Prefucet - Xanax
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Prefucet - Xanax

Χαιρετω ολα τα παιδια του forum. Ειναι το 1ο μου post.

Πριν δυο βδομάδες επισκευτηκα για πρωτη φορα ψυχιατρο, λόγω κάποιου αγχους και ανησυχίας που νιωθω τον τελευταιο καιρο. Μου ειπε να περνω μισο xanax των 0.5mg, δυο φορες την ημερα και ενα prefucet 20mg λιγο πριν το υπνο. Η αληθεια είναι οτι το xanax βοηθαει πολυ γιατι μετα απο 15-20 λεπτα νιωθω να φευγει όλο το αγχος μου και η δραση του υπολογιζω να κραταει 4-5 ωρες. Ειναι το xanax εθιστικο εαν το περνω σε αυτη την ποσοτητα και για ενα μήνα όπως που προτειναι ο γιατρος;

Για το prefucet ξερει κανεις περισοτερες λεπτομερειες; Βοηθάει να νιωσω καλυτερα, πόσο διαστημα απαιτειται για να επιδράσει στον οργανισμο κτλ.

Banned
    κ γιατι δε ρωτας κανενα γιατρο

Senior Member
    Το ζαναξ , ειναι εθιστικο σε οποιαδηποτε ποσοτητα , αλλα αμα το κρατας μεχρι 1mg , μικρο το προβλημα , μην το αυξησεις ομως , εχω πικραν πειραν .............

Επειδη ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε γιατρο, και πραγματικα πιστευω οτι το προβλημα μου δεν ειναι κατι σοβαρο του ζητησα να μου γραψει κατι ελαφρυ, ισα-ισα για να μου φευγει αυτη η ανησυχια και το αγχος που νιωθω το τελευταιο διαστημα. Νομιζω ειναι κατι παροδικο που νιωθω αλλα μεχρι να μου περασει θελω να νιωθω καλα και να μην βασανιζομαι με ασκοπες σκεψεις και ανησυχιες και να μπορω ζω κανονικα.

Senior Member
    Ελαφρυ δεν το λες το ζαναξ , ελαφρυ ειναι το lexotanil , η το frisium ( καθαρα αγχολυτικο ) .....1 ζαναξ ειναι οριακο παντως ...μην το αυξησεις , για κανενα λογο .............ετσι αρχισα κι εγω , βεβαια επεσα σε ' ευκολο ' η ' ασυνειδητο ' η φιλοχρηματο γιατρο , και προσπαθω να τα μειωσω , δεν ηξερα που εμπλεκα τοτε , μετα απο πολυχρονη χρηση , μετραει αυτο , κι ειμαι στα 7-8 mg , απο 10 mg , στην Αγγλια , που οι ανθρωποι ειναι πιο ευσυνειδητοι , μετα απο 4 μηνες , σε επανεξεταζουν , ειδικα για να δουν αν χρειαζεσαι κι αλλο χρονο με ζαναξ ..................ειμαστε η μονη χωρα της Ευρωπης με 1.5 εκατομ.κουτακια ζαναξ /χρονο .................μπαχαλο , τι περιμενεις , αμα δινεις τετοιες εποχες σενα γιατρο 50 ευρω , σου γραφει οσα ζαναξ κανεις κεφι , τηρουμενων των αναλογιων φυσικα , και τον αναλογως τον γιατρο ................
    Last edited by Macgyver; 09-01-2016 at 18:31.

Mac Ευχαριστω.

Για το prefucet ξερει κανεις κατι; Ειναι αποτελεσματικό; Μετα απο ποσο καιρο θα δω διαφορα στη διαθεση μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mpoufos View Post
    Mac Ευχαριστω.

Για το prefucet ξερει κανεις κατι; Ειναι αποτελεσματικό; Μετα απο ποσο καιρο θα δω διαφορα στη διαθεση μου;
    Γειά σου Φίλε μου και χρόνια σου πολλά..Καλή χρονιά να έχεις..
    Το ζάναξ έχει τις ιδιότητες του κάθε φαρμάκου ανάλογα για τον σκοπό του, και δεν μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο εθιστικό απο κανένα άλλο φάρμακο επιστημονικά σύμφωνα με 2 γιατρούς που έχω επισκεφθεί και διαβάζοντας τις σελίδες κάποιων πολύ καλών γιατρών.

Η εξάρτηση έχει 2 συνιστώσες ,μία την βιολογική ,όπου μια τεχνητή ουσία επηρρεάζει τους φυσικούς μηχανισμούς (ομοιοστατικούς μηχανισμούς του ανθρώπου)
    και την ψυχολογική που είναι η κυριότερη όπου το άτομο εναποθέτει όλες τις ελπίδες του στα μαγικά χαπάκια που δυστυχώς δεν υπάρχουν.

Η αλπραζολάμη είναι μία απο τις καλύτερες ουσίες αν όχι η καλύτερη για την αντιμετώπιση του άγχους και της διαταραχής πανικού, και ο λόγος που έχει δαιμονοποιηθεί είναι ο μικρος χρόνος ζωής του φαρμάκου σε σχέση με άλλα που έχουν μεγαλύτερη δράση στο πλάσμα.Το ζάναξ μετά το 4ωρο μετοβολίζεται και χρειάζεται κι άλλη δόση, ενω σε άλλα αγχολυτικά μετά το 6ωρο και 8ωρο.

Οι άλυτες αιτίες είναι που κάνουν ένα φάρμακο απαραίτητο,και το ίδιο το αγχος που επιστρέφει αφου οι λόγοι παραμένουν και προκαλούν το άγχος,αλλά κανένας δεν το αντιλαμβάνεται.Πόσοι διαβητικοί αναγκάζονται εφ όρου ζωής να παίρνουν φάρμακα ή καρδιοπαθείς?? Οι υπερτασικοί επίσης, αλλά εκεί δεν γίνεται κανένας λόγος για εξάρτηση ενώ υπάρχει εξάρτηση απ το φάρμακο "αιτιολογική" αφού αν δεν πάρει το φάρμακο ο ασθενής θα έχει σοβαρό πρόβλημα..

Πόσοι άνθρωποι κόβουν τ αντικαταθλιπτικά και υποτροπιάζουν άσχημα? Στην αμερική με το περιφημο λαντόζ πολλοί έφτασαν με απότομη διακοπή ακόμα και σε αυτοκτονία αλλά κανένας δεν το σχολιάζει..
    Εξάρτηση σωματική με επιστημονικά κρητήρια γίνεται με αυθαίρετη και συνεχής αύξηση της δοσολογίας και χωρίς την επίβλεψη ειδικού,και όλα τα φάρμακα κόβονται σταδιακά ώστε ο οργανισμός να επανέρχεται ομαλά μέσω των ομοιοστατικών μηχανισμών και χωρίς να πάθει σοκ απο απότομη αλλαγή.

Το έπαιρνα ένα χρόνο καθημερινά,με 4 μήνες στο εναμιση μιλιγκραμ ,το σταματησα σταδιακά αλλά μετά απο κανα 3μηνο το άγχος επανήλθε απο κακή καθημερινότητα..Πάλι το παίρνω για εξι μήνες πλέον.
    Στην ουσία τ αντικαταθλιπτικά είναι ακόμα πιο εθιστικά ως προς την αναγκαιότητά τους γιατί επηρεάζουν το ισοζύγιο των νευροδιαβιβαστών.
    Να κάνεις ψυχοθεραπέια και ατομική προσπάθεια ν αποβάλλεις το άγχος και θα δείς οτι όλα κοβονται όταν περισσεύουν..

Ευχαριστω για τις πληροφοριες manos32.

Banned
    χαχαχα...οκ λατρεψα το νικ σου!.. το ζαναξ το δινουνε συνηθως σε περιπτωσεις κρισης πανικου -ΓΑΔ- ΙΔΨ.. για καταθλιψη το βλέπω καπως βαρυ, ναι ειναι εθιστικο αλλα μου εχουν πει οτι ο εθισμος ξεκιναει απο το διμηνο χρησης... αλλα και παλι..αν δεν χρειαζεται..καλο ειναι να το αποφευγεις... δεν εχω εμπιστοσυνη στους γιατρους, αλλα επειδη ανοιξες θεμα στην καταθλιψη...οχι το ζαναξ δεν το θεωρω καλη επιλογη...για τη καταθλιψη... αλλα αν αυτη συνοδευεται με κατι αλλο καποια αλλη νευρωση διαταραχη, το καταλαβαινω... και φυσικα σε συνδιασμο με ψυχοθεραπεια...τα εθιστικα χαπια για μενα πρεπει να παρακολουθουνται σωστα!
    Υ.Γ καλως ορισες στην παρεα μας .. μπουφο! χαχαχα

Rea σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα! Δεν νομιζω να εχω κατι σοβαρο. Γιαυτο ζητησα απ'τον Ψυχιατρο μια προσωρινη λυση με φαρμακα,ωστε να νιωθω καλυτερα στην καθημερινοτητα μου ελπιζοντας σε συντομο χρονικο διαστημα να μου περασει απο μονο του. Με δυο λογια ειναι η αβεβαιοτητα που νιωθω για το εαν ο ερωτας που νιωθω για μια κοπελα θα εχει καλη καταληξη καθως και η ανησυχια και το αγχος που εχω οταν τη βλεπω να βασανιζεται για καποια δικα της θεματα και ενω θελω να ειμαι διπλα της και να τη βοηθησω οσο μπορω, εκεινη προτιμαει να το περναει μονη της.

Banned
    ...και για αυτο σου εδωσε ζαναξ???... τι να πω...δεν συμφωνω μαζι του!!.. η κοπέλα σου εχει καταθλιψη? αν θες απαντας φυσικα...

Ναι μου εγραψε να περνω μισο zanax των 0,5 δυο φορες την ημερα και prefucet 20mg μια φορα λιγο πριν κοιμηθω. Η κοπελα δειχνει να υποφερει βλεπει ψυχολογο τα τελευταια 3 χρονια, εχει αποξενωθει απο ολους, δεν βγαινει και δεν εχει κινητο αλλα δεν μου εχει πει ακριβως τι την βασανιζει. Λεει "Ειναι μεγαλη ιστορια". Αυτη τη στιγμη λειπει δεν ειναι στην πολη μου και δεν εχω τροπο επικοινωνιας μαζι της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mpoufos View Post
    Ναι μου εγραψε να περνω μισο zanax των 0,5 δυο φορες την ημερα και prefucet 20mg μια φορα λιγο πριν κοιμηθω. Η κοπελα δειχνει να υποφερει βλεπει ψυχολογο τα τελευταια 3 χρονια, εχει αποξενωθει απο ολους, δεν βγαινει και δεν εχει κινητο αλλα δεν μου εχει πει ακριβως τι την βασανιζει. Λεει "Ειναι μεγαλη ιστορια". Αυτη τη στιγμη λειπει δεν ειναι στην πολη μου και δεν εχω τροπο επικοινωνιας μαζι της.
    Είναι φυσικό να σου δώσει και αγχολυτικό γιατί η κατάθλιψη προκαλεί και άγχος και και φοβίες και είναι συνηθες να δινουν και αγχολυτικό μέχρι να πιάσουν και τα αντικαταθλιπτικά..Δεν είναι κάτι μια μικρή ποσότητα ζάναξ..Μπορεί ακόμα και να βελτιώσει την ποιότητα του υπνου..
    Δεν σου εδωσε αντιψωχωσικό..

Παντως εδω και ενα μηνα, πριν ακομα αρχισω τα φαρμακα, καθε βραδυ ξυπναω περιπου στις 3 η ωρα. Βγαινω στο μπαλκονι κανω ενα τσιγαρο και μετα ξανακοιμαμαι. Οταν το ειπα αυτο στον ψυχιατρο μου απαντησε: " Το σωμα σου θελει να ξεκουραστει και να ηρεμησει αλλα η ψυχη σου μπορει? Κατι σε βασανιζει μεσα σου γι'αυτο ξυπνας τα βραδια". Και απο ο,τι καταλαβαινω ειχε πολυ δικιο σε αυτα του τα λογια.

Banned
    μηπως να συζητουσες με την μητερα της , ενα δικο της ανθρωπο καθαρα απο ενδιαφερον να δεις αν ειναι καλα και αν μπορεις να κανεις κατι να βοηθησεις... ισως καποιες απαντησεις να σε ηρεμουσαν και λίγο....

Page 1 of 2 12 LastLast