Φοβος για ΣΚΠ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 161
    Senior Member
    Γεια σε ολους!Εχω καιρο να μπω στο φορουμ...νιωθω κατι εδω & μια εβδομαδα & ηθελα την γνωμη σας μιας και εχει να κανει με το θεμα που συζητατε.....ξυπνησα την προηγουμενη εβδομαδα ενα βραδυ με μουδιασμενη την δεξια παλαμη χωρις να την εχω πλακωσει.Αυτο συνεχιζεται και την ημερα...ειναι κατι σαν ψιλοβελονιτσες,κατι σαν να παγωνει καπως αυτο το σημειο(και στις δυο παλαμες αλλα περισσοτερο στη δεξια).Σημερα το ιδιο το ενιωσα & στη δεξια πατουσα μου.....οπως λοιπον ενας υποχονδριος & αρρωστοφοβικος ανθρωπος(ειχα κανει ενα υπεροχο διαλειμμα ενος ετους....δεν ειχα ασχοληθει καθολου με αυτα...!),μπηκα στο ιντερνετ & διαβασα οτι αυτα που νιωθω ειναι απ τα συμπτωματα της σκληρυνσης...οπως καταλαβαινετε φοβηθηκα πολυ...παααρα πολυ!!Σκεφτομαι να παω σε νευρολογο,ακομα & σημερα αν μπορουσα....ειχε κανεις αυτα που σας εγραψα?......Ποια ειναι η γνωμη σας....εννοειται οτι δεν ζηταω τη γνωμη "γιατρων" αλλα τη γνωμη ανθρωπων που μπορουν να καταλαβουν ποσο πολυ ποναει ο ψυχικος πονος οταν βαλει το μυαλο μεσα του οτι μαλλον πασχει απο καποια τετοια αρρωστια....αλιμονο....ειμαι χρονια μελος στο φορουμ & ετσι γνωριζω οτι εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που καταλαβαινουν τα ανθρωπινα συναισθηματα & τους φοβους και ειναι προθυμοι να βοηθησουν....

Senior Member
    πιστεύω πως το πλάκωσες το χέρι σου και δεν το έχεις καταλαβει, εγώ το παθαίνω συχνά αυτό δεν είναι κάτι για να με τρομάξει

Senior Member
    Δεν το πλακωσα...αυτο γινεται συνεχεια απ την προηγουμενη εβδομαδα....και την ημερα...τελος παντων...θα δω τι θα κανω...να ειστε ολοι καλα!

Glamshine4ever αρνητικες και οι εξετασεις για lyme απο τη Γερμανια. Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να ψαξω, εμβοες, μυωψιες συνεχιζονται κανονικα. Εσυ πως εισαι?

Senior Member
    ευτυχώς ....εμένα συνεχίζονται τα συμπτώματα σε μεγάλο βαθμό, με κύριο τον πόνο στην αριστερή πλευρά του κεφαλιου. Εκανα και πανοραμική δοντιών και βρέθηκε ένας χαλασμένος έγκλειστος φρονιμίτης, αλλά ειναι απο την δεξιά. Περιτό να σου πω τι κλάμα έχω κάνει αυτές τις μέρες έχω φοβηθεί που δεν υποχωρούν...και επειδή υπάρχει διάχυτο το νεκρικό στοιχείο βλ.θάνατο παντελίδη....πιστεύω τα χειρότερα για μένα....

Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο, μη το κανεις εαυτο στον εαυτο σου και συγκρινεις ανομοια πραγματα. Μηπως να κανεις μια μαγνητικη στο κεφαλι να ξεκαθαρισεις οτι δεν ειναι κατι παθολογικο? Σκεφτομαι μηπως ο πονοκεφαλος ειναι επειδη το δουλευουμε συνεχως στο κοκκινο.

Senior Member
    Σιγουρα θα επηρεάζει και αυτο τον πονοκέφαλο...για μένα είναι αυτό που σκέφτομαι όλη μέρα...αν δεν κάνω τις εξετάσεις να δω τι έχω δε θα ησυχάσω....μουδιάζω, πονάω κτλ και ένα σωρό άλλα συμπτώματα...και αρχίζω να είμαι σε πανικό...εχω ραντεβού εκ νέου με νευρολόγο και θα δούμε τι θα μου πει...αν δεν την γράψει θα πάω να την κάνω μόνη μου ρώτησα ειναι 230€

Αμα δεν στη γραψει πες μου να σε στειλω σ αυτον που μου την εγραψε και εμενα. Δεν μπορει ομως να μην στη γραψει, θα στην γραψει σιγουρα. Να επιμεινεις. Αμα σου πει οτι δεν χρειαζεται ρωτα τον αν παιρνει αυτος την ευθυνη. Μαγνητικη στο κεφαλι ειναι πιο ευκολο να γραφτει απο μαγνητικη στον αυχενα να ξερεις. Και να του πεις να σου γραψει και σκιαγραφικο μαζι. Να την κανεις μια και καλη. Ολα καλα θα πανε..

Member
    Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Δεν το πλακωσα...αυτο γινεται συνεχεια απ την προηγουμενη εβδομαδα....και την ημερα...τελος παντων...θα δω τι θα κανω...να ειστε ολοι καλα!
    δεν ξερω με τι ασχολεισαι,ποια ειναι η δουλεια σου,ισως το εχεις κουρασει,μπορεις να κανεις ενα ηλεκτρομυογραφημα, να δεις τι γινεται,ισως ειναι συνδρομο καρπιαιου σωληνα...

Member
    Quote Originally Posted by glamshine4ever View Post
    Σιγουρα θα επηρεάζει και αυτο τον πονοκέφαλο...για μένα είναι αυτό που σκέφτομαι όλη μέρα...αν δεν κάνω τις εξετάσεις να δω τι έχω δε θα ησυχάσω....μουδιάζω, πονάω κτλ και ένα σωρό άλλα συμπτώματα...και αρχίζω να είμαι σε πανικό...εχω ραντεβού εκ νέου με νευρολόγο και θα δούμε τι θα μου πει...αν δεν την γράψει θα πάω να την κάνω μόνη μου ρώτησα ειναι 230€
    εγω glamshine4ever, ειχα μεινει στο οτι ειχαν υποχωρησει τα συμπτωματα σου,και μου ειχε δωσει θαρρος αυτο...σημερα με χτυπησε ο κρυος αερας καθως βγηκα ζεστη απ'το σπιτι και να σου παλι ο πονος στο μαγουλο και οι αρνητικες σκεψεις ξαναγυριζουν,ετσι μπηκα στο φορουμ να δω νεα σας...εκανες την μαγνητικη?πες μας τα νεα σου...

Member
    Quote Originally Posted by NikosK View Post
    Μακαρι, απλα διαβαζα στο ιντερνετ οτι μπορει να μη το δειξει η μαγνητικη εγκεφαλου και να θελει κ αλλες μαγνητικες. Αυτο που δεν μου περναει το ελαφρυ σαν μουδιασμα στην αριστερα πλευρα του κεφαλιου και λιγο στο μαγουλο με τρελαινει. Το εχει νιωσει κανεις αλλος και να βασιζεται σε υπερμετρο ή συσσωρευμενο αγχος;
    εγω εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα και στην ιδια πλευρα,οταν με πιανει ενα απ'αυτα,φοβαμαι,το σκεφτομαι συνεχως και ακολουθουν και τα υπολοιπα ...

Εμενα μου εχει περασει σε μεγαλο βαθμο αυτο με το μουδιασμα στο μαγουλο. Ξερω πως ειναι και ποσο τρομαχτικο ειναι.

glamshine4ever με εχουν ξετιναξει στις εξετασεις, αντιπυρηνικα αντισωματα για αυτοανοσα, νοσο του lyme, βουκελα, και αλλα πολλα.. Μαντεψε που κατεληξε σπουδαια λοιμωξιολογος. Πρεπει να με δει νευρολογος ή ψυχιατρος. Ενταξει....

Member
    Εμενα μου εχει περασει σε μεγαλο βαθμο αυτο με το μουδιασμα στο μαγουλο. Ξερω πως ειναι και ποσο τρομαχτικο ειναι.

glamshine4ever με εχουν ξετιναξει στις εξετασεις, αντιπυρηνικα αντισωματα για αυτοανοσα, νοσο του lyme, βουκελα, και αλλα πολλα.. Μαντεψε που κατεληξε σπουδαια λοιμωξιολογος. Πρεπει να με δει νευρολογος ή ψυχιατρος. Ενταξει....
    ola einai psuxologika telika....egw vriskw megalh anakoufish me thn energeiakh psuxologia,pathse sto google kai tha sou vgalei,egw akolouthw to fwtopoulo h ton robert hlia najemy,des ta video kai tha hremhseis amesws

Quote Originally Posted by faihkaps View Post
    ola einai psuxologika telika....
    Eγω αυτο αρνουμαι να το αποδεχτω. Και θα συνεχισω να το ψαχνω.

Member
    Eγω αυτο αρνουμαι να το αποδεχτω. Και θα συνεχισω να το ψαχνω.
    des kai auto prin sunexiseis to psaksimo http://www.anew.gr/psychology/article.php?aid=73

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast