Results 61 to 75 of 88
Thread: Μικρές όμορφες ιστορίες!!
-
15-01-2016, 20:37 #61
Πολυ ομορφο αυτο που λες περι αγαπης,οντως η αγαπη ειναι μεταδοτικη ,ειναι το αντιθετο αλλα με τον ιδιο τροπο δρασης με τις ασθενειες, πρεπει να ερθεις κοντα για να τη κολησεις.
Εχεις τοσο δικιο,η αποξενωση μας εφερε σε ασχημους δρομους. Θα πρεπει να αναθεωρησουμε τη κοσμοθεωρια μας περι της υπαρξης μας και το πως τη χειριζομεθα εκαστος αυτην.
Εκει που αντιτιθομαι ειναι στην αυτοδιαθεσημας,θεωρω αναποσπαστω δικαιομα καποιου το να θελησει να αυτοκτονησει,με τη συμφωνια πρωτα οτι θα προσπαθησουμε να τον πισουμε για το αντιθετο,αλλα χωρις βια,χωρις να τον πιεσουμε,να του δωσουμε την επυλογη ,κι αν εγω θελησω να βαλω τερμα στη ζωημου να γινει σεβαστο αυτο απο ολους.
Μακαρι παντος να ειχαν οι πιο πολλοι τη δικησου αποψη περι συνυπαρξης μεταξυ μας.
- 15-01-2016, 20:41 #62
15-01-2016, 20:45 #63
15-01-2016, 20:52 #64
μα και φυσηκα δε θα ειμουν αδυαφορος με αυτό! όμως δε θα σε εκλεινα σε ψυχιατρικη κληνικη ,ουτε θα σε ποτιζα με καθημερινα ψυχοφάρμακα με σκοπο να σε κανω ρομποτ αλλα να μη αυτοκτονήσεις!
αληθεια , ποια η δικη σου θεση σε αυτό το θεμα
15-01-2016, 21:17 #65
ναι ξερω τι εννοεις... ενας φιλος μου, καλο παιδι,απο εκεινα που αγαπας αμεσως μολις τα γνωρισεις.. μια μερα σαλταρε και πήγε να φουνταρει -τον μαζεψαν απο την ταρατσα και τον πήγαν σφαιρα στο δρομοκαιτειο, τον μπουκωσαν με φαρμακα και τον κρατησαν εκει για λιγες μερες. διαγνωστικε διπολικος και ειναι υπο συνεχη παρακολουθηση, δεν ξαναβρηκε ποτε τον εαυτο του...τον συναντησα λιγα χρονια αργοτερα, περυσι, με αποφευγε λογω μπαφου ολο αυτο το διαστημα οπως μου αποκάλυψε... δεν ξαναβρηκε ποτε τον εαυτο του. μπορει να λένε οτι τον εσωσαν,αλλα εγω δεν τον βλέπω ετσι... εκεινο το παιδι που ηξερα καποτε τελικα καταφερε και φουνταρε...αυτο που απέμεινε...ειναι ενα ζόμπι!
καθε φορα που συναντω καποιον αυτοκτονικο εδω φρικαρω, τρελενομαι πραγματικα.
και εγω η ιδια εχω φτασει στο τσακ... γιαυτο εκοψα μαχαιρι τον μπάφο.
ολοι το σκεφτομαστε καποια στιγμη, οταν ομως φτασεις να το κανεις....ειτε σε σωσουν ...ειτε οχι, ενα κομματι σου το εχει καταφερει!
ασχετο, και εσυ πειραιωτακι εισαι? πατριδα!!
15-01-2016, 21:42 #66
Ποσο λυπάμαι για το φυλο σου, ειναι κριμας να ακους ατομα να θελουν να βαλουν τελος στη ζωη τους, αλλα μετα το σοκ της λυπης επανέρχομαι κι θα φτασω στο σημειο να αγωνιστω για το δικαιωμα του στην αυτοδυαθεση του σωμα τος του.
Καταλαβα από τα λογια σου ότι το μαυρο σε παιρνει από κατω, κοιτα, μη νιώθεις ασχημα, η τετροενδοκαναβιολη της ποικιλίας σατιβα φερνει στο ψυχισμο - ολοι επιρεαζομαστε στο ψυχισμο μας από το χασις ,απλα αν καποιος εχει τη προδιαθεση ,εχει δλδη καποια γεννετικη ανωμαλια τωτες μπορει να του απελευθερωσει αυτό που χρονια "κοιμοταν" , να υπαρξη δλδη "ξυπνιμα" της ψυχωσης του - σε ολους τους υπολοιπους το χασις φερνει γρηγορες σκεψεις, απανοτες εναλαγες δυαθεσης, να φερνει αναμνήσεις κι γενικα μας κανει τη σκεψη μας να ταξιδευει χωρις κοντρολ κατά καποιο τροπο, ετσι λοιπον αν παει ο νους μας σε κακα πραματα, σε πολύ ασχημες σκεψεις τωτες είναι επικυνδυνο να "πεσουμε" κατω, να μας παρει πολύ κατω δλδη, αυτό το πραμα πρεπει να το ελεγχουμε, να αποφευγουμε οσο μπορούμε κακες σκεψεις! προσωπικα αυτό κανω, φερνω στο μυαλο μου μονο χαζα κι ευχαρηστα-αστεια - θεματα , ευτηχως πιανει με αποτελλεσμα πολλες φορες να περνω πολύ ομορφα, όμως όχι παντα, ετσι λοιπον αποφευγω να πινω όταν βλεπω ότι θα με φρικαρει.
Το ότι εκανες κακες σκεψεις καπωτες, δλδη αυτοκτονικες πρεπει να σου γινει μαθημα !και τωρα που εισαι υγειες να "χτιζεις"πανω σε αυτό,να φτιαξεις ένα τυχος ασφαλειας συναισθηματων!
από τονν δυναμισμο σου, από το χαροπο σου λογο δειχνεις ότι τα πας μια χαρα! πιστευω ότι βρησκεσαι σε μια δημιουργικη φαση της ζωης σου! το χιουμορ βοηθα σε αυτό!! ξεχιλιζεις από συναισθηματα! κι από ορεξη για δημιουργεια, κι γενικα εχεις ορεξη! για δυαφορα!¨), μπραβω σου !! ευχομαι παντα να 'σαι ετσι!! γειτονακιμου! από πειραια είμαι κι εγω αν κι τελευταια εχω αναγκαστεί να φυγω μακρια,να μετακομισω,να ξανα γυρισω ,κι τελευταια να είμαι παλυ εδω
15-01-2016, 21:52 #67
σε ευχαριστω γαι τα καλα σου λόγια, εσυ με εχεις μπερδεψει λιγο και δεν μπορω να σε καταλάβω.. με προβληματισε το τελος της ιστορίας σου με το σκαθαρι, δεν δειχνεις ανθρωπος ποτισμενος με τοσο μισος..δειχνεις δυναμικος και ευστροφος ..και μπραβο σου που καταφερες να κοψεις τα σκληρα .. ειναι μεγαλος αθλος.
χα! ο πειραιωτης οπου και να παει τον πειραια δεν μπορει να τον βγαλει απο μεσα του..καλως μας ξαναρθες ...
15-01-2016, 22:02 #68
Τα ονειρα μας, γινανε εφιαλτες γιατι τα αφησαμε σε ξενα χερια. Γνωρισαμε ανθρωπους που τους εμπιστευθηκαμε, τους δωσαμε την αγαπη μας, μοιραστηκαμε μαζι τους τις σκεψεις και τις ανησυχιες μας. Και εκεινοι τι εκαναν; Κοιταξαν μονο τον εαυτο τους, τη δικια τους τη ζωη, τα δικα τους θελω. Κι ολο επερναν απο μας. Και μεις διναμε ολο και περισσοτερα, μεχρι που δεν ειχαμε αλλο να τους προσφερουμε. Σαν ζομπι μας ρουφηξαν την αγαπη μας και τα αισθηματα μας.
Παντως δεν θα τα παραταμε διοτι ποτε δεν ειναι αργα για μια νεα αρχη. Και αυτη τη φορα θα ειμαστε πιο δυνατοι και πιο σοφοι για να κανουμε καλυτερες επιλογες, γιατι η προσπαθεια ,μεχρι να κανουμε τα ονειρα μας αληθινα, δεν θα σταματησει ποτε.
15-01-2016, 22:02 #69
καλος σας βρηκα! οπου κι αν παω δε βρισκω άλλο λιμανι !!χαχα, ειμουν στο νοτιο ημισφαιριο, κοιτωντας τη θαλασσα κι το μυαλομου ηταν ολο στα δικα μας τα νερα!
Δεν εχω μισος μεσα μου, απλα εχω υπολιματα "μπάχαλου" λογο της ιδεολογιας μου στα νεαρα-εφηβικαμου χρονια ειχα βρει ένα υστερογραφο της ιδεολογιας μου οπου αναφεροταν στο δικαιωμα του εξεγρρμενου στην απαλοτριοση , στην καταστροφή του ταξικου εχθρου! στο ότι εάν μπορέσουμε να ξεφτιλίσουμε τον καταναλοτισμο! - τα ομορφα υλικα ομορφα καιγοντε- κι αλλα τετοια , ετσι λοιπον νομιζα ότι μεσα από την καταστροφή των περιττων παντα αγαθων και αυτων που οι αγοραστες τους τα παιρνουν για να δηλοσουν χλιδα ,κι πλουτο!μονο αυτά καταστρέφαμε. εκει οφειλετο η σκεψη ότι το σκαθαρι μας θα αφησει μοικανα! κι μαζι με αραχνες κι αλλα χουλιγκανοιδες εντομα θα αρχισουν το μπαχαλο στο ιμπεριλεαστικο ζωο τον ανθρωπο οπου μπηκε στο δασος κι εχτισε σπιτια!το πειρα λιγάκι ταξικα χαχα, βρηκα στο περιφρονημενο σκαθαρι τον επαναστατη! χαχα
15-01-2016, 22:17 #70
χαχαχα..ο κοκκινος φασισμος ζει μεσα σου!!.. εγω καποτε ημουν λατρης του καταναλωτισμου..μεγαλη δεξια ψωναρα. ακομα μου αρεσουν .. η γυναικεια ματαιοδοξια δεν εγκαταλειπετε ευκολα..αλλα ευτυχως η μερκελ με διδαξε πολλα, ειδα τα λάθη μου πια και φρονιμεψα και φτωχινα σε υλικα
15-01-2016, 22:30 #71
δεν είμαι κουμουνιστης! απεναντίας μικρος είχαμε πολύ ξυλο με τους κνητες! αντι σε κάθε κουμαντο είμαι κι ειμουν! απλα τελευταια χρονια εχω συχαθει τοσο πολύ κάθε πολυτικο , εχω δει καποιες κι καποιους που είμασταν στα μπάχαλα μαζι ,σε οδοφράγματα με τον συριζα να μου εγιναν πιο καθεστοτικη κι από την νουδου! ετσι λοιπον εδώ κι 1-2 χρονια εχω συχαθει τελειως κάθε τι που εχει σχεση με αυτά! ουτε καν μου κανει να ακουσω πολιτικα πλεον.δεν υποστιριζω τπτα! εχω για παρτυμου μοναχα μια ξεκαθαρη κοινονικοπολυτικη αποψη , εχω την δικη μου καθαρη ματια για τα πραματα κι προσπαθω να επιβιώσω μεσα σε ένα μη θεμιτο για εμενα οικονομικο συστημα αλλα προσπαθω να το χειριστω ώστε να ζησω! αλλιως είναι ξεκάθαρα τα πραματα μεσα μου, η φυλακη η αυμβιβασμος ! ε ντρεπομαι αλλα συμβηβαστικα με το οικονομικο συστημα κι μπορω να πω ότι καπωτες το ειχα εκμεταλευτει κι στο επαρκον ! ειχα φτασει να γινω κι εγω όπως λες εσυ, να καταναλωνω! απλα το εκανα με μια πολυπλευρη δραση!
Παντος ιστοριούλες ομορφες μπορω να φερω κι άλλες!! ,χαχα , εσυ? δεν εχεις κανενα παραμυθακι να μας παραθεσεις?
15-01-2016, 22:58 #72
και εγω αντιδρω πολυ εντονα στην καταχρηση της εξουσιας...οποιας μορφης!..αυτο απο παιδι ακομα με εβαζε σε μπλεξιματα. δεν ασχοληθηκα ποτε με την πολιτικη, καταλαβα απο νωρις την σαπίλα της.. να μας πεις οσες ομορφες ιστοριουλες εχεις και θελεις να τις μοιραστεις ..μου αρεσουν οι ιστοριες και τα παραμυθακια...!οταν μου ερθει καποια στο μυαλο σιγουρα θα την γραψω;) προσπαθω να θυμηθω καποια για να σου κανω το χατηρι..
16-01-2016, 19:14 #73
σημερα τα κυματα σκαγανε μανιασμενα στους κυμματοθραυστες του φαληρου και το υψος τους εφτανε την γεφυρα.. σταγονες απο θαλασσα στο μπαρμπριζ μου οπως εστριβα!.. μια θεα που σου εκοβε την ανασα!!!
16-01-2016, 19:51 #74
Εγω παλι σημερα πηγα να πιω την καφεδαρα μου στη γειτονια μου κι εκει που ειμαι ηρεμοσ κ ησυχοσ ερχεται μια φαντασμενη πλουσια κ καθεται διπλα μου δεν τουσ αντεξα σηκωθηκα κι εφυγα κατευθειαν πηγα κ ηπια την καφεδαρα μου αλλου μονοσ μου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-01-2016, 20:23 #75
που πήγες?