μια περιεργη σχεση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 93
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    έεεεεετσιιιιιιι "ο δρακος γνωστού φόρουμ" χαχαχαχα σε πειράζουμε Μακ!!!

Το ξερω , δεν με πειραζει , καταλαβαινω ποτε εχει καποιος καλες προθεσεις ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by rita-2 View Post
    Μια περιεργη σχεση ..απο δυο περιεργους ανθρωπους....σε μια περιεργη κοινωνια...!!!

Κι εγω ετσι την αποκαλω την φιλια με την κοπελα , ' αυτη η παραξενη φιλια που εχουμε ......μπλα-μπλα .......

Μακ, ειμαι της γνωμης πως οταν οι προθεσεις ειναι ξεκαθαρες και υπαρχει συναινεση οι ταμπελες ερχονται μονο απο τους "εξω".
    Ιδιαιτερος ανθρωπος εισαι - Ιδιαιτερα σκηνικα θα συμβουν !
    Εφοσον δεν υπαρχει κατι παραβατικο επιτηδευμενα who cares ?

-Πραγματι η κοπελα μπορει να ειναι ξεχωριστη μορφη που αποζητα πνευματικο μεντορα, ως εκει !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εφοσον δεν υπαρχει κατι παραβατικο επιτηδευμενα who cares ?

-Πραγματι η κοπελα μπορει να ειναι ξεχωριστη μορφη που αποζητα πνευματικο μεντορα, ως εκει !
    Σευχαριστω C.C. , για την αποψη , παντα καλοπροαιρετη , ξερεις την συμπαθεια που σου εχω , ηταν απλα κατι που συνεβη , και κολλησε , η κοπελα ειναι κατι ξεχωριστο , πνευματικο μεντορα δεν νομιζω οτι με θεωρει , διοτι διαφωνει με πολλες αποψεις μου , εχει την δικη της , εχουμε τσακωθει κιολας , αλλα δεν το κραταει κανεις , την αλλη μερα αλληλοζηταμε ενα συγγνωμη , και τελειωσε . Εχει αποψη πανω σε πολλα θεματα , και της εχω επιτρεψει να μου την λεει , ειναι ευγενης και διακριτικη , μια παραξενη φιλια , οπως βλεπουμε κατι ντοκυμαντερ , που ενα ζωο , γινεται φιλος μενα ζωο ασχετης συνομοταξιας , ε , καπως ετσι ..........

Τον πνευματικο μας μεντορα δεν εξυπακουεται οτι τον ακολουθουμε πιστα ωσαν προβατα.
    Οι καλυτερες συνειδητοποιησεις προκυπτουν μεσα απο την διαφωνια μιας στασης θεσης.
    Συνδιαλαγη με το διαφορετικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τον πνευματικο μας μεντορα δεν εξυπακουεται οτι τον ακολουθουμε πιστα ωσαν προβατα.
    Οι καλυτερες συνειδητοποιησεις προκυπτουν μεσα απο την διαφωνια μιας στασης θεσης.
    Συνδιαλαγη με το διαφορετικο.

Tοτε αλλαζει το πραμα ..........αλλα κι εγω ωφελουμαι απο την διαφορετικοτητα των αποψεων , και ηλικιων , στην αρχη ηταν συνεσταλμενη , αλλα με τον καιρο , ξετσουμισε και λεει τις αποψεις της ελευθερα , αλλα μου αρεσει που ολο μου λεει , προσεχε ( μετα το ατυχημα ) το ενα , προσεχε το αλλο , οχι επιτακτικα σαν την μανα μου , αλλα με στοργη . Εν κατακλειδι , δεν υπαρχει κατ εμε περιπτωση εξελιξης της σχεσης σε κατι παραπανω απο φιλικη , ειναι τελειως εκτος πραματικοτητας , αλλα καλα ειναι κι ετσι..........................ειμαι παντα σε αναζητηση της γυναικας της ζωης μου.......!! αλλα την νοιαζομαι κι αυτην .........θελω ναναι καλα , να περναει καλα ........

