ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 31 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 451
  1. #166
    Banned
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,646
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα δε μου δινεις καπιο ερεθισμα για να σε παρω στα σοβαρα αφου οπως σου πα πρωτα θεωρεις αυτονοητο οτι χρειαζεσε τους ψυχολογους κ μετα τους θαβεις αρα πως να μη τα αγνοω? εσυ το βρισκεις σοβαρο αυτο?

    εγω βρισκομαι στο πιο ουδετερο σημειο σχετικα με το θεμα αυτο μου ειναι παντελως αδιαφορο αλλα αν καπιος ηταν φιλος μου θα τον προστατευα αν δεν ηταν θα εμενα αδρανης

    αναρωτιεμαι ως ποτε θα λες το ιδιο τροπαριο μερα νυχτα δε βαρεθηκες ακομα να γραφεις το βιολι το μαθαμε απ εξω πλεον πριν καν το πεις οπιος διαφωνει μαζι σου ειναι ψυχολογος (πιο κουφο πραγμα δεν εχω ακουσει..) κλπκλπκλπ εχω μαθει απ εξω πλεον τις απαντησεις σου αλλα πλεον εχεις γινει βαρετη αν δε το εχεις καταλαβει ακομα...

    αυτα που γραφεις ειναι της φαντασιας σου κ δεν εχουν ουδεμια σχεση με εμενα....

    αν νομιζεις οτι εχω εκνευριστει τωρα φανταζομαι το ξερεις αυτο το ρητο που λεει στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα....

    ξαναπες αλλη μια το βιολι....
    Ξανά:

    Δεν είπα πουθενά ότι "θεωρεις αυτονοητο οτι χρειαζεσε τους ψυχολογους κ μετα τους θαβεις" αλλά αν βρεις το/α σημείο/α στο οποίο το λέω αυτό, δείξτο μου να το δω και εγώ, δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα σε αυτό. Ότι κάποιοι εξ αυτών είναι ηθικοί και κάνουν σωστά τη δουλειά τους, το συζητάω - παρότι δεν μου έχει τύχει εμένα κάποιος τέτοιος [καλός ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής], πιστεύω όμως ότι "κάπου" θα υπάρχουν και καλοί ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές. Για τη μεγαλύτερη μερίδα όμως εξ αυτών προτεραιότητα έχει - κατά την άποψη μου - η κονόμα μέσω της διαιώνισης της θεραπείας με τις αισχρές πρακτικές τις οποίες καταγγέλω στην ανάρτηση. Και γι' αυτό προτείνω την αυτοπρόστασία των θεραπευομένων με τα μέτρα που προανέφερα (να μην μοιράζονται τα σώψυχα τους μέχρι να αποκτήσουν μια ιδέα σχετικά με τις ηθικές αξίες τους, μηνιαία εκκαθάριση, προσυμφωνημένη ηχογράφηση των συνεδριών καθώς και της αρχικής γνωριμίας, να ζητάνε τεκμηριωμένο σχέδιο δράσης με όλες τις ενέργειες μέχρι την αποθεραπεία τους).

    Εγώ λοιπόν αλεξανδρος_77, προτείνω να απαντήσεις "σε κάτι" έστω από αυτά που σε ρώτησα νωρίτερα στη σελίδα 10 των σχολίων. Π.χ.:

    1. Γιατί τόση προστασία [για τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές] αλέξανδρος_77;
    2. Εξήγησε μου για ποιό λόγο είναι πιο σημαντικές οι ανάγκες/επιθυμίες των ολίγων (ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών) από τις ανάγκες/επιθυμίες των πολλών (θεραπευομένων).

    ή αν δεν θες σε αυτά, στα παρακάτω:

    3. Πάρε μια σαφή και τεκμηριωμένη θέση απέναντι στα όσα γράφω (θα εξηγήσεις δηλαδή και γιατί υιοθετείς αυτές τις θέσεις όπως έχω ήδη κάνει εγώ... δεν θα εκτίθεμαι μόνο εγώ ενώ εσύ το παίζεις αναποφάσιστος) ώστε να ξέρω, έξι μέρες, για ποιό λόγο είσαι εδώ κάθε μέρα ασκώντας κριτική στα όσα γράφω.
    4. Τα συμφέροντα σου στο να υποστηρίζεις/προστατεύεις τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές τα αρνείσαι... όμως δεν παίρνεις και μια σαφή θέση υπέρ των όσων λέω.
    5. Ότι και αν σχολιάσω σε ενοχλεί... αλλά εξακολουθείς να επιστρέφεις καθημερινά προκειμένου να διαβάσεις τα όσα γράφω και να μου ασκήσεις κριτική.
    6. Δεν υποστηρίζεις όπως λες τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές μεν,... αλλά ασκείς κριτική σε όσα λέω δε.
    7. Δεν διαβάσες την ανάρτηση μεν [12-01-2016, 23:52 "βαρεθηκα να διαβασω ολα αυτα τα κατεβατα"] και είναι δικαίωμα σου, γιατί δεν υποχρέωσα κανέναν να μπει στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να τη διαβάσει,... αλλά έξι μέρες τώρα επιστρέφεις ξανά και ξανά για να ασκείς κριτική ενώ παράλληλα δηλώνεις "αδρανής".
    8. Δηλώνεις ότι "εγω βρισκομαι στο πιο ουδετερο σημειο σχετικα με το θεμα αυτο μου ειναι παντελως αδιαφορο",... αλλά για σένα το "ουδέτερος" σημαίνει να ασκείς κριτική σε όσα λέω. Πως είναι το "αρνητικό σημείο" δηλαδή αλέξανδρος_77;
    9. Δηλώνεις ότι "αν καπιος ηταν φιλος μου θα τον προστατευα αν δεν ηταν θα εμενα αδρανης",... και ενώ δεν είμαι φίλος σου, μόνο αδρανής δεν μένεις αφού την κριτική την έχεις για "ψωμοτύρι". Που είναι η "αδράνεια" την οποία αναφέρεις αλεξανδρος_77;

    Με εξαίρεση την παρενόχληση (ή αλλιως "πρόγκα" για να συννενοούμαστε), καθώς και τη λάσπη εναντίων των γραφομένων μου, δεν βλέπω άλλο λόγο για τον οποίο μπαίνεις στην ανάρτηση για να "διαβάσεις" μεν... αλλά καταλήγεις να ασκείς κριτική δε έξι μέρες τώρα.

    Ενηλικιώσου και πάρε ΜΙΑ υπεύθυνη θέση και υπερασπίσου τη με οτιδήποτε επιχειρήματα σκεφτείς.

    Είσαι υπερ του κειμένου της ανάρτησης ή κατά και γιατί; Αν διαφωνείς σε συγκεκριμένα σημεία πες μας ποιά είναι αυτά, και γιατί διαφωνείς αλεξανδρος_77.

    Εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό στο να προστατεύουν τα συμφέροντα τους οι θεραπευόμενοι έναντι άθλιων πρακτικών που εφαρμόζονται από κάποιους ανήθικους θεραπευτές - όπως και αναφέρω στην ανάρτηση - για την οποία δηλώνεις "βαρεθηκα να διαβασω ολα αυτα τα κατεβατα" μεν,... αλλά δεν υπολείπεσαι κριτικής δε.

    Πάρε μια θέση να σε αντιμετωπίσω σοβαρά...
    Όχι "όπου φυσάει ο άνεμος"... αλλιώς πες το μας ότι είσαι "όπου κάτσει η μπίλια" για να ξέρουμε και τι στάση να κρατήσουμε απέναντι σου.

    Το να παίρνει κανείς υπεύθυνη θέση είναι ανδρικό χαρακτηριστικό ε;
    Αποφάσισε αλεξανδρος_77,... "ή παπάς ή ζευγάς".
    Όχι αναποφάσιστος μεν,... ασκώ κριτική δε.

    Μπορεί όμως και να είσαι απλά εναντίον όσων γράφω. Επάγγελμα ή hobby σου η παρενόχληση δηλαδή. Δικαίωμα σου... υποθέτω.
    Last edited by M87; 19-01-2016 at 16:06.

  2. #167
    Μ87, θα μας πεις επιτέλους ποιος σου έκανε και τί? Όλα αυτά που γράφεις, κοντολογίς είναι ένα ξέσπασμα και τίποτα άλλο. Επειδή κάποιος ειδικός του τομέα ψυχολογίας σου έκανε κάτι!
    Τι στο καλό τότε σε ενδιαφέρει με τόση ακρίβεια, επιμονή και λεπτομέρεια πως πρέπει να κάνει τη δουλειά του ένας ψυχολογος κι ενας ψυχίατρος?

    Επιπλέον, η υπερανάλυση είναι κυρίαρχο σου χαρακτηριστικό γνώρισμα. Κάποτε βοηθά επειδή εμβαθύνουμε στις πτυχές της ζωής και παίρνουμε πιο υπεύθυνες αποφάσεις εκεί που άλλοι φέρονται επιπόλαια. Άλλοτε όμως γίνεται αιτία αναποφασιστικότητας και στασιμότητας αφού όλο και κάτι βρίσκουμε που να μας αποτρέπει.
    γιάννης

  3. #168
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,804
    Παιδια οντωσ αυτοι δεν κανουν καλη δουλεια αλλα εγω νομιζω δε μπορουμε να κανουμε τιποτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  4. #169
    Banned
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,646
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μ87, θα μας πεις επιτέλους ποιος σου έκανε και τί? Όλα αυτά που γράφεις, κοντολογίς είναι ένα ξέσπασμα και τίποτα άλλο. Επειδή κάποιος ειδικός του τομέα ψυχολογίας σου έκανε κάτι!
    Τι στο καλό τότε σε ενδιαφέρει με τόση ακρίβεια, επιμονή και λεπτομέρεια πως πρέπει να κάνει τη δουλειά του ένας ψυχολογος κι ενας ψυχίατρος?

    Επιπλέον, η υπερανάλυση είναι κυρίαρχο σου χαρακτηριστικό γνώρισμα. Κάποτε βοηθά επειδή εμβαθύνουμε στις πτυχές της ζωής και παίρνουμε πιο υπεύθυνες αποφάσεις εκεί που άλλοι φέρονται επιπόλαια. Άλλοτε όμως γίνεται αιτία αναποφασιστικότητας και στασιμότητας αφού όλο και κάτι βρίσκουμε που να μας αποτρέπει.
    1ον ioannis2, φαντάζομαι ότι η διάγνωση σου περί υπερανάλυσης είναι εφικτή επειδή είσαι ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής. Όπως τοποθετήθηκες άλλωστε και στο παρακάτω απόσπασμα [15-01-2016, 10:23] αυτό είναι το συμπέρασμα. Οπότε καταλαβαίνω το ότι ενοχλείσαι. Ενοχλείσαι που οι συνάδελφοι σου - ίσως και εσύ ο ίδιος - εφαρμόζεις τέτοιες μεθόδους όπως αυτές που καταγγέλω και δεν είναι στο συμφέρον σου να ξυπνάει ο κόσμος και να σας ελέγχει - μιας και το συλλογικό σας όργανο και το ίδιο το κράτος αποφεύγει τον έλεγχο σας. Στη θέση σου θα ρωτούσα τον εαυτό μου - όσο επώδυνο και αν είναι αυτό - "αν έχει κάνει ζημιά στους θεραπευόμενους γενικά το επάγγελμα σου και αν 'ναι' τι έκταση έχει αυτή";

    2ον Θεωρώ δίκαιο - μιας και ήδη έχω τοποθετηθεί και έχω επιχειρηματολογήσει υπέρ των θέσεων μου, να απαντήσεις και εσύ σε όσα απέφυγες να απαντήσεις όταν στα έθεσα εδώ: [18-01-2016, 11:44]. Όταν με το καλό, δεσμευθείς σε μια θέση και εσύ - όπως και ο αλεξανδρος_77 - σχετικά με το άρθρο (υπέρ/κατά και γιατί), θα μπορούμε να συζητήσουμε.

    3ον Όπως προανέφερα εδώ [18-01-2016, 14:28] στον αλεξανδρος_77, "Θεώρησε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αυτά τα οποία έχω μαζί τους και ότι αν η συμπεριφορά της οποίας έτυχα ήταν καλύτερη, δεν θα 'τα λέγαμε' εδώ μέσα". Στην τελική, δεν σου χρωστάω εσένα ή κανενός άλλου, να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου καλές ή κακές. Ειδικά με ανθρώπους οι οποίοι δεν δεσμεύονται αποφασιστικά σχετικά με την θέση τους απεναντι στα γραφόμενα μου μεν, αλλά επιθυμούν να ασκήσουν στείρα κριτική δε. Καλή συνέχεια.
    Last edited by M87; 19-01-2016 at 15:18.

  5. #170
    Banned
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,646
    Που είσαι αλεξανδρος_77 να απαντήσεις σε όσα σε ρωτάω εδώ [19-01-2016, 03:46]; Όλες τις υπόλοιπες μέρες εδώ ήσουν. Σήμερα βρήκες να λείψεις;

  6. #171
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    Αρχικά καταχωρημένο από ioannis2
    Μ87, θα μας πεις επιτέλους ποιος σου έκανε και τί? Όλα αυτά που γράφεις, κοντολογίς είναι ένα ξέσπασμα και τίποτα άλλο. Επειδή κάποιος ειδικός του τομέα ψυχολογίας σου έκανε κάτι!
    οπως βλεπεις ομως οι αλλοι αρχισαν να παιρνουν χαμπαρι το τι ακριβως συμβαινει εγω στο ειπα εξαρχης οτι με αυτο το στιλ δεν εισαι αρκετα πειστικη με οσα γραφεις με αυτο ακριβως το αποτελεσμα.

    κ σου ξαναλεω για μια ακομα φορα αν κ αμφιβαλω αν θα το καταλαβεις οτι δεν ειμαι οτι υπερ ουτε κατα εγω ειμουν μια ζωη καπως ουδετερος κ ετσι θα συνεχισω να ειμαι αλλα αν θες να μαθεις πως θα με αντιμετωπισεις θα πρεπει να γινεις φιλη μου κατι που δε πιστευω να γινει ποτε αφου εχουμε τεραστια αποκληση αποψεων...

    απλα πιστευω οτι με το τροπο γραφης σου δε θα δικαιωθεις γιαυτο κ διαφωνω εμενα αυτο δε μου αρεσει το να με αμφισβιτουν οι αλλοι κ να εχουν δικιο...

    σε οπιοδηποτε θεμα κ αν διαβαζα καπιον να τη λεει σε οτι βρει επειδη καπιος ψυχολογος κατι του εκανε το ιδιο θα ελεγα ακομα κ αν ειχα παρομια αποψη μ αυτον η οχι...

    δεν υποστηριζω το θαψιμο καμιας μορφης χωρις εξηγιση κ επιδη ετσι σου ηρθε ετσι κανεις δε θα παρει στα σοβαρα οτι γραφεις

    μαθε να εχεις επιχειριματα για να κανεις τους αλλους να μη μπορουν να πουν κιχ σε οτι λες αν το εκανες τοτε ναι θα σου ελεγα εχεις δικιο....

  7. #172
    Banned
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,646
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οπως βλεπεις ομως οι αλλοι αρχισαν να παιρνουν χαμπαρι το τι ακριβως συμβαινει εγω στο ειπα εξαρχης οτι με αυτο το στιλ δεν εισαι αρκετα πειστικη με οσα γραφεις με αυτο ακριβως το αποτελεσμα.

    κ σου ξαναλεω για μια ακομα φορα αν κ αμφιβαλω αν θα το καταλαβεις οτι δεν ειμαι οτι υπερ ουτε κατα εγω ειμουν μια ζωη καπως ουδετερος κ ετσι θα συνεχισω να ειμαι αλλα αν θες να μαθεις πως θα με αντιμετωπισεις θα πρεπει να γινεις φιλη μου κατι που δε πιστευω να γινει ποτε αφου εχουμε τεραστια αποκληση αποψεων...

    απλα πιστευω οτι με το τροπο γραφης σου δε θα δικαιωθεις γιαυτο κ διαφωνω εμενα αυτο δε μου αρεσει το να με αμφισβιτουν οι αλλοι κ να εχουν δικιο...

    σε οπιοδηποτε θεμα κ αν διαβαζα καπιον να τη λεει σε οτι βρει επειδη καπιος ψυχολογος κατι του εκανε το ιδιο θα ελεγα ακομα κ αν ειχα παρομια αποψη μ αυτον η οχι...

    δεν υποστηριζω το θαψιμο καμιας μορφης χωρις εξηγιση κ επιδη ετσι σου ηρθε ετσι κανεις δε θα παρει στα σοβαρα οτι γραφεις

    μαθε να εχεις επιχειριματα για να κανεις τους αλλους να μη μπορουν να πουν κιχ σε οτι λες αν το εκανες τοτε ναι θα σου ελεγα εχεις δικιο....
    11 σελίδες επιχειρηματολογίας υπάρχουν. Εσύ βαριέσαι ή αρνείσαι να διαβάσεις. Εκτός αυτού δεν παίρνεις καμία ΘΕΣΗ προκειμένου να δεσμευθείς υπερ ή κατά της ανάρτησης επεξηγώντας "ΓΙΑΤΙ". Λασπολόγος/προγκαδόρος είσαι δηλαδή και τίποτα παραπάνω. ΘΕΣΗ στην οποία δεσμεύεσαι και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ που να εξηγεί "ΓΙΑΤΙ", ακόμα να ακούσω από σένα. Απάντησε σε ότι σε ρωτάω εδώ [19-01-2016, 03:46] για να συζητήσουμε. Ειδεμή, χωρίς να είσαι ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής - όπως λες εσύ - απλά ενοχλείσαι στην άσκηση ουσιαστικού ελέγχου εκ' μέρους των θεραπευομένων με τις τεχνικές τις οποίες προανέφερα - δηλαδή προασπίζεσαι τα συμφέροντα τους [ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές]. Αποκαλείς "θάψιμο" (προφανώς αδικαιολόγητο) τα όσα καταγγέλω, αλλά αρνείσαι να πάρεις θέση. Δεν μπορείς να βάψεις αυγά με πορδές αλεξανδρος_77. Ενηλικιώσου και πάρε θέση. Όχι όπως δηλώνεις "εγω ειμουν μια ζωη καπως ουδετερος" μεν, αλλά απο την άλλη η καθημερινή στείρα - χωρίς ΘΕΣΗ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ - κριτική δεν σου λείπει δε.
    Last edited by M87; 19-01-2016 at 12:59.

  8. #173
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    καταρχην επι μονιμου σχεδον βασεως παραπληροφορεις το κοσμο λεγοντας οτι οσοι διαφονουν μαζι σου ειναι ειδικοι κατι που ειναι της φαντασιας σου
    κ εγω απλα σε διορθωνω αρα εφοσον γραφεις συνεχεια ανακριβεις τοτε πως λες μετα οτι συνεχιζω να ασχολουμαι με το θεμα?
    αρα εγω απλα διορθωνω τις ανακριβιες σου οπως καταλαβαινεις το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης - ρατσιστικό σχόλιο. για να γραφει συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια κ συ να μη τα καταλαβενεις βρεξει χιονισει αλλα με αυτα που γραφεις αν κ δε γνωριζω την υποθεση κ το τι εκανες στο ψυχολογο κλπ θα αρχισω να αναρωτιεμαι με πιο τροπο σε παλεψε αφου αν σου ελεγε τα ιδια συνεχεια πραγματα κ συ δε τα καταλαβαινες στο τελος θα του ειχε στριψει θα την ειχε κοπανισει απο το γραφειο κ θα καλουσε ενισχυσεις για να μπορεσει να τα βγαλει περα.. λοιπον εγω βαρεθηκα να λεω τα ιδια συνεχεια εσυ θα συνεχισεις τις ανακριβειες οπως συνηθως κλπκλπκλπ καλη συνεχεια κ σε σενα κ καλα μυαλα...
    Last edited by Aeon; 19-01-2016 at 15:48.

  9. #174
    Banned
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,646
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καταρχην επι μονιμου σχεδον βασεως παραπληροφορεις το κοσμο λεγοντας οτι οσοι διαφονουν μαζι σου ειναι ειδικοι κατι που ειναι της φαντασιας σου
    κ εγω απλα σε διορθωνω αρα εφοσον γραφεις συνεχεια ανακριβεις τοτε πως λες μετα οτι συνεχιζω να ασχολουμαι με το θεμα?
    αρα εγω απλα διορθωνω τις ανακριβιες σου οπως καταλαβαινεις το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης - ρατσιστικό σχόλιο. για να γραφει συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια κ συ να μη τα καταλαβενεις βρεξει χιονισει αλλα με αυτα που γραφεις αν κ δε γνωριζω την υποθεση κ το τι εκανες στο ψυχολογο κλπ θα αρχισω να αναρωτιεμαι με πιο τροπο σε παλεψε αφου αν σου ελεγε τα ιδια συνεχεια πραγματα κ συ δε τα καταλαβαινες στο τελος θα του ειχε στριψει θα την ειχε κοπανισει απο το γραφειο κ θα καλουσε ενισχυσεις για να μπορεσει να τα βγαλει περα.. λοιπον εγω βαρεθηκα να λεω τα ιδια συνεχεια εσυ θα συνεχισεις τις ανακριβειες οπως συνηθως κλπκλπκλπ καλη συνεχεια κ σε σενα κ καλα μυαλα...
    Καταγγέλω στη διαχείριση του forum το παραπάνω σχόλιο ως:

    Το σχόλιο του μέλους είναι ρατσιστικό.
    Το μέλος επιδίδεται σε παρενόχληση.
    Παρακαλώ για τις ενέργειες των διαχειριστών.
    Last edited by Aeon; 19-01-2016 at 15:48.

  10. #175
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    πραγματικα εσενα το θρασος σου δεν εχει ορια τοσες μερες που γραφεις ψευδως οτι ειμαι ψυχολογος χωρις να ειμαι αυτο δεν ειναι παρενοχληση? η μηπως δεν ηταν παρενοχληση το οτι μπηκες στο φορουμ για ποσταρεις ενα τεραστιο κατεβατο αναγκαζοντας τη διαχειριση να σβηνει κατεβατα?? αρα στις παρενοχλησεις σκιζεις.μαλον οι αλλοι επρεπε να διαμαρτυρονται γι αυτο αντι για σενα.
    μαθε πρωτα το τι ειμαι κ μετα εχε αποψη

    κ μη λες πραγματα αναληθη για μενα για να μη σε διορθωνω.

  11. #176
    Banned
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,646
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πραγματικα εσενα το θρασος σου δεν εχει ορια τοσες μερες που γραφεις ψευδως οτι ειμαι ψυχολογος χωρις να ειμαι αυτο δεν ειναι παρενοχληση? η μηπως δεν ηταν παρενοχληση το οτι μπηκες στο φορουμ για ποσταρεις ενα τεραστιο κατεβατο αναγκαζοντας τη διαχειριση να σβηνει κατεβατα?? αρα στις παρενοχλησεις σκιζεις.μαλον οι αλλοι επρεπε να διαμαρτυρονται γι αυτο αντι για σενα.
    μαθε πρωτα το τι ειμαι κ μετα εχε αποψη

    κ μη λες πραγματα αναληθη για μενα για να μη σε διορθωνω.
    Απάντησε σε ότι σε ρωτάω εδώ [19-01-2016, 03:46] χωρίς υπεκφυγές. Αλλιώς βρες άλλο νήμα να παρενοχλήσεις.

  12. #177
    Δεν είμαι ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής.... Η ζωή με έκανε, η εμπειρία, τα δικά μου βιώματα δλδ.
    γιάννης

  13. #178
    Banned
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,646
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν είμαι ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής.... Η ζωή με έκανε, η εμπειρία, τα δικά μου βιώματα δλδ.
    Έχω - και μπορώ να έχω - διαφορετική άποψη σχετικά με το τι μου λες μετά την ανάρτηση στο [15-01-2016, 10:23]. Εξακολουθείς όμως να υπεκφεύγεις των όσων σε ρωτάω εδώ [19-01-2016, 11:22], να μην παίρνεις ΘΕΣΗ σχετικά με την ανάρτηση και να μην ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΣ την ΘΕΣΗ αυτή προκειμένου να επιδίδεσαι σε ανεύθυνους σχολιασμούς. Βρες άλλο νήμα να παρενοχλήσεις ioannis2 αν δεν έχεις επιχειρήματα ή θέλεις να εκφέρεις ανεύθυνα την άποψη σου σχετικά με πράγματα τα οποία άλλοι θεωρούν σημαντικά. Από λάσπη και πρόγκα άλλο τίποτα.

  14. #179
    Banned
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,646
    Για τους αναγνώστες που δεν παρακολούθησαν όλη τη συζήτηση - ή δεν έχουν χρόνο - σας παραθέτω τα συμπεράσματα μου.

    Μερικοί από τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές ίσως είναι τίμιοι. Εγώ δεν έχω γνωρίσει έναν ακόμα. Αλλά "κοντά στο νου και η γνώση". Δεν βλάπτει όταν βλέπεις ότι ο σύλλογος τους και το ίδιο το κράτος δεν ασκούν έλεγχο, να εξασφαλίζεις τα συμφέροντα σου και το ότι δεν θα σε εκμεταλλευτούν. Γι αυτό συνιστώ:

    1. Δεν εμπιστευόμαστε στον πιθανό ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή στην πρώτη γνωριμία με τα σώψυχα και τα προβλήματα μας γιατί αποτελούν λαβές για έναν ανήθικο ψυχολόγο. Επίσης χρησιμοποιούμε την πρώτη γνωριμία για να δούμε "τι πάστα ανθρώπου είναι αυτός" ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζουμε ότι την πρώτη γνωριμία δεν την πληρώνουμε, επειδή δεν πρόκειται να εργαστεί... γνωριμία είναι.

    2. Απαιτούμε στην συνεργασία την μηνιαία εκκαθάριση. Εάν τον πείσετε και για παραπάνω (διμηνιαία ή τριμηνιαία) ακόμα καλύτερα. Αυτό, για να μπορέσετε να κάνετε "λάθη" στην εκκαθάριση αν και εκείνος αρχίσει να κάνει "λάθη" στις συνεδρίες σας.

    3. Ξεκαθαρίζουμε ότι όλες τις συνεδρίες καθώς επίσης και την πρώτη γνωριμία θα τις ηχογραφούμε. Αν δεν του αρέσει αυτό ή δεν δεχθεί να μην πάτε να τον γνωρίσετε καν. Πιθανόν να μην αξίζει το χρόνο και τον κόπο σας.

    4. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί του, μετά το ιστορικό του ζητάμε έγγραφο/ενυπόγραφο σχέδιο δράσης. Τι θα κάνουμε πρώτο και "γιατί", τι δεύτερο και "γιατί", που θα επικεντρωθούν οι στόχοι μας, όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν μέχρι την αποθεραπεία. Όχι "μας πήρε ιστορικό" και τώρα "δέσαμε τον γαίδαρο".

    Ακόμα, καλό θα ήταν να αντιγράψετε τουλάχιστο το κυρίως κείμενο της ανάρτησης και αυτή τη σελίδα, προκειμένου να μπορείτε να το μοιραστείτε (email, εκτύπωση, ηλεκτρονικό αρχείο) με ανθρώπους οι οποίοι πιθανόν να ενδιαφέρονται να το διαβάσουν, χωρίς να εξαρτάται η πρόσβαση στο άρθρο από τον ιστότοπο ή όχι.

    Τέλος, σκεφτείτε με ποιές ερωτήσεις της πρώτης γνωριμίας θα δεσμεύσετε - μαζί με την ηχογράφηση - τον πιθανό θεραπευτή, από π.χ. "το να πει ψέματα για σάς ή να σας πει ψέματα/μισές αλήθειες/να αποκρύψει κάτι" (είναι άραγε διαφορετικά όλα αυτά μεταξύ τους στο μυαλό του;)... ή να εφαρμόσει (ή αν εφαρμόζει) πρακτικές όπως αυτές τις οποίες αναφέρω. Θέλει εξυπνάδα προκειμένου να δεσμεύσετε τον πιθανό θεραπευτή σας στο να καταδικάζει πρακτικές όπως αναφέρω, στο να επικροτεί το δίκαιο, στο να έχει ξεκάθαρη θέση απέναντι σε "ΔΙΚΙΟ/ΑΔΙΚΟ", να επανορθώνει, να αναγνωρίζει τα λάθη του, να αποζημιώνει κλπ.

    Τίτλος σχετικής ανάρτησης: ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

    Καλή συνέχεια. Καλή ανάγνωση.
    Last edited by M87; 21-01-2016 at 16:14.

  15. #180
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,758
    σου περναει καθολου απ το μυαλο οτι καθε επαγγελματιας δουλευει οπως θελει εφοσον ειναι νομιμος και εχει δικαιωμα να μην πληρωνεται ανα τριμηνο επειδη ετσι το αποφασισες εσυ?
    προφανως και σου περασε, απλα στο τονιζω.
    αν η απαντηση σου ειναι οτι αν δεν δεχτει τους ορους δεν θα πας (και πολυ καλα θα κανεις), εχω να σου πω οτι οι αξιολογοι επαγγελματιες(σε ολους τους τομεις) εχουν δικο τους τροπο εργασιας και δεν τον προσαρμοζουν σε τετοιου ειδους απαιτησεις και οτι αυτος τελικα που θα δεχθει ενα πλανο εργασιας του οπως το χεις εσυ στο μυαλο σου, πιθανως να μη εχει αλλους πελατες και αυτο μπορει να οφειλεται σε αναδουλειες, μπορει ομως και στο οτι ειναι ανεπαρκης και δεν τον προτιμουν.
    οποτε μαντεψε που καταληγεις...

    ακριβως σε αυτο που πας να αποφυγεις.. στον ανεπαρκη η ανηθικο επαγγελματια..

Page 12 of 31 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast

Similar Threads

  1. Εκμετάλλευση......
    By Deleted240217a in forum Συζητήσεις Ψυχολογικού Ενδιαφέροντος
    Replies: 16
    Last Post: 19-08-2015, 12:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •