Results 61 to 75 of 250
Thread: Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης
-
10-01-2016, 19:48 #61
αμα υπαρχει στοχος...προσεξε,οι σχεσεις κατα την αποψη μου ειναι το τι κερδιζεις.βλεπεις μια αγνωστη αμα ξερεις οτι μπορει να κερδισει απο σενα μπορεις να της το διξεις.αυτο ειναι η αυτοπεποιθηση,να ξερεις οτι εισαι ενας ανθρωπος που μπορεις να δωσεις και δεν περιμενεις καποιον για να παρεις.αμα βαλεις τον εαυτο σου σε μια σειρα και εχεις στο μυαλλο σου αυτο θα φενετε οταν μιλας και θα εχεις αλλη αντιμετοπιση.
- 10-01-2016, 19:54 #62
WhyAlwaysMe μα φυσικά και ειναι λογικό κάποιος που ειναι εμφανίσιμος να ειναι ευκολότερο να τη γλιτώνει με χειρότερες συμπεριφορές. Αυτο δεν ισχύει και για τις γυναίκες νομίζεις; Λυπηρό μεν πραγματικότητα δε, και για τα δυο φύλα, γενικά ισχύει για όμορφους ανθρώπους αυτο. Αλλα αυτο που λέω και δεν λες να βάλεις στο κεφάλι σου ειναι πως αυτο δε σημαίνει ότι το "καλο παιδί" που δεν ειναι σούπερ εμφανίσιμο βγαίνει τελευταίο επειδη ειναι καλο και οι γυναίκες κακές η επειδή δεν ειναι σούπερ εμφανίσιμο. Βγαίνει τελευταίο γιατι ειναι κολλημένο και ρίχνει τους γύρω του ψυχολογικά με ολα τα κόμπλεξ και τις ανασφαλειες και τη γκρίνια. Τους ξενερώνει. Πως το λένε. Οσο για το ότι φταιμε οι γυναίκες και θέλουμε να αλλάξουμε τα κακα παιδιά κλπ δεν εχω ιδέα για τι μιλάς. Αυτο το έχουν ισως μια μειοψηφία γυναικών με δικα τους ψυχολογικά θέματα αλλα σε καμια περίπτωση δεν το λες κανόνα, μη το γενικεύεις τοσο. Δεν καταλαβαίνω απο που πηγάζει αυτη η εμμονη σου. Ασε που αν ειναι έτσι θα σου πω και το αντίθετο, στο πρώτο σου άρθρο αναφέρεται το βιβλιο "why men love bitches" δηλαδή "γιατι οι άντρες αγαπούν τις σκυλες"...εσυ θες σκύλες; Να αρχίσουμε και τα κορίτσια που δεν είμαστε σκύλες να κλαιμε τη μοίρα μας δηλαδή; Εγω νομίζω πως όλοι μπερδεύονται με το οτι οι γυναίκες θέλουν τα κακα παιδιά η οι άντρες τις σκυλες επειδη πολυ απλα όλοι θέλουν ο άλλος να αποπνέει σιγουριά και ανεξαρτησία...ε δεν νομιζω πως ειναι απαραίτητο καν εισαι σκατανθρωπος για να το βγάζεις αυτο. Οσο για το θέμα της εμφανισης ξεκολλα και παρ'το χαμπάρι. Οι άντρες δεν είστε γλάστρες είστε δράστες. Πως αλλιως να το πω εκανα και ρίμα χαχα. Αφου βλεπω κατι παιδιά 18-24 χρονων ξερω γω με τις φανέλες σηκωμενες στις φωτο προφίλ του fb να φανούν οι κοιλιακοί και γελάω με το ποσο ξενέρωτοι ειναι. Το πρόβλημα δεν ειναι να μην εισαι κούκλος η το να εισαι καλο παιδί. Το πρόβλημα ειναι να εισαι βαρετή προσωπικότητα. Τοσο απλά. Τα λεω οσο πιο λιανά γινεται με κίνδυνο να φανώ απότομη αλλα ξέρεις δεν ειναι αυτη η πρόθεση μου, βλέπεις εχω καθε καλη διάθεση. Αλλα αν θέλεις κατανοείς και λαμβάνεις υπόψη τη γνώμη μου...αν δεν θέλεις οκ συνέχισε να πιστεύεις ότι νομίζεις.
10-01-2016, 20:00 #63
Πες τα βρε gallowdance και τα "ζαβα" έχουν τη χάρη τους ημαρτον με τα κακα παιδιά πια :P Τι κάθομαι και αναλύω με μια σειρά τα είπες ολα.
10-01-2016, 20:01 #64
rea κανε μια απο τις δικιες σου αναλυτικοτατες αναλυσεις επι του θεματος
10-01-2016, 20:04 #65WhyAlwaysMe?GuestΑν κάποιος είχε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα,αυτοπεποίθη� �η και δεν ήταν βαρετός,αλλά ήταν bad boy,θα έκανες τίποτα μαζί του?
Και επειδή ξαναμίλησες για την εμφάνιση,πιστεύεις ότι αν κάποιος είναι ωραίος,αλλά δίχως σοβαρή προσωπικότητα,δεν θα γοητεύσει μια ωραία?Και νομίζω πως μετράει σε μεγάλο βαθμό.Δεν γίνεται να αρέσω σε κάτι μη εμφανίσιμες κοπέλες, χοντρές ή άπλυτες κνίτισσες.
Υ.Γ.:Δεν σε παρεξηγώ,φαίνεται πως έχεις κάθε καλή διάθεση.
10-01-2016, 20:12 #66
Γουαι , για αλλη μια φορα θα πω , οτι δεν ισχυει αυτο για τα ' κακα παιδια ' παρα σε μια μεριδα γυναικων , με χαμηλη αυτοπεποιθηση , μια κοπελα με αυτσεβασμο , δεν θα κοιταγε ποτε εναν τετοιο αντρα . Αλλωστε , σου ξαναλεω , μπορεις να κρινεις και αποο τις φωτο που σουστειλα , για να σε πεισω , οτι ειμαι μετριας εμφανισης . Δεν εχω καμμια σχεση με κακα παιδια , ειμαι καλοπροαιρετος , δεν εχω κακια μεσα μου , χιουμοριστας , ευγενης , συμπαθης , προσηνης και ευπροσηγορος , τρυφερος , ποτε δεν τσακωνομαι , τυπικο ' καλο παιδι ' , οχι θυμα , και ομως , οι σχεσεις μου με το αλλο φυλο , ειναι παρα πολυ καλες , οπως διαπιστωσες , διοτι ειμαι επικοινωνιακος , οχι παρτακιας , νοιαζομαι για τον αλλον , εχω φιλους που νοιαζομαι με αυτους , μπορει να εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου , αλλα αλαζων δεν ειμαι , μαλλον σεμνος και χαμηλων τονων , ουτε και μαρεσουν αυτοι οι ανθρωποι..................τους αποφευγω ..............................οπως αποφευγω και τις ' σκυλες ' οπως τις αποκαλεις , μαρεσουν τα καλα κοριτσια .................
10-01-2016, 20:12 #67
10-01-2016, 20:16 #68WhyAlwaysMe?Guest
10-01-2016, 20:29 #69
Προσωπικά αφου με ρωτάς δεν θα εκανα κατι όχι. Και εξαρτάται βέβαια και απο το τι εννοούμε bad boy..εννοούμε λιγο αλήτης η σκατανθρωπος; Οπως και να εχει θα τα απέφευγα αυτα απλα αφήνω ενα 5% πιθανότητας γιατι δεν μου αρέσει να ειμαι απόλυτη η να κρίνω αυστηρα, ποτε μη λες ποτε κλπ. Περιληπτικα παντως οχι. Οσο για την εμφάνιση και το ποσο θα ειχε περαση ένας ωραίος αλλα βαρετός....σε εμενα καμια απολύτως κατω του μηδέν δεν υπάρχει στο ραντάρ. Γενικα το αν θα γοήτευε καποια τωρα δεν μπορω να το ξερω. Ισως εδώ μπορούν να προσφέρουν τη γνώμη τους κι αλλες γυναίκες του φόρουμ.
Last edited by Natalia_sups; 10-01-2016 at 20:47.
10-01-2016, 20:31 #70
Επίσης δεν μπορει ρε συ να μην βλέπεις ποσο άσχημο και άκυρο ειναι αυτο που λες οτι δεν γινεται να αρέσεις σε άσχημες απλυτες χοντρές κνιτισσες κλπ έλεος...διαβαζεις τι λες; Ειναι σαν να λεει καποια "δεν γινεται να αρέσω σε κακάσχημο βαρετό χαζο ακαλλιέργητο φτωχό με μικρό πεος μπουνταλα". Θα σου άρεσε να εννοούσε και εσενα μεσα σε αυτα; Και γενικα το τι είμαστε και τι μας αρέσει δεν εχει καμια σχέση. Οπως δεν ειναι κακό να γουστάρεις εσυ την Αντριανα Λιμα που εισαι ενα μηδέν μπροστα της ετσι δεν είναι κακο να σε γουστάρει καποια κοπέλα που θεωρείς κατώτερη απο τα στάνταρ σου. Να εισαι πιο ευγενικός.
10-01-2016, 20:34 #71
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΟΛΗΣ
2 παραγοντες διαμορφωνουν την προσωπικοτητα του καθε ατομου
α) οικογένεια
β) περιβαλλον
Ως γνωστον οι σεξουαλικες ορμες του αρρεν ξεκινουν απο την εφηβεια και εξελισοντε με την πάροδο του χρόνου... σε περιπτωση που ενας απο τους 2 παραγοντες δεν νουθετησει σωστα το ατομο , το βραχυκυκλωνει και ετσι ενω η σεξουαλικη ορμη θα επρεπε να κατευθυνεται προς τα εξω , στρεφεται εσωτερικα και δεν εξωτερικευεται
-ενοχες
-ντροπη
-φοβος
μπορει να λειτουργησουν καταλυτικα και να βραχυκυκλωσουν το ατομο. Η ενεργεια που αναλώνεται στην αναχαιτηση της τρομερης σεξουαλικης ορμης ..ειναι διπλάσια αποση θα αναλωνε το ατομο για να εκτεθει σε μια ερωτικη προσκληση..αυτη η λανθανουσα ορμη δημιουργει ψυχοσωματικα θεματα που κλονιζουν εξολοκληρου το ατομο και ακρωτηριαζουν την αυτοεκτιμηση του
το ατομο μετα απο τετοια σοβαρη διανοητικη βλαβη, δημιουργει αρνητικα φαντασιακα πεδια στα οποια μπορει να βρει καταφυγιο ο κατακρεουργημενος του εαυτος... ψευδαισθησεις .. καποιες απο αυτες ειναι οι εξης:
- οι γυναικες θελουν κακα παιδια
-οι γυναικες θελουν φραγκατο
-οι γυναικες θελουν ομορφο
-οι γυναικες θελουν φτυσιμο
-οι γυναικες θελουν τον κολητο μου κοκ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παραγοντα παιζει η ενασχοληση του ατομου με τις κοινωνικες δραστηριοτητες.
ενα ατομο που εργαζεται εχει πολυ πιο σταθερη αυτοεκτιμηση απο καποιον αεργο
ενα ατομο που ασχολειται γενικα με κατι το οποιο του προσφερει ποντους αυτοεκπληρωσης του ειναι του, και συναναστρεφεται με τον κοσμο αποδεσμευεται απο τις ψευδεσθησεις και απεγκλωβιζεται απο αυτες ,,
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: η σεξουαλικη κατασταση του ατομου ειναι καθαρα θεμα επιλογης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ...
...αποριες??...
10-01-2016, 20:38 #72
χαχαχαχαχα δεν περιμενα κατι αλλο.μια απορια μονο,η μεταφραση στα απλα ελληνικα που ειναι :p (πλακα κανω)
10-01-2016, 20:42 #73WhyAlwaysMe?Guest
10-01-2016, 20:50 #74
Ρε ψηλε ειναι ο τροποσ που φλερταρεισ εγω νομιζω κι οχι οτι εχεισ αλλο προβλημα σαφωσ κ ο τροποσ επικοινωνιασ σου ειναι αλανικοσ αλλα οι ωραιεσ δε θελουνε τα αλανια αυτο λεμε θελουν τα καλα παιδια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-01-2016, 20:55 #75
Προέκυψε κάποιο τεχνικό θεματακι μαλλον και δεν φαίνεται μια απάντηση μου σε κατι που ρώτησες αλλα δεν εχει σημασία οπως και να εχει. Το πρόβλημα σου ολο κι ολο ειναι το σκεπτικό σου. Τιποτα αλλο.