Ολες οι πλευρες καλυπτονται.
    Οποτε - μια ομορφια- :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητοι συφορουμιτες , επειδη δεν ξερω πως λειτουργει η νεα γενια με την γραπτη επικοινωνια , παλαια γενια γαρ , 54 , θελω να μου πειτε την γνωμη σας , εχω αρχισει απο αρχες Αυγουστου τα πμ με μια κοπελα , καθε μερα απαραιτητως 3+ μνμτα , δεν περναει μερα που να μην γινει ανταλλαγη μνμτων , τι κανουμε , πως περναμε , πολυ προσωπικα πραματα πλεον , μονο τον Οκτωβριο , που νοσηλευτηκα για ενα ατυχημα , εκανα 3 μερες να παω σπιτι , και οταν γυρισα , βρηκα μνμτα ανησυχιας εντονης , που ειμαι , τι επαθα , μεχρι το τηλεφωνο της μου αφησε ,για να παρω να πω οτι ειμαι καλα .......επαρχια μενει η κοπελα , προσπαθω να μην δωσω κανενα στοιχειο γι αυτην , σπουδαζει , εχουμε ανταλλαξει καποια τηλεφωνηματα , αλλα την βλεπω απροθυμη και μαλλον ντροπαλη οταν μιλαει μαζι μου , για πιθανη συναντηση , ουτε λογος ..............δεν ειναι ψευτρα , την ' γνωρισα ' απο ενα περασμα στο φορουμ που εκανε , ειναι σεμνη , κλειστη κοπελα , πολυ πολυ εξυπνη , με ωραιο χιουμορ , ωριμοτατη , ψυχολογω πολυ καλα ανθρωπους , ιδιως μετα απο χιλια και πλεον μνμτα , και τα τηλεφωνα , λεμε ο εις στον αλλο οτι τον αγαπαμε , οχι ερωτα , φιλια , με νοιαζεται πολυ και την νοιαζομαι εξ ισου , την καταλαβαινω πλεον , και ισως εχω γινει ο καλυτερος της φιλος , και εχει γινει η καλυτερη μου φιλη , δεν κρυβουμε πραματα , τα λεμε ολα , σχεδον ............η ερωτηση μου ειναι , η νεα γενια συνηθιζει να κανει τετοιες ' σχεσεις ' που παραμενουν στον γραπτο λογο ? δεν θελω κατι απο αυτην , της εχω στειλει φωτο μου , ετσι κανω παντα , δεν εχει στειλει , αλλα λιγο με νοιαζει , μουχει κανει περιγραφη της ,το τονιζω , καταλαβαινω ποτε καποιος λεει ψεμματα , με cross section ερωτησεις , αλλα εξ αρχης ειχα τις ενστασεις μου , οχι πια , για την διαφορα ηλικιας , δεδομενου οτι η κοπελα ειναι 18-19-20 χρονων !!( δεν θελω να την ' φωτογραφισω ) . Τι ειδους σχεση ειναι αυτη , αγαπητη νεα γενια , ενταξει ειμαι επικοινωνιακος πολυ , εχω μεινει καπου παιδι μεσα μου , δεν εχω εγνοιες , ειμαι παντα με το χιουμορ , και συνεννοουμεθα περιφημα , αλλα η ηλικια ............ξερω γω ......!
    Τι είδους σχέση είναι? Είναι μια σχέση αμοιβαίας συμπάθειας με καλή επικοινωνία, απ'όσο μας γράφεις? Το πρόβλημα σου είναι που θα καταλήξει η σχέση αυτή? Υπάρχει και κάποιο φλερτ μεταξύ σας ή παραμένει απόλυτα φιλική σχέση? Πάντως εγώ είμαι υπερ της άποψης ο έρως χρόνια δεν κοιτά τελεία και παύλα ΑΝ είναι έρως! Αν λοιπόν είναι έρως κάποια στιγμή θα συναντηθείτε
    Δήμητρα

Senior Member
    Εγω σου λέω Μάκη να το προχωρήσεις το θέμα και σε συνάντηση και στο ερωτικό κι αν δεν θέλει κρατάς τη φιλία.

Senior Member
    Σευχαριστω C.C. , για την αποψη , παντα καλοπροαιρετη , ξερεις την συμπαθεια που σου εχω , ηταν απλα κατι που συνεβη , και κολλησε , η κοπελα ειναι κατι ξεχωριστο , πνευματικο μεντορα δεν νομιζω οτι με θεωρει , διοτι διαφωνει με πολλες αποψεις μου , εχει την δικη της , εχουμε τσακωθει κιολας , αλλα δεν το κραταει κανεις , την αλλη μερα αλληλοζηταμε ενα συγγνωμη , και τελειωσε . Εχει αποψη πανω σε πολλα θεματα , και της εχω επιτρεψει να μου την λεει , ειναι ευγενης και διακριτικη , μια παραξενη φιλια , οπως βλεπουμε κατι ντοκυμαντερ , που ενα ζωο , γινεται φιλος μενα ζωο ασχετης συνομοταξιας , ε , καπως ετσι ..........
    Εγω στην θεση σου mac θα ημουν πιο επιφυλακτικη πως εισαι σιγουρος οτι ειναι 18? Κι αν ειναι 40?

Senior Member
    Αγαπητοι συφορουμιτες , επειδη δεν ξερω πως λειτουργει η νεα γενια με την γραπτη επικοινωνια , παλαια γενια γαρ , 54 , θελω να μου πειτε την γνωμη σας , εχω αρχισει απο αρχες Αυγουστου τα πμ με μια κοπελα , καθε μερα απαραιτητως 3+ μνμτα , δεν περναει μερα που να μην γινει ανταλλαγη μνμτων , τι κανουμε , πως περναμε , πολυ προσωπικα πραματα πλεον , μονο τον Οκτωβριο , που νοσηλευτηκα για ενα ατυχημα , εκανα 3 μερες να παω σπιτι , και οταν γυρισα , βρηκα μνμτα ανησυχιας εντονης , που ειμαι , τι επαθα , μεχρι το τηλεφωνο της μου αφησε ,για να παρω να πω οτι ειμαι καλα .......επαρχια μενει η κοπελα , προσπαθω να μην δωσω κανενα στοιχειο γι αυτην , σπουδαζει , εχουμε ανταλλαξει καποια τηλεφωνηματα , αλλα την βλεπω απροθυμη και μαλλον ντροπαλη οταν μιλαει μαζι μου , για πιθανη συναντηση , ουτε λογος ..............δεν ειναι ψευτρα , την ' γνωρισα ' απο ενα περασμα στο φορουμ που εκανε , ειναι σεμνη , κλειστη κοπελα , πολυ πολυ εξυπνη , με ωραιο χιουμορ , ωριμοτατη , ψυχολογω πολυ καλα ανθρωπους , ιδιως μετα απο χιλια και πλεον μνμτα , και τα τηλεφωνα , λεμε ο εις στον αλλο οτι τον αγαπαμε , οχι ερωτα , φιλια , με νοιαζεται πολυ και την νοιαζομαι εξ ισου , την καταλαβαινω πλεον , και ισως εχω γινει ο καλυτερος της φιλος , και εχει γινει η καλυτερη μου φιλη , δεν κρυβουμε πραματα , τα λεμε ολα , σχεδον ............η ερωτηση μου ειναι , η νεα γενια συνηθιζει να κανει τετοιες ' σχεσεις ' που παραμενουν στον γραπτο λογο ? δεν θελω κατι απο αυτην , της εχω στειλει φωτο μου , ετσι κανω παντα , δεν εχει στειλει , αλλα λιγο με νοιαζει , μουχει κανει περιγραφη της ,το τονιζω , καταλαβαινω ποτε καποιος λεει ψεμματα , με cross section ερωτησεις , αλλα εξ αρχης ειχα τις ενστασεις μου , οχι πια , για την διαφορα ηλικιας , δεδομενου οτι η κοπελα ειναι 18-19-20 χρονων !!( δεν θελω να την ' φωτογραφισω ) . Τι ειδους σχεση ειναι αυτη , αγαπητη νεα γενια , ενταξει ειμαι επικοινωνιακος πολυ , εχω μεινει καπου παιδι μεσα μου , δεν εχω εγνοιες , ειμαι παντα με το χιουμορ , και συνεννοουμεθα περιφημα , αλλα η ηλικια ............ξερω γω ......!
    Μου θύμισες τις εποχές που επικοινωνούσα και εγώ με κάποιον και στενοχωριόμουν που δεν ήταν καλά, όπως μου έλεγε, και τώρα τον σκέφτομαι που και που... συχνά χαχα, αλλά οι αντοχές μου δεν είναι οι ίδιες με τότε. Δεν έχω πολλή όρεξη να ακούω επικριτικά σχόλια του στυλ "ώχου, πάλι τα ίδια άρχισες!" και να μην αντιδράω ή να βάζω τα κλάματα. Νομίζω ότι προσπάθησα να τον βοηθήσω, επειδή έτσι ένιωθα, αλλά μετά από κάποιο σημείο χάθηκε η επικοινωνία. Τέλος πάντων, η περίπτωσή μου είναι διαφορετική, αλλά μιας και ανέφερες τη διαφορά ηλικίας (γύρω στα 15 χρόνια) και την επικοινωνία με PM (έτσι πρώτο αρχίσαμε και εμείς) μου τη θύμισες... Το κορίτσι μπορεί και να ενδιαφέρεται - μου θυμίζει εμένα όταν επικοινωνούσα πριν κάποια χρόνια με εκείνον τον τύπο -, μπορεί και όχι, δεν ξέρω.... Η επικοινωνία μέσω του γραπτού λόγου είναι πιο συνηθισμένη και αποτελεσματική, δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό της νέας γενιάς, μάλλον θα το απέδιδα στον τρόπο ζωής. Προσωπικά μου αρέσει, γιατί αφενός είμαι πιο "δυνατή" στον γραπτό παρά στον προφορικό λόγο και αφετέρου μου είναι πιο εύκολο να εκφραστώ έτσι, υπό την έννοια ότι δεν έχω το άγχος (είναι και το μόνο που δεν έχω) να αντιμετωπίσω τον άλλον κατά πρόσωπο και το φόβο ότι θα προδοθώ. Αυτά λίγο πολύ ισχύουν για όλους, μικρούς και μεγάλους!! Το θέμα είναι εσύ τι νιώθεις, φαίνεται ότι σε έχει επηρεάσει με έναν τρόπο αυτή η επικοινωνία!! Διάβασα πιο προσεκτικά την πρώτη σελίδα, τα υπόλοιπα αύριο! :P

PS. REA, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΡΙΑ!!!! Μου αρέσεις!! <3 <3 <3 <3

Senior Member
    Σευχαριστω μυσπ για την απαντηση , κι εγω φιλικα το βλεπω , παιρνω και μια αλλη οπτικη γωνια σε θεματα μου , που δεν μπορω να την εχω , λογω ηλικιας , και παιρνει και η κοπελα μια οπτικη γωνια , που επισης δεν μπορει να την εχει , λογω ηλικιας , ειναι μια εποικοδομητικη σχεση , τροπον τινα .....
    Είναι μια ακρως εποικοδομητική σχέση δύο ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν διαφορετικά ο ένας στον άλλον σε φιλικό επίπεδο συνέχισε να την δτηριζεισ κ να τα πηγαίνετε καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Τι είδους σχέση είναι? Είναι μια σχέση αμοιβαίας συμπάθειας με καλή επικοινωνία, απ'όσο μας γράφεις? Το πρόβλημα σου είναι που θα καταλήξει η σχέση αυτή? Υπάρχει και κάποιο φλερτ μεταξύ σας ή παραμένει απόλυτα φιλική σχέση? Πάντως εγώ είμαι υπερ της άποψης ο έρως χρόνια δεν κοιτά τελεία και παύλα ΑΝ είναι έρως! Αν λοιπόν είναι έρως κάποια στιγμή θα συναντηθείτε
    Δήμητρα
    Δημητρα , με ξερεις ,στο θεμα ηλικια , ολα να τα περιμενεις απο μενα., αλλα εδω ξεφυγαμε ..........................το 'προβλημα ', που ειναι ενας απλος προβληματισμος , ειναι αν η νεα γενια συνηθηζει να κραταει μια σχεση , φιλικη παντα , στον γραπτο λογο , εγω δεν ανηκω σε αυτην ( δυστυχως ! ) , αλλα ερως με τοσο διαφορετικες ηλικιες , ειναι εξωφρενικο , και θελω να πιστευω οτι εχω ( ακομα ) σωας τας φρενας..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Είναι μια ακρως εποικοδομητική σχέση δύο ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν διαφορετικά ο ένας στον άλλον σε φιλικό επίπεδο συνέχισε να την δτηριζεισ κ να τα πηγαίνετε καλα

Κι εγω ετσι λεω , μυσπ , σε φιλικο επιπεδο παντα.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εγω σου λέω Μάκη να το προχωρήσεις το θέμα και σε συνάντηση και στο ερωτικό κι αν δεν θέλει κρατάς τη φιλία.

Δεν ξερω βρε Κεραση , θελω συναντηση για φιλια μονο , η ανηψια μου ειναι μεγαλυτερη της , κοιταω την ανηψια μου , την ξανακοιταω , μπαααααα , λεω , δεν γινεται ..........εχω εκτροχιαστει ........καποιος να μου ριξει μια γερη φαπα , να συνελθω........

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast