Results 91 to 105 of 110
Thread: Η ιστορία μου ως τώρα
-
17-07-2008, 01:55 #91
exo k ego kriseis panikoy. prospathise na to elekseis esy. ola thema myaloy einai. ta xapia aplws soy kalyptoyn thn katastash. an den doylepseis monos soy den tha to kseperaseis. mh to dexesai. palepse to. kapoy sto myalo soy yparxei arkei na to psakseis.mhn epanapayteis sta xapia.
- 22-07-2008, 12:39 #92
Νιώθω φόβο για πολλά πράματα!και αυτό μου έχει βγει σε άγχος.όταν δίνω μαθήματα κάνω συνεχώς επαναλήψεις γιατί νομίζω ότι τα έχω ξεχάσει,μετά κοίταζα επανηλημένα αν ειναι κλειδωμένη η πόρτα ή αν ήταν κλειστές οι ηλεκτρικές συσκευές όταν έφευγα για κάπου είτε κοντινα είτε μακρία.Αυτά όμως τα ξεπέρασα.Πριν λίγο καιρό είχα πόνους στο κεφάλι μου και ζαλάδες και νόμιζα ότι μπορεί να είχα κάτι κακό.Πήγα σε τρεις γιατρούς και μου είπαν ότι είναι αυχενικό και ότι έχεις κακή στάση στον ύπνο και όταν κάθεσει σε γραφείο.Εμένα όμως μου έγινε έμμονή ιδέα ότι κάτι έχω στο κεφάλι και όλο και το σκεφτομαι.Τι να κάνω?
27-07-2008, 02:13 #93
Αχχχ βρε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γτ έχω ερ8ει αντιμέτωπη με αυτό το θέαμα πολλές φορές και κάθε φορά ραγίζει η καρδιά μου, αισθάνομαι τόσο άσχημα όσο θα αισθανόμουν αν στη θέση του μικρού ζώου βρισκόταν ένα μικρό παιδί. Από τότε που μετακόμισα έχει τύχει να ακούσω δύο φορές μάλιστα αυτοκίνητο να χτυπάει μικρό γατάκι κάτω απο το σπίτι μου (είναι η περιοχή γεμάτη αυλές και ελευθερους χώρους οπότε έχει αρκετά γατάκια εδώ γύρω) στη μια ο οδηγός ουτε που σταμάτησε ενω τη δεύτερη βγήκε και έλεγε ελπίζω να μην μου έκανε ζημιά το κολογατο (έλεος)
Και στις δύο περιπτώσέις όπως αυτή που περιγράφεις το χτύπημα έγινε στο κεφάλι και δυστυχώς δεν υπάρχουν συνήθως πιθανότητες επιβίωσης, εγώ φώναξα ενα κτηνίατρο που έιχε ιατρείο κοντα και μου είπε ότι δεν είχαν ελπίδες απο το τηλέφωνο και όντως μέχρι να φτάσει ειχαν καταλήξει. Το ότι κάθησα δίπλα τους μεχρι τη τελευταία αναπνοή, και δεν προσέφερε τελικά τιποτα στα γατάκια αλλά και το τα συναισθήματα και ο εικόνες εντυπώθηκαν στο μυαλό μου για πάρα πολύ καιρό... αν ήταν χτυπημένο σε άλλο σημείο θα μπορούσες να το σώσεις αλλα το χτύπημα που περιγράφεις δεν νομίζω να είχε πιθανότητες να έφτανε ζωντανό καν μεχρι τον κτηνιατρο.
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια καλή πράξη για ένα άλλο γατάκι και μπορεί να μην φέρει πίσω το συγκεκριμένο αλλά θα έχεις κάνει ένα τερ΄στιο δώρο σε κάποιο άλλο. Μπορείς να δώσεις ένα μικρό χρηματικό ποσό σε μια φιλοζωική ή ακόμα και να βοηθήσεις κάποιο ζωάκι πιο ενεργά αν είσαι ιδιαίτερα φιλόζωος (εγω πχ επειδή έχω κόλημα με τα ζωάκια κατα διαστήματα παίρνω μια ειδική παγίδα απο μια φιλοζωική βάζω φαγητό εκει και πιάνω αν μπορώ κάποιο μικρό γατάκι και το πηγαίνω στη φιλοζωική για εμβόλια, αποπαρασίτωση, στειρωση κλπ αλλά εντάξει εγώ είμαι και πυροβολημένη λολ)
14-10-2008, 19:35 #94
Σωστός winston! Kι εγώ σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να ακολουθήσω και ομαδική ψυχοθεραπεία...
Άν μπορείς κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη...
Καλή τύχη...
14-10-2008, 20:36 #95
Originally posted by kater1na
(εγω πχ επειδή έχω κόλημα με τα ζωάκια κατα διαστήματα παίρνω μια ειδική παγίδα απο μια φιλοζωική βάζω φαγητό εκει και πιάνω αν μπορώ κάποιο μικρό γατάκι και το πηγαίνω στη φιλοζωική για εμβόλια, αποπαρασίτωση, στειρωση κλπ
Ελέγχεις και το φύλο ή οτι να ναι?? :
Υ.Γ. Μήπως μένεις Άνω Ιλίσια γιατί κατά ένα περίεργο τρόπο εξαφανίζονται τα γατάκια ξαφνικά στη περιοχή μου...pp
15-10-2008, 02:39 #96
καλησπερα πεδες εγω ειχα προβληματα με τα drags μετα απο 10 χρονια τα εκοπσα για 2 χρονια ειμουν για να με κλενε η ρεγκες δεν πηγα σε γιατρους τα καταφερα μονος μου μετα απο πολυ κοπο νομιζα οτι θα τρελαθω ελεγα παει το εχασα το εργο:P επειδη δεν βλεπουμε τιν λυση δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει ολα θα πανε καλα τσαμπουκαλεπσου σε στιλ οχι ρε δεν θα κατσω μεσα θα βγω να βγαλω κανα γκομενακι πηγενε κοντρα σε αφτο που φοβασε και σου ευχομαι καθε μερα και καλυτερα
15-10-2008, 21:05 #97
Mη μασάς winston... κάθε αρχή και δύσκολη
16-10-2008, 22:16 #98
Originally posted by Winston_man
Γραφω μετα απο κοντα 3 μηνες εδω στο θεμα μου. Εχω να πω οτι συντομα θα παω σε ενα κεντρο ομαδικης ψυχοθεραπειας-εκλεισα ραντεβου. Το πηρα απόφαση. Δεν ξερω αν εκει θα τα καταφερω αλλα τουλαχιστον θα προσπαθησω.
ti kentro einai auto?einai dorean?
16-10-2008, 22:25 #99
Μενεις εκει δλδ?Δεν εχει δωρεαν κεντρα τετια¨?μονο με φαρμακα ξερω δεν περναει η διαταραχη πανικου.χριαζεται και ψυχοθεραπεια
16-10-2008, 22:30 #100
καλη δυναμη παντος και ευχομαι να γιατρευτεις απο αυτο το βασανο.
16-10-2008, 22:59 #101
Ωραίος winston! keep walking...
150 το μήνα ναι δεν είναι και τόσο ακριβά (βέβαια εξαρτάται και από πόσες φορές πηγαίνεις), αλλά εδώ ένας ψυχολόγος παίρνει και 100 ευρώ την συνεδρία.
Κι εγώ δεν ξέρω από κέντρα που κάνουν ομαδική ψυχοθεραπεία δωρεάν αλλά μπορεί να υπάρχουν αν ψάξεις δημόσια κέντρα... (πρός Μαρία...)
16-10-2008, 23:01 #102
Ναι θα ψαξω γιατι δεν βλεπω να κανουν και τοση δουλεια τα φαρμακα.
16-10-2008, 23:19 #103
Winston man,
καλη αρχή εύχομαι κ καλά αποτελεσματα
24-10-2008, 23:25 #104
εμενα μου φενοντε υπερβολικα πολλα.Εγω περνω ενα το πολυ δυο και φοβαμαι οτι ειναι πολλα.μην το βαζεις κατω με την ψυχοθεραπεια θα γινεις καλα σιγουρα απλα κανε υπομονη καλε μου
24-10-2008, 23:30 #105
εχω εναν φιλο π τ ξεπερασε για παντα με ομαδικη ψυχοθεραπεια οπως εσενα
Τίποτα δεν περνάει
09-08-2025, 20:00 in Σχέσεις και Επικοινωνία