ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 451
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ωωω, αποκαλύψεις...πες το ρε Ρέμεντυ και λέω ποια τι τόση μεγάλη καϊλα σ' ένα φόρουμ ψυχολογίας να βγάλει όλους τους ψυχολόγους σκάρτους, ανθρώπους που έχουν σώσει ζωές και περιμένει να μην δεχτεί κι επίκριση...πάντως για τρολ στερείται λίγο φαντασίας όλο τις ίδιες και τις ίδιες εκφράσεις χρησιμοποιεί, έχει αρχίσει να γίνεται λίγο βαρετός...
    το ειπε και ο αιολος οταν πρωτομπηκε στο αρχικο τρολαρισμα και μαλιστα του απαντησε σοβαροτατα στο "θεμα του". και αυτος αντιμετωπιστηκε σαν τους υπολοιπους γιατι η αληθεια τον ξεβολευει τον μκ....
    σε ολα τα θεματα..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και το πιο σημαντικο ειναι οτι το θεμα θα μπορουσε να ειναι πολυ σημαντικο και ουσιωδες, αν δεν συμμετειχες εσυ (εν ολιγοις).
    γιατι και βεβαια ειναι σοβαρο θεμα το πως διασφαλιζεται ο θεραπευομενος απο εναν αναξιο λγοου ψυχ. πολυ σοβαρο θεμα μαλιστα.
    αλλα με τους δικους αφορισμους, τα σωρηδον τσουβαλιασματα, τις υπερβολες, τις αναποδεικτες και αυθαιρετες κατηγοριες και τον ανεκδιηγητο τροπο σου να συνδιαλεγεσαι, το θεμα απο ενδιαφερον εγινε τσιρκο
    τυχαιο?? δε νομιζω...
    Σώπα Remedy... από το 2006 που είσαι εδώ μέσα δεν το σκέφτηκες να θίξεις το θέμα. Πέρασαν 10 χρόνια και το άνοιξε κάποιος άλλος και οι θέσεις του και η επιχειρηματολογία του δεν συμφωνούν με τα όσα πιστεύεις και σε μάρανε. Ας το σκεφτόσουνα νωρίτερα και να το τεκμηρίωνες έτσι όπως το θέλεις εσύ. 10 χρόνια ευκαιριών είχες.

Σε ότι αφορά το αν είναι τσίρκο ή όχι, ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ. Γιατί είσαι ακόμα εδώ αν το θεωρείς τσίρκο Remedy;

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Είναι σαν την Coca Cola... Πάει με όλα. Εσύ φαντάζομαι ότι είσαι ΕΞΥΠΝΗ και ΟΜΟΡΦΗ πολύ και ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ε; Έτσι δεν είναι;
    Πάλι κλεμμένη και χιλιοειπωμένη φράση...ναι, είμαι αρκετά έξυπνη ώστε να μπορώ να μιλήσω με δικές μου εκφράσεις σε αντίθεση μ' εσένα κακομοίρη μου...και για τα άλλα μέσα έπεσες είμαι κι η πρώτη! :D
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    και βεβαια το εχω θιξει.
    εχω πει απειρες φορες οτι στην ελλαδα δεν υπαρχουν ελεγχοι για την επαρκεια , την ικανοτητα και το ηθος των ψυχολογων. οτι δεν γινονται ελεγχοι για την ψυχικη ισορροπια τους που το θεωρω ακομα πιο σημαντικο σημειο απο τητις σπουδες τους, οτι εχω γνωρισει και η ιδια και μελη του φορουμ ψυχ που ειναι πιο ανισορροπη απο ολα τα μελη με προβληματα μαζι. και εχω και σοβαρα στοιχεια. οχι σαν αυτα που λες εσυ.
    τι αλλο να κανω?
    και ο αιολος το εχει θιξει σε θεμα του.

εσυ δεν απεδειξες τπτ ομως και οποτε το αναφερω το αντιπερερχεσαι γιατι δεν μπορεις να απαντησεις.
    απο που προκυπτει οτι οι κατηγοριες σου στον ψυχ σου ειναι βασιμες?

Banned
    Πάλι κλεμμένη και χιλιοειπωμένη φράση...ναι, είμαι αρκετά έξυπνη ώστε να μπορώ να μιλήσω με δικές μου εκφράσεις σε αντίθεση μ' εσένα κακομοίρη μου...και για τα άλλα μέσα έπεσες είμαι κι η πρώτη! :D
    Μπράβο, μπράβο! Θέλεις και αστεράκι στο τετραδιάκι Κύκνο; Τι θέλεις Κύκνο εκτός από "μπράβο"; Να σου φορέσω μια τιάρα μήπως; Ή προτιμάς στέμμα;

Senior Member
    το ειπε και ο αιολος οταν πρωτομπηκε στο αρχικο τρολαρισμα και μαλιστα του απαντησε σοβαροτατα στο "θεμα του". και αυτος αντιμετωπιστηκε σαν τους υπολοιπους γιατι η αληθεια τον ξεβολευει τον μκ....
    σε ολα τα θεματα..
    Ρέμεντυ, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι πλέον πρέπει να εφαρμοστεί η τακτική "ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι"...πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα το άτομο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    και βεβαια το εχω θιξει.
    εχω πει απειρες φορες οτι στην ελλαδα δεν υπαρχουν ελεγχοι για την επαρκεια , την ικανοτητα και το ηθος των ψυχολογων. οτι δεν γινονται ελεγχοι για την ψυχικη ισορροπια τους που το θεωρω ακομα πιο σημαντικο σημειο απο τητις σπουδες τους, οτι εχω γνωρισει και η ιδια και μελη του φορουμ ψυχ που ειναι πιο ανισορροπη απο ολα τα μελη με προβληματα μαζι. και εχω και σοβαρα στοιχεια. οχι σαν αυτα που λες εσυ.
    τι αλλο να κανω?
    Πες μου σε ποιά(ες) αναρτήσεις σου μπορώ να διαβάσω τα όσα μου αναφέρεις;

Senior Member
    Μπράβο, μπράβο! Θέλεις και αστεράκι στο τετραδιάκι Κύκνο; Τι θέλεις Κύκνο εκτός από "μπράβο"; Να σου φορέσω μια τιάρα μήπως; Ή προτιμάς στέμμα;
    Προτιμώ την τιάρα, ευχαριστώ! (πριγκιπική υπόκλιση)

Senior Member
    Πες μου σε ποιά(ες) αναρτήσεις σου μπορώ να διαβάσω τα όσα μου αναφέρεις;
    αλλη δουλεια δεν ειχα.
    εισαια ρκετα παλιο μελος για να τα εχεις δει ολα αυτα.
    αν σου διεφυγαν, κανε ερευνα.

Senior Member
    αλλη δουλεια δεν ειχα.
    εισαια ρκετα παλιο μελος για να τα εχεις δει ολα αυτα.
    αν σου διεφυγαν, κανε ερευνα.
    Ρέμεντυ, γιατί ρίχνεις λάσπη στο παιδί;;;

:p

Banned
    Ρέμεντυ, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι πλέον πρέπει να εφαρμοστεί η τακτική "ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι"...πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα το άτομο...
    Τον θυμήθηκα τον aeolus74. Από τα συμφραζόμενα μάλλον ήταν κάτι συναφές με ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής. Στη σελίδα 6 των σχολίων στο θέμα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ στο [15-01-2016, 10:23] εξηγώ γιατί.

Banned
    Προτιμώ την τιάρα, ευχαριστώ! (πριγκιπική υπόκλιση)
    Παρακαλώ! Θα περιμένω να βρω καμιά σε συσκευασία δημητριακών να στη στείλω. Θα σε ενημερώσω από δω μέσα.

Senior Member
    Ρέμεντυ, γιατί ρίχνεις λάσπη στο παιδί;;;

:p
    για να φιαξει επιδερμιδα..

Senior Member
    Τον θυμήθηκα τον aeolus74. Από τα συμφραζόμενα μάλλον ήταν κάτι συναφές με ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής. Στη σελίδα 6 των σχολίων στο θέμα ΕΛΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ στο [15-01-2016, 10:23] εξηγώ γιατί.
    Ναι, ναι, όλοι όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου είναι ψυχολόγοι...έτσι παρηγοριέσαι κακομοίρη μου...ζήσε στο συννεφάκι σου, στο τέλος με την παράνοια που σε δέρνει δεν θα σου μιλάει κανείς...

Και βασικά αυτή την πρόταση έχω να κάνω προς τα μέλη, σταματήστε να του μιλάτε μπας και βαρεθεί και ξεκουμπιστεί...

Senior Member
    για να φιαξει επιδερμιδα..
    Χα χα χα χα χα!!! Αυτό το είχα ξεχάσει, κάνει καλή δουλειά είχα μια λασπόμασκα κάποτε... :p

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast