Results 76 to 90 of 110
Thread: Η ιστορία μου ως τώρα
-
02-06-2008, 14:53 #76
Originally posted by ferro
Originally posted by Winston_man
ΘΕΛΩ να γινω καλα ΑΛΛΑ με φοβιζει ο δρομος που πρεπει να ακολουθησω για να γινω καλα.
είναι σαν να έγραψα εγώ τα παραπάνω λόγια!
- 03-06-2008, 23:34 #77
φιλε θα σου πω κατι για το οποιο πολοι εδω μεσα θα με βρισουνε αλλα δε με νοιαζει.. θα στο πω γιατι εχω βρεθει και γω ορισμενες φορες σε κατασταση σαν τη δικη σου οχι συνεχομενη αλλα με πιανει που και που:
λοιπον δοκιμασε να φας ενα υπνοστεντον [πεσ στον γιατρο σου να σου δωσει κανα δυο ετσι για δοκιμη] και να πιεις καμια μπυριτσα... η γνωμη μου ειναι οτι μετα θα εισε ετοιμος για ολα!! και σιγα σιγα θα αρχισεις να εξοικειωνεσε με διαφορα πραγματα οπως πχ η συνομιλια με αλλους, ο κοσμος κτλπ και δεν θα εχεις πλεον αναγκη την \"ασπιδα\" που σου προσφερουν τα χαπια.
γνωμη μου ειναι αυτη αν θελεις δοκιμασε το δεν εχεις τπτ να χασεις
03-06-2008, 23:35 #78
οσο για τον \"φιλο\" σου, οπως ειπαν και οι αλλοι ειναι σιγουρα απατεωνας.
04-06-2008, 00:05 #79
ηρεμιστικο/ υπνοτικοο
αν καταφερεις τον γιατρο σου να σου γραψει δοσμου και μενα κανενα κουτακι!!!!!αστειευομαι!! αν θελεις παντως δοκιμασε το!
04-06-2008, 00:14 #80
ναι με την κοκκινη γραμμη νομιζω.. δεν ξερω και λεπτομεριες δεν εχω καταφερει να τα παρω νομιμα ακομα. να εχεις υποψη σου παντως οτι ειναι τα χαπια που παιρνουν τα πρεζακια οταν δεν βρισκουν πρεζα.. τα παιρνουν 10 10 βεβαια.
04-06-2008, 02:06 #81
Originally posted by giorgos7
λοιπον δοκιμασε να φας ενα υπνοστεντον [πεσ στον γιατρο σου να σου δωσει κανα δυο ετσι για δοκιμη] και να πιεις καμια μπυριτσα... η γνωμη μου ειναι οτι μετα θα εισε ετοιμος για ολα!!
Σε τι θα οφελήσει το υπνοτικό?Για να κοιμηθεί και να ξεχάσει για λίγο το πρόβλημα?Δεν λέω,κι εγώ τα πρωινά δεν θέλω να ξυπνήσω,θέλω να κοιμάμαι για να μην καταλαβαίνω.Αλλά είναι λύση αυτό?
04-06-2008, 02:07 #82
ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ ΜΙΛΑΣ; ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ
ΝΤΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-06-2008, 02:23 #83
ρε φιλε εγω εδωσα μια συμβουλη που δουλεβει σε μενα χωρις να εχω καποιο προσωπικο οφελος. λετε να δουλευω για τη roche και να ρωταο σε αλλο τοπικ με ποιον τροπο μπορω να τα βρω νομιμα??
το χαπι που ειπα κατατασεται στην κατηγορια των υπνωτικων, ομως απο προσοπικη εμπειρια σας λεω οτι υπνο θα εχεις μονο αν χαπλωσεις στο κρεβατι σου και πεις τωρα θα κοιμηθω. η αν φας πολλα. η αν πιεις ΠΟΛΛΥ αλκοολ μαζι με το χαπι.
εγω οταν παιρνω μια χαρα και τις βολτες μου κανω και ορεξουλα για ολα εχω και τιποτα δεν με αγχωνει.
αντε γιατι με ολους τους ειδικους εχουμε πηξει. δοκιμασε το και αν δεν σε ικανοποιησει το εφε του ελα και πες μας την αποψη σου
04-06-2008, 02:28 #84
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ; ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
04-06-2008, 02:45 #85
Γιώργο δεν είπε κανείς ότι έχεις προσωπικό όφελος.Εμένα μου φάνηκε περίεργο να προτίνεις χάπια υπνωτικά για να ξεπεράσει κάποιος της φοβίες του και να μπορέσει γενικά να αλλάξει τρόπο ζωής.Αλλά οκ,αν εσένα σε έχουν βοηθήσει και πέρα από το θέμα του ύπνου..
04-06-2008, 02:50 #86
το παιδι παιρνει 1000 χαπια την ημερα ποσο κακο μπορει να του κανει αν για 1 μερα δοκιμαστικα αλλαξει σε κατι αλλο? και ενοειται οτι πρεπει να τα γραψει γιατρος αυτο το ξερει και μονος του και ενοειται οτι εγω δεν ειμαι γιατρος. απλα ειπα οτι κατι λειτουργει σε εμενα σε αντιστοιχες περιπτωσεις και εδωσα συμβουλη να παει στο γιατρο του να του πει να του γραψει. ληγει το θεμα εδω γιατι δεν εχει νοημα η περισσοτερο αντιπαραθεση μεταξυ μας
04-06-2008, 02:52 #87
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΑΠΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΠΙ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
04-06-2008, 11:12 #88
Originally posted by giorgos7
φιλε θα σου πω κατι για το οποιο πολοι εδω μεσα θα με βρισουνε αλλα δε με νοιαζει.. θα στο πω γιατι εχω βρεθει και γω ορισμενες φορες σε κατασταση σαν τη δικη σου οχι συνεχομενη αλλα με πιανει που και που:
λοιπον δοκιμασε να φας ενα υπνοστεντον [πεσ στον γιατρο σου να σου δωσει κανα δυο ετσι για δοκιμη] και να πιεις καμια μπυριτσα... η γνωμη μου ειναι οτι μετα θα εισε ετοιμος για ολα!! και σιγα σιγα θα αρχισεις να εξοικειωνεσε με διαφορα πραγματα οπως πχ η συνομιλια με αλλους, ο κοσμος κτλπ και δεν θα εχεις πλεον αναγκη την \"ασπιδα\" που σου προσφερουν τα χαπια.
γνωμη μου ειναι αυτη αν θελεις δοκιμασε το δεν εχεις τπτ να χασεις
Τελικά τα υπνοστεντόν σου έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ ότι πίστευα.
Φίλε είσαι ιδιαίτερα επικίνδυνος και αν είχα την παραμικρή εξουσία στο φόρουμ θα είχες φάει μπαν από το πρώτο ποστ.
04-06-2008, 18:00 #89
Winston, πρώτον δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσεις να πηγαίνεις στο καφε. Και αποτεώνας να ειναι ο τύπος, εσένα αυτό που σε ενδιαφέρει ειναι οτι δεν θέλεις να πας στο σεμινάριο που ειπε. Τωρα αν τον πετύχεις, δεν θα του πεις καμια μα καμία δικαιολογία. Δεν εχει να κανει με το προβλημα σου, πιστεψέ με, αυτοι οι ανθρωποι ειναι ιδιαίτερα ενοχλητικοι με όλους οπότε πρέπει να τον αντιμετωπίσεις και οχι να σκέφτεσαι πως να εξαφανιστεις απο προσωπου γης!!
Ειπες πως σε στεναχωρεί το γεγονός, οτι θες να πας στο σεμινάριο αλλα δεν μπορεις λογω του προβλήματος σου - Θα ήθελες να εχεις την επιλογή. Λοιπον σου δινεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σιγα - σιγα. Μην βιαζεσαι - απο την μια στιγμή στην αλλη - δεν αλλαζει ο ανθρωπος. Να πας στο σεμιναριο και να φύγεις γιατί ειδες κατι υποπτο ειναι τεράστιο βήμα, γι αυτό σου προτείνω να αρχίσεις με κατι άλλο.
Να κανεις δηλαδη το βήμα να τον αντιμετωπίσεις. Να πηγαίνεις εκει καθε μερα με σκόπο τωρα να τον πετύχεις και σιγουρα θα σε ρωτήσει γιατί δεν ήρθες και να του πεις \"φιλε δεν με ενδιαφέρει το θεμα\". Και αν αρχισει τα μα μου ... τότε πες τον \"αν θέλεις να κάτσεις και να συζητήσουμε οτιδηποτε άλλο, καλως, αλλιώς να φύγεις.\'\'. Εφερα ενα παράδειγμα, παντως ξεκοψε το απο την αρχή ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Το θεμα ειναι να εισαι γεματος σιγουριά για αυτό που του λες και ξεκάθορος για να μην σε πρήξει ξανα. Οι δικαιολογίες του δίνουν πατημα για να σε ενοχλήσει μετα απο καποιο διαστημα.
Να δεις πως θα νιωθεις μετα. Σαν να εχεις παει σε 10 σεμινάρια και εχεις φύγει γιατί δεν σου αρεσαν. Ειναι και αυτό μια αρχή...
04-06-2008, 19:43 #90
Winston_man...σέβομαι την άποψη σου, αλλά επιμένω ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προτείνουμε φάρμακα μέσα από ένα φόρουμ που δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλο.
Μπορεί εσύ να μη το κάνεις, αλλά αν μπει κάποιος πιο εύπλαστος μέσα και βρει καμιά άκρη με υπνοστεντόν, εσύ εγγυάσαι πως δεν θα τα πάρει και θα καταστρέψει στη ζωή του?
Ξέρεις ότι αυτά τα παίρνουν τα πρεζάκια, όταν δεν βρίσκουν ηρωίνη?
Αν έκαναν γαι την περιπτωση σου, πιστεύω ότι θα στα είχε δώσει ήδη ο γιατρός σου.
¨Οσο για το θέμα σου, (και συγνώμη για το οφ τόπικ), θα σου ΄πρότεινα να ξαναπάς εκεί για καφέ και αν βρεις τον τύπο, πες του πολύ απλά ότι βρήκες μια άλλη δουλειά και περιμένεις κάποια στιγμή να ξεκινήσεις.
Θα νιώσεις καλύτερα και μόνο που θα αρνηθείς.
Μη κρύβεσαι.
Καλή επιτυχία στον αγώνα σου....
Τίποτα δεν περνάει
09-08-2025, 20:00 in Σχέσεις και Επικοινωνία