μια περιεργη σχεση - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 93 of 93
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και οταν τογραφα , εσενα σκεφτηκα , αληθεια !! οχι , λοιπον , δεν κατουρησατε στο πηγαδι !!! ειναι δυσκολο μια γυναικα 50 ετων , να κρατιεται οπως εγω , που γυμναζομαι και προσεχω 30 χρονια , αν και πριν εκανα ακοντισμο , μετα βαρη , και καλη διατροφη , και καλα γονιδια , οχι αγχωδης , βεβαια το ιδιο ισχυει και για τους αντρες , αν δεν προσεχει , γινεταιο κλασσικος 50αρης , το συνηθες , κοιλιτσα , φαλακριτσα , ρυτιδες , υπαρχουν και οι εξαιρεσεις , ανετα τα ξαναφτιαχνα με την πρωην μου , που αν και 44 , ειναι μια χαρα , αλλα παντα προσεχε τον εαυτο της , ειχε την οικονομικη ανεση , οπως και η αλλη πρωην , 47 , προσεχει , εχω φιλικες επαφες με αμφοτερες , και καπου εχω μεινει παιδι , λογω ελειψεως εγνοιων κι ευθυνων ,( τα ανηψια μου , ουδεποτε με ειπαν θειο , δεν τους ' παω ' για θειος , Αγγελο με λεγανε και με λενε ) , πλην δουλειας , που ηταν πιο πολυ διασκεδαση για μενα , ηταν επιλογη μου η συγκεκριμενη δουλεια , και αν σαρεσει η δουλεια σου , δεν δουλευεις ....................οτι αλλο θελεις , στην διαθεση σου , Παυλινα ............
    Άστο Μακ (το Άγγελος δεν μπορώ να το συνηθίσω ακόμη) όσο και να προσπαθείς να το σώζεις, δεν σώζεται!

Δεν τον καταλαβαίνω αυτόν τον ρατσισμό των αντρών με τις γυναίκες πάνω από 40-50. Δεν έχω ακούσει έναν άντρα να μου λέει ότι θα έκανε κάτι με μία γυναίκα αυτής της ηλικίας.
    Και ειλικρινά απορώ! Όλοι οι 40αρηδες 50 αρηδες και 60+ πιστεύουν ότι κρατιούνται καλά και ότι είναι Τζορτζ Κλουνει και άρα περνάει η μπογιά τους => άρα τους αξίζει μία μικρούλα που είναι φρεσκαδούρα και τσαχπίνα. Eχει περάσει στο μυαλό όλων ότι μια 50άρα ας πούμε είναι κακογερασμένη και pathetic. Αν είναι δυνατόν, ας συνέλθουμε. Κάτι τέτοια λένε όλοι οι άντρες και έχουν κάνει τις νορμαλ γυναίκες να κάνουν λιφτινκ και βλάκειες σε μια προσπάθεια τους να είναι αρεστές και "νέες".

Η εμφάνιση όντως μετράει-δεν θα το αρνηθώ- αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολλές μέσης ηλικίας ή και μεγαλύτερες γυναίκες που είναι και πιο σεξουάλες και πιο θηλυκά από τα 20 χρονα.

και αυτοί οι αστερίσκοι τύπου "εγώ κρατιέμαι γιατί γυμνάζομαι κτλ" είναι περιττοί.... ξέρεις πόσες γυναίκες στην ηλικία σου ξέρω που κάνουν πιλάτες γιόγκα και ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας χωρίς να είναι σούργελα? πολλές

ΥΓ: μην το παίρνεις προσωπικά, δεν το λέω κακοπροαίρετα

Senior Member
    Aγαπητη Σονγκχουα , δεν εχω να πω κατι αλλο , μονο ο χρονος ειναι ο αδεκαστος κριτης , οσον αφορα το τι μπορει να προσφερει ο καθεις σε μια σχεση , δεν υαρχει αντικειμενικο δικιο , εγω τα βλεπω ετσι , εσυ τα βλεπεις αλλιως , το ποιος εχειτο δικιο με το μερος του , ειναι πολυ σχετικο , μπορει εγω να ειμαι εκτος πραματικουητας , ανετα , και να πλαθω σεναρια με την φαντασια μο , φυσικα , ε ? ναι...........βεβαιως .........!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567