Φοβος για ΣΚΠ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 161
    Senior Member
    Καλημερα και από μένα...το μούδιασμα μου εχει φύγει ισως οχι 100% ίσως πλέον το συνήθισα αλλά δε το λέω και σύμπτωμα πλεόν...έχω μόνο ημικρανίες, που περιορίζονται στο έξω μέρος του κεφαλιού, στο κρανίο και ξεκινάνε κυρίως από πίσω....οταν με φυσίξει αέρας ή βρεθώ σε υγρασία...δεν την παλεύω, πονάω πολύ και τα δόντια μου. Επίσης έχω υπνηλία....Εκανα πανοραμική δοντιών όλα είναι ΟΚ, την Τρίτη έχω να πάω σε νευρολόγο. Εχω περάσει πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες δε μπορώ να χαρώ τίποτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosK View Post
    Eγω αυτο αρνουμαι να το αποδεχτω. Και θα συνεχισω να το ψαχνω.
    και γω θα έλεγα να σταματήσεις την αναζήτηση..τα έκανες όλα...τι άλλο να κάνεις?

Quote Originally Posted by glamshine4ever View Post
    Καλημερα και από μένα...το μούδιασμα μου εχει φύγει ισως οχι 100% ίσως πλέον το συνήθισα αλλά δε το λέω και σύμπτωμα πλεόν...έχω μόνο ημικρανίες, που περιορίζονται στο έξω μέρος του κεφαλιού, στο κρανίο και ξεκινάνε κυρίως από πίσω....οταν με φυσίξει αέρας ή βρεθώ σε υγρασία...δεν την παλεύω, πονάω πολύ και τα δόντια μου. Επίσης έχω υπνηλία....Εκανα πανοραμική δοντιών όλα είναι ΟΚ, την Τρίτη έχω να πάω σε νευρολόγο. Εχω περάσει πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες δε μπορώ να χαρώ τίποτα...
    Κουραγιο glamshine4ever, ολο αυτο καποια στιγμη θα περασει και θα δεις οτι θα ερθει εκεινη η στιγμη που θα γραψουμε και ευχαριστα πραγματα για εμας. Ενημερωσε μας για το τι σου ειπε ο νευρολογος. Παντως αμα εχει μεινει μονο η ημικρανια για εμενα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Ειναι πολυ συνηθες και εγω ειχα παλια. Οι εμβοες εφυγαν και αυτες?

Senior Member
    Όχι απόλυτα...ερχονται και πάνε...κυρίως οταν ξαπλώνω απλά περιορίζονται είτε από το ένα αυτί ή το αλλο...η ημικρανία είναι βασανιστική!!! με πιάνει και με αφήνει, χτες πχ ημουν ΟΚ σήμερα πάλι είμαι χάλια....

Member
    Quote Originally Posted by glamshine4ever View Post
    ax, poso se katalavainw...eimai sigourh omws pws ola tha einai kala...pes mas ta nea sou meta ton neurologo

glamshine4ever ολα θα πανε καλα.Μην φοβασαι. ψυχολογικο ειναι! δεν εχεις τιποτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    glamshine4ever ολα θα πανε καλα.Μην φοβασαι. ψυχολογικο ειναι! δεν εχεις τιποτα!
    Σε ευχαριστώ πολύ για το θάρρος που μου δίνεις. Το εκτιμώ παρα πολύ.Να σε έχει ο Θεός καλά και να έχεις υγεία!!!

Member
    glamshine4ever kalh sou mera...perasa mia vradia panikou(oxi pws twra eimai entaksei)eixa vgei eksw xthes se kapoia ekdhlwsh sthn plateia kai fusouse polu,eniwtha na me diaperna o aeras,enw eixa ntuthei kala pisteuw,kai pagwne h plath mou,mou perase gia ligo ottan hrta spiti kai meta pali ta idia olh nuxta,diavasa pws auto einai sumptwma ths sklhrunshs kai xeiroterepsa.exeis niwsei pote kati tetoio?shmera niwthw ektos apo ta murmigkiasmata,piasmenh olh thn plath mou

Member
    exw kanei auth th selida http://www.anew.gr/psychology/article.php?aid=73 selidodeikth kai th diavazw otan me pianei o panikos gia na hremw,diavase th,nomizw tha vreis polles apanthseis

Εγω παντως νομιζω οτι βρηκα τι εχω και αυτο ονομαζεται βωρρελιωση ή νοσος του lyme. Πηρα σημερα τις απαντησεις απο το paster που ειναι θετικες (και ενω απο γερμανικο εργαστηριο που ειχα στειλει πριν δεν το ειχαν δειξει). Και το εχω και αρκετο καιρο αφου εχει φτασει να πειραξει το νευρικο μου συστημα. Αν ειχα σταματησει να το ψαχνω απο μονος μου περισσοτερο και ειχα μεινει στις απαντησεις περισσοτερων απο 30 γιατρων που με εξετασαν, ορθοπεδικων, ωρλ, οφθαλμιατρων, νευρολογων και ψυχιατρων, κατα πασα πιθανοτητα τωρα θα επερνα ζαναξ και σεροξατ. glamshine4ever ψαξε μεχρι να βρεις τι εχεις για να εχεις μια ελπιδα να το αντιμετωπισεις. Οτι και να ειναι θα το αντιμετωπισεις. Και ψυχολογικο να ειναι θα το αντιμετωπισεις, απλα πρεπει πρωτα να αποκλεισεις ολα τα υπολοιπα.

faihkaps το πιασιμο στην πλατη σου δεν ειναι συμπτωμα ΣΚΠ. Τα μυρμηγκιασματα πρεπει να ειναι διευρυμενα και με διαρκεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by faihkaps View Post
    glamshine4ever kalh sou mera...perasa mia vradia panikou(oxi pws twra eimai entaksei)eixa vgei eksw xthes se kapoia ekdhlwsh sthn plateia kai fusouse polu,eniwtha na me diaperna o aeras,enw eixa ntuthei kala pisteuw,kai pagwne h plath mou,mou perase gia ligo ottan hrta spiti kai meta pali ta idia olh nuxta,diavasa pws auto einai sumptwma ths sklhrunshs kai xeiroterepsa.exeis niwsei pote kati tetoio?shmera niwthw ektos apo ta murmigkiasmata,piasmenh olh thn plath mou
    ναι το παθαίνω...φαντάσου το πρωι άνοιξα το ψυγείο και με έπιασε....κοιτα, πολλά μπορεί να είναι τα συμπτώματα, μη το βλέπεις τόσο στενά. Εμένα πχ σημερα με πονάει το μάτι μου το αριστερό και πάλι το αριστερό ημισφαίριο περιφερειακά...αν βάλω συμπτωματα στο internet πολλα μπορεί να είναι. Μην πανικοβάλεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosK View Post
    Εγω παντως νομιζω οτι βρηκα τι εχω και αυτο ονομαζεται βωρρελιωση ή νοσος του lyme. Πηρα σημερα τις απαντησεις απο το paster που ειναι θετικες (και ενω απο γερμανικο εργαστηριο που ειχα στειλει πριν δεν το ειχαν δειξει). Και το εχω και αρκετο καιρο αφου εχει φτασει να πειραξει το νευρικο μου συστημα. Αν ειχα σταματησει να το ψαχνω απο μονος μου περισσοτερο και ειχα μεινει στις απαντησεις περισσοτερων απο 30 γιατρων που με εξετασαν, ορθοπεδικων, ωρλ, οφθαλμιατρων, νευρολογων και ψυχιατρων, κατα πασα πιθανοτητα τωρα θα επερνα ζαναξ και σεροξατ. glamshine4ever ψαξε μεχρι να βρεις τι εχεις για να εχεις μια ελπιδα να το αντιμετωπισεις. Οτι και να ειναι θα το αντιμετωπισεις. Και ψυχολογικο να ειναι θα το αντιμετωπισεις, απλα πρεπει πρωτα να αποκλεισεις ολα τα υπολοιπα.
    καλα και η λοιμωξιολογος που πήγε τι είπε σχετικα...πχ αν ειναι lime τι κάνεις? ποια είναι η αγωγή. Συμφωνω μαζί σου θα το ψάξω γιατι δε μπορώ να ζω με την αβεβαιότητα του τι έχω....ασε που αυτό όλο μου προκαλει πολλά νεύρα τα οποία δε μπορώ να διαχειριστώ....

Member
    nikosk ,to piasimo to niwthw shmera xthes eixa entonh thn aisthsh tou pagwmatos,gia olh nuxta.murmugkiasmata niwthw tis teleutaies meres diaxuta pote edw pote ekei,xthes vradu se olo sxedon to swma mou,o panikos mou megalos asta

Member
    auto gia thn vwrreliwsh to diavasa ki egw kai epeidh exw skulaki sto spiti pou to kalikairi to episkeptontai tsimpouria, to skefthka ki egw,den kserw omws ti eksetaseis xreiazontai kai pou ginontai egw menw se eparxeia

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast