ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 31 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 451
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Είπε ότι "ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ" λειτουργική και αποθεραπευμένη. Όχι ότι ΕΙΝΑΙ λειτουργική και αποθεραπευμένη. Έχει διαφορά όπως βλέπεις. Επίσης σκέψουν ότι η ίδια δεν έχει την βεβαιότητα να πει ότι ΕΙΝΑΙ.
    νεα μπαρουφα πεταξες....
    αν καποιος αισθανεται υγιης και λειτουργικος και ζει οπως του αρεσει, εχει τις σχεσεις και την ζωη που θελει, υπαρχει κανεις, ειτε ειδικος ειτε ανειδικευτος, ειτε θεος ειτε ανθρωπος που δικαιουται η εχει επιχειρηματα να υποστηριξει το αντιθετο ???????? ????????

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νεα μπαρουφα πεταξες....
    αν καποιος αισθανεται υγιης και λειτουργικος και ζει οπως του αρεσει, υπαρχει κανεις, ειτε ειδικος ειτε ανειδικευτος, ειτε θεος ειτε ανθρωπος που δικαιουται να υποστηριξει το αντιθετο ???????? ????????
    Κανένας δεν αναγνωρίζει ότι είναι "τρελός" ο ίδιος. Γι' αυτό ο νομοθέτης ζητάει ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ προκειμένου για τον εγκλεισμό τους. Ποτέ δεν ρωτάνε τους ίδιους. Κατά τα άλλα ας αισθάνεται "περδίκι", δεν έχει σημασία.

Senior Member
    Κανένας δεν αναγνωρίζει ότι είναι "τρελός" ο ίδιος. Γι' αυτό ο νομοθέτης ζητάει ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ προκειμένου για τον εγκλεισμό τους. Ποτέ δεν ρωτάνε τους ίδιους. Κατά τα άλλα ας αισθάνεται "περδίκι", δεν έχει σημασία.
    δεν ειπα αισθανεται περδικι, προσεχω πολυ καλα τι λεω. ειπα νοιωθει υγιης και λειτουργικος και εχει τις σχεσεις και την ζωη που θελει.
    κανεναν υγιη και λειτουργικο δεν μπορουν να βαλουν μεσα με 2 υπογραφες. πρεπει να κανει καποιο επεισοδιο βιας και τα επεισοδια βιας δεν ειναι καθολου λειτουργικα..
    αστε τα στραμπουληγματα της αληθειας για τους εσωτερικους σου διαλογους. εδω, φαινονται τα ανυπαρκτα επιχειρηματα.

Banned
    δεν ειπα αισθανεται περδικι, προσεχω πολυ καλα τι λεω. ειπα νοιωθει υγιης και λειτουργικος και εχει τις σχεσεις και την ζωη που θελει.
    κανεναν υγιη και λειτουργικο δεν μπορουν να βαλουν μεσα με 2 υπογραφες. πρεπει να κανει καποιο επεισοδιο βιας και τα επεισοδια βιας δεν ειναι καθολου λειτουργικα..
    αστε τα στραμπουληγματα της αληθειας για τους εσωτερικους σου διαλογους. εδω, φαινονται τα ανυπαρκτα επιχειρηματα.
    Για να τα ξερεις τόσο καλά ΜΑΛΛΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ /ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ! Οπότε σου δικαιολογώ το ότι θίγεσαι με τις αναρτήσεις μου. Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Για να τα ξερεις τόσο καλά ΜΑΛΛΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ /ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ! Οπότε σου δικαιολογώ το ότι θίγεσαι με τις αναρτήσεις μου. Καλή συνέχεια!
    αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
    οχι . απλα αθεραπευτη οπαδος της κοινης λογικης . καλη συνεχεια επισης..

Banned
    αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
    οχι . απλα αθεραπευτη οπαδος της κοινης λογικης . καλη συνεχεια επισης..
    Δεν σε πειράζει να σε λέω Δρ. Remedy από δω και πέρα, ε;

Banned
    Εάν σας φάνηκε ενδιαφέρουσα η παρούσα ανάρτηση πιθανόν να θέλετε να διαβάσετε και τις ακόλουθες:
    1. ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
    2. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ 2

Senior Member
    Αν ο κώδικας δεοντολογίας ΗΤΑΝ ισότιμος με νομοθεσία, τότε δεν θα δικάζαμε βάσει νόμων αλλά βάσει δεοντολογίας. Για σένα όμως μπορεί αυτό να είναι το ίδιο. Τον θεραπευτή μου τον έχω συγχωρέσει ήδη - είδες να αναφέρω το όνομα του/της; Τους υπόλοιπους που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με μένα προσπαθώ να βοηθήσω.
    Αν συνεχίσεις να μην κάνεις κριτικη στη σωστή κατευθυνση, ποτέ δε θα γίνεις καλά. Τσακώθηκες με όλο τον κόσμο που σου απευθύνθηκε χωρις καν να μπεις στη διαδικασία να κάνεις ερευνα στο ιντερνετ για φεκ και τα ζητάς ετοιμα. Στην τελική πηγαινε αγορασε ενα βιβλίο με κωδικα ιατρικο ή περί ευθύνης ψυχικών λειτουργών κτλ. Εχεις γεμίσει τοσες σελίδες άσκοπα. Αν δεν έχεις λεφτά επειδή σου τα έφαγε ο ψυχοθεραπευυτης, πες μου εμενα να σου αγοράσω ενα βιβλίο να ηρεμήσεις. Αλλά τσάμπα τα λεφτά θα πάει, όταν σου έστειλα μαζεμένη την νομοθεσία, δεν μπήκες στον κόπο, το ξανακανω να σου στειλω ενα κομμάτι, οχι γιατί προσδοκώ να το διαβάσεις, αλλά μήπως καταλάβεις πως με το να φωνάζεις μονο κακό σε εσένα κάνεις.
    Βρε μπας και τελικά μετά απο τοσα λεφτά που έσκασες σε έδιωξε ο ψυχοθεραπευτής και το φυσάς και δεν κρυώνει;;;

http://www.isth.gr/images/uploads/J1E7IM6.pdf
    http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=342#K8

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 287
    28 Νοεμβρίου 2005
    5391
    NOMOΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3418
    Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας

Στη σελίδα 8 βρίσκονται τα της ψυχικής υγείας, αν και ο παρόν νόμος, είναι συμπληρωματικος της ισχύουσας νομοθεσίας, όπως κατάλαβα. Δηλαδή προϋπήρχε νόμος για την ψυχική υγεία και για τα δικαιώματα του ασθενούς.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ναι μεν δεν είχες καθόλου καλή εμπειρία, αλλά και το δικιο σου μπορεί να βρεις αν θελήσεις να το κάνεις σοβαρά και πράγματα που δεν ισχύουν σχετικά με την νομοθεσία λες, αλλά όσο δεν αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά το πρόβλημα, τόσο θα σε ταλαιπωρεί. Και αν έχεις περισσότερες απορίες μόνο κάποιος δικηγόρος θα σε φωτίσει

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Αν συνεχίσεις να μην κάνεις κριτικη στη σωστή κατευθυνση, ποτέ δε θα γίνεις καλά. Τσακώθηκες με όλο τον κόσμο που σου απευθύνθηκε χωρις καν να μπεις στη διαδικασία να κάνεις ερευνα στο ιντερνετ για φεκ και τα ζητάς ετοιμα. Στην τελική πηγαινε αγορασε ενα βιβλίο με κωδικα ιατρικο ή περί ευθύνης ψυχικών λειτουργών κτλ. Εχεις γεμίσει τοσες σελίδες άσκοπα. Αν δεν έχεις λεφτά επειδή σου τα έφαγε ο ψυχοθεραπευυτης, πες μου εμενα να σου αγοράσω ενα βιβλίο να ηρεμήσεις. Αλλά τσάμπα τα λεφτά θα πάει, όταν σου έστειλα μαζεμένη την νομοθεσία, δεν μπήκες στον κόπο, το ξανακανω να σου στειλω ενα κομμάτι, οχι γιατί προσδοκώ να το διαβάσεις, αλλά μήπως καταλάβεις πως με το να φωνάζεις μονο κακό σε εσένα κάνεις.
    Βρε μπας και τελικά μετά απο τοσα λεφτά που έσκασες σε έδιωξε ο ψυχοθεραπευτής και το φυσάς και δεν κρυώνει;;;

http://www.isth.gr/images/uploads/J1E7IM6.pdf
    http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=342#K8

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 287
    28 Νοεμβρίου 2005
    5391
    NOMOΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3418
    Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας

Στη σελίδα 8 βρίσκονται τα της ψυχικής υγείας, αν και ο παρόν νόμος, είναι συμπληρωματικος της ισχύουσας νομοθεσίας, όπως κατάλαβα. Δηλαδή προϋπήρχε νόμος για την ψυχική υγεία και για τα δικαιώματα του ασθενούς.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ναι μεν δεν είχες καθόλου καλή εμπειρία, αλλά και το δικιο σου μπορεί να βρεις αν θελήσεις να το κάνεις σοβαρά και πράγματα που δεν ισχύουν σχετικά με την νομοθεσία λες, αλλά όσο δεν αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά το πρόβλημα, τόσο θα σε ταλαιπωρεί. Και αν έχεις περισσότερες απορίες μόνο κάποιος δικηγόρος θα σε φωτίσει
    Kutchunie, πριν μου στείλεις ότιδήποτε κάνε μου τη χάρη να διαβάσεις αυτό το οποίο μου στέλνεις:
    1. Σε ότι αφορά τον 1ο σύνδεσμο σου αναφέρετε σε ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ.
    2. Σε ότι αφορά τον 2ο σύνδεσμο σου αναφέρετε στο ΦΕΚ Α' 287 28/11/2005 το οποίο στην 8η σελίδα ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ.

Τόσο η ανάρτηση ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ, όσο και η ανάρτηση ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ όσο και η παρούσα ανάρτηση ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ 2 αναφέρονται, όπως επεξηγώ και στα τρία στα προβλήματα τα οποία συναντά ο Έλληνας θεραπευόμενος όταν επισκέπτεται ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ /ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ. Αν και δεν έχω εμπειρία σχετικά με τους ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με τις δικές τους πρακτικές, ωστόσο δεν αποτελούν εκείνοι [ψυχίατροι] αντικείμενο συζήτησης στις αναρτήσεις μου. Σταμάτα να συγχέεις την ιατρική ιδιότητα Kutchunie με την υπερκάλυψη της πρακτικής των συνεδριών / ψυχανάλυσης που υφίσταται ανάμεσα σε ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ στους οποίους αναφέρομαι και στους ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.

Μέχρι στιγμής όμως δεν μου έχεις δείξει ότι υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο το οποίο ρυθμίζει τον τρόπο λειτουργίας, ορίζει ποινές και κυρώσεις καθώς και αποζημιώσεις για τους θεραπευόμενους ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ /ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ.

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΣΥΓΧΕΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ. ΕΛΕΟΣ.

Senior Member
    μκ πελαγοδρομεις αδικα, πιστευω.
    προσπαθεις να βρεις καποιο γραμμα νομου να πιαστεις αλλα δεν κοιτας το ουσιαστικο.
    και το ουσιαστικο φανηκε οταν μιλησες επι παραδειγματων.
    αν διαβασεις λιγο το δικαιο για την ιατρικη αμελεια (εστω) θα διαπιστωσεις ποσο ξεκαθαρες παραβιασεις και ξεκαθαρα λαθη ελεγχονται.

πες μου εσυ, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ νομικο πλαισιο πως ειναι δυνατον να αποδειξεις οτι ο χρονος της θεραπειας σου ηταν τετοιος γιατι με δολο τον επιμηκυνε η ψυχ, η οτι περπατουσε πανω κατω για να σε αποσυντονισει και να καθυστερησει την θεραπεια σου. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, οποιο κι αν ειναι το νομικο πλαισιο. ακομα κι αν φιαχτει ενα νεο νομικο πλαισιο η ενισχυθει το υπαρχον, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να λεει οτι ο΄τι εντυπωση σου δημιουργειται αυθαιρετα η μη εσενα, ειναι αυτη που θα δικαιωθει....

κατα τα αλλα , εφοσον σε απασχολει το νομικο πλαισιο παρολο που δεν παρεθεσες τπτ επιληψιμο (για μενα) και τπτ που να αποδεικνυεται (αυτο σιγουρα), ρωτα καποιον δικηγορο οπως σου ξαναειπα.
    θεωρω πολυ πιθανον, εφον υπαρχει ΝΟΜΟΣ για διαφυλαξη και προστασια της ψυχικης υγειας, πιθανοτατα αυτος να εφαρμοζεται και για πραξεις παραιατρων που εχουν δικαιωματα πραξεων που αφορουν την ψυχικη υγεια.
    μπορει αυτο να προβλεπεται σε τροποποιηση, υπουργικη αποφαση, η και πρακτικη κατα την εκδικαση στα δικαστηρια.

ασχολουμενος ομως τοσο με το περιβοητο νομικο πλαισιο, δεν εχεις απαντησει σε τπτ στην ουσια του εκνευρισμου σου.
    οτι οσα ανεφερες ειναι απολυτως αναποδεικτα.

Senior Member
    Είπε ότι "ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ" λειτουργική και αποθεραπευμένη. Όχι ότι ΕΙΝΑΙ λειτουργική και αποθεραπευμένη. Έχει διαφορά όπως βλέπεις. Επίσης σκέψου ότι η ίδια δεν έχει την βεβαιότητα να πει ότι ΕΙΝΑΙ.
    Ναι. Ξερεις πολλους με κλινικη καταθλιψη να εχουν κοψει τα χαπια και να χουν κανει κ πραγματα, να ειναι λειτουργικοι και να χουν δουλεια; μ'αρεσει που με ειχες προτρεψει να μην κανω διαγνωσεις. Πες την αληθεια, σε ετζασε ο ψυχοθεραπευτης;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ναι. Ξερεις πολλους με κλινικη καταθλιψη να εχουν κοψει τα χαπια και να χουν κανει κ πραγματα, να ειναι λειτουργικοι και να χουν δουλεια; μ'αρεσει που με ειχες προτρεψει να μην κανω διαγνωσεις. Πες την αληθεια, σε ετζασε ο ψυχοθεραπευτης;
    εσυ τωρα μπαινεις στην διαδικασια να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, σε ενα ατομο που εχει στηριξει μονο ανυποστατους ισχυρισμους εδω μεσα (ανεκαθεν δε) και χτυπιεται για το δικιο αυτων κιολας!!!
    απο ποτε πρεπει να αποδειξει καποιος οτι ειναι υγιης οταν ενας ασχετος ισχυριζεται χωρις καν να τον ξερει, οτι δεν ειναι???
    εκτος του οτι (και νομικα και ηθικα και ιατρικα) δεν εχει δικαιωμα να το κανει, δεν εχει καν την δυνατοτητα. γιατι και ασχετος με την ψυχιατρικη ειναι και με εσενα..

δηλαδη αν πω οτι δεν ειμαι δολοφονος, ο μκ μπορει να φωναζει οτι πρεπει να το αποδειξω αλλιως ειμαι δολοφονος????

ειναι απλο το θεμα κουτσουνι, αδικα ασχολεισαι μαζι του.
    ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ καποιες φορες , αυτη την στιγμη.
    οχι οτι δεν υπαρχουν αλλοι, αλλα μονο εσυ καταδεχτηκες να του το πεις.
    ε φυσικα, αν οσοι εχουν αποθεραπυτει, απλα δεν γινονται πιστευτοι απο τον μκ, μπορει να λεει οτι κατα την γνωμη του δεν υπαρχουν αποθεραπευμενοι.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΙ. ο ασθενης και ο ιατρος (ΤΟΥ) μονο μπορουν να το κανουν αυτο. ουτε καν κατα φαντασιαν ψυχολογοι που πετανε διαγνωσεις και συνταγες μεσω διαδικτυου αποδεικνυοντας την επικινδυνοτητα τους και μονο..

απο το να αποδεχτει την αληθεια , προτιμαει να σε αμφισβητει αστηριχτα γιατι οπως βλεπεις του ειναι αδυνατον να δει, οτι εχει αδικο και ειπε μπαρουφα.
    τοσο απλο...

Banned
    μκ πελαγοδρομεις αδικα, πιστευω.
    προσπαθεις να βρεις καποιο γραμμα νομου να πιαστεις αλλα δεν κοιτας το ουσιαστικο.
    και το ουσιαστικο φανηκε οταν μιλησες επι παραδειγματων.
    αν διαβασεις λιγο το δικαιο για την ιατρικη αμελεια (εστω) θα διαπιστωσεις ποσο ξεκαθαρες παραβιασεις και ξεκαθαρα λαθη ελεγχονται.

πες μου εσυ, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ νομικο πλαισιο πως ειναι δυνατον να αποδειξεις οτι ο χρονος της θεραπειας σου ηταν τετοιος γιατι με δολο τον επιμηκυνε η ψυχ, η οτι περπατουσε πανω κατω για να σε αποσυντονισει και να καθυστερησει την θεραπεια σου. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, οποιο κι αν ειναι το νομικο πλαισιο. ακομα κι αν φιαχτει ενα νεο νομικο πλαισιο η ενισχυθει το υπαρχον, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να λεει οτι ο΄τι εντυπωση σου δημιουργειται αυθαιρετα η μη εσενα, ειναι αυτη που θα δικαιωθει....

κατα τα αλλα , εφοσον σε απασχολει το νομικο πλαισιο παρολο που δεν παρεθεσες τπτ επιληψιμο (για μενα) και τπτ που να αποδεικνυεται (αυτο σιγουρα), ρωτα καποιον δικηγορο οπως σου ξαναειπα.
    θεωρω πολυ πιθανον, εφον υπαρχει ΝΟΜΟΣ για διαφυλαξη και προστασια της ψυχικης υγειας, πιθανοτατα αυτος να εφαρμοζεται και για πραξεις παραιατρων που εχουν δικαιωματα πραξεων που αφορουν την ψυχικη υγεια.
    μπορει αυτο να προβλεπεται σε τροποποιηση, υπουργικη αποφαση, η και πρακτικη κατα την εκδικαση στα δικαστηρια.

ασχολουμενος ομως τοσο με το περιβοητο νομικο πλαισιο, δεν εχεις απαντησει σε τπτ στην ουσια του εκνευρισμου σου.
    οτι οσα ανεφερες ειναι απολυτως αναποδεικτα.
    Remedy όπως απάντησα και στη σελίδα 10 των σχολίων του νήματος ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ στο [02-02-2016, 09:03]:

"Όπως σου εξήγησα ζω στη χώρα της ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ νομοθεσίας (εσύ ζεις στην αμερική ή γερμανία). Δεν με ενδιαφέρει η νομική οδός. Με ενδιαφέρουν πιο αμεσοδημοκρατικές μέθοδοι όπως π.χ. η αφύπνιση των θεραπευομένων, η δημόσια καταγγελία των ΚΑΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών, η μηνιαία εκκαθάριση ώστε αν ο ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής αρχίσει να κάνει μ******* στον θεραπευόμενο να χάνει τις αμοιβές του κλπ. Εσύ όμως αν θέλεις πήγαινε στον ΟΗΕ την ΕΕ και όπου αλλού θέλεις και κάνε χαρτάκια. Δεν θα σου στερήσω την χαρά. Κατά τα άλλα εγώ προσπαθώ να βοηθήσω κόσμο, θεραπευόμενους όπως ήσουν εσύ κάποτε. Ίσως όχι ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ή ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ή ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΥΣ... αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί. Κάπως πρέπει να τους βοηθήσω. "

Την έλλειψη νομοθετικού πλαισίου την αναφέρω προκειμένου να αποδείξω ότι οι ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ. Εσύ δράπτεσαι από αυτό το ένα - ή δύο αν θέλεις - σημεία εκ των 9 που θίγω στο παρόν νήμα για να μου πεις/αποδείξεις τι;

Μου φέρνεις νομοθεσίες που αφορούν τους ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ και θέλεις να με πείσεις ότι οι ίδιοι νόμοι - άσχετως του αν καλύπτουν τα όσα θίγω εδώ σχετικά με τις πρακτικές των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών τα οποία ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ στις οποίες όμως ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ - εφαρμόζονται και στους ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές. Λυπάμαι αλλά δεν με πείθεις γιατί στους συνδέσμους που μου παρέθεσες λέει ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ και όχι ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ / ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ. Οικονομία το μελάνι έκανε ο νομοθέτης;

Το ξαναλέω εκλαικευμένα για να το καταλάβεις:

ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ Ή ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ. 70 χρόνια ΤΙΠΟΤΑ δεν έχουν κάνει και δεν θα περιμένω τον οποιονδήποτε "νομοθέτη" ή "σύλλογο τρικύκλων ο Αη Σπυρίδωνας" να μαζέψει το συνάφι τους. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΣΚΕΙ Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ /ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.
    Last edited by M87; 05-02-2016 at 17:38.

Senior Member
    εσυ εχεις την εντυπωση οτι ολη η υπαρκτη γνωση βρισκεται αναρτημενη στο ιντερνετ, γιαυτο νοιωθεις και γιατρος και δικηγορος και δικαστης και πολλα αλλα κατα καιρους...
    Ε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
    τοσο δυσκολο σου ειναι να το παραδεχτεις και να απευθυνθεις σε επαγγελματια?
    παρακαμπτεις το γεγονος οτι δενε χεις απευθυνθει σε εναν δικηγορο γιατι κυριως νομικες ειναι οι ενστασεις και οι αποριες σου, για να σε κατατοπισει.
    Ε ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???
    οχι 1.5 μηνα, και 1.5 χρονο να ψαχνεις στο ιντερνετ και να κατηγορεις του "αποθεραπευμενους" για να στηριξεις οτι εχεις στο κεφαλι σου, μια τρυπα στο νερο θα κανεις.
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΙΣΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ . ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΑΧΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ...
    θεραπευομενη δεν υπηρξα ποτε. αν υπαρξω θα σε ενημερωσω κατα την αποθεραπεια...

οσο για την "βοηθεια" που παρεχεις, κανεναν δεν βοηθας με συκοφαντιες προς το μελος, με αστηριχτες κατηγοριες , απαξιωση οποιουδηποτε ασχοληθηκε μαζι σου, αδυναμια συνδιαλλαγης ακομα και για το πιο απλο επιπεδο διαλογου, μπαρουφες με το κιλο, επαναληψεις τεραστιες, φωνες και αρνηση...

Senior Member
    Εγώ θα πω κάτι απλό που δεν νομίζω να διαστρεβλώνεται: μας έχεις πρήξει με το να επαναλαμβάνεσαι, δεν μας βοηθάς μόνο μας σπας τα νεύρα κι αυτό δεν είναι καλό για άτομα με προβλήματα...δεν αντέχεσαι...χτυπιέσαι χειρότερα κι από αρχαία τραγωδία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 16 of 31 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast