Η ιστορία μου ως τώρα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 110
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    703
    και μένα μου έλειψε πολύ το φόρουμ!
    έπαθα μια στεριτικό συνδρομο,ενα πραγμα:P
    τώρα όμως είμαστε πάλι όλοι εδώ για να συζητάμε τα προβλήματά μας και όχι μόνο.
    σου ευχομαι ολοψυχα να σε προσλάβουν στη δουλειά!
    περιμένουμε νέα σου!!!!

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,416
    Μπορεί να δυσκολευτείς λίγο στην αρχή αλλά μετά θα το συνηθίσεις το πρωινό ξύπνημα.Τι ώρα κοιμάσαι το βράδυ?

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,416
    Είναι πολλές ώρες..Ρώτησα γιατί είπα μήπως κοιμάσαι πολύ αργά,πρωινές ώρες και γι\'αυτό δεν μπορείς να ξυπνήσεις.

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    703
    και γω winston είμαι πολύ fun του ύπνου!:P
    ενώ παλιά είχα τρομέρές αυπνίες(παρόλο που έπερνα τα ίδια χάπια),τώρα έχω περάσει στο στάδιο της υπερυπνίας.
    αν δεν κλείσω 11-ωράκι δεν ανοίγουν τα μάτια μου.lol :P

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    676
    winston μην ανυσηχεις κι εγω 3 το μεσημερι ξυπναω!!!
    τελικα οι πανικοι μας κανουν ή αυπνους ή υπναραδες!

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    beyond the realms
    Posts
    482
    winston, θα ήταν δύσκολο να ξεκινήσεις γυμναστική?

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    beyond the realms
    Posts
    482
    ..σύμφωνοι. Δεν ακυρώνει όμως το ένα το άλλο, και δεν μιλάω για εγγραφή σε γυμναστήριο που χρειάζεται προγραμματισμό, αλλά για γυμναστική στο σπίτι ή περπάτημα που θα σε βοηθούσε να κοιμάσαι καλύτερα?

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    676
    reina εσυ γυμναζεσαι?

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,416
    Και πώς νιώθετε όταν ξυπνάτε μετά από τόσες ώρες ύπνο?Εγώ κάποιες φορές που έτυχε να κοιμηθώ μέχρι αργά,μέχρι το μεσημέρι δηλαδή, μετά ένιωθα πολύ χάλια,δεν μπορούσα να ξυπνήσω,ένιωθα σαν άρρωστη.Οπότε αποφεύγω να κοιμάμαι τόσες πολλές ώρες.Το ίδιο παθαίνω και αν κοιμηθώ το μεσημέρι έστω και λίγο.Γίνομαι πολύ χάλια μετά.

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,416
    Κι εγώ με ξυπνητήρι ξυπνάω.Στις 11 συνήθως.Ακόμα κι αν έχω κοιμηθεί στις 4-5 πάλι στις 11 ξυπνάω,άντε το πολύ 12.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    676
    Εγω πεφτω για υπνο στις 4-5 τον τελευταιο καιρο (ξημερωματα) και παρ\'ολο που προσπαθω να ξυπνησω 11, δεν τα καταφερνω και ξυπναω 3!
    Dalia, πως τα καταφερνεις να ξυπνας 11? ποιο ειναι το μυστικο σου?!

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,416
    Το μυστικό μου?Το ξυπνητήρι,που χτυπάει,ξαναχτυπάει..ε και αναγκαστικά ξυπνάω.

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,416
    Αν και κάποιες φορές θέλω επίτηδες να ξανακοιμηθώ για να μην σκέφτομαι,να μην καταλαβαίνω και να αναβάλλω για λίγο ακόμη όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις που κάνω με το που ξυπνάω..

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    676
    Originally posted by Dalia
    Αν και κάποιες φορές θέλω επίτηδες να ξανακοιμηθώ για να μην σκέφτομαι,να μην καταλαβαίνω και να αναβάλλω για λίγο ακόμη όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις που κάνω με το που ξυπνάω..
    μολις μου ελυσες την απορια γιατι παρ\'ολο που χτυπαει το ξυπνητηρι μου και ξυπναω, τελικα ξανακοιμαμαι οσες φορες κι αν χτυπησει! Το κακο ειναι ομως οτι νιωθω πως εχασα ολη τη μερα οταν ξυπναω 3.

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    676
    Χωρις να το παιζω ξερολας, θα σου απαντησω με βαση την εικονα που εχω σχηματισει για σενα κι απο τα παραπανω που γραφεις.

    Καταρχην εχεις κανει το μεγα λαθος να μπεις σε μια διαδικασια συγκρισης. Τα ανομοια δε συγκρινονται. Για να συγκρινεις δυο πραγματα θα πρεπει να εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα. Ετσι για να συγκρινεις και εναν ανθρωπο σε σχεση με καποιον αλλο στο τι εχουν καταφερει στη ζωη τους, θα πρεπει να ξερεις και τις αδυναμιες και τα προτερηματα τους, τον τροπο που μεγαλωσαν, το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωσαν και χιλια δυο, που ποτε δεν ειναι ιδια, αρα δεν μπορεις να συγκρινεις. Δεν μπορεις να πεις αυτος τα καταφερε σε κατι αρα αυτος ειναι πετυχημενος, κι ο αλλος που δεν τα καταφερε ειναι αποτυχημενος.

    Για πες μου εσυ, αν εχουμε δυο ανθρωπους, ο ενας εχει πολλα πτυχια και ειναι διασημος με πολλα λεφτα και περναει ζωη και κοτα, κι ενας αλλος ο οποιος ξερω γω εχει αφιερωσει τη ζωη του ολη σε μια εθελοντικη οργανωση για τα παιδια της αφρικης (λεμε τωρα), και εχει μια ζωη φτωχη σε λεφτα αλλα πλουσια σε δραστηριοτητες για να βοηθαει κοσμο. Ποιος ειναι ο πετυχημενος και ποιος ο αποτυχημενος? Η απαντηση δεν υπαρχει, γιατι ο πρωτος θα θεωρει οτι τα λεφτα κι η καλοπεραση ειναι η επιτυχια, αρα θα θεωρει το δευτερο βλακα, και ο δευτερος θα θεωρει προσωπικη επιτυχια την αλληλοβοηθεια που προσφερει στα παιδια και θα θεωρει τον πρωτο σαν αποτυχημενο και ματαιοδοξο.
    Για να μην κουραζω, το αν ειναι πετυχημενος καποιος winston αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο, εξαρταται το τι θεωρεις επιτυχια. Μην παρασυρεσαι απο τα προτυπα που εχουν επιβληθει, οτι τα πτυχια, τα λεφτα και το ακριβο αμαξι ειναι επιτυχια. Επιτυχια ειναι να πραγματοποιησεις τους στοχους που θα βαλεις εσυ και μονο εσυ και που θα σε εκφραζουν πραγματικα.

    Κοιτα οσο για το αν θελεις να κανεις μεταπτυχιακο, μην σκεφτεσαι απαραιτητα οτι το θελεις ειτε επειδη πραγματικα το επιθυμεις, ειτε γιατι ζηλευεις τους αλλους. Μπορει να συμβαινουν και οι 2 λογοι ταυτοχρονα. Πρεπει ομως να αποφασισεις ποιος απο τους 2 λογους ειναι ο πιο δυνατος. Αν ειναι να το κανεις περισσοτερο για τα ματια του κοσμου τοτε αστο, αν ομως το θελεις πραγματικα τοτε κυνηγησε το.

    Ενα δευτερο μεγαλο λαθος που κανεις ειναι οτι υπεραναλυεις πιθανολογικα το τι θα συμβει στο μελλον. Με τη λογικη του \'\'τι θα γινει αν\'\', δε θα κανεις τιποτα στο τελος. Και στην τελικη η ζωη ειναι ρισκο οποτε...ας ρισκαρουμε (μην νομιζεις αυτα τα λεω για τ ακουσω κι εγω!)

    Επειδη κι εγω εχω περιοριστει σ αυτα που κανω εξαιτιας πανικων κυριως, αποφασισα να σταματησω την απραξια. Αν και μενα εχει καιρο να με πιασει πανικος φοβαμαι και παλι λιγο μη μου τυχει μπροστα σε αλλους. Ομως και τι θα κανω, θα σταματησω να βγαινω για ολη μου τη ζωη? θα βγαινω κι αν με πιασει πανικος με επιασε και στην τελικη μιση ντροπη δικια μου και μιση ντροπη δικια τους, γιατι εγω θα χω να ανταπεξελθω σε πιο δυσκολες καταστασεις απ οτι οι αλλοι, οποτε εγω θα μαι ο μαγκας της υποθεσης γιατι γενναιοτητα σημαινει να ανταπεξερχεσαι στην καθημερινοτητα παρα τις δυσκολιες. Οσο πιο πολλες δυσκολιες αντιμετωπιζει καποιος τοσο πιο μαγκας ειναι για μενα.

    Για σκεψου κι αυτο ρε winston, αν ο πατερας σου ή οποιον αλλον θεωρεις πετυχημενο με πτυχια κλπ., ειχε τα ιδια προβληματα με σενα, με πανικους ή οτιδηποτε, νομιζεις θα ειχε κανει οτι ειχε κανει? Εδω αλλοι με λιγοτερο σοβαρα προβληματα και αυτοκτονουν, σκεψου κι αυτο.

    Στην τελικη δεν εχει σημασια να σκεφτομαστε γιατι ετυχε σε μας αυτο και οχι κατι αλλο. Σημασια εχει οτι οντως αυτο μας ετυχε και αντι να κλαιγομαστε πρεπει να το αντιμετωπισουμε. Παντα υπαρχουν χειροτερα. Πχ θα μπορουσες να σουν σε αναπηρικη καρεκλα (χτυπα ξυλο) ομως δεν εισαι.

    Παρε τη ζωη στα χερια σου χωρις να κοιτας το παρελθον και ρισκαρε ανεξαρτητως αποτελεσματος, γιατι οποιο και να ειναι το αποτελεσμα θα ξερεις οτι το τολμησες και δε δειλιασες!

    ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ!

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •