ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 31 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 451
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για να φιαξει επιδερμιδα..
    Εγώ νόμιζα ότι σας έχει μείνει από τα πιθηκάκια που πετάνε σβουνιές το ένα στο άλλο. Κάποιοι δεν κατέβηκαν ποτέ από τα δέντρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Εγώ νόμιζα ότι σας έχει μείνει από τα πιθηκάκια που πετάνε σβουνιές το ένα στο άλλο. Κάποιοι δεν κατέβηκαν ποτέ από τα δέντρα...
    το βλεπω..

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eιναι παγια τακτικη μου , ρεα , να μην συμμετεχω σε διαπληκτισμους , ουτε δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν , εκτος αν τις ζητησω ....................δεν θυμαμαι να σου ζητησα , και μην το παιρνεις προσωπικα , οι συμβουλες πρεπει να διδονται σε δυο περιπτωσεις μονον , οταν ζητωνται , και οταν ειναι ζητημα ζωης και θανατου , δεν βλεπω να συντρεχει ουδεις εκ των δυο λογων εδω ........................................επειδ η σεσενα σαρεσει να υπερασπιζεσαι μελη που θιγονται με το παραμικρο , η μυγιαγγιχτα , , η να διαφωνεις τσπαντων , πρεπει να μαρεσει κι εμενα ? να σεβεσαι την διαφορετικοτητα των αλλων , οπως και τις προτιμησεις τους , εγω δεν θιγομαι σεναν κυβερνοχωρο , δλδ σε κατι πλασματικο , αλλο τι κανω απο κοντα , εκει θα πεσει σφαλιαρα ............................................οτα ν πολυ παλαια , διαπληκτιζομουν αγριως με 2-3 συγκεκριμενα μελη , δεν περιμενα υποστηριξη απο κανεναν , ουτε και με δυσαρεστησε αυτο , εγω πλακωνομουν , εγω καθαριζα , οταν μπορουσα , δεν παραπονεθηκα ποτε ομως .....................................το αν βοηθω μελη , δεν το ξερεις , λειτουργω πολυ με πμ.ς .................................................. .......την μνεια , την αναφερω , οχι γιατι θιχτηκα που δεν εκανε μνεια ο Μ87 , σκασιλα μου γι αυτον , την αναφερω , για να σας δειξω , οτι αυτος σας κανει κι εκνευριζεστε , αυτος ειναι ο σκοπος του , κι εσεις τσιμπατε ...............................αντι να τον αγνοησετε .........
    δεν θιγομαι ουτε το παιρνω προσωπικα, εσυ εσπευσες να τον υπερασπιστεις και αυτον και διαφορους αλλους που φερονται ασχημα στα μέλη (δες περαστικος)..ενω υποτιθεται οτι δεν σου αρεσει να ανακατευεσαι!!!
    ..ουτε εμενα μου αρεσει να τσακωνομαι..αλλα λέω ειλικρινα την γνωμη μου πάντα και σε οποιον αρεσει. αυτο που κανω και τωρα... δεν εχω θιχτει απλα σου απανταω... απλη διαφωνια χωρις εκνευρισμους...διαφωνω με την συμπεριφορα σου και θετω επιχειρηματα...αν ειχα "θιχτει" θα φερομουν πολυ σκληροτερα τοσο σε εσενα οσο και στο αλλο το ζωον .
    ρωτησες για την ακριβεια γτ του απανταμε ...ενω εσυ την ωρα που διαφωνουσα με εκεινον πήρες το μερος του ακυρωνοντας και εμενα και το κυκνακι και τον ντουβ και ολα τα μελη που το συγκεκριμενο διποδο εχει προσπαθησει (ματαια βεβαια) να προσβαλλει. σου απαντησα γιατι του απανταμε και μου λες οτι δεν θες να ανακατευεσαι.. αλλα αν δεν ηθελες...δεν θα τον υπερασπιζόσουν.

εσυ συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις... το θεωρω λάθος ...οπως και εσυ θεωρεις λαθος την δικη μου συμπεριφορα...αλλα οπως δεν υπολογιζεις και εσυ την γνωμη μου, ετσι δεν θα υπολογισω και εγω την δικη σου.

Banned
    το βλεπω..
    Σιγά ρε Remedy που βγάζεις τον εαυτό σου απ' έξω. Κόψε κάτι... Θα σε παρεξηγήσουν τα άλλα πιθηκάκια.

Senior Member
    Σιγά ρε Remedy που βγάζεις τον εαυτό σου απ' έξω. Κόψε κάτι... Θα σε παρεξηγήσουν τα άλλα πιθηκάκια.
    λυσε μας μια απορια.
    αφου παρακαλουσες να σε διαγραψουν και φωναζες οτι δεν θελεις να συμμετεχεις στο φορουμ αυτο που αδικεισαι, γιατι ξαναμπηκες?

Banned
    λυσε μας μια απορια.
    αφου παρακαλουσες να σε διαγραψουν και φωναζες οτι δεν θελεις να συμμετεχεις στο φορουμ αυτο που αδικεισαι, γιατι ξαναμπηκες?
    Το ότι υποθέτεις ή ισχυρίζεσαι ότι είναι η δεύτερη φορά που είμαι εδώ δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια.

Senior Member
    Το ότι υποθέτεις ή ισχυρίζεσαι ότι είναι η δεύτερη φορά που είμαι εδώ δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια.
    ε οχι και δευτερη.....

Banned
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    απο αυτο το θεμα εμαθα τη λεξη προγκα...απλα σκεψου κατι πολυ απλο δεν ειναι θεμα ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος αυτο το καταλαβαινουν οσοι θα κατσουν να διαβασουν 2-3 μηνιματα, το θεμα ειναι οτι μιλας σε ενα χωρο που υπαρχει κοσμος που δεν ειναι ωραιο να τον εκνευριζεις και να τον φερνεις στα ορια του
    αυτο του λεω και εγω αλλα ...ντεν καταλαβαινει το παιδι... δεν φταιει αυτο...ετσι βγηκε... ελατωματικη κατασκευη!!!

Banned
    [QUOTE=arntaben;591046]
    Μη μου πεις οτι θιχτηκες κιολας καλε???? Απαπαπα.....
    χαχαχα... εντυπωσιακο!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αυτο του λεω και εγω αλλα ...ντεν καταλαβαινει το παιδι... δεν φταιει αυτο...ετσι βγηκε... ελατωματικη κατασκευη!!!
    Σώπα rea. Μη μου στεναχοριέσαι και κυρίως μην ασχολείσαι. Αλλά πάλι όλο εδώ είσαι... Θα έλεγε κανείς ότι ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ αφού τόσο πολύ δεν σου αρέσει και όλο εδώ είσαι.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μεταξύ εμού και της Rea αγράμματε...η οποία με κάλυψε με την απάντηση της στην παράθεση σου προς το πρόσωπο μου οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, ευχαριστώ Rea που με γλίτωσες από τον κόπο... :)
    χαχαχαχα... παρακαλω κυκνακι μου...ιτ γουας ε πλεζερ!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ετσι μπραβο , τωρα δειχνεις ανωτεροτητα , δειξτην ομως και σταλλα μελη , δεν εχετε κατι να χωρισετε , εχετε ? στο γραπτο λογο , αναβουν ευκολα τα αιματα .............
    που την ειδες την ανωτερωτητα?? επειδη "α π ο δ ε χ τ ε ι κ ε" την συγνωμη σου???? ελεος!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χαίρομαι... :D Ας βγει και κάτι καλό από την φαντασίωση του ότι είμαστε ψυχολόγοι... :p
    χαχαχαχα... απο δω και περα δοκτορ Ρεα και δωκτορ κυκνακι ... το απαιτω απο ολα τα μελη!!

Super Moderator
    Θερμή παράκληση να επανέλθουμε στο θέμα.

Ευχαριστώ.

Banned
    τι θα γινει ρε μαστορα? ποσα μελη ακομα πρεπει να εκνευρισει για να το κλειδωσεις το ρημαδι? ...

Page 27 of 31 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast