Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 250
    Banned
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    χαχαχαχαχα δεν περιμενα κατι αλλο.μια απορια μονο,η μεταφραση στα απλα ελληνικα που ειναι :p (πλακα κανω)
    χαχαχαχαχα... με μια μικρη χρεωση θα ειναι στο σπίτι σας μαζι με ενα αρτοπαρασκευαστη εντος 2 ημερων ... 1500 ευρω μονο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχαχα... με μια μικρη χρεωση θα ειναι στο σπίτι σας μαζι με ενα αρτοπαρασκευαστη εντος 2 ημερων ... 1500 ευρω μονο!!!
    σε τιμη ευκαιριας λογω γιορτων

Banned
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    σε τιμη ευκαιριας λογω γιορτων
    δες το σαν επενδυση...μετα θανατον η αξια του θα εκτοξευτεί σε αμυθητα πλουτη

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ήμουν πουθενά αγενής?Απλά λέω γιατί να μην αρέσω και εγώ σε ωραίες....
    By the way,δεν με τρελαίνει η Λίμα...
    Όταν πάω με εμφανίσιμη(άνω του μετρίου),είμαι ικανός να ποστάρω μέχρι και φώτο.
    Οριστε ποσταρε, πολλοι ασχημοι πηγαν με ομορφες και τις παντρευτηκαν κιολας οπως και το αντιθετο, μπορω να σου πω και παραδειγματα αν θες, ΑΝ ποτε πας με ομορφη δεν παει πει οτι κι εσυ εισαι ομορφος, στο τελος θα ζητησεις να σε βαθμολογησουν εδω περα.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΟΛΗΣ

2 παραγοντες διαμορφωνουν την προσωπικοτητα του καθε ατομου
    α) οικογένεια
    β) περιβαλλον

Ως γνωστον οι σεξουαλικες ορμες του αρρεν ξεκινουν απο την εφηβεια και εξελισοντε με την πάροδο του χρόνου... σε περιπτωση που ενας απο τους 2 παραγοντες δεν νουθετησει σωστα το ατομο , το βραχυκυκλωνει και ετσι ενω η σεξουαλικη ορμη θα επρεπε να κατευθυνεται προς τα εξω , στρεφεται εσωτερικα και δεν εξωτερικευεται

-ενοχες
    -ντροπη
    -φοβος
    μπορει να λειτουργησουν καταλυτικα και να βραχυκυκλωσουν το ατομο. Η ενεργεια που αναλώνεται στην αναχαιτηση της τρομερης σεξουαλικης ορμης ..ειναι διπλάσια αποση θα αναλωνε το ατομο για να εκτεθει σε μια ερωτικη προσκληση..αυτη η λανθανουσα ορμη δημιουργει ψυχοσωματικα θεματα που κλονιζουν εξολοκληρου το ατομο και ακρωτηριαζουν την αυτοεκτιμηση του

Πάρα πολύ σωστό και σοφό αυτό. Συμφωνώ με τα περισσότερα και θα ήθελα να προσθέσω και κάτι παραπάνω. Την κατηγορία, το ξεπέρασμα του σημείου μη επιστροφής. Εκ των υστέρων πάντα.

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Πάρα πολύ σωστό και σοφό αυτό. Συμφωνώ με τα περισσότερα και θα ήθελα να προσθέσω και κάτι παραπάνω. Την κατηγορία, το ξεπέρασμα του σημείου μη επιστροφής. Εκ των υστέρων πάντα.
    χαχαχα...σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια συναδελφε...το σημειο που ξεπερνας την συστολή εννοεις?

χαχαχα...σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια συναδελφε...το σημειο που ξεπερνας την συστολή εννοεις?
    :) Όχι το σημείο που την ξεπερνάς. Το αντίθετο. Εννοώ οταν παθαίνει ο άντρας πλεόν ανεπανόρθωτη ψυχολογική ζημιά μετα απο τα παραπάνω..
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 11-01-2016 at 18:33.

Senior Member
    Που να ξερει η ρεα απο ανεπανορθωτη ψυχολογικη ζημια μια καταθλιψη εχει κ καπνισε κ πεντε τσιγαρα κ εφαγε ολο το κοσμο
    Μια χαρα ζεισ ρεα μου νομιζω χωρισ να ξερω αλλα μια χαρα εισαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Που να ξερει η ρεα απο ανεπανορθωτη ψυχολογικη ζημια
    Δε ρώτησα κάτι τέτοιο. Το πρόσθεσα μετά.

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Δε ρώτησα κάτι τέτοιο. Το πρόσθεσα μετά.
    δεν πιστευω στην ιδεα του ανεπανόρθωτουεγω πάντως... το μονο ανεπανόρθωτο ειναι ο θανατος..ολα τα αλλα οσο ζουμε μπουρουμε να τα παλευουμε... η δυναμη της θελησης κανει θαυματα εχω δει τυφλους και αναπηρους να βρισκουν την αγαπη.. ολοι αξιζουμε αγαπη, το θεμα ειναι να το καταλαβουμε .. :)

Senior Member
    Σιγα ρε ρεα ασε τα θεωρητικα πεσ μου εμενα την αληθεια εγω αγαπαω αλλα παιρνω φαρμακα θελω να ξερω ειμαι επικινδυνοσ η θα σκοτωσω καμια γτ για την ωρα τισ βλεπω ζουνε τελοσ παντων αυτο ειναι ανεπανορθωτο δε διορθωνεται με τιποτα αφησα να αγαπησω αφησα να τσαλαπατησουν την αγαπη μου νομιζα αντεχω παπαρια δεν αντεξα κ ειναι ανεπανορθωτο πλεον

Senior Member
    Ποια αγαπη κ μαλακιεσ ξερεισ τι πονο εχει η αγαπη μαλακιεσ να λεμε

Banned
    Σιγα ρε ρεα ασε τα θεωρητικα πεσ μου εμενα την αληθεια εγω αγαπαω αλλα παιρνω φαρμακα θελω να ξερω ειμαι επικινδυνοσ η θα σκοτωσω καμια γτ για την ωρα τισ βλεπω ζουνε τελοσ παντων αυτο ειναι ανεπανορθωτο δε διορθωνεται με τιποτα αφησα να αγαπησω αφησα να τσαλαπατησουν την αγαπη μου νομιζα αντεχω παπαρια δεν αντεξα κ ειναι ανεπανορθωτο πλεον
    υπαρχουν σχιζοφρενεις που εχουν συντροφο... εσυ εχεις παραιτηθει απο ολους και ολα... !! ψαξε να βρεις ενα καλο γιατρο!!!!

Senior Member
    Σχιζοφρενησ πρεπει να μαι απο το 2003 φαρμακα το οχτω κ τωρα ξεραιλα τοσα χρονια καμια κουτση καμια στραβη επεφτε εχει δυο τρια χρονια τιποτα να σ πω την αληθεια αγχοσ καταθλιψη ειχα παντα χωρισ φαρμακα μετα καπου επαθα κ σχιζο αλλα δεν ξερω ακριβωσ τωρα ειμαι απομαχοσ πλεον βετρανοσ στα ψυχολογικα

Banned
    Σχιζοφρενησ πρεπει να μαι απο το 2003 φαρμακα το οχτω κ τωρα ξεραιλα τοσα χρονια καμια κουτση καμια στραβη επεφτε εχει δυο τρια χρονια τιποτα να σ πω την αληθεια αγχοσ καταθλιψη ειχα παντα χωρισ φαρμακα μετα καπου επαθα κ σχιζο αλλα δεν ξερω ακριβωσ τωρα ειμαι απομαχοσ πλεον βετρανοσ στα ψυχολογικα
    σιγα ρε ελις, 30 χρονων εισαι δεν εισαι 80 πια!!... μονος σου διωχνεις τις ευκαιρίες ασε τις δικαιολογιες, φοβασαι και κρυβεσαι και εσυ..δεν σε ενδιαφερει πια να γινεις καλα.. εγω αυτο πιστευω

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast