Results 91 to 105 of 109
Thread: Νοημοσύνη/Σκέψη
-
10-01-2016, 18:28 #91
Favvel, η τηλεκίνηση και άλλες ικανότητες, δεν είναι ο αντικειμενικός σκοπός της άσκησης. Σκοπός είναι η φώτιση. Απλά αυτές οι ικανότητες είναι το σημάδι οτι είσαι σε καλό δρόμο... Κανείς που έχει τέτοιες δυνατότητες δεν παθιάζεται με αυτές....
- 10-01-2016, 18:33 #92
Το ρεικι ειναι κατι στισ πολεμικεσ τεχνεσ αλλα δε θυμαμαι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-01-2016, 18:35 #93
Κ τι κανει ο ρεικι μαστερ για να μαθω κι εγω
10-01-2016, 18:41 #94
Οποιος δεν θελει να καταλαβει, ας ψαξει στη google να βρει που γινονται μαθηματα και να παει.
Αθηνα ειναι....
Αντε λοιπον... Γιατι δεν πατε;
Και στο κατω κατω, δεν θα ασχοληθω και πολυ να αποδειξω κατι (αλεξανδρος_77 αποδειξεις τελος :P ) σε καποιους που δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στην ζωη τους να καταλαβουν...
Εγω γνωριζω αυτα που γνωριζω, εσεις ξερετε αυτα που ξερετε, οσα ξερετε.
Μερικοι ομως, μην εχετε απαιτησεις ΠΟΤΕ στην ζωη σας. Ειναι να μην μπλεξεις με πασοκους/νεοδημοκρατες/κομμουνιστες/συριζα και καθε ανθρωπο που πιστευει πως ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ απο τα ηδη υπαρχων κομματα θα βοηθησουν την Ελλαδα.
Μην εχετε απαιτησεις λοιπον.
Να πεινασετε. Να πονεσετε.
Μακαρι οχι τα παιδια σας.
Εσεις που κανετε το εγκλημα και συνεχιζετε να το κανετε... Ανεργια/Αυτοκτονιες/Νεοι στο εξωτερικο/πολλα αλλα.
Την πληρωνουν, αυτοι που δεν φταινε.
Εσεις που φταιτε, να πεινασετε.
Favvel, εγω επισης πιστευω πως δεν υπαρχει δικαιοσυνη.
Ξερεις τι ειναι δικαιοσυνη;
Οποιος κανει καποιο εγκλημα, να αφαιρουνται τα αναλογα χρονια απο την ζωη του.
Σωστα;
Μετα δεν θα υπηρχε πονος...
10-01-2016, 18:43 #95
elis, ψαξτο στη google...
Ειπα στον αλεξανδρος_77 οτι δεν κοβω αλλες αποδειξεις...
10-01-2016, 18:51 #96
Εχω κανει πολεμικεσ τεχνεσ αλλα δεν τα λεγαμε ρεικι αυτα που καναμε
10-01-2016, 18:53 #97
Δεν έχει σχέση με πολεμικές τέχνες...
10-01-2016, 18:53 #98
phillipos με τι αλλο ασχολεισε εκτος απο αυτα?
10-01-2016, 18:58 #99
Καταλαβα τι λεσ οχι δεν εχω κανει τετοια μαθηματα αλλα μονοσ μου κατι κανω καταλαβα τι λεσ
10-01-2016, 18:59 #100
Μετα απο εικοσι χρονια γυμναστικη τα ανακαλυπτεισ αυτα υπαρχουν οντωσ αλλα οχι οπωσ τα περιγραφουν
10-01-2016, 19:17 #101favvelGuestτα "ήδη υπάρχοντα κόμματα" είναι το σωστό..κάνεις πολλά ορθογραφικά λάθη..όχι μόνο αυτό..βέβαια αυτό δεν ακυρώνει την εξυπνάδα που μπορεί να έχεις μιας και η ορθογραφία έτσι όπως τη μαθαίνουμε δεν έχει λογική απ'τη στιγμή που δε μαθαίνουμε την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε λέξη ώστε να θυμόμαστε και την ορθογραφία της..
καταλαβαίνω είσαι 17 χρονών πάνω στο απόγειο της εφηβείας και δικαιολογημένα είσαι θυμωμένος με κάποιους ανθρώπους που ορίζουν τις τύχες των υπολοίπων και διαπράττουν εγκλήματα ηθικά και μένουν ατιμώρητοι..
ευτυχώς που είσαι έτσι..ευτυχώς που υπάρχει και η δικιά σου φωνή γιατί όσο υπάρχουν νέοι σαν κι εσένα έχουμε ακόμα κάποια ελπίδα..
αν κι εγώ την έχω χάσει και πλέον αφού έχω φτάσει στο σημείο να μη με ενδιαφέρει ο εαυτός μου πόσο μάλλον δε με ενδιαφέρει και ο υπόλοιπος κόσμος..
