιστορία αρρωστιας την σωματοποιώ αμέσως....τα γνωρίζω όλα αυτά...ειχα πάει σε ειδικό ψυχολόγο αλλά δε με βοήθησε. Κατά καιρούς περνάω περιόδους που όλα είναι ΟΚ. Αυτή τη φορά είναι 1 χρόνο περίπου με εξαίρεση τον Αυγουστο που όλο κάτι έχω, με πιο προσφατο αυτα που περιγράφω εδω
    καλησπερα glamshine4ever...πως εισαι?βοηθησε η τελευταια αγωγη του νευρολογου?πες μου αν θες νεα σου.μηπως εκανες μαγνητικη?

Senior Member
    Καλησπερα σας...εδω κ 6 μηνες περναω κ εγω ενα γολγοθα...εχω πειστει οτι εχω ΣΚΠ..κοιμαμαι κ ξυπναω σαν αρρωστη..μετα απο μια απωλεια ενος αγαπημενου συγγενικου προσωπου,εμφανισα μουδιασματα κ εμβοες...1 μηνα μετα εκανα μαγνητικη εγκεφαλου κ δεν εδειξε κατι πλην μιας εστιας που χαρακτηριστηκε το πιθανοτερο ως μη παθολογικη...παρολα αυτα τιποτα δν τελειωσε...εμφανισα καψιματα στο σωμα,συχνουρια,θεματα με την οραση,μουδιασμα στο μισο στομα κ στο γονατο κ τωρα εδω κ 3 μερες μυρμηγκιασματα σε συγκεκριμενα νευρα των ποδιων.να προσθεσω οτι πεταριζουν τα βλεφαρα μ κοντα 4 μηνες(στο ενα ματι απο πανω κ στο αλλο απο κατω))..καποια πηγαινοερχονται...καποια ομως ειναι μονιμα(οπως οι εμβοες)...ολοι οι γιατροι που εχω παει μ ελεγαν να ηρεμησω...μια ομως βρεθηκε να μ πει οτι εχω καποια παθηση κ να κανω παρακεντηση κ ενα σωρο εξετασεις...εγω κολλησα στην αποψη της μιας κ εχω σαλταρει..χρειαζομαι τη βοηθεια σας! Ειμαι ζωντανη νεκρη καθε μερα..χανω τα καλυτερα μου χρονια...ειμαι μολις 28...

Senior Member
    Μήπως πρέπει να κανεις ενα full ckeck up μπας και έχεις κανένα αυτοάνοσο??
    ξεκινα απο αιματολογικές για θυρεοειδή, λύκο, δερματολογικά κλπ, και πηγαινε σε ενα ρευματολογο.

Αφου η μαγνητική είναι καθαρή, no problem. Να σου φυγει ο φοβος περί σκλήρυνσης. Πάρε καμια βιταμινούλα, πρόσεξε τη διατροφή σου, κάνε και λίγη γυμναστική, τρέξιμο σε κανένα πάρκο, κοντά στη φύση....

Senior Member
    Εχω κανει πολλες εξετασεις...αιματος κ θυρεοειδους...ηλεκτρομυογρ� �φημα χεριων,αξονικη οπτικου νευρου(εδειξε ελαχιστες αλλοιωσεις στο δεξι ματι πιθανον λογω μυωπιας)κ οπτικα πεδια...εχω τσεκαρει κ μαγνησιο..ακουογραμμα,καρδ� �ογραφημα...κ εχω παει κ γυναικολογο...συνολικα σε 3 νευρολογους εκ των οποιων η 1 με φοβισε..οι αλλες το αντιθετο...

Senior Member
    Ααα..εχω κανει τσεκ κ για ρευματοειδη αρθριτιδα...

Senior Member
    χμ αντισωματα σε ρευματολογο??

Προφανως δεν εχεις κατι σοβαρο! αλλιως τα σοβαρα κανουν μπαμ εξαρχης!
    Παρε καμια βιταμινη D, μηπως έχεις χαμηλή φερριτίνη, Β βιταμίνες?
    το μαγνήσιο είναι πολύ καλό όντως! και εγώ το παίρνω πού και πού.
    Διατροφή προσεξε, φαε λιγο κρεας παραπανω, και λαχανικά!
    Κοιμάσαι καλά? σε νορμαλ ώρες? οχι ξενύχτια εννοω

Senior Member
    Με τις εμβοες ζοριζομαι με τον υπνο...αλλα ομολογω πως εχω παθει εμμονη με τη σκπ...σκεφτομαι μερα νυχτα αυτο το πραγμα..εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ που λενε οτι μπορει η μαγνητικη να βγει καθαρη κ ομως να εχεις και κυριολεκτικα ειμαι απελπισμενη...

Senior Member
    Οκ δεν το ειδα για το RA test. ε τοτε μια χαρά!
    Καλά έκανες και τα έκανες! εγώ είχα συμπτώματα για χρόνια που τα απέδιδα στην κουραση και την πιεση, τα αγνοουσα και τελικά το αυτοανοσο εκανε μπαμ σε μια φάση που στη ζωή μου έπρεπε να απογειωθώ και επαγγελματικά και προσωπικά.
    Μου πηρε 4 χρονια γεματα να το ρυθμίσω και με φαρμακα και με γυμναστική, και με διατροφή, και ομοιοπαθητική, και προσωπικο ψαξιμο στα ψυχολογικά μου...

Senior Member
    Μπορει το αγχος να μου προκαλεσει ολα αυτα; παντα ειχα νοσοφοβια αλλα ειχα καποια στανταρ συμπτωματα..αυτη τη φορα εχω χασει την μπαλα...τετοια εμμονη με τη ΣΚΠ..δεν τη χωραει ανθρωπινος νους...

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast