Results 166 to 180 of 250
Thread: Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης
-
14-01-2016, 16:09 #166
- 14-01-2016, 16:32 #167
Εμενα η χειροτερη χυλοπιτα που εφαγα ηταν κατι παρομιο με αυτο που ειπες.
Περυσι ειχα συναντηση μια κοπελα στο κατάστρωμα ενως πλοιου που ταξιδευα, καθοταν διπλα μου. Επειδη ειχε τονωθει η αυτοπεπηθηση μου την προηγουμενη εβδομαδα λογω του οτι για ενα ψιλοφλερτ που ειχα σκεφτηκα να κανω κινηση. Ειδα ενα βιβλιο που ειχε στο τραπεζι και την ρωτησα τι βιβλιο ειναι. Αφου μου απαντησε την ρωτησα πως την λενε και μου απαντησε ξανα αλλα με το ζορι. Περιμενα λιγο μπας και θελει να συζητησουμε και αφου δεν ειδα ανταπόκριση την ρωτησα αν σπουδαζει. Μου λεει ναι και..... τιποτα!γυρναει το κεφαλι της απο την αλλη. Τι ρωταω ξανα τι σπουδαζεις, μου λεει και γυρνα το κεφαλι της ξανα απο την αλλη. Μετα απο αυτο ειπα στον εαυτο μου "ελα μωρε δεν ειναι τιποτα. απλως δεν εχει ορεξη για κουβεντα". Πηγα τουαλετα και οταν γυρισα ενας νεαρος ειχε κατσει απεναντι μας. εκατσα στη θεση μου και επιασα κουβεντα με τον νεαρο. Αυτη τον κοιταζε και ξαφνικα μπηκε στη κουβεντα και πεταξε εμενα εξω. Μολις πηγαινα να πω κατι πεταγοταν και με διέκοπτε . Αν αυτός πηγαινε να μου πει κατι τον ρωταγε ή του μιλουσε για να σταματησει και να μιλαει μονο σε αυτην. Τελικα μετα απο ενα σημειο βαρεθηκα, πηρα το βιλιο μου και αρχισα να διαβαζω αλλα απο τις μιλιες τους δεν μπορουσα να συγκεντρωθω. τελικα ξαπλωσα να κοιμηθω με ακουστικα ξυπνησα στης 2 και ακομα μιλουσαν (που δεν ειχε ορεξη για κουβεντα) και ετοιμαζονταν να δουνε ταινια στο λαπτοπ του. Ξανακοιμηθηκα και ξυπνησα στης 5 απου εκεινη την στιγμη επιτελους το βουλωσαν και ετοιμαζοντουσαν να κοιμηθουν, διπλα διπλα.
Με εμενα δεν ηθελε να μιλήσει ουτε 5 λεπτα αλλα με τον αλλον μιλουσαν ασταματητα 7 ωρες απο τις 9 του ταξιδιου!!!!!Last edited by archangel; 14-01-2016 at 18:14.
14-01-2016, 22:08 #168
14-01-2016, 22:51 #169
Άνοιξες μια μεγάλη κουβέντα εδώ. Δηλαδή, μιλώντας σε άγνωστη κοπέλα. Αυτό δεν το κάνω με τίποτα για ενα απλούστατο λόγο, δεν ξέρω τι της πω, και γενικά δεν τό'χω στο καμάκι και φλερτ με άγνωστες.:( Και όσες φορές το δοκίμασα έφαγα τα μούτρα μου με ποσοστό επιτυχίας άνω του 100%.:p Καλύτερα μιλάω σε κοπέλα εντός του ραντεβού που έχω βγει μαζί της (με τα όποια προβλήματα προκύψουν) παρά σε άγνωστη. Είμαι ντροπαλός και συνεσταλμένος, δεν το κρύβω.
Αυτή την συμπεριφορά της κοπέλας που περιέγραψες, ε κάτι τέτοια βλέπω και είναι ένας λόγος παραπάνω που δεν πλησιάζω να μιλήσω σε άγνωστη.
14-01-2016, 23:00 #170
Φιλε μη τα λες αυτα. Στην κατασταση που ειμαστε παρερμηνευεται ευκολα!! :p :D
Εδω θα συμφωνησω. Αλλη τελειως φαση να γνωριζεις καποια επι τοπου που δεν ξερεις τον ψυχισμο της εκεινη την ωρα. Κι εγω προσωπικα προτιμω να εχω γνωρισει αρκετα την κοπελα και μετεπειτα να βγουμε.
14-01-2016, 23:00 #171WhyAlwaysMe?Guest
14-01-2016, 23:02 #172
15-01-2016, 16:11 #173
Μην νομιζεις οτι το ποσοστο επιτυχιας μου σε αυτο το θεμα ειναι καλυτερο σε εμενα. Και εγω ειμαι το ιδιο ντροπαλος με εσενα και για να βρω το θαρρος (ή το θρασος) να μιλησω σε μια αγνωστη ειναι πολυ δυσκολο. Προτειμω και εγω να τις γνωριζω λιγο πρωτα, αλλα τουλαχιστον το να μιλας σε μια τελειως αγνωστη εχει ενα καλο. Και την χειροτερη χυλοπιτα του κοσμου να φας αυτην δεν προκειται να την ξανασυναντησεις και δεν προκειται να πει σε κοινους φιλους τιποτα που να σε ρεζιλέψει γτ.... δεν εχετε κοινους φιλους.
Και μην νομιζεις πως κανω καποιο "αγριο" φλερτ. Προσπαθω να τις γνωρισω λιγο για να δω αν μου αρεσει και ο χαρακτηρας τους και τους μιλαω φιλικα (σαν να ηταν καποιος αντρας) μονο που προσθετω καποια κοπλιμεντα. Ξερεις το αστειο ειναι πως αν ειναι αντρας αυτος που ανοιξω συζητηση με συμπαθει πιο ευκολα. Στης αρχες του καλοκαιριου πηγαινα σε ενα γυμναστηριο. εκει ειδα μια ομορφη κοπελα και την κοιταξα χαμογελωντας. Κατα την διαρκεια της γυμναστικης λοιπον περασε απο μπροστα μου και οπως καταλαβαινεις την ξανακοιταξα (ισως περισσοτερο απο οτι επρεπε ενα συγκεκριμενο σημειο:p) και ξαφμικα εμφανιζεται ενα ντερεκι 2 μετρα στο υψος, με κατι μπρατσα οσο ειμαι εγω ολοκληρος, μπροστα μου. "Τι κοιτας την κοπελα μου" μου ειπε ετοιμος για καβγα. 1 λεπτο αργοτερα μου ζητουσε συγνωμη που μου εβαλε της φωνες και και γελουσε με ενα αστειο που του ειπα.:cool:
Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο και με τις γυναικες.
15-01-2016, 16:25 #174
Καμια σχεση. ηταν λιγο πιο ψηλος απο εμενα, αδυνατος (5-6 κιλα το πολυ πιο αδυνατος απο εμενα), με περισσοτερα μαλλια στο κεφαλι του (απο εμενα) και 3-4 χρονια νεοτερος.... απο εμενα!
ααααα και φαινοταν να εχει περισσοτερη αυτοπεποίθηση. Αλλη μ@λακια και αυτη η αυτοπεποίθηση. Με νευριαζει πολυ γτ οι περισσοτερες γυναικες νομίζουν πως την αυτοπεποιθηση οι αντρες την βρησκουν σε καποιο δεντρο ή στο παντοπωλειο της γειτονιας και εμεις που δεν εχουμε ημαστε τεμεληδες και βαριομαστε να παμε να την παρουμε. Την αυτοπεποιθηση την παιρνουμε απο εσας. Δωσε στον πιο ασχημο, γλοιωδη, ηλιθιο, καμπουρη αντρα 30 γυναικες να τον θελουν και αυτος θα εχει τοσο τεραστια αυτοπεποιθηση που θα βγαινει απο τον ιδρωτα του και απο την αλλη στον πιο ομορφο, γοητευτικο, εξυπνο, δυναμικό και γυμνασμενο αντρα καμια και θα σου πω εγω αν θα εχει καθολου αυτοπεποιθηση.
Αυτη δεν ηταν κατι ιδιαιτερο για να σου πω την αληθεια. ειχε ωραιο πρωσωπο αλλα χαλια σωμα και ο χαρακτηρας της...... τον εξηγησα πιο πριν ποσο "καλος" ηταν!!!!!!
15-01-2016, 16:31 #175
χαχαχαχαχαχαχαχα:p
Μετα την 200η χυλοπιτα απο γνωστες λες ας αρχισω να κυνηγώ και τις αγνωστες:p
Και εξαλλου δεν τις πλησιαζω και τους λεω "γεια σου, πως σε λενε? Παμε για εναν καφε!!!" τους μιλαω και προσπαθω να τις γνωρισω λιγο και μετα να τους ζητησω το τηλεφωνο τους για να βγουμε.
15-01-2016, 20:22 #176
Φίλε μου τα είπες όλα.:) Να αγιάσει το στόμα σου!:) Έτσι ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Άσε, έχω τσακωθεί με γνωστή μου που μου την έλεγε για την αυτοπεποίθησή μου! Λες και η αυτοπεποίθησή μου είναι κάποιο πουκάμισο που το αλλάζεις σε το πολύ 1 λεπτό. Και να της λέω (είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω) οτι η αυτοπεποίθησή είναι τα αποτελέσματα της κατάστασής μου με τις κοπέλες. Τίποτα! Αυτή δεν άκουγε τίποτα και επέμενε στα δικά της! Όταν σου πάνε όλα στραβά στον ερωτικό τομέα, τι αυτοπεποίθηση να έχεις; Μ'αυτά που βλέπω, πραγματικά έχω ξενερώσει αφάνταστα.
Last edited by deleted-member17-03-2016; 16-01-2016 at 01:22.
15-01-2016, 23:36 #177
16-01-2016, 00:58 #178
Καλα κανεις και προσπαθεις να δημιουργησεις ενα ευχαριστο κλιμα και μια οικειοτητα με την κοπελα. Οι γυναικες μπορει να κοιτουν και την εξωτερικη εμφανιση, αλλα -οπως λενε αυτες τουλαχιστον, και πιστευω πως εχει μια δοση αληθειας- ειναι εγκεφαλικα οντα και στεκονται πολυ στο ποιόν του αλλου. Ωστοσο, μια ενσταση. Καλυτερα ζητα φβ (αν εχεις) παρα τηλεφωνο, ειναι πιο δυσκολο να σου δωσει η αλλη το τηλ. της. Αν εχει φβ, δωσε της επι τοπου το κινητο σου να σου γραψει το ονομα της στην αναζητηση και να την προσθεσεις. Υποθετικα πρεπει να σε δεχτει εκεινη την ωρα που θα ειστε εξω, δοτι ξερεις και ξερει πως το αιτημα φιλιας εχει γινει. Μην περιμενεις να το κανεις οταν γυρισεις σπιτι.
Η αληθεια ειναι πως οντως η αυτοπεποιθηση απορρεει απ' το πρασινο φως που παιρνεις απ την γυναικα. Οσο λαμβανεις θετικα μηνυματα, τοσο πιο καλα αισθανεσαι με τον εαυτο σου. Ομως πρεπει να δειχνουμε και οι ιδιοι οτι εχουμε αυτοπεποιθηση. Οπως ειπε κι ο αρχαγγελος καποιες σελιδες πριν, οι γυναικες καταλαβαινουν αν καποιος εχει αυτοπεποιθηση η οχι. Η οποια μπορει να φαινεται απ' το αν την κοιτας στα ματια ας πουμε, τον τροπο που μιλας και άλλα ή αν εισαι πιο ντροπαλος (αν και σε ορισμενες αρεσουν οι πιο ντροπαλοι) εως και χωρις καθολου αυτοπεποιθηση. Παιζει μεγαλο ρολο το vibe που εκπεμπεις.
16-01-2016, 15:53 #179
17-01-2016, 00:47 #180
Νταξει, συμφωνω σ' αυτο, ειδικα αν η κοπελα ειναι αρκετα εμπειρη κιολας. Αν βαλεις ομως και λιγο χιουμορ (οχι να της πεις κανα ανεκδοτο προφανως, ισως καποιο καυστικο σχολιο πανω στη συζητηση) εχω παρατηρησει πως περναει στις κοπελες και βοηθαει την εξελιξη της συζητησης.