εμένα καταστράφηκε ολόκληρη η ζωή μου εξαιτίας ενός ανθρώπου..ακούγεται παράλογο αλλά από τότε που τον γνώρισα έχασα τον κόσμο όλο..εγώ θα είχα αυτοκτονήσει τώρα μιας και χρόνια τώρα δεν έχει νόημα η ζωή μου,αλλά κάνω υπομονή για να μη σπείρω κι άλλη στενοχώρια στους γύρω μου πέρα απ'αυτή που ήδη τους έχω γεμίσει..
και να τον τιμωρούσα όμως αυτόν που με κατέστρεψε ψυχικά,θα άλλαζε κάτι στην ψυχολογία μου?όχι..εγώ δε θα κέρδιζα τίποτα..
και ακόμα κι αν τιμωρήσεις τους υπαίτιους δεν μπορείς να τους ελέγξεις ή να τους τιμωρήσεις όλους..είναι αδύνατον..θα ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και δεν θα τους προλαβαίνεις..η λύση δεν είναι αυτή..δεν ξέρω ποια είναι αλλά πρακτικά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο..μακάρι να ήταν όλα τόσο απλά..
το θέμα της τηλεκίνησης είναι ανάλογο με οποιαδήποτε ενέργεια μαγείας..η μαγεία είναι μια ενέργεια που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος για να πετύχει τους σκοπούς του παρακάμπτοντας τον παράγοντα της τύχης και της μοίρας..είναι σα να προσπαθεί να ελέγξει τη φύση,τη φυσική κατάσταση των πραγμάτων..
πχ ένας ασκεί μαγεία για να τον αγαπήσει μια κοπέλα..δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους..
η προσπάθεια για έλεγχο των πραγμάτων όταν γίνεται από λίγους είναι σαν να θέλουν να ξεγελάσουν τον υπόλοιπο κόσμο..είναι σαν να θέλουν να έχουν το πάνω χέρι..
είναι μία ένδειξη επιθυμίας του "μάγου"για παντοδυναμία..αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας μέσα από τέτοιου είδους ασκήσεις όπως δείχνει και το βίντεο..
το πρόβλημα που προκύπτει είναι τι γίνεται όταν κάποιος χρησιμοποιεί τη γνώση αυτή λάθος?
κάτι που πάντα εγείρεται σαν θέμα όταν έχουμε να κάνουμε με χειρισμό μιας οποιασδήποτε γνώσης..όπως στην επιστήμη..
αν γίνει λάθος χρήση θα έχουμε τις καταστρεπτικές συνέπειες της μαγείας..
προσωπικά διαφωνώ όχι μόνο με τη μαγεία αλλά με οποιαδήποτε γνώση που αποκτά ο άνθρωπος..
κι αυτό γιατί δεν ξέρει πώς να τη χρησιμοποιήσει..
γι'αυτό έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο..
και όσο εξελίσσεται η επιστήμη τόσο ο κίνδυνος για την καταστροφή μας θα αυξάνεται..
η γνώση για τον άνθρωπο είναι κατάρα..και για το θεό ευλογία..
10-01-2016, 19:46 #102
Σε ευχαριστώ πολύ favvel για την διόρθωση.. :-)
Είμαι απο κινητο, μερικα κουμπια δεν πατιουνται καλα, αλλά οσο να 'ναι κανω και εγω τα λαθη μου...
Αρκετά ψαγμένο αυτό που είπες...
Εαν σε ενδιαφέρει, ψάξε βίντεο με την Άννα Τζιροπούλου... Θα εκπλαγείς..
favvel, έχεις σκεφτεί μήοως να επισκεφθείς κάποιον ψυχίατρο; Δεν κάνω πλάκα και ούτε είναι ντροπή φυσικά...
Ούτε εγώ έχω αυτοπεποίθηση συνέχεια, αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχει τρόπος... να είναι όλοι οι άνθρωποι χαρούμενοι..
Στην τηλεκίνηση δεν εμπλέκεται καμία μαγεία..
Φυσικές ιδιότητες του ανθρώπου είναι μόνο που η κρεατοφαγία και αρκετά άλλα, καθιστούν τον άνθρωπο ανίκανο να γευθεί τις ικανότητες αυτές... Πόσο μάλλον τον κάνει να τις διαψεύδει....Last edited by vasia05; 17-05-2016 at 16:25.
10-01-2016, 20:11 #103favvelGuestψυχίατρο επισκέφθηκα πρώτη φορά στην ηλικία σου περίπου..στα 18 μου..άλλαξα πάρα πολλούς,άλλαξα και πολλά φάρμακα και τώρα έχω μείνει σταθερή σε έναν ψυχίατρο και σε ένα φάρμακο..τώρα είμαι 27 μισό..κοντεύω να κλείσω 10ετία..
αν η τηλεκίνηση ανήκε στις φυσικές ιδιότητες του ανθρώπου δε θα χρειαζόταν να τη μαθαίνουμε..θα ήταν μες στο αίμα μας..
δλδ με το που θα γεννιόμασταν θα μπορούσαμε να μετακινούμε θρανία..όπως η αναπνοή είναι φυσική ιδιότητά μας και κανείς δε μας έμαθε να αναπνέουμε αλλά μας έρχεται φυσικά έτσι θα ήταν και με την τηλεκίνηση..
είμαι υπέρ της φυσικής ύπαρξης..να υπάρχουμε φυσικά με όσο το δυνατόν λιγότερη γνώση..
να υπάρχουμε μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και τις δικές μας φωνές μόνο μέσα απ΄την καθαρή παρατήρηση του κόσμου που μας περιβάλλει..να έχουμε καθαρή ματιά δλδ..
γιατί μόνο τότε είμαστε ο εαυτός μας..μόνο τότε χαράσσουμε τη δική μας πορεία..
10-01-2016, 20:29 #104
favvel, έχεις δοκιμάσει κάποια πολεμική τέχνη;
Ξεκίνα κάποια πολεμική τέχνη (όχι hobby ό,τι νά'ναι. Πολεμική τέχνη!!) όπως kick box!!!
Ξεκίνα. Μόνο αυτό θα σου ζητούσα...
Αφήνει μια πολύ καλή αίσθηση μετα την προπόνηση, και όχι μόνο. Βοηθάει όσο δεν φαντάζεσαι.
Ξεκίνα και κάποια σωστή διατροφή (όχι πολλά γλυκά, όχι αλκοόλ, λαχάνικα ναι κ.α.)
Ξεκίνα!!
Επίσης θα σου έλεγα πως, αφού έγινε ό,τι έγινε, μπορεί να έγινε επειδή σου άξιζε κάτι καλύτερο απο αυτό. Το έχεις σκεφτεί;
Όσο για την τηλεκίνηση, τα παιδιά ίσως να μην έχουν αυτή την δυνατότητα αλλά έχουν σίγουρα άλλες που εξασθενούν χρόνο με τον χρόνο.. Τηλεπάθεια κ.α.
Το γνωρίζω..Last edited by Greedy; 10-01-2016 at 20:51.
10-01-2016, 21:12 #105favvelGuestσ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου!
όχι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με πολεμικές τέχνες..σωστή διατροφή έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά ανεπιτυχώς αφού σύντομα επιστρέφω στην ακανόνιστη και ό,τι να'ναι διατροφή που ξέρω να τηρώ και να την ακολουθώ πιστά..δεν ξέρω αν θέλω όμως να μάθω να τρώω σωστά..ξέρω ότι κι αυτό επιστήμη είναι αλλά δεν έχω την όρεξη να σπαταλάω το χρόνο μου με το να μάθω πώς να τρέφομαι..βαριέμαι..ίσως γιατί δε με πολυενδιαφέρει εν τέλει ο εαυτός μου και η υγεία μου..
μπορεί να πάθω ένα σωρό αρρώστιες στο μέλλον επειδή τώρα δεν προσέχω..αλλά αν μου εγγυόταν κανείς ότι δε θα πεθάνω αν κάνω σωστή διατροφή θα ήταν ένα αρκετά πειστικό επιχείρημα για να αρχίσω να προσέχω..τα βλέπω όλα μάταια..δεν ξέρω αν το'χεις καταλάβει..
επίσης δεν ξέρω αν μου άξιζε κάτι καλύτερο γιατί κι εγώ πήγαινα γυρεύοντας..είμαι περίεργη και μ'αρέσει να γνωρίζω διαφορετικούς και περίεργους ανθρώπους μάλλον για να γεμίσω δικά μου κενά,για να σκοτώσω τη βαρεμάρα μου κάπως..
μόνο που η περιέργεια μου στοίχισε ακριβά..
και όντως τα παιδιά έχουν ανεπτυγμένες αισθήσεις και καταλαβαίνουν πράγματα που οι μεγάλοι δεν παίρνουν χαμπάρι..ισχύει αυτό..
οπότε τι να πω..δε θέλω να είμαι απόλυτη κι εγώ στο θέμα της γνώσης..απλά έχω μπερδευτεί τώρα..
ίσως η αυτοβελτίωση με όποιον τρόπο και όποια βοήθεια απ'έξω να έχει το νόημά της τελικά..παίρνεις βοήθεια από παντού,από όπου μπορείς για να βελτιωθείς σαν άνθρωπος..για να φτάσεις τη θέωση που λες κι εσύ..αλλά ο γενικός κανόνας για μένα είναι ότι ο δρόμος προς τη θέωση είναι η καθαρή ματιά..γενικά η καθαρότητα της ψυχής..