μια περιεργη σχεση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κι εγω ευχαριστω ΣονγκΧ. , Αντιγονη , ξεχασες το ' σεμνη ' .............μεγαλο προσον ............
    Άντε καλέ που είμαι σεμνή! :p Σ' ευχαριστώ πολύ!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Άντε καλέ που είμαι σεμνή! :p Σ' ευχαριστώ πολύ!! :)
    Ώπα, το "σεμνή" για μένα το είπες; 'Η εκτος των άλλων είμαι και ψωνάρα; :D

Senior Member
    Ώπα, το "σεμνή" για μένα το είπες; 'Η εκτος των άλλων είμαι και ψωνάρα; :D
    Για σενα το ειπα , ψωναρα καθολου , θα σειχα ' τσιμπησει ' , πιστευω !!!

Banned
    Ότι θες Μαγκ, προσωπικα σου προτεινα να βρεθείτε διοτις καταλαβα από το ενδιαφερον σου ότι θα το ηθελες, παντος δεν είναι κακο ουτε απαγορευετε να πας κι με αυτην! δε συμαινει ότι αν καποιος εχει σεξουαλικες επαφες ότι δε κανει να παει κι με μια ακομα! απεναντίας κατά την γνωμη μου τρώγοντας ερχετε η ορεξη! χχαχα!!
    Τελος , νομιζω ότι το θεμα ηλικιας το εχετε παρει πολύ κοσμος λαθος! δεν βλεπω κατι κακο στην δυαφορα ηλικιας σας- κι δεν αναφέρομαι για τη συγκεκριμενη κοπελα ,εννοω γενικα - δλδη η οποιες δυαφορες ηλικιας για εμενα δεν είναι λογος να αποφυγω μια σχεση!! προσωπικα δε θα ειχα πρόβλημα να παω με καποια μεγαλητερη μου κι 10-κι 15 χρονια!!

Senior Member
    Για σενα το ειπα , ψωναρα καθολου , θα σειχα ' τσιμπησει ' , πιστευω !!!
    Στα μαγουλάκια! :p

Senior Member
    Ξερω γω , Γιωργο , αμα δεν την δω , που δεν μαφηνει ουτε στο φεις της να μπω , τι ενδιαφερον ναχω ? κι εγω δεν εχω προβλημα με μικροτερες , σε λογικα πλαισια ομως , για μεγαλυτερες ουδεποτε ενδιαφερθηκα , ουτε καν πιτσιρικας............................τ ωρα θα ενδιαφερθω ?

Senior Member
    Στα μαγουλάκια! :p

Εχεις και χιουμορακι ........ατιμακι........!

Senior Member
    Ούτε καν!!! Καλά ε, σήμερα μου έχετε ανεβάσει την ψυχολογία στο θεό!!! <3

Banned
    Ξερω γω , Γιωργο , αμα δεν την δω , που δεν μαφηνει ουτε στο φεις της να μπω , τι ενδιαφερον ναχω ? κι εγω δεν εχω προβλημα με μικροτερες , σε λογικα πλαισια ομως , για μεγαλυτερες ουδεποτε ενδιαφερθηκα , ουτε καν πιτσιρικας............................τ ωρα θα ενδιαφερθω ?
    το λογικο είναι αυτό που λες!! απεναντίας αυτό που υποστιριζω εγω είναι καπως παραξενο, το ξερω!! χαχα, όμως θα ηθελα πολύ - διοτις εχω ακουει πολύ καλα λογια, πολύ καλη ευχαρηστηση το θεμα με τη γρια, και την μασελα!!χαχαχαχα, θα ηθελα ολυ να το περασω αυτό!!

Senior Member
    Γιώργο πες μου την ηλικία σου, αισθάνομαι 60...!!! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το λογικο είναι αυτό που λες!! απεναντίας αυτό που υποστιριζω εγω είναι καπως παραξενο, το ξερω!! χαχα, όμως θα ηθελα πολύ - διοτις εχω ακουει πολύ καλα λογια, πολύ καλη ευχαρηστηση το θεμα με τη γρια, και την μασελα!!χαχαχαχα, θα ηθελα ολυ να το περασω αυτό!!
    Σε αυτο τον κοσμο , πλεον τιποτα δεν ειναι παραξενο ..............ολα θεμα οπτικης γωνιας ειναι .....

Senior Member
    Αγαπητε Ζωρζ , γεια και παλι !! εχει καποιο κολλημα μαζι μου η κοπελα , αλλα επειδη ειμαι αυτος που ειμαι , ευγενης , οχι πιεστικος , καλοπροαιρετος , ξερω πως να της μιλαω , τρυφερος , μπορει να μου πει οτι θελει χωρις να αντιδρασω ασχημα , αυτο τοχω γενικα , διακριτικος ............δεν μαρεσει να πιεζω ανθρωπους και καταστασεις , ουτε μου λειπουν οι ευκαιριες να βρεθω με κοπελες , δεν εχω ρωτησειποτε για εμπειριες της πανω στο σεξ , θα την φερω σε δυσκολη θεση ,διαισθανομαι . Ανηλικη εχει παψει να ειναι προσφατως , μια δε φορα που θυμωσα επειδη μουπε κατι σχετικα προσβλητικο , επειδη επεμεινα για τηλεφωνο , μετα μου ζηταγε 10 συγγνωμες !! εγω βλεπω την σχεση αυτη να μην πολυκαιριζει , δεν ειμαι διατεθειμενος ουτε να πιεσω , ουτε να εκμεταλλευτω , δεν ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου , ας βρω καποα αλλη , δενμου ειναι δυσκολο , ειμαι ευκολος στο να πλησιαζω μια γυναικα , αλλα πολυ δυσκολος στα γουστα , πολυ επιλεκτικος , οποτε προς τιη φασαρια , αφου ουτε καν την εχω δει .....................ισως ηταν λαθος να της πω τις δυο πρωην μου , που υπαρχουν στο γκουγκλ , ως ' ωραιες γυναικες ' και να αισθανεται μειονεκτικα , δεν ξερω τι να υποθεσω , αλλα δεν με νοιαζει και πολυ το μελλον μας , ειναι μικρη πολυ ...............................ας ειναι οσο ειναι , δεν με νοιαζει , δεν την βλεπω σαν υποψηφια ........................βαβαια μου φαινεται πιο φυσιολογικο να ειμαι με μια τοσο μικρη , παρα με μια 50αρα δηλαδη βρε Mac εμεις οι 50αρες στο π...........................αυτο μου ειναι αδιανοητο πληρως.............παντα ημουν με μικροτερες , αλλα οχι τοσο ......................
    δηλαδη βρε Mac εμεις οι 50αρες στο πηγαδι κατουρησαμεεε...χα χα χα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    δηλαδη βρε Mac εμεις οι 50αρες στο πηγαδι κατουρησαμεεε...χα χα χα

Και οταν τογραφα , εσενα σκεφτηκα , αληθεια !! οχι , λοιπον , δεν κατουρησατε στο πηγαδι !!! ειναι δυσκολο μια γυναικα 50 ετων , να κρατιεται οπως εγω , που γυμναζομαι και προσεχω 30 χρονια , αν και πριν εκανα ακοντισμο , μετα βαρη , και καλη διατροφη , και καλα γονιδια , οχι αγχωδης , βεβαια το ιδιο ισχυει και για τους αντρες , αν δεν προσεχει , γινεταιο κλασσικος 50αρης , το συνηθες , κοιλιτσα , φαλακριτσα , ρυτιδες , υπαρχουν και οι εξαιρεσεις , ανετα τα ξαναφτιαχνα με την πρωην μου , που αν και 44 , ειναι μια χαρα , αλλα παντα προσεχε τον εαυτο της , ειχε την οικονομικη ανεση , οπως και η αλλη πρωην , 47 , προσεχει , εχω φιλικες επαφες με αμφοτερες , και καπου εχω μεινει παιδι , λογω ελειψεως εγνοιων κι ευθυνων ,( τα ανηψια μου , ουδεποτε με ειπαν θειο , δεν τους ' παω ' για θειος , Αγγελο με λεγανε και με λενε ) , πλην δουλειας , που ηταν πιο πολυ διασκεδαση για μενα , ηταν επιλογη μου η συγκεκριμενη δουλεια , και αν σαρεσει η δουλεια σου , δεν δουλευεις ....................οτι αλλο θελεις , στην διαθεση σου , Παυλινα ............

Banned
    Γιώργο πες μου την ηλικία σου, αισθάνομαι 60...!!! :D
    γιατι νιώθεις εξηντα εσυ?? τι επαθες?? βαλε αμ είναι αλλα 7 χρονακια να παρεις κι τη συνταξη !! χαχαχα, εγω είμαι 35

Με έκανες και γέλασα, Χουά! :p <3
    στις υπηρεσίες σας, Αντιγόνη! :o

Πάντως το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου..... αν είσαι πεσμένη κάτι τέτοια τρικς που φαίνονται χαζά, βοηθούν!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast