Results 31 to 45 of 250
Thread: Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης
-
10-01-2016, 02:46 #31
Σε ευχαριστω για το καλωσορισμα.Ολοι(οικογενει α,φιλοι και ειδικα η ψυχολογος) προσπαθουν να μου τονισουν το ιδιο.Εγω αναγνωριζω πως εχω προβλημα στο να προσεγγισω μια κοπελα απο αποψη ντροπης αλλα και απορριψης(παρολο που την θεωρω δεδομενη λογω της εμφανισης μου) αλλα πιστευω πως αυτη η τεραστια ελλειψη αυτοπεποιθησης οφειλεται στην εμφανιση μου που πιστευω πως ειναι στα ορια του αντιαισθητικου παρολο που ολοι βλεπουν το αντιθετο.Μετα απο καθε επισκεψη στην ψυχολογο νιωθω λιγο καλυτερα για 1-2 μερες αλλα μετα με πιανουν οι ιδιες εμμονες.Τωρα για τον τελευταιο που λες,δεν μπορω να πω πως κατακλυζομαστε γενικα απο κοπελες στην παρεα.Παρολα αυτα υπαρχει μια που μου αρεσει πολυ αλλα κακα τα ψεματα ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται να κανω ποτε κινηση λογω ολων των παραπανω.
- 10-01-2016, 02:48 #32
10-01-2016, 02:49 #33
10-01-2016, 02:49 #34
10-01-2016, 02:50 #35
Είμαι 24 και κοπέλα, μη χεστούμε τέτοια ώρα!!!
10-01-2016, 02:51 #36
10-01-2016, 02:52 #37
Το ξερω και το αναγνωριζω πως εχω προβλημα στον τομεα της προσεγγισης αλλα πιστευω πως πηγαζει απο την (δικαιη)αντιληψη που εχω για τον εαυτο μου.Και η ψυχολογος που επισκεπτομαι μου λεει πως αποπροσανατολιζω το πραγματικο μου προβλημα με αυτο της εμφανισης επειδη δεν θελω να το παραδεχτω αλλα εγω δεν μπορω να το συνειδητοποιησω.
10-01-2016, 02:59 #38
10-01-2016, 03:01 #39
ρε παιδια εχω τοσα κομπλεξ δυστυχως με τον εαυτο μου που μου φαινεται βουνο να τολμησω και κανω εστω και μια υποτυπωδης κινηση.Τα μαθηματα της σχολης μου φαινονται απειρως πιο ευκολα..:)
10-01-2016, 03:43 #40
Εσένα θα σου απαντήσω αύριο, γιατί τώρα δεν έχω καθαρό μυαλό....!! Να ξέρεις ότι κάποτε θα το κοπανάς το κεφάλι σου, αν τώρα κάνεις πίσω! Είμαι 24 χρόνων κοπέλα, άσχημη, άπαρτη :P, με παραπανίσια κιλά, δεν περπατάω 14 χρόνια τώρα και έχω έναν σκασμό φοβίες, αλλά τέτοιες ανησυχίες δεν είχα ποτέ. Ok, μου άρεσε κάποιος και δεν του το είπα, αλλά μην παραδειγματίζεσαι από εμένα ή τον από πάνω! :P Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου και αν δεν τα καταφέρεις, κάνε αυτό που κάνω εγώ, σπάσε πλάκα μαζί του, με την καλή έννοια. Το χιούμορ άλλωστε τραβάει τις γυναίκες σαν μαγνήτης. ΟΡΙΣΤΕ, που όλα τα βλέπεις μαύρα!!
10-01-2016, 03:56 #41
10-01-2016, 05:40 #42
Μιχάλη η εμφανιση σίγουρα παίζει ρόλο σε πολλά κακα τα ψεμματα. Αλλα οπως τα περιγράφεις χωρις να σε έχω δει μου δίνεις την εντύπωση ότι όντως το μεγαλύτερο κομμάτι του πρόβληματος ειναι στο μυαλό σου (χωρις αυτο να σημαίνει οτι ειναι λιγότερο πρόβλημα, πρακτικά οκ αντιμετωπιζεις όπως και να εχει μια δυσκολία να πλησιασεις κοπελα). Τι εννοώ ομως οταν λέω ειναι στο μυαλό και θέμα οπτικής εν μέρει; Εννοω οτι η εικόνα που δίνει κάποιος ακομα και καθαρά οπτικά μιλώντας δεν εχει να κάνει απαραιτητα τοσο με αναλογίες η τις γραμμές του προσώπου ξερω γω οσο με το τι εκπέμπουν αυτα που μπορει κάποιος να ελέγξει, η περιποίηση δηλαδή. Εκτός πια και αν κυριολεκτικά σε ρίξανε μικρό με τα μούτρα με φορα στο πάτωμα που έτυχε να εχει και οξύ κατω, που το κόβω χλωμό :P Δηλαδή αλλο να θεωρεί κάποιος "ειμαι ανάποδο γαμωτο τι νόημα εχει ας φορέσω το πρωτο φούτερ που θα βρω στο βουνό με τα ρούχα στη καρέκλα" και αλλο το "θα πειραματιστώ λιγο με το μαλλί τα ρούχα τη κολωνια μου"...και οχι οτι εχει σημασία το τι ακριβώς θα βγει λες και να γινει κανα θαύμα. Το θέμα ειναι να βρεις κατι που σε κάνει να νιώσεις λιγο μούρη λιγο ανετα και να φαίνεται ότι νοιάζεσαι. Απο εκει και περα ως εδώ όσα ειπα ειναι η πιο προφανης συμβουλή. Το δεύτερο και σημαντικότερο και αδύνατον να κατανοήσετε μερικοί άντρες είναι οτι οι γυναίκες δεν λειτουργούμε οπτικά οσο εσείς. Μεγάλη.Αληθεια! Καλα δεν είμαστε γκαβες. Αλλα ειναι πολυ πιο σημαντική η σιγουριά που αποπνέει κάποιος. Και θα στα πω ωμά: Δε μιλάω για ρομαντικά πράγματα τύπου "καλο παιδί να ναι το μεσα μετράει η να εχεις αυτοπεποίθηση να πιστεύεις στον εαυτό σου I believe I can fly" και έτσι. Εννοώ πως η γυναικα των σπηλαίων μεσα μας βλέπει κάποιον που κανει κάτι (οτιδήποτε), το κανει καλα, βγάζει μια σιγουριά και μια ψυχολογική ασφαλεια και αυτοπεποίθηση επειδή είναι καλός σε όσα κανει και δεν νοιάζεται για τιποτα άλλο και βλέποντας το σαβουριαζεται γιατι το πάτωμα κατω από τα πόδια της γλυστραει ;) Τοσο απλά. Πίστεψε με. Θυμάμαι ειχα ενα καθηγητή στο Φροντηστηριο στο λύκειο σαν ανάποδο γαμωτο. Ειλικρινά. Πεταχτά αυτια φαλακριτσα περίεργα χείλη τρίχες και στους αγκωνες μέτριο ύψος σα κωλος μαιμους. Αλλα κάποιες κοβαμε φλέβα. Αν τον έβλεπες δεν θα με πίστευες και θα γελούσες. Αλλα ειχε τύπο. Ειχε γοητεία. Γιατι αγαπούσε αυτο που έκανε, επειδη το αγαπούσε ηταν κορυφή πραγματικά σε αυτο που έκανε, επειδή ήταν καλός ένιωθε φυσικά καλα, ένιωθε σιγουριά, και έβγαζε μια αυτοπεποίθηση και μια γοητεία που έχω να σου πω πως ηταν παρα πολυ σεξυ. Οποτε το πόρισμα ειναι το εξής: Δεν ωφελεί η εμμονη με την εμφάνιση και με το ποσο αρεστή ειναι αυτη στο αλλο φύλο. Γενικα δεν ωφελεί το να αντικειμενοποιεις τον εαυτό σου και να επιδιωκεις επιβεβαίωση άμεσα και να ανησυχείς για αυτο. Το μυστικό ειναι στη δράση. Στο να εισαι γαματος δρώντας. Τα κόμπλεξ τύπου δεν ξερω αν ειμαι ωραία γλάστρα άστα για εμάς τις γυναίκες. Εσυ προσπάθησε να δοκιμάσεις δραστηριότητες η χομπι η ασχολίες η απλα αφοσιωσου στις σπουδές σου. Νιωσε καλα με πράγματα που επιτυγχάνεις κι ασ'τη μούρη σου. Και αν νιώσεις καλα ετσι ισως φανεί και στη μούρη η διαφορα ;) Και συμφωνώ απολυτα με τη rea...θα φας καλα πιο μετα χαχαχα...οσο για άμεσα...εγω θα έλεγα εχουμε τα εξής βήματα: 1)αν υπάρχει κατι που μπορείς να αλλάξεις (στυλ,φυσική κατάσταση) άλλαξε το. Αλλα με τη λογική οτι το κανεις για εσενα όχι για να... γαργαλησεις γρήγορα σωνει και καλα, ειδικά το γυμναστήριο θέλει αφοσίωση σαν τρόπος ζωής 2) Κάνε απλα πράγματα που σ'αρεσουν και κοινωνικοποιησου λιγο με κοπέλες. Για αρχή προσπάθησε έστω να εξοικειωθείς με κάποιες ως ατομα τελοσπαντων όχι οπωσδήποτε αμάν ας γινει κατι. Για να νιώσεις πιο ανετα τελοσπαντων οτι ειναι ανθρωποι όχι υπεργαλαξιακες οπτασίες ηδονής χαχα...και 3)τολμα τελοσπαντων να προσεγγίσεις κάποιες κοπέλες. Τι ειναι το χειρότερο που θα μπορούσε να γινει; Να μη θέλουν; Ε και; Θα κόψουμε το λαιμό μας; Τι κακο θα σου έκανε η απόρριψη; Και εδώ έρχεται το αλλο θεματακι που μου πέρασε απο το μυαλό: Ισως θα μπορούσε να σου κανει λιγο κακο η απόρριψη ψυχολογικά γιατι ισως (ισως λεω) εχεις δυσμορφικη διαταραχή; Ψυχολόγος δεν ειμαι σε καμια περίπτωση. Ρωτα τη δικιά σου αν πηγαίνεις. Αν ειναι αυτο το θέμα σου τοτε ισως σε βοηθήσει η θεραπεία. Και αν τελοσπαντων οπως και να εχει δεν εισαι κι ο Δαυίδ του Μικελαντζελο τοτε ισχύουν ολα τα παραπανω. Λιγο πολυ εχω κουραστεί να το λέω αλλα οι γυναίκες ειναι πιο ε-γκε-φα-λι-κες για καλη σου τύχη. Και για να εισαι φοιτητής ιατρικής εισαι έξυπνο παιδί. Θα τη βρεις την άκρη. Οσο για το άμεσο άμεσο παρόν...νταξει δεν ειναι τοσο τραγικά τα πράγματα οσο λες τύπου "παρθένος ετών 40" κλπ...ξερω άτομο που ξεκίνησε στα 24 και κατέληξε ο γαμιας της γειτονιάς τρομάρα του και μοιράζει αβέρτα την "αγαπη" του μαζί με κέρατα χαχαχα κοιτα μη σου μείνει απωθημένο :P Εχεις καιρό παντως μην τα βλέπεις τοσο τραγικά τα πράγματα :) Αυτααααα...πω πολλα ειπα. Βαριεμαι κι εγώ βλέπεις πολυ :P Ελπίζω να σε βοήθησε έστω λιγο κατι που είπα :)
10-01-2016, 08:12 #43
Ναταλια μιας και τα εγραψες πολυ σωστα νομιζω, μπορεις να γινεις πιο αναλυτικη στο θεμα της ασφαλειας-σιγουριας πο λες οτι βαζετε σαν πρωτο εσεις οι γυναικες; Το να ειναι ο αλλος επαγγελματικα απεκαταστημενος πιστευω σιγουρα ειναι ενα μεγαλο ατου για καποιον, αν δεν ειναι ομως πως μπορει να μεταδοσει αυτο το αισθημα σε μια κοπελα που γνωριζει; Εχει να κανει προφανως με τον χαρακτηρα και την αυτοπεποιθηση που νιωθει αλλα προσπαθω να φανταστω τι αλλο θα μπορουσε να κανει καποιος καλα, ενα ταλεντο ή τι, ωστε να αναπτυξει αυτο που λες, και ξανακαταληγω στο οτι το να ειναι οικονομικα ανεξαρτητος, ειδικα απο μια ηλικια και πανω, βαραινει πολυ στην ζυγαρια. Προσωπικα νιωθω πως ειναι αυτο που με τραβαει ακομα πισω, το οτι δηλαδη δεν εχω βαλει ακομα σε μια σειρα τη ζωη μου, παρολο που εχω βελτιωσει αρκετα, την επικοινωνια μου, τις αναστολες μου κλπ. Με λιγα λογια σε τι θα μπορουσα να επενδυσω μεχρι να λυσω το θεμα που προανεφερα, αν μπορω να το πω ετσι. Αν θες απαντησε, ευχαριστω.
10-01-2016, 08:34 #44
Οσον αφορα τον φιλο Μιχαλη και τη Gallowdance που πιστευουν ειναι ασχημοι, παιδια αν εισασταν τερμα πιθανοτατα δεν σας περναγε απο το μυαλο οτι εισαστε αρα για να το επισημαινετε μαλλον δεν ειστε και τοσο :p.
10-01-2016, 11:55 #45
φυσιολογικες κοινωνικες σχεσεις με αγορια εχεις;;;εχεις φιλους;;
νομιζω οτι στην ψυχολογο δεν λες ολη την αληθεια και την δυσκολευεις. οτι εχεις πολλα κομπλεξ δειχνει οτι δεν εχεις υγιη σχεση με τους γονεις σου. κνω λαθος;;