Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 250
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mixalhs View Post
    Tην συγκεκριμενη κοπελα την γνωρισα στα μεσα του εξαμηνου.Απο τοτε οπως ακριβως τα λες εχουμε βγει 2 φορες για καφε ολοι μαζι,5 ατομα συνολο και γενικα οσο περνουσε ο καιρος για τις διακοπες των χριστουγεννων μιλουσαμε στην σχολη ολο και πιο πολυ για αρκετα θεματα.αλλοι θα ηταν ανετοι και θα της ειχαν ηδη προτεινει να βγουν αλλα εγω πιστευω πως η απορριψη θα ειναι σιγουρη,για αυτο δισταζω απιστευτα και δεν της το λεω.
    Κοιτα στο θεμα σχεσεις ειμαι τελοιως αχρηστος. Αλλα πολλες φορες βοηθησα φιλους που ειχαν καποιο ερωτικο προβλημα και ζητησαν βοηθεια σε κατι (κριμας που δεν μπορω να βοηθησω και τον εαυτό μου). Τελος παντων, η συμβουλη μου είναι ζητα της να βγειτε. Ακομα και οχι να σου πει τι ειχες τι εχασες!!! Να εισαι ανετος (ή εστω να δειχνεις). Στο ραντεβου σας να προσπαθησεις να της κανεις κοπλιμεντα αλλα οχι πολλα (μην σε περασει για κανεναν σαλιαρη) αρκετα για να καταλαβει το ενδιαφερον σου (αμα θες μπορεις να της δειξεις το ενδιαφερον σου αλλα ουτε και ξεκαθαρα, να την κανεις να αναρωτηθει και η ιδια, λιγο μυστηριο :Ρ). Στο τελος του ραντεβου μπορεις αμα θες να δοκιμασεις να την φιλησεις, πλησιασε την αργα και δες την αντιδραση της, αν δεν τραβηχτει πλησιασε την κι αλλο αλλα μην την φιλησεις. Εχω διαβασει πως ο αντρας στο φιλη πρεπει να δινει το 95% και το υπολοιπο 5% το δινει η γυναικα. Θα σε βοηθουσα περισσοτερο αλλα οπως κι εσυ δεν εχω ιδεα περισσοτερα. Δεν εχω φτασει ακομα εκει!!!! :Ρ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    Την εχασα γιατι ημουν ηλιθιος! Δε της εδειξα ποσο την ηθελα (αυτο ειναι κατι αλλο απο μια αντιληψη που μου χει δημιουργηθει οτι οι γλύκες κ αυτα, δεν ειναι για την ηλικια μου, οτι ειμαστε πολυ ωριμοι στα 20 μας για να κανουμε γλύκες, πως αυτα ειναι για τους εφηβους... προφανως εκανα λαθος... παρ' ολο που θελω παρα πολυ να ειμαι γλυκος με μια κοπελα, δε μπορω να το δειξω) απ' τα λαθη ομως μαθαινουμε, οποτε ως προς αυτο, μπορω να πω πως πηρα ενα καλο μαθημα.
    Η ιστορια εχει πως μιλησαμε λιγο στο τσατ την επομενη μερα, εκει εδειχνα σα να βαριεμαι, αλλα η αληθεια ειναι οτι με ειχε καταλαβει λιγο το αγχος πως να χειριστω την "επομενη μερα" ενος πετυχημενου ραντεβου, γι αυτο οι απαντησεις μου ηταν καπως ψυχρες. Τη 2η μερα της ξαναστειλα, εκει δε μου απαντησε και με διεγραψε. Της εστειλα μηνυμα λιγες μερες μετα τι κανει, οτι εχουμε χαθει και να κανονιζαμε. Προφανως και δεν απαντησε και ετσι εληξε οριστικα χωρις πολλα πολλα.
    Σε διεγραψε??? ή δεν ειχε καταλαβει τιποτα ή καλυτερα που δεν εκανες κινηση. Οσο και να εδειχνες να βαριεσαι και ψυχρος (εκτος και αν την έβρισες) να ησουν το να σε διαγραψει ηταν..... το λιγοτερο παραξενο.

Junior Member
    @wjsrp Το ξερω οτι μπορω να το εκμεταλλευτω αλλα δε βρισκω τον τροπο. Καταρχας οσες γνωριζω ειτε εχουν σχεση, ειτε δε μου κανουν κλικ (τοσο σε χαρακτηρα οσο και εξωτερικα). Η κοπελα που χαμε βγει, πραγματικα ηταν πολυ ομορφη, αλλα τοσο απλη και με χιουμορ που νομιζα οτι ειχα βρει με την 1η μου προσπαθεια το καλυτερο δυνατο ατομο για να κανω σχεση... Επισης, δε θελω να ζητησω κονε απο τις φιλες/γνωστες μου γιατι δε θελω να δειχνω απελπισμενος. Ψυχαναγκασμος :p Βεβαια, η συνομιλια με κοπελες σιγουρα σου δινει μια περαιτερω οικειοτητα, αυτο προσπαθω να καλλιεργησω οσο γινεται

@Mixalhs Φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα! Κι εμενα ολοι μου οι φιλοι εχουν ή ειχαν σχεσεις, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που μου λειπει η κοπελα... Μη το κανεις για να "την πεις" στους φιλους σου, καν'το επειδη εσυ το θες, καν'΄το για να κανεις εσενα χαρουμενο και την κοπελα! Και θα συμφωνησω απολυτα με τους προλαλησαντες. Πες της να βγειτε!! Δε χανεις τιποτα, ειδικα αν εχεις δει οτι σε συμπαθει, ζητα της! Ο μονος χαμενος αγωνας ειν' αυτος που δε δοθηκε ποτε! Δες και το παραδειγμα μου... μου εδωσε την ευκαιρια που νομιζα οτι δε θα γινει ποτε, την οποια εγω ομως πεταξα στα σκουπιδια. Αλλα αυτο ειναι στο χερι σου ;) Μες την εξεταστικη να μιλατε οσο γινεται και κατα προτιμηση πες της να βγειτε την επομενη μερα μετα το τελος της εξεταστικης, να αποβαλλετε την κουραση και να βγειτε λιγο απ' το σπιτι που θα ησασταν μεσα αρκετες ωρες λογω διαβασματος.

@Natalia_sups Σιγουρα κανεις δεν εκανε μαθηματα φιλιου, αλλα οι πιο πολλοι εδωσαν το πρωτο -failed- φιλι στην εφηβικη τους ηλικια και επειτα εμαθαν να φιλανε καλα. Τωρα αν πηγαινα εγω, οντας 19 χρονων και εδινα ενα φιλι που θα εδειχνε την απειρια μου, αυτο θα την ξενερωνε και θα το λεγε και σε φιλες της απ' το τμημα. Εκεινη ειχε πιο παλια σχεση και μου το χε πει, οποτε δεν τιθετο θεμα απειριας κι αγχους εκ μερους της... Και μερικοι κολλητοι μου (γιατι ντρεπομαι καλα καλα να το πω σε ολους τους ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ) μου λενε οτι δεν ειναι τιποτα, απλα ακολουθω τις κινησεις της, αλλα δεν ξερω. Αυτο το αγχος παντα με κυριευει κι οσο το αφηνω τοσο πιο δυσβασταχτο μου γινεται...

@archangel Σιγουρα ειχε καταλαβει οτι την ηθελα. Να σου πω την αληθεια κι εγω στην αρχη, αφοτου με διεγραψε, το αντιμετωπισα με θυμο κι εριχνα το φταιξιμο σ' εκεινη, οτι απλα ηθελε να βεβαιωσει οτι τη γουσταρω και να αισθανθει καλα με τον εαυτο της, οτι εχει πέραση. Λιγο αργοτερα ομως, ξανακοιτωντας με ψυχραιμια το πραμα καταλαβα πως εγω εφταιγα γιατι κι αυτη ποσο να περιμενει στο κατω κατω; Σιγουρα μπορουσε να βρει καποιον καλυτερο απο μενα, δε θα καθοταν να περιμενει ποτε θα εκανα εγω κινηση... Στη σχολη προασπαθησα να της μιλησω τις λιγες φορες που ηρθε μετα απ' ολο αυτο. Αλλα ηταν συνεχεια με φιλες της και τωρα δεν παταει καθολου... Και πλεον δεν υπαρχει και νοημα να της μιλησω μετα απο τοσο καιρο.

Senior Member
    @Natalia_sups Σιγουρα κανεις δεν εκανε μαθηματα φιλιου, αλλα οι πιο πολλοι εδωσαν το πρωτο -failed- φιλι στην εφηβικη τους ηλικια και επειτα εμαθαν να φιλανε καλα. Τωρα αν πηγαινα εγω, οντας 19 χρονων και εδινα ενα φιλι που θα εδειχνε την απειρια μου, αυτο θα την ξενερωνε και θα το λεγε και σε φιλες της απ' το τμημα. Εκεινη ειχε πιο παλια σχεση και μου το χε πει, οποτε δεν τιθετο θεμα απειριας κι αγχους εκ μερους της... Και μερικοι κολλητοι μου (γιατι ντρεπομαι καλα καλα να το πω σε ολους τους ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ) μου λενε οτι δεν ειναι τιποτα, απλα ακολουθω τις κινησεις της, αλλα δεν ξερω. Αυτο το αγχος παντα με κυριευει κι οσο το αφηνω τοσο πιο δυσβασταχτο μου γινεται...
    Σε αυτο δεν θα διαφωνήσω γτ κι εγω το φοβαμαι. Μαλιστα λογω της ηλικιας μου το φοβαμαι περισσοτερο. Ομως απαντησε μου σε κατι. Ας πουμε πως συνεχιζατε να βγαινετε και στο τελος βρισκόσασταν στο κρεβατι. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος γεννημενος εραστης αρα θα φαινοταν η απειρια σου. Δεν θα ξενερωνε τοτε? Δεν θα το ελεγε στις φιλες της τοτε? Αυτο που θελω να σου πω ειναι πως ακομα και να την φιλουσες και δεν ηταν το τελειο φιλι δεν θα πειραζε. Εισαι 19 χρονων ακομα και σε φυσιολογικα πλαίσια δεν θα ειχες τεραστια εμπειρια ετσι κι αλλιως, ουτε στο φιλι ουτε στο κρεβατι. Μπορουσες να της πεις την αληθεια δειχνοντας της τον λογο που δεν εισαι great kisser ή ψεμματα λεγοντας της οτι εχεις καιρο να βρεθεις με γυναικα και οτι ηταν μια κοπελα που τελικα δεν τα βρηκατε.
    Ακομα υπαρχουν βιντεο που μπορουν να σε βοηθησουν λιγο σε αυτο, https://www.youtube.com/watch?v=CTqTYmrUw0s και https://www.youtube.com/watch?v=e0gg_leyrOk και πολλα ακομα.
    και κατι τελευταιο. Μπραβο που εχεις το θαρρος να το πεις σε μερικους απο τους φιλους σου. Εγω δεν το εχω πει σε κανεναν φιλο ή συγγενη. Μονο σε μια κοπελα (που μου αρεσει παρα πολυ) το εχω πει και χρειάστηκα τεραστια δυναμη για να το κανω. Θα πεις τωρα δεν το εχεις πει σε αγορια και το ειπες σε κοριτσι, αλλα ναι, ξεκινησαμε σαν φιλοι να μιλαμε και την εμπιστευτηκα. Αν και στο τελος η φιλια που ενιωθα εγινε κατι αλλο, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

@archangel Σιγουρα ειχε καταλαβει οτι την ηθελα. Να σου πω την αληθεια κι εγω στην αρχη, αφοτου με διεγραψε, το αντιμετωπισα με θυμο κι εριχνα το φταιξιμο σ' εκεινη, οτι απλα ηθελε να βεβαιωσει οτι τη γουσταρω και να αισθανθει καλα με τον εαυτο της, οτι εχει πέραση. Λιγο αργοτερα ομως, ξανακοιτωντας με ψυχραιμια το πραμα καταλαβα πως εγω εφταιγα γιατι κι αυτη ποσο να περιμενει στο κατω κατω; Σιγουρα μπορουσε να βρει καποιον καλυτερο απο μενα, δε θα καθοταν να περιμενει ποτε θα εκανα εγω κινηση... Στη σχολη προασπαθησα να της μιλησω τις λιγες φορες που ηρθε μετα απ' ολο αυτο. Αλλα ηταν συνεχεια με φιλες της και τωρα δεν παταει καθολου... Και πλεον δεν υπαρχει και νοημα να της μιλησω μετα απο τοσο καιρο.
    φιλε μου σε διεγραψε μεσα σε 2 μερες. 2 μερες. Ο Θεος χρειαστηκε 6 για να φτιαξει τον κοσμο και αυτη σε 2 μερες εχασε το ενδιαφερον της?
    Δεν ξερω αλλα δεν μου ακουγετε λογικο. Αλλα και παλι γτ να σε σβησει!!! Οι γυναικες οταν παψουν να βλεπουν ερωτικα εναν αντρα συνηθως τον κανουν φιλο (χειροτερο αυτο, πιστεψε με).
    Δεν ειναι καθολου λογικο να σε σβησει εντελως. Και εχεις δικιο στο οτι δεν θα περιμενε να κανεις κινηση για παντα, αλλα σιγουρα δεν θα τα παρατουσε μεσα σε 2 μονο μερες.
    Θα σου πω κατι που μου εχει πει και η κοπελα που μιλαω. Δεν εχει σημασια ποσες σχεσεις ειχες πριν. και μην βλεπεις τον εαυτο σου πως ειναι ο χειροτερος που υπάρχει. Αν τον βλεπεις εσυ ετσι πως θα τον βλεπουν οι γυναικες που εχουν μια 6 αισθηση σε αυτα τα θεματα.
    Πιστεψε στον εαυτό σου, ακουμε για το καλο σου, οπως λεει και η Θεοδωριδου. Εαν τον πιστεψεις εσυ, θα τον πιστεψουν και αυτες (αυτο αργησα πολυ να το καταλαβω). Μην λες λοιπον πως θα μπορουσε να βρει καλυτερο να λες πως εσυ εισαι ο δευτερος καλυτερος σε ολο τον κοσμο (ο πρωτος ειμαι εγω :p:p:p:p).
    Τελος θα σου πω κατι τελευταιο. η αποψη μου για την κοπελα που μου ειπες δεν ειναι καλη απο αυτα που ακουσα. Ομως ποτε δεν κρινω καποιον ουτε απο το εξωφυλλο, ουτε απο αυτα που ακουω απο τους αλλους, για αυτο θα σου πω πως δεν ειναι ποτε αργα. Εαν πιστευεις πως αξιζει προσπαθησε. Αργα θα ηταν αν ειχε βρει γκομενο και ετοιμαζεται για γαμο ή παντρευτηκε (δεν πειραζουμε γυναικες που ειναι παντρεμενες ή εχουν σοβαρη σχεση). Μολις την δεις με φιλες της πλησίασε την και πες πως θες να της μιλησεις ιδιαιτερος. Και πες της μετα πως ενιωσες και γτ εκανες τοτε οτι εκανες και πως απο τοτε την σκεφτεσαι συνεχεια και θελεις, εαν θελει και αυτη, να ξαναβγείτε για καφε για να μιλησετε. Εαν δεν σηκωθει και σου πει να πεις οτι θες μπροστα στις φιλες της, τοτε κανε την καρδια σου πετρα και πες τα ολα. Θα το κανει για να σε δοκιμάσει. Εχω διαβασει πως οι γυναικες κανουν τετοια τεστ. Και να ξερεις πως αν αρεσεις στις φιλες της τοτε εχεις διπλο καλο.
    1ον εαν αρεσεις σε αυτες θα αρεσεις και σε εκεινη και 2ον εαν δεν της αρεσεις και παλι θα βρεις καποια απο τις φιλες της :Ρ

Ψαξε παντως να την βρεις και μην τα παρατας εαν πιστευεις πως αξιζει!!!!!!!!

Junior Member
    Ειμαι 20 πλεον, 19 ημουν οταν βγηκαμε :p Οσο παραλογο κι αν ακουγεται το φιλι με αγχωνει περισσοτερο, γιατι θελει πιο πολλη τεχνικη, γιατι ειναι το 1ο βημα στην ουσια, τουλαχιστον ετσι το χω σχηματισει εγω στο νου μου. Αν καταληγαμε στο κρεβατι μετα απο καποια ακομα ραντεβου θα σημαινε οτι εχουμε αποκτησει μια Α σχεση μεταξυ μας οποτε ισως να παραδεχομουν την απειρια μου, αν κατι δεν πηγαινε καλα... Νταξει με τα ΑΝ βεβαια κανεις δεν εκανε δουλεια. Σου ανταποδιδω τα μπραβο γιατι εγω να παραδεχτω σε καποια φιλη μου οτι δεν εχω φιλησει ακομα, δε θα το κανα ποτε πιστευω.. Με τα παιδια που το συζητησα γνωριζομαστε απο 6-7 χρονων, εχουμε φαει μαζι ψωμι κι αλατι, πιστευω ηταν τα πλεον καταλληλα ατομα με τα οποια θα μπορουσα να το συζητησω. Μαλιστα, μονο με τον εναν το ειχα συζητησει εξ αρχης, στους αλλους 2 το ειπα πριν λιγες μερες φαντασου!
    Με εσβησε για να παψω να την ενοχλω, δεν υπαρχει πιο σαφης κι απλη εξηγηση. Νομιζω και οι 2 δε βλεπαμε φιλικα ο ενας τον αλλο, διοτι αν εκεινη μ' εβλεπε φιλικα οπως λες εσυ, δε θα με εσβηνε αλλα θα με κραταγε σα φιλο. Οσο γι αυτο που λες για το self-esteem, δε λεω οτι ειμαι ο χειροτερος, αλλα οτι μπορει να βρει πολυ καλυτερους και το λεω ρεαλιστικα, οχι επειδη θελω σωνει και καλα να υποβιβασω τον εαυτο μου. Παρ' ολα αυτα, το οτι φανηκε πως μπορουσα να εχω καποια ελπιδα μαζι της, μου εδωσε μια προσωρινη τονωση αυτοπεποιθησης.
    Πιστευω πως δεν αξιζει να ξαναπροσπαθησω :) εχουν περασει κοντα 6 μηνες απο τοτε, δεν εχει νοημα. Σιγουρα εχει προχωρησει τη ζωη της κι ετσι πρεπει να κανω κι εγω, αλλα ρε γαμωτο ακομα τη σκεφτομαι... Νταξει με τις φιλες της τα πηγαινα ΟΚ, ισα ισα για να μην επηρεαζουν αρνητικα τη γνωμη της κοπελας για μενα. Αν και πιστευω οτι η μια εξ αυτων εχει βαλει λιγο την ουριτσα της, χωρις ομως αποδειξεις, απλα εικασιες διοτι φαινοταν λιγο bitchy.

Senior Member
    Αντε βρε ενταξει βαριοτανε κ σε σβησε κι εσυ κοιτα να λεσ κανενα αστειακι να την κανεισ να γελαει το να σ αρεσουν αυτα που λεσ ειναι ενασ τροποσ να τισ πεισ κατι που σ αρεσει οχι οτι ακουσεσ να δει κ το γουστο σου δηλαδη θα λεσ ακουσα αυτο αλλα δε μ αρεσε αλλα μπορει να το πεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    WhyAlwaysMe μα φυσικά και ειναι λογικό κάποιος που ειναι εμφανίσιμος να ειναι ευκολότερο να τη γλιτώνει με χειρότερες συμπεριφορές. Αυτο δεν ισχύει και για τις γυναίκες νομίζεις; Λυπηρό μεν πραγματικότητα δε, και για τα δυο φύλα, γενικά ισχύει για όμορφους ανθρώπους αυτο. Αλλα αυτο που λέω και δεν λες να βάλεις στο κεφάλι σου ειναι πως αυτο δε σημαίνει ότι το "καλο παιδί" που δεν ειναι σούπερ εμφανίσιμο βγαίνει τελευταίο επειδη ειναι καλο και οι γυναίκες κακές η επειδή δεν ειναι σούπερ εμφανίσιμο. Βγαίνει τελευταίο γιατι ειναι κολλημένο και ρίχνει τους γύρω του ψυχολογικά με ολα τα κόμπλεξ και τις ανασφαλειες και τη γκρίνια. Τους ξενερώνει. Πως το λένε. Οσο για το ότι φταιμε οι γυναίκες και θέλουμε να αλλάξουμε τα κακα παιδιά κλπ δεν εχω ιδέα για τι μιλάς. Αυτο το έχουν ισως μια μειοψηφία γυναικών με δικα τους ψυχολογικά θέματα αλλα σε καμια περίπτωση δεν το λες κανόνα, μη το γενικεύεις τοσο. Δεν καταλαβαίνω απο που πηγάζει αυτη η εμμονη σου. Ασε που αν ειναι έτσι θα σου πω και το αντίθετο, στο πρώτο σου άρθρο αναφέρεται το βιβλιο "why men love bitches" δηλαδή "γιατι οι άντρες αγαπούν τις σκυλες"...εσυ θες σκύλες; Να αρχίσουμε και τα κορίτσια που δεν είμαστε σκύλες να κλαιμε τη μοίρα μας δηλαδή; Εγω νομίζω πως όλοι μπερδεύονται με το οτι οι γυναίκες θέλουν τα κακα παιδιά η οι άντρες τις σκυλες επειδη πολυ απλα όλοι θέλουν ο άλλος να αποπνέει σιγουριά και ανεξαρτησία...ε δεν νομιζω πως ειναι απαραίτητο καν εισαι σκατανθρωπος για να το βγάζεις αυτο. Οσο για το θέμα της εμφανισης ξεκολλα και παρ'το χαμπάρι. Οι άντρες δεν είστε γλάστρες είστε δράστες. Πως αλλιως να το πω εκανα και ρίμα χαχα. Αφου βλεπω κατι παιδιά 18-24 χρονων ξερω γω με τις φανέλες σηκωμενες στις φωτο προφίλ του fb να φανούν οι κοιλιακοί και γελάω με το ποσο ξενέρωτοι ειναι. Το πρόβλημα δεν ειναι να μην εισαι κούκλος η το να εισαι καλο παιδί. Το πρόβλημα ειναι να εισαι βαρετή προσωπικότητα. Τοσο απλά. Τα λεω οσο πιο λιανά γινεται με κίνδυνο να φανώ απότομη αλλα ξέρεις δεν ειναι αυτη η πρόθεση μου, βλέπεις εχω καθε καλη διάθεση. Αλλα αν θέλεις κατανοείς και λαμβάνεις υπόψη τη γνώμη μου...αν δεν θέλεις οκ συνέχισε να πιστεύεις ότι νομίζεις.

Εκτός αυτού,κολλάτε με όσους σας φτύνουν,ιδίως αν είναι ''κακά παιδιά''.

@wjsrp Το ξερω οτι μπορω να το εκμεταλλευτω αλλα δε βρισκω τον τροπο. Καταρχας οσες γνωριζω ειτε εχουν σχεση, ειτε δε μου κανουν κλικ (τοσο σε χαρακτηρα οσο και εξωτερικα). Η κοπελα που χαμε βγει, πραγματικα ηταν πολυ ομορφη, αλλα τοσο απλη και με χιουμορ που νομιζα οτι ειχα βρει με την 1η μου προσπαθεια το καλυτερο δυνατο ατομο για να κανω σχεση... Επισης, δε θελω να ζητησω κονε απο τις φιλες/γνωστες μου γιατι δε θελω να δειχνω απελπισμενος. Ψυχαναγκασμος :p Βεβαια, η συνομιλια με κοπελες σιγουρα σου δινει μια περαιτερω οικειοτητα, αυτο προσπαθω να καλλιεργησω οσο γινεται.
    Με την πρώτη κοπέλα πού'χατε βγει να βρεις τρόπο να ξαναβγείτε μέσω των ατόμων που την γνώρισες. Τώρα, όσον αφορά τις φίλες σου, δε χρειάζεται να τις πεις τίποτα. Απλά, κανονίστε να βγαίνετε έξω και ίσως έτσι έρθουν μόνα τους τα πράγματα.

Senior Member
    Ειμαι 20 πλεον, 19 ημουν οταν βγηκαμε :p Οσο παραλογο κι αν ακουγεται το φιλι με αγχωνει περισσοτερο, γιατι θελει πιο πολλη τεχνικη, γιατι ειναι το 1ο βημα στην ουσια, τουλαχιστον ετσι το χω σχηματισει εγω στο νου μου. Αν καταληγαμε στο κρεβατι μετα απο καποια ακομα ραντεβου θα σημαινε οτι εχουμε αποκτησει μια Α σχεση μεταξυ μας οποτε ισως να παραδεχομουν την απειρια μου, αν κατι δεν πηγαινε καλα... Νταξει με τα ΑΝ βεβαια κανεις δεν εκανε δουλεια. Σου ανταποδιδω τα μπραβο γιατι εγω να παραδεχτω σε καποια φιλη μου οτι δεν εχω φιλησει ακομα, δε θα το κανα ποτε πιστευω.. Με τα παιδια που το συζητησα γνωριζομαστε απο 6-7 χρονων, εχουμε φαει μαζι ψωμι κι αλατι, πιστευω ηταν τα πλεον καταλληλα ατομα με τα οποια θα μπορουσα να το συζητησω. Μαλιστα, μονο με τον εναν το ειχα συζητησει εξ αρχης, στους αλλους 2 το ειπα πριν λιγες μερες φαντασου!
    Με εσβησε για να παψω να την ενοχλω, δεν υπαρχει πιο σαφης κι απλη εξηγηση. Νομιζω και οι 2 δε βλεπαμε φιλικα ο ενας τον αλλο, διοτι αν εκεινη μ' εβλεπε φιλικα οπως λες εσυ, δε θα με εσβηνε αλλα θα με κραταγε σα φιλο. Οσο γι αυτο που λες για το self-esteem, δε λεω οτι ειμαι ο χειροτερος, αλλα οτι μπορει να βρει πολυ καλυτερους και το λεω ρεαλιστικα, οχι επειδη θελω σωνει και καλα να υποβιβασω τον εαυτο μου. Παρ' ολα αυτα, το οτι φανηκε πως μπορουσα να εχω καποια ελπιδα μαζι της, μου εδωσε μια προσωρινη τονωση αυτοπεποιθησης.
    Πιστευω πως δεν αξιζει να ξαναπροσπαθησω :) εχουν περασει κοντα 6 μηνες απο τοτε, δεν εχει νοημα. Σιγουρα εχει προχωρησει τη ζωη της κι ετσι πρεπει να κανω κι εγω, αλλα ρε γαμωτο ακομα τη σκεφτομαι... Νταξει με τις φιλες της τα πηγαινα ΟΚ, ισα ισα για να μην επηρεαζουν αρνητικα τη γνωμη της κοπελας για μενα. Αν και πιστευω οτι η μια εξ αυτων εχει βαλει λιγο την ουριτσα της, χωρις ομως αποδειξεις, απλα εικασιες διοτι φαινοταν λιγο bitchy.
    Να τα εκατοστησεις :p. φιλε μου σε καταλαβαινω. Κι εγω αγχωνομαι για το φιλι. Φοβασαι μην την απογοητευσεις (οποια κοπελα φιλήσεις πρωτη). Αλλα ακομα και αν δεν εισαι πρωταθλητής στο φιλι δεν νομιζω μια κοπελα που της αρεσεις πολυ ν δωσει μεγαλη σημασια.
    Ευχαριστω για το μπραβο και πιστεψε με δεν μου ηταν ευκολο να της το πω. Αλλα την εμπιστευτηκα απο την αρχη και δεν μετανοιωνω καθολου. Εγω δεν ενιωθα ανετα στο να μιλήσω με τους φιλους μου και ας ήμαστε φιλοι απο παιδια γτ ειμαι μεγαλυτερος σε ηλικια απο ολους (τον μεγαλυτερο τον περναω για 4-5 χρονια) και δεν θα αντεχα το δουλεμα που θα μου εκαναν (γτ θα μου εκαναν πολυ δουλεμα, καλοπροαιρετα βαβαια).
    Κοιτα απλως πιστευω πως εαν περασε τοσο ωραια οσο λες θα περειμενε 1-2 μερες ακομα και δεν θα σε εσβηνε. Πριν 9 χρονια ειχα ερωτευτεί μια κοπελα (που τελικα μετα απο τρια χρονια που βρηκα το θαρρος να της το πω μου εδωσε χυλοπιτα). Μια αλλη κοπελα (πολυ πιο ομορφη, ευγενικα και καλη απο την κοπελα που ημουν ερωτευμενος, πραγματικα δεν ξερω γτ την ερωτευτικα την αλλη) λοιπον της αρεσα και ενω το εβλεπα δεν εκανα τιποτα. Λιγο καιρο μετα την χυλοπιτα ειδα την βλακεια μου και προσπαθησα να το διορθωσω, βγηκαμε με την κοπελα εκεινη και ηταν ωραια μονο που αυτη πλέον με εβλεπε φιλικα. Ακομα και τωρα ημαστε φιλοι (δεν μετανιωνω που δεν εκανα κατι γτ ειναι πολυ καλη φιλη) και πριν μερικους μηνες παντρευτηκε και με ειχε καλεσει στο γαμο (δεν πηγα γτ εκανα την θητεια μου:().
    Εαν σου αρεσει τοσο τοτε ποτε δεν ειναι αργα. Δεν θα σου πω τι να κανεις, η ζωη ειναι δικια σου και η καθε επιλογη. Σε συμβουλευω ομως να το σκεφτεις καλα να το κανεις. Στην χειροτερη περιπτωση θα την ξεπερασεις, στην καλυτερη θα αποκτησεις κοπελα.

Banned
    πιστεψε με φιλε μου, πολλοι εμπειροι δεν εχουν ιδεα πως πρεπει να φιλανε!!..μην κολλας σε αυτο πραγματικα.. απλα καντο οπως νιωθεις με την αμηχανια του με την συστολη του δεν εχει σημασια... την επομενη φορα καντο για σενα, κλεισε τα ματια και ασε το σωμα να σε οδηγησει σε αυτο... ΑΦΕΣΟΥ σε αυτο χωρς να σκεφτεσαι τιποτα... και θα δεις οτι θα ναι υπέροχο!!!..αρκει να αφησεις το σωμα σου να μιλησει..
    στην αρχη απαλα στα χειλη ΝΙΩΣΕ την στιγμη, την γευση την θερμοκρασια την απαλότητα, ασε τις πληροφοριες που σουδινει η αισθηση να σε οδηγησουν με την αληθεια τους...μετα ολα τα αλλα θα ερθουν απλα ..αρκει να ειναι αληθινο, τιποτα αλλο δεν χρειαζεται!!;)
    λογικα εκεινη σε διεγραψε γιατι νομιζει οτι δεν την γουσταρεις..εφαγε απορριψη απο εσενα, ετσι νιωθει ...μετα το πρωτο ραντεβου, ο παγος που την εριξες την απογοητευσε . στειλε της μυνημα .. κατι πολυ τρυφερο..οχι "γεια τι κανεις" και καλα δεν τρεχει τιποτα μετα την χυλόπιτα που της εριξες...
    "απο την στιγμη που σε συναντησα δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο μου ..αν δεν θες δεν θα σε ξαναενοχλησω , αλλα αυτο ειχα αναγκη να στο πω να σαι πάντα καλα "..και απο εκει και περα αν δεν σου απαντησει πάλι... ξεχνα την , το πλοιο εχει σαλπάρει..και εσυ πήρες ενα πολυ σημαντικο μαθημα για την επομενη ευκαιρια που δεν πρεπει να αφησεις τον φοβο σου να την χασει!;)

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Να τα εκατοστησεις :p. φιλε μου σε καταλαβαινω. Κι εγω αγχωνομαι για το φιλι. Φοβασαι μην την απογοητευσεις (οποια κοπελα φιλήσεις πρωτη). Αλλα ακομα και αν δεν εισαι πρωταθλητής στο φιλι δεν νομιζω μια κοπελα που της αρεσεις πολυ ν δωσει μεγαλη σημασια.
    Ευχαριστω για το μπραβο και πιστεψε με δεν μου ηταν ευκολο να της το πω. Αλλα την εμπιστευτηκα απο την αρχη και δεν μετανοιωνω καθολου. Εγω δεν ενιωθα ανετα στο να μιλήσω με τους φιλους μου και ας ήμαστε φιλοι απο παιδια γτ ειμαι μεγαλυτερος σε ηλικια απο ολους (τον μεγαλυτερο τον περναω για 4-5 χρονια) και δεν θα αντεχα το δουλεμα που θα μου εκαναν (γτ θα μου εκαναν πολυ δουλεμα, καλοπροαιρετα βαβαια).
    Κοιτα απλως πιστευω πως εαν περασε τοσο ωραια οσο λες θα περειμενε 1-2 μερες ακομα και δεν θα σε εσβηνε. Πριν 9 χρονια ειχα ερωτευτεί μια κοπελα (που τελικα μετα απο τρια χρονια που βρηκα το θαρρος να της το πω μου εδωσε χυλοπιτα). Μια αλλη κοπελα (πολυ πιο ομορφη, ευγενικα και καλη απο την κοπελα που ημουν ερωτευμενος, πραγματικα δεν ξερω γτ την ερωτευτικα την αλλη) λοιπον της αρεσα και ενω το εβλεπα δεν εκανα τιποτα. Λιγο καιρο μετα την χυλοπιτα ειδα την βλακεια μου και προσπαθησα να το διορθωσω, βγηκαμε με την κοπελα εκεινη και ηταν ωραια μονο που αυτη πλέον με εβλεπε φιλικα. Ακομα και τωρα ημαστε φιλοι (δεν μετανιωνω που δεν εκανα κατι γτ ειναι πολυ καλη φιλη) και πριν μερικους μηνες παντρευτηκε και με ειχε καλεσει στο γαμο (δεν πηγα γτ εκανα την θητεια μου:().
    Εαν σου αρεσει τοσο τοτε ποτε δεν ειναι αργα. Δεν θα σου πω τι να κανεις, η ζωη ειναι δικια σου και η καθε επιλογη. Σε συμβουλευω ομως να το σκεφτεις καλα να το κανεις. Στην χειροτερη περιπτωση θα την ξεπερασεις, στην καλυτερη θα αποκτησεις κοπελα.
    αρχαγγελε τωρα δεν υπάρχει καποια στην ζωη σου που να σου αρεσει? (εκτος απο εμενα φυσικα :p)

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Παίδες, εγώ είμαι 30. Η πρωτιά ανήκει σ'εμένα.:(
    καιρος να αφησεις πισω σου αυτην την πρωτια εσυ νεαρε ... πλακωσου ανηλεα στα τσατ ...μην αφησεις θυληκια για θυληκια..παντρεμενη ελευθερη ..οτι να ναι, εξασκηση φουλ... φαε 300 χυλόπιτες και μην τις παιρνεις προσωπικα ..μαθε να μιλας και να προσεγγιζεις μια γυναικα!!...
    πειναμε ωρε για λιγο λοβ στορακι και εσυ τεμπελιαζεις??:p..αμεση δραση... αντε αντε αντε..

υ.γ. αν χρειαστεις βοηθεια ..εδω ειμαστε φιλε μην διστασεις να ρωτισεις τις συμφορουμιτσες σου για οτιδηποτε χρειαστεις.. ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εκτός αυτού,κολλάτε με όσους σας φτύνουν,ιδίως αν είναι ''κακά παιδιά''.
    Σταματα να διαβαζεις τις μ@λακιες του mens health, π@παριες σου λενε σε αυτο το περιοδικο, εγω θα σου ελεγα οτι αν βελτιωσεις την εμφανιση σου παρουσιασε τον εαυτο σου οπως ειναι, αν εισαι καλο παιδι δειξε καλο παιδι, το να το παιξεις κακο παιδι ειναι ηλιθιο.
    Last edited by Anakin; 13-01-2016 at 14:24.

Banned
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Σταματα να διαβαζεις τις μ@λακιες του mens health, π@παριες σου λενε σε αυτο το περιοδικο, εγω θα σου ελεγα οτι αν βελτιωσεις την εμφανιση σου παρουσιασε τον εαυτο σου οπως ειναι, αν εισαι καλο παιδι δειξε καλο παιδι, το να το παιξεις κακκο παιδι ειναι ηλιθιο.
    χαχαχα..σωστος!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αρχαγγελε τωρα δεν υπάρχει καποια στην ζωη σου που να σου αρεσει? (εκτος απο εμενα φυσικα :p)
    ναι υπαρχει μια κοπελα που μου αρεσει πολυ (εκτος απο εσενα :p:p). ειναι εκεινη η κοπελα που την εχω εμπιστευτεί. Της εχω πει πως αισθανομαι για αυτήν και πιστευω πως παει καλα (ή τουλαχιστον ελπιζω). Το κακο ειναι η αποσταση που εχουμε. Μενουμε πολυ μακρια και για να συναντηθουμε απο κοντα πρεπει να παρω καραβι.
    Απλως ειχα κανει μια βλακεια παλιοτερα και φοβαμαι μην την εχω ξενερωση αν και μου εχει πει πως ολα ειναι ενταξη.

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast