Επανερχομαι με δυσαρεστα νεα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Οσο δεν εχεισ μια δουλεια μην περιμενεισ ποτε να νιωσεισ οτι ξερεισ που πατασ φιλικα στο λεω αλλα ετσι ειναι δουλευω απο δεκαπεντε χρονων μου χουν τυχει απειρεσ μαλακιεσ κ προβληματα που εσυ ουτε καν φανταζεσε οτι υπαρχουν αν θεσ να γινεισ σοβαροσ ανθρωποσ πιασε μια δουλεια κ βλεπουμε αν θα γινεισ φιλικα στα λεω αυτα χωρισ κακια μ ζητησεσ γνωμη στην ειπα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μαγκια ειναι να σαι αλανι αλλα η μεγαλυτρη μαγκια ειναι να σαι φλωροσ
    χαχαχαχαχα!!!!!!!

Senior Member
    Οχι δεν κανω πλακα αμα μπορεισ μεινε φλωροσ με τοσουσ μαλακεσ να κυκλοφορουν δεν κανω καθολου πλακα κανεισ δε μενει φλωροσ σπανια περιπτωση δε γινεται να μεινεισ φλωροσ κ να θεσ δε γινεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Αγαπητη μπουμ εννοειται κ σε θυμαμαι καλα να εισαι για την απαντηση οσο για το νωρισ εχεις δικιο ειναι δυο μηνες που τελειωσε η σχεση κ υποφερω αφορητα εσυ πως το αντιμετωπισες οταν σου συνεβει το ιδιο?μπορει να πεσω παλι στα φαρμακα σκεφτομαι παροτι τα καταφερα με την καταθλιψη κινδυνευω να παθω το ιδιο
    καλημερα κοριτσι μου! θα σου πω πως το αντιμετωπισα..
    βασικα κ εγω χωρισα εναν ανθρωπο οχι επειδη ξενερωσα κ μου τελειωσε..αλλα επειδη επρεπε εξαιτιας της συμπεριφορας του..
    θυμαμαι οτι ημουν ενα ρακος! γυρναγα σαν ουφο απο δω κ απο κει κ ενιωθα ανημπροη μονη κ αχρηστη..
    σαν να με ειχε καταπιει η γη..το θυμαμαι τωρα κ θελω να ξερασω τοσο πολυ...αργησα πολυ να επανελθω..επεστρεψαν ολα τα ψυχολογικα μου, ακταθλιψη κ αγχωδης διαταραχη..
    τοτε εκανα ψυχοθεραπεια με ομαδα, αλλα πηγαινα κ δεν μιλαγα..ειχα μπλοκαρει..ενιωθα πως τρελλαινομαι σιγα σιγα..ζηταγα απο τον γιατρο να μου δωσει κατι κ μου εδινε μονο λεξοτανιλ..
    αν ειχα παρει αντικταθλιπτικο πιστευω θα ειχα επανελθει πιο γρηγορα..γι αυτον τον λογο αργησα πολυ να ερθω στα καλα μου..
    ειχα αποπραγματοποιηση γυρω στους 6-7 μηνες..ζουσα μια κολαση...κ τον παρακαλαγα να μυο δωσει αντικαταθλιπτικο αλλα ηθελε λεει να ζησω το πενθος μου..
    τεσπα ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ..ο.τι κ να πω ειναι πραγματικα λιγο..νομιζω οτι ηταν ο.τι πιο δυσκολο εχω αντιμετωπισει στην ζωη μου κ με στιγματισε.
    μετα απο 1μιση χρονο θα ελεγα συνηθισα κ ενιωσα σχεδον καλα κ τοτε αρχισα να συνανασττρεφομαι με κοσμο, να γνωριζω παρεες κ αλλους ανθρωπους ..στα 2 χρονια το ειχα ξεπερασει τελειως κ ημουν περδικι.
    εμεινα μονη μετα 5 χρονια απο επιλογη.γνωρισα τον αντρα μου τωρα στα 31 μετα κ ερωτευθηκα παραφορα..κ ημουν η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο!!
    για μενα..κοριτσι μου αν δεις οτι εισαι πολυ ουφο κ σε φαση...νιωθεις φλατ κ ταλαιπωρεισαι πιστευω οτι καλυτερα ειναι να παρεις ενα φαρμακακι..να συο δωσει ενα boost..εγω αν γυρναγα τον χρονο πισω..θα πηγαινα μονη μου κ θα επαιρνα πχ ladose αν το ηξερα οτι υπαρχει...κακως ταλαιπωρηθηκα κ βασανιστηκα τοσο πολυ..ομως μη τρομαζεις κιολας..αλλες αντοχες εχεις εσυ..αλλες εχω εγω..εσενα μπορει να σου παρει λιγοτερο χρονο απο οτι εμενα...οκ?

Senior Member
    Αγαπητο μέλος Έλις δεν με καλύπτει ή δουλειά πίστεψε με σε παλαιότερη μου δημοσίευση έχω αναφέρει ότι φοβάμαι να εργάζομαι λογω κάποιων δικων μου ψυχολογικών αγαπημένη μου μπουμ νιώθω παρά πολύ ασκημα κ ή καθημερινότητα μου είναι πολύ ζορικη νιώθω ότι δεν ανηκω κάπου κ ότι δεν γνωρίζω που παταω κ που βρίσκομαι ειμαι πλήρως σε ανισοροπια μέσα μου το μόνο που μου κάνει καλό είναι ότι είναι διαρκώς δίπλα μου μια από τις κολλητές μου κ κάνουμε τώρα διακοπές μακρυά από τους δικούς μου

Senior Member
    ωραια....αντιλαμβανομαι ακριβως πως νιωθεις...αν δεις οτι συνεχιζεται κ δεν μπορεις να το σηκωσεις ολο αυτο , μη ταλαιπωρηθεις τσαμπα οκ?πανε στον γιατρο κ θα σε βοηθησει ......κλαψε κιολας να εκτονωθει κ ο πονος..ειναι ζορικο αυτο που τραβας κοριτσι μου...

Senior Member
    Λειπω από το σπίτι ένα μήνα αγαπητή μπουμ κ ειμαστε σε άλλη πόλη μαζι με την κολλητή μουαυτό βοηθάει πίστεψε με όμως δεν είναι εύκολο δεν κλαίω εύκολα έχω πρόβλημα έκφρασης κ τα κραταω πολύ μέσα μου πάλι καλα μιλάω ανοικτα

Senior Member
    Ειμαι πραγματικα ευγνωμων για το ενδιαφερον ρεμεντυ παλευω πολλους μηνες να σωσω αυτην την σχεση χωρις αποτελεσμα μου φεροταν ασκημα πολλους μηνες κ με δουλευε απο παντα οτι με θελει για σοβαρα τωρα νιωθω οτι δεν θα ανακαμψω ποτε κ οτι παντα θα ειμαι μετεωρη κ δεν θα βρω ποτε εναν ρυθμο πιστευεις οτι ειναι ετσι?θελω μια καλη κουβεντα να πιαστω απο κατι καλη χρονια κ για σενα
    τωρα ειδα την απαντηση σου μυσπ. καλημερα :)

την δυσαρεστη πλευρα αυτου που ζεις, νομιζω οτι την ξερεις καλυτερα απ ολους μας.
    ας δουμε την καλη πλευρα.
    δεν μιλαμε για μια κριση, μια διαφωνια, μια ρηξη σε εναν καυγα η μια επιπολαιοτητα επιδερμικη και περιστασιακη που δεν πειραξε κανεναν και που μπορει να μεινει στο παρελθον.
    μιλαμε για εναν ανθρωπο ΣΚΑΡΤΟ κατα την αποψη μου, οπως μας τα περιγραφεις.
    που και σου φεροταν ασχημα και σε δουλευε απο την αρχη μεχρι το τελος και εκανες οτι μπορεσες για να το κανεις να λειτουργησει, αλλα η κατασταση χειροτερευε.
    επομενως μυσπ μου αυτος ο ανθρωπος ηταν Α-Κ-Α-Τ-Α-Λ-Λ-Η-Λ-Ο-Σ για σενα, για ολα αυτα που επιθυμουσες και ειχες στο μυαλο σου.
    καλα που το ξεκαθαρισες πριν μπεις σε νομικες διαδικασιες, γαμο κλπ και ειχες μετα πολυ χειροτερους μπελαδες για να ξεμπλεξεις.
    αντι να λυπασαι τον εαυτο σου, βαλε τον θυμο σου μπροστα και ΝΟΙΩΣΕ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕΣ. αυτος ο ανθρωπος να εισαι βεβαιη οτι αν υπηρχε συνεχεια θα σε εκμεταλλευοταν με πολλους τροπους, πιθανως και οικονομικα εφοσον εισαι ευκαταστατη.

εγω νομιζω οτι εισαι ηδη σε πολυ καλο δρομο μυσπ, κι ας νοιωθεις εσυ τοσο ασχημα.
    το να εχεις την διαθεση να πας το ταξιδι αυτο με την φιλη, ειναι μια αριστη ενδειξη, κι ας μην εχεις τα κεφια σου. οταν συνειδητοποιησεις απο τι γλυτωσες και κανεις και μερικες γνωριμιες, θα τα βρεις τα κεφια σου.
    μπραβο σου που κινητοποιηθηκες! ειλικρινα μπραβο που αντι να κλειστεις στο σπιτι να κλαις την μοιρα σου, εκανες αυτο το ταξιδι.
    βεβαιως και θα ανακαμψεις μυσπ! ειναι βεβαιο.
    κουραγιο και πιστη στον εαυτο σου :)

Senior Member
    θα συνελθεις! ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος! ολα τα γιατρευει! καποτε θα το θυμασαι κ δεν θα σε πνιγει..ποσο στοιχημα βαζεις???

Senior Member
    Καλά να είστε παιδιά ρεμεντυ κ μπουμ είναι πολύ δύσκολο κ από συναισθηματικής απόψεως το όλο ζήτημα καθότι τον άνθρωπο αυτόν τον αγάπησα παρά πολύ κ από την πρώτη στιγμή που γνωριστηκαμε φοβόμουν σε παθολογικό βαθμό για να μην τον χάσω ο λόγος που έκανα το ταξίδι είναι για να μην είμαι μόνη μου κ να είμαστε μαζι με την κολλητή μου φοβάμαι παρά πολύ την μοναξιά κ εχω ανάγκη διαρκώς από ένα στήριγμα εννοείται κ προσπαθώ να προσφέρω το ίδιο κ σε οποίον είναι δίπλα μου

Senior Member
    Εγω συντασσομαι με την ρεμεντυ , παντα εχει μια σωστη αποψη ............μυσπ , αγαπητη.........

καλησπέρα. διάβασα την ιστορία σου κ μοιάζει αρκετά με την δική μου. εσύ είσαι ακόμα στην αρχή αλλά θυμάμαι κ εγώ πως ήμουν εκείνη την περίοδο. το μόνο καλό με εμένα βέβαια είναι ότι καταρχήν δεν ήμουν στην Αθήνα (οπότε δεν υπήρχε κάτι να τον θυμίζει) γνώρισα κ αρκετά άτομα στο χωριό κ με έκαναν κ περνούσα καλά σε σημείο να πιστέψω ότι είχα αρχίσει να το ξεπερνάω.μόλις γύρισα στην Αθήνα όμως (1 μήνα μετά) κατάλαβα πόσο μα πόσο λάθος έκανα. το σπίτι μου γεμάτο φωτογραφίες, τα πράγματα του παντού, κάθε γωνία να μου τον θυμίζει. το καλό για μια ακόμα φορά ήταν ότι έλειπε. οπότε αν κ πονούσα πολύ (ειδικά τα βράδια έτρεμα ολόκληρη, βλέπεις ήμουν κ είμαι εξαρτημένη από εκείνον κ είχα συμπτώματα απεξάρτησης) ήταν πιο εύκολα. πίστευα πως αν γυρίσει θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω αλλά τελικά δεν μπορώ. αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι αφού καταφέρνω εγώ να νιώθω καλύτερα κάποιες στιγμές μέρα με την ημέρα θα το καταφέρεις κ εσύ. ξέρω πως το ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, κ ότι όλα περνάνε κ δεν ξέρω κ γω τι είναι απλά λόγια. ξέρω πόσο δυνατός είναι ο πόνος σου. διάβασα ότι κατάφερες κ τα έβαλες με το θηρίο της κατάθλιψης κ βγήκες από εκεί κ σε θαυμάζω πολύ γιαυτό. εγώ ακόμα παλεύω. πάρε δύναμη από αυτό. κατάφερες κ βγήκες κάνε ότι μπορείς, προσπάθησε να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε, να νιώθεις αγάπη κ στο λέω εγώ γιατί το περνάω μόνη μου. θα δεις η αγάπη των δικών σου ανθρώπων θα βοηθήσει να γιατρέψεις την πληγή. ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να μην σκέφτεσαι το μετά κ μια καινούρια σχέση. αυτό που μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι τώρα κ να βρεις κάποιον δεν θα καταφέρεις τίποτα. στο λέω γιατί προσπάθησα αλλά έγινα χειρότερα. ξέρεις η σύγκριση είναι θάνατος. έχεις κάνει πολύ δουλειά κ σου αξίζουν χίλια μπράβο. μην το αφήσεις να φύγει έτσι. εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι είσαι διακοπές κ ξεκουράσου. προσπάθησε να ξεκουράσεις λίγο την ψυχή σου. κ αν σε βοηθάει γράψε αυτά που νιώθεις, είτε εδώ, είτε σε ένα χαρτί, είτε στον υπολογιστή...θα τα καταφέρεις. είμαι σίγουρη κ να θυμάσαι όταν καταφέρεις η μόνη πηγή ευτυχίας σου να είναι ο εαυτός σου τότε θα μπορέσεις να φτιάξεις μια υπέροχη σχέση κ μια πολύ όμορφη οικογένεια γιατί τότε ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα σου θα είναι για να μοιραστείς την ζωή σου κ την ευτυχία σου δεν θα είναι εκείνος η ζωή σου κ η ευτυχία σου...

Senior Member
    Καλά να είστε παιδιά ρεμεντυ κ μπουμ είναι πολύ δύσκολο κ από συναισθηματικής απόψεως το όλο ζήτημα καθότι τον άνθρωπο αυτόν τον αγάπησα παρά πολύ κ από την πρώτη στιγμή που γνωριστηκαμε φοβόμουν σε παθολογικό βαθμό για να μην τον χάσω ο λόγος που έκανα το ταξίδι είναι για να μην είμαι μόνη μου κ να είμαστε μαζι με την κολλητή μου φοβάμαι παρά πολύ την μοναξιά κ εχω ανάγκη διαρκώς από ένα στήριγμα εννοείται κ προσπαθώ να προσφέρω το ίδιο κ σε οποίον είναι δίπλα μου
    σιγουρα ειναι δυσκολο.
    κανε υπομονη να αρχισει να περναει ο καιρος και προσπαθησε να βρισκεις και στιγμες ευχαριστες και χαλαροτητας στο ταξιδι με την φιλη.
    σιγα - σιγα θα επανερθεις.
    κουραγιο.

Senior Member
    Καλησπερα παιδια κ ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας υποφερω παρα πολυ κ το μυαλο μου ειναι θολωμενο κ αναμφιβολλα βοηθατε ολοι εδωπερα αυτην την στιγμη δεν γνωριζω για το που θελω να βρισκομαι εδωπερα με την κολλητη μου η στην πολη μου δεν γνωριζω που παταω κ που βρισκομαι θελω αρκετο καιρο ομως μου φαινεται ολο κ δυσκολοτερο ολο αυτο θελω να συνελθω για να δημιουργησω οικογενεια μονο για αυτο

Member
    Μην φοβάσαι. Να φοβάσαι τους ανθρώπους που ενώ έκανες τα πάντα εκείνοι σε πρόδωσαν!μόνο αυτό . Αφού έφυγες από αυτό είσαι τυχερη

Page 2 of 2 FirstFirst 12