Results 106 to 110 of 110
Thread: Η ιστορία μου ως τώρα
-
25-10-2008, 00:19 #106
Winston ούτε να το σκέφτεσαι ποτέ για ναρκωτικά και τέτοια. Δεν θα σου λύσουν κανένα πρόβλημα, αυτό είναι δεδομένο. Μια φορά στη ζωή μου έχω πάθει κρίση πανικού κι αυτό ήταν γιατί είχα πιει κάτι μπάφους.
- 25-10-2008, 00:43 #107
Να ξέρεις πάντως ότι οι φοβίες ξεπερνιούνται κι αυτό στο λέω εκ πείρας. Έγω για 9 χρόνια είχα έντονη φοβία με τον καρκίνο, αρνιόμουν να διαβάσω ή να ακούσω οτιδήποτε έχει σχέση με την ασθένεια. Άσε που για όλον αυτό τον καιρό ήμουνα σίγουρος ότι έχω καρκίνο. Όταν αντιλήφθηκα ότι αυτό είναι φοβία και ότι πρέπει κάποια στιγμή να απαλλαγώ άρχισα να την πολεμάω αφήνωντας την μέσα μου να γιγαντωθεί. Διάβασα τα πάντα που είχαν σχέση με τον καρκίνο (έχω γίνει ειδικός χωρίς πλάκα) με την λευχαιμία με τα λευκώματα με τα οστεοσαρκώματα τι να σου λέω τώρα. Όλο αυτό φυσικά με έριξε σε κατάθλιψη αλλά κι από αυτή βγήκα σιγά σιγά.
Έχε πίστη στον εαυτό σου, κάθε άνθρωπος έχει την δύναμη να θεραπευθεί μόνος του.
01-11-2008, 20:33 #108
Δοκίμασε να κάνεις και άλλες δραστηριότητες, που να σου αρέσουν και να νιώθεις καλά κάνοντάς τες (ανεξάρτητα απ\' το αν είναι παρόντα και άλλα άτομα). Π.χ. τί θα \'λεγες, να ξεκινήσεις γυμναστήριο?
01-11-2008, 22:57 #109
Originally posted by Winston_man
Originally posted by perastikos
Δοκίμασε να κάνεις και άλλες δραστηριότητες, που να σου αρέσουν και να νιώθεις καλά κάνοντάς τες (ανεξάρτητα απ\' το αν είναι παρόντα και άλλα άτομα). Π.χ. τί θα \'λεγες, να ξεκινήσεις γυμναστήριο?
Δεν ειμαι τύπος των γυμναστηριων.
Κοιτα σε μενα σε πρωτη φαση το θεμα ειναι να αρχισω να ερχομαι σε επαφη με κοσμο. Αυτο το νοημα εχει το κεντρο που πηγαινω. Να κανω ενα πρωτο βήμα. Αρχικα ημουν συνεχεια στο σπίτι μου, μετα αρχισα να βγαινω μονος μου βόλτες και με τη βοηθεια τη φαρμακευτικη, να πηγαινω σε καφετεριες, να χρησιμοποιω τρολει κτλ. Τωρα κανω το επομενο βημα, να ερθω σε επαφη με κοσμο , μετα θα δουμε τι θα ακολουθησει. Αυτο που κανω τωρα δεν ειναι και τοσο ευκολο αν και τα παω καλα ως τωρα.
02-11-2008, 12:21 #110
και το απλε τρεξιμο στην παραλια,σε ενα δασακι βοηθαει παρα πολυ παιδια. καντε το ολοι. τρεξτε για 1-2 ωρες χαλαρα ή οπως θελετε,να κουραστητε. κουραγιο σε ολους
Τίποτα δεν περνάει
09-08-2025, 20:00 in Σχέσεις και Επικοινωνία