Results 1 to 15 of 31
Thread: facebook
-
10-01-2016, 05:53 #1
facebook
Δεν εχω facebook αλλα πολλες φορες μπαινω σε πειρασμο να ψαξω παλιες φιλες , γνωστες κτλ η απορια μου ειναι η εξης.Πως γινεται ΟΛΑ να ειναι τοσο ωραιοποιημενα στο facebook? δεν υπαρχει τιποτα το κακο, τιποτα το ασχημο.Πως γινεται αυτο? γιατι θελουν τοσο πολυ να προβαλουν της χαρουμενες στιγμες? προς Θεου δεν ειμαι hater απλως εχω αποριες.
- 10-01-2016, 07:38 #2
Καλη ερώτηση...αλλα δεν μου φαίνεται περιεργο. Εδώ μια φωτογραφία παμε να βγάλουμε και χαμογελαμε χωρις λογο, στο καθημερινο ψηφιακό ρεπορτάζ της ζωής μας που ειναι πρακτικά το facebook δεν θα πέσει ρετουσάρισμα και προσεκτική θεματική διαλογη; Το ερώτημα ειναι πιο θεμελιώδες μαλλον...γιατι θέλουμε να προβάλλουμε γενικα την τελεια εικόνα η μια οσο πιο τέλεια μπορουμε τελοσπαντων; Ισως επειδη για αυτο πασχίζουμε ουσιαστικά; Να είμαστε/γινομαστε καλύτεροι; Ισως το τέλειο facebook ειναι μια προσπάθεια να ικανοποιήσουμε το "υπερεγώ" μας...την εικόνα του πως θα θέλαμε να ήμασταν η πως θα "επρεπε" να ήμασταν η του ιδανικού μας εαυτού. Η μπορεί να ειναι και πιο απλό. Ισως ειναι επειδη το Facebook είναι σελίδα κοινωνικής δικτύωσης υποτίθεται...ε...στην μη ψηφιακή κοινωνική δικτύωση σάμπως δεν προσπαθουμε προβάλλουμε τον καλύτερο εαυτό μας; Ε συνήθως δεν γνωρίζουμε/συναναστρεφομαστε κόσμο λέγοντας δεξιά κι αριστερά "χαρηκα για τη γνωριμία σκεφτομουν να φουνταρω απ'τη ταράτσα χτες"...γενικα προσπαθούμε να προβάλλουμε μια πιο θετική εικόνα. Οχι απο υποκρισία σώνει και καλα...για να ξεχνιόμαστε και να νιώθουμε και οι ίδιοι πιο ευχάριστα ισως; Ισως για αυτο ειναι ένας άγραφος κοινωνικος κανόνας το "όχι πολλή μιρλα"...Οπως και να εχει ξέρεις πως όσα σου φαίνονται τελεια στο facebook απο παλιές φίλες κλπ δεν ειναι η πλήρης πραγματικότητα και οτι ειναι επιλεγμένες στιγμές και επιλεγμένα πράγματα. Που ξες τι σκατα έχουν στη ζωη τους; Οποτε μη νιώθεις ασχημα. Το εχω πάθει κι εγω αλλα η λογική λεει πως ουδείς τέλειος και όλοι έχουν προβλήματα.
10-01-2016, 07:58 #3
Eυχαριστω για την απαντηση.Εχεις δικιο ειναι επιλεγμενες στιγμες και επιλεγμενα πραγματα.
10-01-2016, 09:01 #4
γιατι ο σκοπος του φβ ειναι να μαζεψεις κοσμο γυρω σου κ οσο περισσοτερο δεν εισαι ο εαυτος σου τοσο περισσοτεροι θα μαζευτουν γυρω σου
λιγοι θα ακουσουν ολα οσα σκεφτεσαι κ θα μεινουν εκει να σ ακουσουν.
κ παλι φιλες σου να ψαξεις να βρεις αν δεν εχεις δευτερο η τριτο τροπο επικοινωνιας αμφιβαλω αν θα συνενοηθεις ετσι
επεισης εχω πει οτι η φωτογραφικη πολες φορες δεν ειναι σε θεση να αποτυπωσει τη πραγματικοτητα με αποτελεσμα να θελει διορθωση κ αυτο πολοι το ερμηνευουν ως ψευτικο γιατι το φαινετε κατι λαθος ως προς το χειροτερο ψευτικο δεν ειναι κ αυτο?
για παραδειγμα μπορει να εχει κανεις ρυτιδες που να ειναι ελαφριες κ στη φωτο να φαινονται τεραστιες η πολυ τονισμενες κ να φαινεται σαν παπους ενω δεν ειναι αρα το ψευτικο προς το χειροτερο δε το αναφερει κανεις το ψευτικο προς το καλυτερο το επισημενουν οι περισσοτεροι..
10-01-2016, 10:09 #5
Εγω παλι απλα βαζω ωραιεσ εικονεσ ξερω να κρινω μια εικονα αν ειναι εργο τεχνησ η απλη δημιουργια κ βαζω τα εργα τεχνησ πολυ απλα με την εμπειρια χρειαστηκε στη δουλεια καποτε αυτο κι απο τοτε τα θεωρω εργα τεχνησ κ ειναι γραφιστικη αλλου επιπεδου μπορω να σ πω αμα θελεισ να συζητησουμε να το φτιαξεισ ωραιο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-01-2016, 10:57 #6
δεν ειναι ολα ετσι, ειναι αναλογα τους φιλους που εχεις... υπάρχουν οι δηθεν, οκ δεν το γλιτωνεις αυτο αλλα δεν σε ενδιαφερει κιολας...οσοι εχουμε ζωακια ας πουμε καλο ειναι να βαλεις μεσα στους φιλους σου τα φιλοζωικα και να κοινοποιουμε ενημερωσεις και ζωακια που χαθηκαν κτλ κτλ..
μετα υπάρχουν και παλιοι συμμαθητε - συμμαθητριεςς-γνωστος-γνωστη που μπορειτε να πειτε μια βλακεια και να γελασετε, οπως εδω.
η να κανετε συζητησεις περι πολιτικης στις κοινωνικες του διαστασεις σημερα, να γνωρισεις καινουρια μπλοκ και σαιτ για την ενημερωση σου
να στελνεις μυνηματα, χωρις να χρεωνεσαι. να προωθησεις καποια επαγγελματικη σου δραστηριότητα ή ενα χομπυ σου...ή να ενημερωθεις για κατι που σε ενδιαφερει... συνταγες, diy, θεατρικες παραστασεις, μουσικη,ομαδες, ειδησεις.
βρισκονται μπροστα σου πραγματα που δεν ηξερες καν οτι σε ενδιαφερουν και δεν τα αναζητησες...
γενικα εκτος οπως παντου ετσι και στο φβ, υπάρχει απλώχερα η βλακεια και η υποκρισία, και εδω υπάρχει.. το θεμα ειναι που κοιτας, τι σε ενδιαφερει εσενα να κανεις να δεις κτλ κτλ..ειμαι υπερ του φβ. υπερ της δυαδυκτιακης επαφης σε όλες τις μορφες της..σου προτεινω να δημιουργησεις εναν λογαριασμο ;)
10-01-2016, 10:59 #7
καλημερα μπουλετ, πως εισαι σημερα?
10-01-2016, 11:23 #8
Καλα ειμαι.Εσυ Ρεα? προσπαθω να κοψω το τσιγαρο.Εσυ καπνιζεις?
10-01-2016, 12:04 #9
10-01-2016, 12:12 #10
Δεν ξερουν να αγαπουν οι γυναικεσ αμα αγαπησουν βγαζουν ψυχολογικα μ φαινεται αρα ενταξει ειστε ολεσ αγαπησατε κ πιθανον πανω απο μια φορα οποτε ειστε καλυμενεσ
10-01-2016, 12:13 #11
Εγω αμα αγαπησω γινομαι ζωο ορθιο οποτε ειμαστε καλυμενοι απεναντι στο θεο
10-01-2016, 12:32 #12
πως με νευριαζεις οταν μου πετας κονσερβες και μας βαζεις ολες στο ιδιο καλαθι!!!!...πως με νευριαζεις!!!!!!! .. που ξερεις εσυ πως αγαπάω εγω ή η μπουλετ ή η οποιαδηποτε γυναικα μωρε??? ΠΩΣ??...οτι βλακεια πεταει ο καθε σκατογερος σου καθετε στο κεφαλι χωρις επεξεργασεια, την καταπίνεις αμασητη...αμαν!
10-01-2016, 12:48 #13
Ωραια να δεχτουμε οτι δεν ξερω παντωσ εγω γινομαι ζωοον ορθιο κ φευγω αυτα για μενα εσεισ τι παθαινετε;
10-01-2016, 14:28 #14
Καλημερα κοριτσια το ιδιο θελω και εγω ειμαι ομως απαραδεκτη ενω το ειχα κοψει οκτω χρονια το ξαναρχισα το καλοκαιρι και δεν μπορω να το κοψω εγω γινει η πρωτη τσιγαροκολη οπως θαλεγε και η συγχωρεμενη πεθερουλα μου!αφου προς το τελος δεν καταλαβαινε τιποτα αλλα οταν καπ ιζα αφιπνιζετο ξαι
μου ελεγες καπνισες ε? Τα παιδια σου δεν τα σκεφτεσαι? Και αλλα τετοια !η γλυκεια μου!
10-01-2016, 17:46 #15