Νοημοσύνη/Σκέψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 109
    Banned
    χαχαχαχαχα... δεν μπορω... καθε φορα που μπαινει καποιος και αυνανοαικιουαζεται...παραλ� �ω απο πληξη!!!... ασε που και εγω περιμενω αν τους αναλάβεις εσυ μπας και ακουστει κατι ενδιαφερον!!

Senior Member
    Ωραια λεξη αυνανοαικιουδεσ παρατσουκλι θα τουσ βγαλουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ελα να το βρουμε σπασικλοαικιουδεσ λεω εγω ειναι πιο ωραιο

Senior Member
    Προβατοηλιθιοι με σπασικλοεξυπνουσ ποιοσ νικαει;

Banned
    δεν ηταν πολυ εξυπνο?? αχχχ ποσο εξυπνη ειμαι...!!! η γη δεν με χωραει.. με θαυμαζει κανενας αλλος ή να αυτοθαυμαστω μοναχια μου????

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ελα να το βρουμε σπασικλοαικιουδεσ λεω εγω ειναι πιο ωραιο
    οχι τα συμπαθω τα σπασικλάκια!.. αυτα δεν κοκορευονται .. και ειναι πραγματικα καλλιεργημενα τα περισσοτερα... δεν χανουν τον χρόνο τους να προσπαθουν να αποδειξουν κλαι μαιν τζινιους και ιστοριες...

Senior Member
    Rea ακου ιστορια μπαινω σε μια καφετρια καθομαι στο μπαρ αρχιζω να λεω βλακειεσ κλασσικα
    Ερχεται μια σερβιτορα κατα εκει που καθομουν την λεω κι αυτην μια βλακεια κ τι γινεται;

Senior Member
    Γυρναει η κοπελα πισω απο το μπαρ κ με υφοσ καθηγητριασ λεει αν συνεχισεισ ετσι θα σε αλλαξω θεση
    Ενιωσα αγαπη δεν ηθελα να γελασω δεν ηξερα τι να πω ηταν υπεροχο σκηνικο αμα το ζησεισ

favvel
    Guest
    τι σημαίνει το μούρτι στο όνομα του Κρισναμούρτι?το Κρίσνα είναι απ΄το θεό Κρίσνα..το μούρτι όμως?
    έχει σχέση με το θάνατο?mortum(=θάνατος) αν δεν κάνω λάθος εε?ή απ'το moral(=ηθικός)?

στο ίντερνετ μπορείς να βρεις ποιες είναι οι κλίμακες του Iq για να δεις αν θεωρείσαι φυσιολογικός ή πάνω απ'το μέσο όρο..
    εγώ που το κοίταξα είσαι πάνω απ'το μέσο όρο..ο μ.ο είναι το 100..
    να και το λινκ:http://cy.iq-test.eu/faq/

και μιας και το έθεσες το θέμα για το τι είναι φυσιολογικό,εγώ θα σε ρωτήσω η φύση είναι λογική?είναι φυσιολογική?είναι δίκαιη?
    συμφωνώ ότι σύμφωνα με τη φύση το να συμβιώνουν δύο άντρες πχ ή να υιοθετούν και παιδί δεν είναι λογικό..γιατί είναι αφύσικο..είναι κάτι παρά φύσιν..
    δεν είμαστε έτσι πλασμένοι..
    η φύση μας έφτιαξε ώστε ο άντρας να συμπληρώνει τη γυναίκα τουλάχιστον ανατομικά γιατί νοητικά και συναισθηματικά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ισχύει..
    κι εμείς πάμε κόντρα στη φύση..
    αλλά θα σε ρωτήσω..και τι μας νοιάζει εμάς?
    προσωπικά δε με νοιάζει τι θα απογίνει ο κόσμος αυτός..δε με νοιάζει τι θα γίνει μετά από μένα..με νοιάζει μόνο το ότι μια μέρα θα πεθάνω και δε θέλω..δεν το δέχομαι..
    θέλω να πω η φύση είναι πολύ δίκαιη με μας για να είμαστε κι εμείς?
    όταν μας λέει ότι πρέπει να τρώμε κάθε μέρα,ότι πρέπει να υπάρχει τροφική αλυσίδα,να τρώει το ένα είδος το άλλο..αυτό είναι πολύ λογικό και δίκαιο?
    και στο τέλος βέβαια επιβιώνει το πιο ισχυρό είδος..είτε ισχυρό σε σωματική δύναμη,ταχύτητα,δεξιοτεχνί α,είτε το το πιο έξυπνο..γι'αυτό ο άνθρωπος είναι πιο πάνω στην τροφική αλυσίδα..γιατί είναι το πιο έξυπνο ζώο..αλλά δεν μπορεί να τα βάλει με ένα λιοντάρι ή ένα φίδι εύκολα..εκτός κι αν τα εκπαιδεύσει ή τα έχει χορτάτα..
    έχει καμία λογική η φύση που μας έχει βάλει να τρωγόμαστε μεταξύ μας?είναι δίκαιο το δίκαιο του ισχυρού?
    εγώ αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω..
    μιας και είσαι έξυπνο παιδί,αν μου έβρισκες ένα τρόπο να ζω χωρίς να έχω καμία ανάγκη,είτε για τροφή είτε για καθαριότητα είτε για στέγη και ύπνο..θα σου ήμουν ευγνώμων..
    δεν κάνω πλάκα..εγώ κάθε μέρα αυτά σκέφτομαι..

κι εγώ στην ηλικία σου σκεφτόμουν πάρα πολύ και κυρίως στα 18 μου..
    μέχρι που έπαθα τα ψυχολογικά μου,έμπλεξα με φάρμακα και άδειασε το μυαλό μου..δεν μπορώ πια να κάτσω να σκεφτώ εκτεταμένα..το πιθανότερο είναι να με πάρει ο ύπνος..
    δυστυχώς..

Banned
    ο κρισναμουρτι ήταν ενας φοβερος τυπάκος ινδος ,μμεγαλωμενος απο αγγλικες ψωναρες που ηθελαν να φτειαξουν εναν νεο μεσια, και τον μπουκωναν με μορφωση το παιδι .. που τελικα αυτο τους γυρισε μπουμερανγκ , διοτι ο νεαρος κρισναμουρτι οσο μεγαλωνε τοσο καταλάβαινε ολο και περισσοτερα... απέρριψε τις θρησκειες και επέστρεψε ολες τις δωρεες που εβαζαν στο ονομα του... σε γενικες γραμμες αυτο που πιστευε ήταν οτι ειμαστε ελευθεροι και ισοι .. ολα τα λάθη ξεκινουν απο εκει που βαζουμε συνορα και ορια και προσπαθουμε να ξεχωρισουμε απο τους αλλους...
    εχει φοβερο ενδιαφερον , ψαξτον ;)

Banned
    Γυρναει η κοπελα πισω απο το μπαρ κ με υφοσ καθηγητριασ λεει αν συνεχισεισ ετσι θα σε αλλαξω θεση
    Ενιωσα αγαπη δεν ηθελα να γελασω δεν ηξερα τι να πω ηταν υπεροχο σκηνικο αμα το ζησεισ
    ...μμμαρεσει!!! ;)....

Senior Member
    Αμα το ζουσεσ θα καταλαβαινεσ ποση γλυκα ειχε εκεινη την ωρα ενιωσα αγαπη κατευθειαν
    Κ δεν ηξερα τι να πω

Member
    Πρώτα απ' όλα είχα φροντιστήριο και το έστειλα την τελευταία στιγμή, ως εκ τούτου δεν προλαβα να απαντίσω στα δικά σας..
    Δεύτεον, μην είστε κομπλεξικοί...
    Ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας...
    Να μου πει κάποιος οτι είμαι έξυπνος να το κάνω τι;
    Δεν περιμένω επιβεβαίωση απο κανέναν...
    Ξανα λέω!!! Ξεκολλήστε το μυαλό σας!!...

Όσο για το τι είναι σκέψη, αυτό ψάχνω και εγώ..

Εσείς τώρα νομίζετε οτι σκέφτεστε;
    Αμ δεν νομίζω...
    Κοιτάξτε λίγο εις βάθος και αφήστε το δούλεμα...

Όποιος νομίζει οτι σκέφτεται, να μου απαντήσει σε αυτό το ερώτημα με ένα ναι ή ένα όχι!!
    "Ο Θεός, υπάρχει;"

Απαντήστε, και να δούμε ποιος σκέφτεται περισσότερο...

kerasi, σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.. :-)

Banned
    Αμα το ζουσεσ θα καταλαβαινεσ ποση γλυκα ειχε εκεινη την ωρα ενιωσα αγαπη κατευθειαν
    Κ δεν ηξερα τι να πω
    το ενιωσα απο την περιγραφη σου και μονο!!..ωραια ιδεα για θεμα!!! ;) ανοιγω πάμε!!

Member
    favvel, η φύση είναι το απόλυτο 0. Ούτε καλή, ούτε άσχημη. Μπορεί να είχες γεννηθεί στην Αφρική, μπορεί και New York...

Μπορεί να μην σε νοιάζει τι θα απογίνει ο κόσμος αλλά εαν με αυτή την προοπτική πορεύονταν όλοι οι άνθρωποι, θα κατέληγε ο κόσμος δυστυχισμένος.

Ο άνθρωπος υπερέχει απο τα ζώα γιατί έχει μυαλό.
    Οπότε θεωρώ άσχετη την σωματική σύγκριση με το λιοντάρι ή το φίδι... Δηλαδή αγοράζεις ένα όπλο (το οποίο στην ουσία είναι σκέψη, κάποιος το επι-νόησε) και τα σκοτώνεις.

Επίσης δεν υπάρχει Θάνατος. Υπάρχει μια νέα αρχή...
    Δεν ξέρω κατά πόσο είναι κανείς όριμος με ακέραιη την δική του σκέψη, αλλά το οτι είσαι μέσα στο σώμα δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να είσαι και έξω απο αυτό ;-).

Ψάξε για εξωσωματικές εμπειρίες, διάβασε για ανθρώπους που είχαν κάποιο ατύχημα, και ξαναγύρισαν στην ζωή..

Ψάξε και μην με πιστεύεις. Ψάξε όμως.!!

Η ζωή είναι για να κάνεις πράξεις που δεν σκέφτεσαι, ανώριμες. Όπως τα παιδιά...
    Αν σκέφτεσαι οτι θα πεθάνεις, τι θα ζήσεις;

Όσο για αυτό που μου είπες να σου βρω, ίσως να μην μπορώ να το εξακριβώσω γιατί δεν το έχω φτιάξει..
    Σε λίγα χρόνια να αναμένεις πάντως μεγάλες τεχνολογικές εξελίξεις...
    Που μπορώ να πω πολλά εδώ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καταλαβαίνει ο καθένας εδώ πέρα...
    Εαν θέλεις να σου δώσω μια φράση κλειδή πάντως θα ήταν "keshe foundation".
    Ένας πυρηνικός φυσικός(mr.Keshe) έκανε μια καλύτερη κατανόηση του πλάσματος και των μαγνητο-βαρυτικών πεδίων, με αποτέλεσμα να έχει συσκευές που να ΠΑΡΑΓΟΥΝ νερό, και οτιδήποτε άλλο.. Χρυσό; Γιατί όχι..
    Θες να πας στο φεγγάρι; Φτιάξε τον αντιδραστήρα και ό,τι άλλο θες, και την επόμενη μέρα το πρωι πήγαινε για πικ νικ :-D
    Γενικότερα η τεχνολογία πλάσματος είναι τεχνολογία διαστήματος...

Δεν τα λέω εγώ αυτά. Ψάξτε τα και μετά διατυπώστε άποψη.

Φέτος, μέχρι τα τέλη του 2016 θα έχουν δωθεί όλα τα blueprints (σχεδιαγράμματα) τα οποία δίνονται online, δειτε στο youtube βίντεο "knowledge seekers KFSI workshop blueprints" (κάπως έτσι, δεν θυμάμαι), αν σας ενδιαφέρει...

Οτιδήποτε δεν καταλάβατε, ρωτήστε με καλό τρόπο και θα λάβετε απάντηση.

Ευχαριστώ.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast